Πέμπτη 14 Ιουνίου 2007

Πλημμελής η σήμανση στον Αγιο Θωμά

Ξεκίνησε με τα χίλια ζόρια και προχωρά με ρυθμούς χελώνας στον βραδινό της περίπατο η παράκαμψη της κωμόπολης του Αγίου Θωμά.
Και αν μπορούμε να αποδεχθούμε τις καθυστερήσεις, ενθυμούμενοι το αλήστου μνήμης εκείνο "τι να κάνουμε, αυτή είναι η Ελλάδα" δεν είναι δυνατόν να αποδεχθούμε την ελλιπή σήμανση και τα πλημμελή μέτρα προστασίας των εποχουμένων από την πλευρά της κατασκευάστριας εταιρείας και από τις υπηρεσίες της Νομαρχίας. Οπως φαίνεται στη φωτογραφία ο κίνδυνος είναι μεγάλος για τα διερχόμενα αυτοκίνητα και πρέπει οπωσδήποτε, ΤΩΡΑ, να δοθεί λύση.

ΥΓ: Η φωτογραφία είναι της 4ης Ιουνίου 2007 και εφόσον από τότε άλλαξε κάτι, ας ειδοποιηθούμε ώστε να αποσύρουμε το ποστ.

ΥΓ2: Για τις καθυστερήσεις καλό θα ήταν να έχουμε μια επίσημη απάντηση είτε από τη Νομαρχία Βοιωτίας είτε από την Εργοδομική Βοιωτίας, την κατασκευαστική εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο και η οποία όπως ψιθυρίζεται δεν διαθέτει το απαραίτητο προσωπικό επειδή ταυτοχρόνως έχει και άλλες εργολαβίες.

ΥΓ3: Τα στοιχεία του ρεπορτάζ και η φωτογραφία είναι από http://agiosthomas.blogspot.com/, όπου μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για το θέμα.

Δείτε κι αυτό: http://viotia.blogspot.com/2007/03/blog-post_5925.html

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σημασία έχει ότι ο δρόμος ξεκίνησε και κάπια στιγμή θα τελειώσει.
Είτε τον σαμποτάρουν μερικοί είτε όχι.

βοιωτός είπε...

Στέλιο, καλώς ήρθες.
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιοι σαμποτάρουν όπως λες τον δρόμο.
Για ποιο λόγο; Μπορείς να γίνεις πιο σαφής;

Ανώνυμος είπε...

Δεν το λέω εγώ, εσείς λέτε ότι κωλυσιεργούν και καθυστερούν. Να υποθέσω ότι ο εργολάβος δεν βγαίνει και θέλει να ρίξει τη σύμβαση; Για μένα που είμαι λίγο πιο έξω από αυτό το χωριό, βλέπω ότι προχωράει. Γιατί δεν μας ενημερώνετε σχετικά με το χρονοδιάγραμμα; Αν είναι μέσα τότε δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα.
Θα σχολιάσω αρκετά posts.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δίνετε τόση σημασία σε έναν επαρχειακό δρόμο που ποτέ δεν πρόκειτε να περάσετε;
Η Λειβαδιά έχει τόσα προβλήματα.
Γιατί δεν ασχολείστε με αυτά;

βοιωτός είπε...

Στέλιο, έχεις χάσει επεισόδια. Τα παιδιά από τον Αγιο Θωμά πίεσαν για να ξεκινήσει το έργο και εμείς ενώσαμε τη φωνή μας μαζί τους.
Τώρα λες ότι σαμποτάρουμε το έργο; Υπάρχει λογική αντίφαση.

?, καλώς ήρθες.
Δεν αντιλαμβάνομαι τι σε πειράζει. Σε 160 ποστ έχουμε αποκαλύψει 20 τουλάχιστον σκάνδαλα για τη Λιβαδειά. Δεν φτάνουν; Θα συνεχίσουμε.
Αλλά ασφαλώς ο Αγιος θωμάς δεν είναι στην Ασία, που και για την Άσία ενδιαφερόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Που γράφω ότι σαμποτάρεις εσύ το έργο;

βοιωτός είπε...

