Πέμπτη 24 Μαΐου 2007

Εχασε ο Λεβαδειακός


Παρότι προηγήθηκε ο Λεβαδειακός έχασε από τον Θρασύβουλο με 2-1 και βλέπει πλέον τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή Β' Εθνικής να απομακρύνεται καθώς ο συνδιεκδικητής Αστέρας Τρίπολης πέρασε σαν σίφουνας από τις Σέρρες κερδίζοντας τον Πανσερραϊκό με 3-0.
Το γκολ του Λεβαδειακού σημείωσε ο Ρούσεφ με φάουλ στο 55' αλλά ο Θρασύβουλος απάντησε με Αγγο και Αναστασάκο, μέσα σε τρία λεπτά (70’, 73’).

Οι Βοιωτοί παραμένουν στους 62 βαθμούς, ο Αστέρας Τρίπολης προηγείται με 65 ενώ πολύ κοντά στην άνοδο είναι πλέον η Βέροια που έχει 55 βαθμούς. Τέταρτος ο ΠΑΣ Γιάννενα με 51.
Απομένουν 2 αγωνιστικές: Η 33η με τα ματς Λεβαδειακός-Αγροτικός Αστέρας και Αστέρας Τρίπολης-Θρασύβουλος ενώ την 34η αγωνιστική ο Λεβαδειακός αγωνίζεται εκτός με τον Μεσσηνιακό και ο Αστέρας Τρίπολης επίσης εκτός με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο.


Δύσκολο πια το πρωτάθλημα...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άλλοι παίζουν μπάλα για την δόξα και άλλοι για το χρήμα(εν προκειμένω μαυρο) .Ο Λεβαδειακός σίγουρα δεν ανήκει στην πρώτη κατηγορία.
Ένα μεγάλο μπράβο στον Αστέρα Τρίπολης για το "καθαρό" του πρωτάθλημα αλλά και για την μπάλα που παίζει.

βοιωτός είπε...

Γνωρίζεις κάτι συγκεκριμένο grvet;
Ή απλώς υποψιάζεσαι;
Και τα δικά μου ασφαλώς συγχαρητήρια στον Αστέρα Τρίπολης.
Καλώς ήρθες.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ για την υποδοχή.
Αυτό που γνωρίζω είναι ότι τα γεγονότα τροφοδοτούν τις υποψίες και οι "πράξεις" του Λεβαδειακού ισχυροποιούν τις δικές μου(και πολλών συμπολιτών μας)απλές υποψίες.
Ας ελπίσουμε ότι η επάνοδος στην Σούπερ Λίγκα δεν θα είναι ένα απλό και μόνο πέρασμα.

βοιωτός είπε...

grvet,
η μοίρα των μικρών ομάδων είναι να ανεβοκατεβαίνουν στις κατηγορίες.
Ο Λεβαδειακός νομίζω ότι είναι η πιο πετυχημένη "μικρή" ομάδα στην Ελλάδα, αν σκεφτεί κανείς ότι η Λιβαδειά είναι μια κωμόπολη μπροστά στη Λαμία, τη Χαλκίδα, τις Σέρρες, τα Χανιά, την Τρίπολη, τον Βόλο.
Αυτό πρέπει να το αναγνωρίσουμε. Από την άλλη το χάλι του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι γνωστό.