Σάββατο 9 Ιουνίου 2007

Στον Ορχομενό ο Κώστας Καραμανλής

Στις 6:30 το απόγευμα της σήμερον ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα εγκαινιάσει το κτιριακό συγκρότημα των δομών και των αυτόνομων προγραμμάτων εκπαίδευσης ενηλίκων του νομού Βοιωτίας, στον Ορχομενό.
Το ερώτημα είναι: θα πει ο Κώστας Καραμανλής αυτό που όλοι περιμένουμε; Η απάντηση το βράδυ.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
Έχω μια απορία: Τόσο καλά και πλούσια περνάνε όλοι αυτοί που θα τρέξουν να χειροκροτήσουν τον κεφτέ με πόδια; Δεν ξέρουν πως θα τάξει πάλι;
Τόσο ΧΑΖΟΣ είναι ο κόσμος τελικά;

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασα να σου πω πως κάνεις πολύ καλή δουλεία!!!

βοιωτός είπε...

Μερκούριε ευχαριστώ και καλώς ήλθες.
Είμαστε ήδη σε προεκλογική περίοδο και είναι λογικό οι οπαδοί να δίνουν το παρόν στις συγκεντρώσεις του κόμματος που υποστηρίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό αγαπητέ είναι το παράλογο!
Πως τα 7 τελευταία χρόνια τώρα, έγινε η μεγαλύτερη αφαίμαξη του ελληνικού λαού από το εισόδημα του. Και τρέχουν να χειροκροτήσουν αυτούς που τους λήστεψαν!
Δεν είναι παράλογο;

nkalomiris είπε...

Μερκούριε γιατί ερώτηση; Κατάφαση, κατάφαση. ΧΑΖΟΙ είναι. Και όχι τώρα με αυτόν τον "μπουχέσα", που λένε και οι κόρες μου, αλλά από δεκαετίες πριν. Αλλά ρε παιδιά περίμενα στην εποχή μας μιας και ήμαστε πιο σπουδαγμένοι και ορίζοντάς μας έχει ανοίξει να είμασταν πιο ανοιχτόμυαλοι και όχι πρόβατα. Άντε οι πιο μεγάλοι από εμάς ναι, αλλά να βλέπεις και 30 και 20 αλλά και 15 να σου μιλάνε για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ;
Έχουμε καιρό ακόμα να αναλύσει καθένας μας τις απόψεις του.
Και όσο βλέπουν αυτοί κουτούς αυτά θα εξακολουθήσουν να κάνουν.

βοιωτός είπε...

Τροφώνιε,
η διαχρονικότητα του φαινομένου που περιγράφεις θα έπρεπε να σε προβληματίζει. Πιθανότατα είναι στη φύση της δημοκρατίας οι μεν να υπόσχονται και οι υπόλοιποι να τους πιστεύουν.
Αλλωστε ο σοφός Μιτεράν είχε πει ότι "η υπόσχεση δεσμεύει μόνο εκείνον που τη ζητεί και όχι εκείνον που την δίδει".