Το υπονοείς, Στέλιο.
Κάτι γνωρίζουμε κι εμείς από επικοινωνία.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε Βοιωτε να γραφουμε και τις )μεγαλες επιτυχιες των μεγαλων αντθρωπων του νομου μας. Μπασιακος εκτεθηκε ανεπανορθωτα με την αποσυρση της τροπολογια για την αναστολη ανεγερσης αυθαιρετων σε δασικες εκτασεις. Τσιφης εστειλε επιστολη στη ΠΑΕ Λεβαδειακος για το ρευμα, πεντε κινητων και ο Κομποτης τον εκανε βουκινο σε ολα τον ηλεκτρονικο και γραπτω τυπο. Δεν χωρανε κοντρες πολιτικες αγαπξτοι κθριοι Κομποτη και Τσιγη για τον Λεβαδειακο μας. Τελος γραψτε και για τον αγαπητο κθριο Σταμουλη που του εχουν επιβληθει περιοριστικοι οροι ,απαγορευση εξοδου απο τη χωρα και 200 χιλιαδες ευρω εγγυηση πληρωσε για να μην προφυλακιστει για το κολπο με την υποθεση στην Γλυφαδα..

Και αυτα ενιαφερουν Βοιωτε και θελουμε να τα σχολιασουμε κατα την ταπεινη μου γνωμη

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ εγώ δεν υπονοώ τίποτα. από επικοινωνία έχω μεσάνυχτα, γιαυτό και ότι σκέφτομαι αυτό και γράφω.
-----------------------------
Ανώνυμε μήπως μπορείς να κάνεις μια μετάφραση σε απλά ελληνικά, για να καταλάβουμε και εμείς οι απέξω από τη παρέα. Το ανώνυμο δεν σε τιμά. γράψε έστω ένα ψευδώνυμο για να συνενοηθούμε.
---------------------------------
δύσκολο πάντως να απαντάς την ίδια μέρα σε κάθε ποστ. Μέχρι να το καταλάβεις νύχτωσε. Εχουμε και μια γυναίκα που αν δεν τη βγάλουμε έξω μια Παρασκευή και ένα Σάββατο θα κόψει πέρα.

Ανώνυμος είπε...

Για τον "μεγάλο" Υπουργό του τόπου μας η επιτυχία έγινε παγλοσμίως γνωστή.(άλλη μια πατάτα στις τόσες).Για την κόντρα Τσιφή-Κομπότη κάτι ψιλά πήρε το αυτή μου αλλά από και πέρα τίποτα.Για τον άλλο αξιότιμο κύριο Στάμο μαυρα μεσάνυχτα έχω, όπως και πολλοί άλλοι νομίζω.Ανώνυμε αν μπορείς βάλε το αλατοπίπερο στο σχόλιό σου γαι να νοστιμέψει η συνταγή.Και εσύ βοιωτέ αν ξέρεις κάτι παραπάνω ενημέρωσέ μας.Αξίζει πιστεύω να μαθαίνονται τέτοια κατορθώματα από όποιο χρώμα και αν γίνονται.Για παραδειγματισμό!!!!!!

Medeon είπε...

