Δευτέρα 28 Μαΐου 2007

Ποιος;

Ποιος Βοιωτός (επίδοξος) πολιτευτής, μόλις βγει από το σπίτι του στην Αθήνα, μπορεί να καλημερίσει, αν θέλει*, τον Γιώργο Παπανδρέου;



*Αν θέλει, γιατί είναι από άλλο κόμμα. Πολύ βοήθησα...

5 σχόλια:

Medeon είπε...

Ισως ειναι κ Αγγελοπουλος ειναι και αναφερεσαι στην γειτονια τοθ λογω περιοχης με τον ΓΑΠ.
Αγαπητε Βοιωτε
Θα σε παρακαλουσα στο τελευταιο μηνυμα στην ενοτητα ΝΔ που ανεφερες να αποφευγεις γενικευσεις για το προσωπο μου .
Επισης οι αποψεις σου στην ιδια ενοτητα δεν εχουν καμια σχεση με οτι προανεφερα. Δεν κανεις κανενα σχολιο επι της ουσιας απλα προχωρας σε ενα παραληρημα. Ηρεμησε λιγο..
Τωρα για τον Παπασπυρου μονο και μονο το γεγονος οτι αποτελεσε ουσιαστικο μελος της εθνικης αποστασιας δεν τιμα τον τοπο μας.
Επισης ο λογος που δεν προχωρας σε ουσιαστικες εκτιμησεις για τα πεπραγμενα στο νομο και την επαρχια και την αξιολογηση των υποψηφιων
δεν αποτελουν και την καλυτερη εγγυηση για την ανεξαρτησια του σιτε.Τοσα χρονια δεν εχεις πειστει για την ανυπαρξια ικανων μοναδων και απο τα δυο κομματα?
Apoψεις οπως ο κυνισμος του ψηφοφορου και οτι οι νεοι πολιτικοι κανουν οτι θελει ο κοσμος εκφραζουν μια ηττοπαθεια ,ενα συμβιβασμο με τα κακως κειμενα και μια οπιοσθοδρομηση
Ο κοσμος της Βοιωτιας βραζει εδω και χρονια για την ανυπαρξια ουσιαστικης τοτ εκπροσωπησης στα κεντρα αποφασεων και στα 2 κομματα.
Ο σεβασμος στην πολτικη μας φυση ξεκιναει και απο φαινομενα οπως η αξια η η απαξια των υποψηφιων εκπροσωπων μας στη συχρονη κοινοβουλευτικη δημοκρατια

βοιωτός είπε...

Μα όλα τα ξέρεις, ρε medeon. Σωστά.

Οσο για την απάντησή μου ήταν και ένα πείραμα για να δω πόσ θίγεσαι όταν αναφέρονται προσωπικά σε σένα. Απ' ό,τι κατάλαβα σε ενοχλεί πολύ.

Επί της ουσίας: διασκεδάζω όταν ακούω κινηματικούς τύπους να αποζητούν τη σιγουριά του ηγέτη.
Για τη Βοιωτία τα είπαμε, για την επαρχία μας τα πράγματα είναι άσχημα. Οσο για την ανεξαρτησία του μπλογκ, πολύ εύκολα προχωράς σε κρίσεις.

βοιωτός είπε...

Medeon.
ξέχασα. Αν βρεις και το κουίζ με το αυτοκινητοδρόμιο θα σκίσω τα πτυχία μου. Είσαι πολύ καλός.

Medeon είπε...

Exω καταλαβει οτι σου αρεσουν τετοιου ειδους παιχνιδακια βοιωτε. Αλλωστε σε ενα ανωνυμο σιτε blogosfairas συνηθιζονται. Ισως εισαι και ο πασοκος παραλληλα ε. Τελος παντων. Καλα ειναι τα παιχνιδιακα αλλα πιο συνετο εινια φρονω να εκφραστεις με κοσμιο τροπο για τα κακως κειμενα των απανταχου πολιτευταδων της περιοχης μας που αποτελουν δημοσια προσωπα εν στενη η εν ευρεια εννοια παρα να ασχολειται κανεις απο το να απαξιωνεις ενδιαφερουσες οπως εσυ αναφερες αποψεις ενος πολιτη που αγαπαει και νοσταλγει την πατριδα του..
Τωρα ενδιαφερον θα ηταν να δουμε κια για τον κυριο αγγελοπουλο να δουμε πως προεκυψαν τα εσοδα για την κατασκευη πολυτελους κατοικιας στον Αγιο Στεφανο..
Καλη ιδεα επισης θα ηταν να οργανωσουμε δημοσκοπησεις για την δημοφιλια των στελεχων των δυο κομματων μεσω του σιτε για να προαχθει ετσι και ενας επικοδομητικος διαλογος παραλληλα για την δραση τους στο Νομο. Οχι μονο κουτσομπολια αλλα και θεσεις δρασεις πολιτικες να αξιολογησουμε.Που ηταν και που ειναι στα στοιχηματα της Βοιωτιας?
Υπαρχουν περιθωρια επι μερους αναλυσεων για να μη τα βαζουμε ολα στην ιδια λογικη. Επαγγελματικα και επιστημονικα προσοντα, πολιτικη προσφορα , πολιτικο ηθος κτλ.
ΥΓ
Εαν αναφερεσαι σε μενα οταν μιλας για κινηματικους τυπους που σε διασκεδαζουν ελπιζω να κανεις πλακα
παλι αλλιως μαλλον υπαρχει προβλημα..Οι πολιτες παντα θα εχουν την αναγκη ενος ηγετη
Ακομα περιμενουμε την αποκαλυψη για το θερινη κατοικια..

βοιωτός είπε...

Φίλε medeon,
για δημοσκοπήσεις: το ετοιμάζουμε. Για κριτική: όταν ανακοινωθούν οι υποψήφιοι, και με τη δική σας βοήθεια, θα αποκαλύψουμε τα πάντα, ώστε να γνωρίζει ο πολίτης ποιον ψηφίζει.
θα επανέλθουμε.