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε τροφωνιε δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο μια ευνουχισμενη συνειδηση για τα νεα παιδια. /Τιποτε δεν εδωσε σε μας αυτη η ιστορια/ λεει ο πορτακαλογλου στα τραγουδια του /αθτο το κατι να εκφρασεις και να εκφραστεις.Τοτε τι να πει και η νεα γενια σημερα.Καποτε υπηρχαν οραματα να πεις εισαι αριστερος ,εισαι δεξιος ,εισαι κατι ειχε βαρυτητα.Το πασοκ ταυτιστηκε δυστυχως με το κρατικοδιαιτο, τον βολεψακια πολιτη που χορτασε πλεον.
Το χειροτερο ομως για τα παιδια που πανε τροφωνιε ειναι η λογικη του βολεματος που καλλιεργειται απο τους γονεις και εμεις αυτοι οι αλλοι την υιοθετουν ακριτα χωρις λιγο προβληματισμο.Πηγαινε στις νεολαιες των κομματων να δεις ,ΔΑΠ ΠΑΣΠ ΠΚΣ ΕΑΑΚ , παιδια 19 ετων απο ολη την ελλαδα ,αθλια μικροβιτρινα ,πιστο αντιγραφο στην νοοτροπια, βολεμα ,εξουσια ,παραγοντιλικι ,σαν του μεγαλου στιβου των πολιτικων..
Και αναρωτιεμαι πως ενα παιδι 20 ετων απο τη λειβαδια,λαρισα αθηνα ειναι δυνατον να εχει,οταν την εχει σαπια νοοτροπια απο αυτη την ηλικια?Η οικογενεια δεν εχει ευθυνη?.Πως θα επελθει η εκρηξη, μια επαναστατικη απαξιωση
της πολιτικης οπως την βιωνουμε στην ΕΛΛαδα εαν οι νεοι διαιωνιζουν τη νοοτροπια των παλιων? Ο νεος πρεπει να οραματιζεται το επαγγελματικο και οικονομικο του μελλον ανεξαρτητα απο την πολιτικη αλλα ...κραταει ακομα η νοοτροπια δυστυχως.

Ανώνυμος είπε...

η δευτερη εξηγηση , υπαρχει και αυτη ειναι του αριστοτελη, ανθρωπος εστι ζωον πολιτικον..και ο ελληνας δυο φορες παραπανω..Καποτε ενας γαλλος γνωστος που εμεινε ενα μηνα στο σπιτι ενος φιλου δικαστικου στη φιλοθεη μου ειπε..φιλε μου ειστε μια χωρα φιλοσοφων και πολιτικων..οπου και να πας ο ταξιτζης, ο εστιατορας θα κανει μια κριση που θα περιεχει και τα δυο..
Τωρα δεν θα ηθελα να μετρησω σε ποσοστα ποια απο τα δυο παραγοντες παιζει περιοσοτερο ρολο αλλα ας κρατησουμε στο πισω μερος του μυαλου οσο απολιτικη και να ειναι η νεολαια οτι ο ελληνας με ολα τα κακα του εχει μια ιδιατερη ταση αναμειξης με τα κοινα..

βοιωτός είπε...

medeon,
θα μπορούσε κάποιος να αντιτείνει ότι η προηγούμενη από εμάς γενιά, η περίφημη του Πολυτεχνείου, ήταν υπερβολικά πολιτικοποιημένη αλλά στην ουσία υποδούλωσε τη χώρα για 50 χρόνια στη JP Morgan και τα άλλα ευαγή ιδρύματα.
Από την άλλη δεν πιστεύω ότι πρέπει να ομιλούμε στην Ελλάδα για επαναστατική προοπτική και για ρήξεις. Τουλάχιστον όχι πριν ολοκληρώσουμε την αστική επανάσταση: τη δημιουργία δηλαδή ενός κράτους εξω από τα κόμματα. Μετά μπορούμε να το συζητήσουμε...

Ανώνυμος είπε...

σωστη παρατηρηση για την αστικη επανασταση που στην ουσια μας επαναφερει στον ελληνισμο υπο ανθιση ακομα λεω εγω...Δηλαδη η χειραφετηση αργει ακομα αλλα θα γινει και η εξαρτηση των ελληνων απο τα κομματα ειναι και προιον του ακομα νεοσυστατου ελληνικου κρατους

Οσο για τη JP Morgan ο αλογοσκουφης και ο δουκας ουτε που ξερουν που ενια το πολθτεχνειο. ΣΤο LSE kai NYU που βρεθηκαν αυτοι ολα πουλιουνται και ολα αγοραζονται,,Μην τα ισοπεδωνουμε ολα για το πολυτεχνειο...

βοιωτός είπε...

μεδεών, δεν ομιλώ για τον Αλογοσκούφη και τον Πέτρο, ομιλώ για άλλους ακριβώς της γενιάς του Πολυτεχνείου.