Aνωνυμε ειναι γνωστα τα παραπανω εαν διαβαζεις εφημεριδες..Το θεμα ειναι να μαθαινουμε και τιποτα εκτος τυπου που μας προσφερει ο Βοιωτος..
Για το θεμα του κυριου Τσιφη δημοσιμοποιηθηκε επιστολη του απο το κυριο Κομποτη που καλουσε την Παε να περικοψει χρηση συσκευων εκτος απο αυτες που εχει το δημοτικο σταδιο,κοινως λελογισμενη χρηση ρευματος. Ο Κομποτης επαθε την πλακα της ζωης του και αφου ελεγξε το γνησιο της υπογραφης Τσιφης ανταπατησε οτι μονο κατι κινητα και ανεμιστηρες εχουνε και τον εξεθεσε στον τυπο,ελευθεροτυπια , σπορτ fm, οτι δηθεν με ωραιους τροπους υλοποιει την ηθικη και υλικη συμπαρασταση που υποσχεθηκε στην ομαδα...Αυτο που δεν μας ειπε ο κυριος Κομποτης, που ως γνωστον προερχεται απο τη νεα δημοκρατια εινια πως εκανε τα λεφτα που εκανε το 1990 οταν ηρθε ο Μητσοτακης και επεσαν οι δεξιοι με τα μουτρα στο δημοσιο πλουτο..η λεξη εκκοκιστηρια σας λεει κατι κυριε Κομποτη? Χρονος παραγραφης γνωριζουμε? θα επανελθουμε...
Τωρα για τον κυριο Σταμουλη το μονο που ξερω εγω ειναι οτι ειναι αναμεμειγμενος ισως στο κυκλωμα οικοπεδων Αξιωνης Γλυφαδας, κυκλωμα με συμβολαιογραφους και αλλους δικηγορους ,ακουγεται και ο Λυκουρεζος, που με τη γνωστη τακτικη εικονικης δημιουργιας τιτλων και αγοροπωλησιας, δηλαδη σε δεδομενες εκτασεις που ανηκαν στο δημοσιο και ειχαν καταπατηθει προσπαθουσαν με εικονικη αγοροπωλησια να δημιουργσησουν εγκυρο τιτλο ιδιοκτησσιας και να τα οικειοποιηθουν μετα. Οντως τα ΝΕΑ εγραψαν οτι πληρωσε εγγυηση 200.000 ευρω για να μην προφυλακιστει ενω ο ιδιος δηλωσε θυμα σκευωριας στον ανακριτη των αντπαλων του σρη δικηγορια..Ο Καρατζαφερης στο extra 3 ekane αναφορα σε πρωην ευροβουλευτη Πασοκ χωρις να τον κατονομαζει και χοντρο κολπο/μιλαμε για 500 εκατομυρια ευρω αξια των εκτασεων..Παντως για να μην καλυφθει το σκανδαλο ομολογων τον καλυπτουν τα πασοκικα μεντια κτλ..
Να του πουμε ομως και συγχαρητηρια ανωνυμε του Σταμουλη που ειχε μια μικρη δικαιωση απο δικαστηριο Φλωρεντιας για τα θυματα του Διστουμου ετσι ανωνυμε? Το δικαστηριο ετοιμαζεται να κατασκεσει γερμανικοιταλικο ιδρυμα προς αποζημιωση των θυματων Διστομου..Αλλο τωρα τι θα κανει τελικα η ιταλικη Κυβερνηση...
Να λεμε και τα καλα
Με εκτιμηση

Ανώνυμος είπε...

medeon
εγω θελω να τα διαβασω εδω περα .εσυ τωρα πληρωνε εφημεριδες αμα γουσταρεις..και δεν ειναι ετσι ακριβως οπως τα λες
ο βοιωτος που ειναι?

Ανώνυμος είπε...

Τι λογοδιάρεια είναι αυτή ρε παληκάρια; δεν σας προλαβαίνουμε.
Καταλαβαίνετε τι γράφετε και τι λέτε;

βοιωτός είπε...

Ανώνυμε,
όταν έχω κάτι σημαντικό το γράφω. Με δημόσιους καβγάδες για το ποιος αφήνει αναμμένο το φως στον διάδρομο δεν ασχολούμαι. Η υπόθεση της Αιξωνής Γλυφάδας είναι παλιά και θα ασχοληθούμε όταν έρθει η ώρα. Για τον Μπασιάκο, νομίζω ότι υπήρξε υπερπληροφόρηση από τα δελτία ειδήσεων.

Μεδεών,
πολύ σημαντικό το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων. Θα επανέλθουμε.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί σχολιάζετε σε αυτό το ποστ άσχετα;
Μήπως δεν αναφέρετε στο περιφερειακό του Αγίου Θωμά; ή δεν κατάλαβα εγώ καλά;

βοιωτός είπε...

Αχ μαρία, δεν πειράζει.
Οποιος έχει κάτι σημαντικό να πει που μας έχει διαφύγει μπορεί να το παραθέτει φυσικά off-topic.

Ανώνυμος είπε...

Για να επανέλθουμε στο ποστ, ο δρόμος προχωράει. Αργά μεν όπως γράφουν, αλλά προχωράει. Για τον εργολάβο δεν γνωρίζω πάντως άτομα μέτρησα τουλάχιστον 4.
Θα γίνει μωρέ. Αφού το διαφημίζουν και στον ιστότοπο της Νομαρχίας. Βέβαια αυτός μόνο ιστότοπος της Νομαρχίας δεν είναι. Προβολή και διαφήμιση του Κου Νομάρχα κάνουν.
Βόηθειά μας που το αποδεχόμαστε.
Και να σκεφτείτε ότι
ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΡΕ.

βοιωτός είπε...

Στέλιο,
η σήμανση δεν είναι καλή και η ταχύτητα σημαντική. Οχι να εγκαινιαστεί πριν από τις τοπικές εκλογές έτσι;