Τετάρτη 20 Ιουνίου 2007

Νέα δημοσκόπηση. Οι υποψήφιοι... υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ

Για να δείτε τα αποτελέσματα και τη συζήτηση που ακολούθησε μεταφερθείτε εδώ http://viotia.blogspot.com/2007/06/blog-post_25.html

48 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε κοίτα να γράψεις κανένα άρθρο για τη ληστεία της.. κολοπετινίτσας κι άσε ήσυχο το ΠΑΣΟΚ.
Δεν ξέρεις τι σου γίνεται...

Medeon είπε...

Εκπληξη τα αποτελεσματα μεχρι στιγμης..Οι κυριοι κυριοι Γκιζιμης και Αγγελου που εχουν ισχυρα δεσμα με το νομο και τη τοπικη κοινωνια/μενουν εδω εργαζονται εινια προσβασιμοι στο λαο, υπαρχουν στην καθημερινοτητα του πολιτη εχουν πολλους ψηφους. Τωρα οι εισαγωμενοι,κρατικοδιαιτοι συνδικαλιστες απο τα μεγαλα κεντρα των Αθηνων,Αποστολιδης Αγραφιωτης και Βαγιακος που τη θυμουνται τη Λιβαδεια οταν ερχεται κανενα στελεχος, τυχοδιωκτικα καθαρα και βγαζουν το παντεσπανι τους στην Αθηνα, ειναι πισω...Απλα το επισημαινω γιατι αυτο καυτηριασα κυριως Βοιωτε οταν πρωτοεμφανιστηκα..
Αγαπητε κυριε Γιωργο Παπανδρεου/εγγονε του γερου της δημοκρατιας..Πιθανως ουτε θα διαβασεις ποτε το σχολιο μου ουτε θα σε ενημεωσει κανενας..
Στηριξε εστω και μια φορα μια υποψηφιοτητα μεσα απο την κοινωνια της Λειβαδιας η του νομου, με πραγματικα ερεισματα στο λαο, με απτα δειγματα προσφορας στο καθημερινο μικροκοσμο του και μην προωθεις μονο αυτους, που εχουν θειους πρωην βουλευτες, κολλητους πρωην υπουργους και τρυπωνουν στις κεντρικες επιτροπες του κομματος λογω προσωπικων σχεσεων με πρωην γραμματεις νεολαιας και το γενικοτερο κομματικο μηχανισμο..
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ Σ ΑΥΤΟΝ
Ετσι ελεγαι καποτε ο πατερας σου καλε μοπυ Γιωργο καποτε..
ΙