Παρασκευή 8 Ιουνίου 2007

Ο Λεβαδειακός θέλει το Γερμανό του;

Ο Μπερντ Στάνγκε θα είναι, εκτός απροόπτου, ο αντικαταστάτης του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του Λεβαδειακού. Ο Γερμανός προπονητής κατέκτησε το πρωτάθλημα Κύπρου πέρυσι με τον Απόλλωνα Λεμεσσού ενώ έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, και ως ομοσπονδιακός τεχνικός στην Εθνική ομάδα του Ιράκ. Σοφή κίνηση, καθώς κάθε προπονητής χρειάζεται τον χρόνο του για να μάθει τα "κατατόπια", αλλά και για να έχει λόγο στις μετεγγραφές.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είδομεν.Αναμένουμε και τις κινήσεις της διοίκησης ως προς τους παίχτες που θα επιλεγούν.Μετά έχουμε το χρόνο και τη διάθεση να κρίνουμε.

Ο Κτηνίατρος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
βοιωτός είπε...

grvet,
φυσικά θα κρίνουμε. Πάντως ορθόν είναι ο προπονητής να αποφασίζει ή επί το ελληνικότερον να δίνει τη γνώμη του.

Ανώνυμος είπε...

Bλεπω Βοιωτε οτι εχω γινει ο αγαπημενος σου.Αναφερομαι στο τελευταιο σχολιο σου που διαβασα τωρα στη στηλη ανοικτη επιστολη κατα τσιφη. Μην ερμηνευεις λαθος τα σχολια μου σε παρακαλω.Ποιος ειπε για ΚΚΕ ρωσιας? Ποιος ειπε οτι το πασοκ δεν επρεπε να χασει? Εγω σου λεω απο τωρα οτι θα ξαναχασει και ας τα εχει κανει μανταρα η ΝΔ. Το λογο τον ξερεις?Ειναι μεγαλο θεμα αστο..
Εχω απλα στηλιτευσα τη διαδικασια επιλογης υποψηφιων της μεγαλης υποτιθεται δημοκρατικης παραταξης στο ΠΑΣΟΚ στο νομο Βοιωτιας αλλα και την αξια τους, διαχρονικα παντα. Τωρα το στοιχημα για το Πασοκ ειναι ενα και ειναι και χρονικο. Θα ανακαμαμψει στη συνειδηση του κοσμου ενα Πασοκ ανανεωμενο, σε προσωπα και νοοτροπια, θα ξεφυγει απο τη καθεστωτικη αντιληψη της εξουσιας και θα εκσυγχρονιστει επιτελους ιδεολογικα ο παλαιοσοσαλιασμος προσαρμοσμενος στο σημερα η η τακτικη της ακυβερνησιας της ΝΔ , λογικη δεν κυβερνω δεν κανω λαθη, ας βγαινει και κανενα σκανδαλο στη φορα , θα της ανανεωσει τη λαικη βουληση?
Εαν συμβει το δευτερο φοβαμαι προσωπικα για την ενοτητα της μεγαλης δημοκρταικης παραταξης...
Απλα δεν θελω να παρανοουνται αυτα που λεω
Φιλικα

agios thomas είπε...

Δηλαδή ο Λεβαδιακός τώρα ανακάλυψε τον νέο Ρεχάγκελ;
Περαστικά.

βοιωτός είπε...

medeon,
αστειεύομαι φυσικά. Για το ζήτηαμ της επιλογής των υποψηφίων τα έχουμε ξαναπεί. Από τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ μετατράπηκε σε μηχανισμό εκπροσώπησης επιχειρηματικών συμφερόντων η κατάληξη ήταν αναμενόμενη. Και η ενότητα που λες δεν μου φαίνεται απαραίτητη. Οταν ένα κόμμα δεν έχει να προσφέρει στην κοινωνία τίποτα καλύτερα να διαλύεται ώστε να έρθουν στο προσκήνιο νέες πολιτικές δυνάμεις.

Αγιε Θωμά, με πραγματική χαρά σε καλωσορίζω και πάλι στη viotia. Νομίζω ότι πολλά μπορεί να προσφέρει ένας εκπρόσωπος της γερμανικής ποδοσφαιρικής σχολής στις ελληνικές ομάδες και κυρίως την πειθαρχία και το σύστημα. εάν ασφαλώς αφεθεί να εργαστεί όπως αυτός θεωρεί καλύτερα. Ο συγκεκριμένος είναι "βίος και πολιτεία", αλλά αν τον πάρουμε τελικά, θα τον κρίνουμε από το έργο του.

Ανώνυμος είπε...

Μεδεόν και αγαπητέ Βοιωτέ!
Μου είναι αδύνατον να κατανοήσω , πως ένας άνθρωπος του μεροκάματου και του μόχθου, πάει και σηκώνει την σημαία της Ν.Δ. Δεν βλέπει ποιανού τα συμφέροντα εξυπηρετεί; Όχι πως το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι καλύτερο, σε καμία περίπτωση, αλλά έδινε και κάτι στον λαό.

βοιωτός είπε...

Μερκούριε,
θεωρώ ότι οι ισχυρισμοί σου είναι πρωτόγονοι, πολιτικά πάντα. Δεν είμαστε σε θέση να υποδείξουμε το συμφέρον των πολιτών και όσοι το επιχειρούν έχουν ιδιοτελείς σκοπούς.
Από την άλλη υπάρχουν και πολλοί που φρονούν ότι καλύτερα άνθρωπος του μεροκάματου στην καπιταλιστική Ελβετία ή στη Σουηδία παρά άνθρωπος του μεροκάματου στη σοσιαλιστική Βόρεια Κορέα ή στη Βουλγαρία παλαιότερα.
Θα επανέλθω...

Ανώνυμος είπε...

Κριτηριο ειναι και αυτο βοιωτε.Μην επικρινεις το μερκουριο.Δικαιωμα ο πολιτης δεν εχει να αποφασιζει μονο με τις κοινωνικες παροχες?Ποση συνταξη θα παρει, ποσο θα αυξηθει ο μισθος του? Αλλο τωρα εαν ο υπαρκτος σοσαλιασμος κατερρευσε..Τουλαχιστον σε αυτο οι σοσαλιαστικες κυβερνησεις υπερειχαν στην ελλαδα και στη γαλλια παντα

βοιωτός είπε...

Δεν επικρίνω τον μερκούριο, φίλτατε medeon. Απλώς, πιστεύω ότι από τη φύση της η πολιτική συζήτηση είναι οξεία.
Δεν συμμερίζομαι απόψεις του στυλ "όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να είναι αριστεροί ή δεξιοί ή επανανστάτες" γιατί ενώ μπορεί ο υποστηρικτής αυτών των απόψεων να το εξηγήσει λογικά, η πραγματική ζωή, η ίδια η ιστορία τον διαψεύδει.
Φυσικά, εκτιμώ ιδιαίτερα τον πλοτικό λόγο του μερκούριου, από τα λίγα που έχει παραθέσει εδώ. Ομως διαφωνώ και το εκφράζω, όπως εγώ νομίζω.