Παρασκευή 11 Μαΐου 2007

Αναμενόμενος Στάμος

Ο τέως νομάρχης Βοιωτίας και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Νικόλαος Στάμος υπέβαλε, όπως αναμενόταν, αίτηση ώστε να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις εθνικές εκλογές.
Ποια θα είναι η επόμενη αίτηση; Πιθανότατα ο "μέτοικος" θα αναγκαστεί να ξανασχολιάσει: "Α, ρε, Σεγκολέν, τι μας έκανες"... όπως εδώ http://viotia.blogspot.com/2007/05/blog-post_04.html.


ΥΓ: Προς κακόπιστους: Ασφαλώς και θα σχολιάσουμε τους υποψηφίους... υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας. Δεν το κάνουμε μόνο για το ΠΑΣΟΚ, όπως ισχυρίζεστε. Απλώς, στο ΠΑΣΟΚ οι διαδικασίες έχουν προχωρήσει και υπάρχει μια γενική εικόνα ενώ στη Νέα Δημοκρατία είμαστε ακόμη στην αρχή...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μέτοικος σηκώνει το γάντι και προβλέπει πως το φετεινό καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα θερμό για τους υποψηφίους υποψηφίους της ΝΔ - πανελλάδικά. Το κυβερνών κόμμα μάλλον θα τους αφήσει να βράζουν στο ζουμί τους καθώς ενδεχόμενα «χρίσματα» θα τροφοδοτήσουν σενάρια για πρόωρες εκλογές. Άσε που που με τις λίστες ανοιχτές είναι απαξάπαντες μαντρωμένοι!

βοιωτός είπε...

Πάντως ο Γιώργος ήδη ανακοίνωσε τους πρώτους, μεταξύ των οποίων τον Ανδρουλάκη στη Β' Αθηνών. Γενικώς το ΠΑΣΟΚ έως τα μέσα Ιουνίου θα έχει σχεδόν τελειώσει με τις υποψηφιότητες ώστε να προλάβει τυχόν αιφνιδιασμό.

nkalomiris είπε...

Σιγά μην δεν δήλωνε υποψηφιότητα ο κ. Στάμος. Από μέσα του μάλλον θα λέει: "Εδώ βάζουν τα παρτάλια δεν θα βάλω εγώ" ή "Εδώ θέλει να μπει στα έδρανα ο κ. Παπάρης δεν θέλω εγώ;"

Γεγονός όμως θα είναι ένα. Πολιτική φτώχεια για άλλη μια φορά στην Βοιωτία.

Πρόβλεψη: Πάλι Θηβαίοι θα βγούνε. (από όλα τα κόμματα)

Ανώνυμος είπε...

bravo trofonie etsi einai etsi distihos itan panta

βοιωτός είπε...

Είναι γεγονός, Τροφώνιε, ότι μέχρι στιγμής φαίνεται ότι η πολιτική εκπροσώπηση της παλαιάς επαρχίας Λιβαδειάς και στην επόμενη Βουλή θα είναι και πάλι αναντίστοιχη της δυναμικότητας της περιοχής.
medeon, διαφωνώ.
Δεν ήταν πάντα έτσι. Λ.χ. την περίοδο 1974-1981 οι Παπασπύρου και Κονίτσας ήταν με την παραδοσιακή έννοια Βοιωτάρχες με τέτοια ισχύ που ούτε ο Κατσιμπάρδης ούτε ο Ακριβάκης είχαν ποτέ.
Για να μην πάμε παλιότερα.