Τετάρτη 7 Μαρτίου 2007

Νομαρχία Βοιωτίας και... εκσυγχρονισμός

Εάν κάνετε αναζήτηση στο google στη λέξη "viotia" το πρώτο site που θα εμφανιστεί είναι, φυσικώ τω λόγω, η πιο επίσημη ιστοσελίδα του νομού Βοιωτίας, η ιστοσελίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Βοιωτίας, δηλαδή αυτή: http://www.viotia.com.gr/

Είναι η πρώτη επιλογή, η πρώτη επαφή και μάλιστα έγκυρη και επίσημη του υποψηφίου επισκέπτη ή και επενδυτή με τη Βοιωτία σε μια εποχή που το internet εξελίσσεται στην πρώτη πηγή πληροφόρησης παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα.
Την αισθητική της ιστοσελίδας δεν θα την σχολιάσουμε, είναι άλλωστε κάτι που εύκολα αλλάζει. Ομως θα σχολιάσουμε το περιεχόμενο, που είναι απίστευτα παρωχημένο όχι μόνο για τα μέτρα και τις ταχύτητες του internet αλλά και... μηνιαίου περιοδικού.

Δείγματος χάριν η πρώτη είδηση στην αρχική σελίδα είναι η συνάντηση Περγαντά-Γιακουμάτου για το θέμα του Πετζετάκι που έγινε στις 21 Φεβρουαρίου. Δηλαδή, κάθε καλοπροαίρετος αναγνώστης υποθέτει ότι από τις 21 Φεβρουαρίου ο νομάρχης... κάααααθεται.

Στις υπόλοιπες σελίδες του site τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα.
Εδώ: http://www.viotia.com.gr/index.php?module=ContentExpress&func=display&ceid=3
παρουσιάζεται η σύνθεση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Βοιωτίας και καλώς ώστε να γνωρίζουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι ποιοι άρχουν του νομού. Μόνο που το Νομαρχιακό Συμβούλιο που εμφανίζεται είναι το προηγούμενο, δηλαδή εκείνο που είχε εκλεγεί πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου 2006. Προσέξτε την ημερομηνία πάνω δεξιά: 7 Μαρτίου 2007!!!

Δηλαδή, 5 ολόκληρους μήνες μετά τις εκλογές και χωρίς αλλαγή νομάρχη το site δεν έχει ακόμα ενημερωθεί. Απίστευτο και απαράδεκτο, ταυτοχρόνως... Και ασφαλώς αλγεινή είναι η εντύπωση σχηματίζουν οι επισκέπτες του site της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Βοιωτίας.

Κατά τα άλλα ευτυχώς που ο νομάρχης Βοιωτίας είναι νέος άνθρωπος, εξοικειωμένος με την πληροφορική...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eχετε επιχειρήσει ποτέ να στείλετε mail στη νομαρχία;
Αν να, θα πάρετε την πιο γρήγορη απάντηση. Λάβαμε το αίτημά σας και θα σας απαντήσουμε σύντομα. Η λέξη σύντομα για τους υπεύθυνους της νομαρχίας, από την πρώτη ενόχληση, διαρκεί 2 έτη μέχρι στιγμής.
Να είναι καλά οι άνθρωποι βέβαια, αλλά αντί να πιουν τον καφέ τους ή το τσίπουρο στον πεζόδρομο, ας τα πιουν στο γραφείο τους και να διαθέσουν λίγο χρόνο για μας.

Ανώνυμος είπε...

http://www.viotiachamber.gr
Το παραπάνω σε πάει στο επιμελητήριο Βοιωτίας.
Για πάτε, για πάτε και δείτε που έχει σταματήσει το ημερολογικό έτος.

βοιωτός είπε...

Ευρηματικέ εις ώτα μη ακουόντων ανα(!!!)κράζων, δεν γνωρίζω φυσικά το αίτημά σας προς τη ΝΑ Βοοιωτίας.
Πιθανολογώ: ίσως πρέπει να περάσετε από εκεί για τα περαιτέρω.
Πώς θα ζήσουν οι γραφειοκράτες με ένα ψωρομισθό άραγε...

Φίλτατε έμπορε,
έχετε δίκιο, εγώ ενδεικτικά αναφέρθηκα στην official (χα χα χα) για τον νομό Βοιωτίας.
Ομως οι άνθρωποι βρίσκουν και κάνουν. Ετσι;

Ανώνυμος είπε...

Σωπάτε ρε. Άλλαξε σελίδα αρχική. Εβαλε ειδήσεις νέες.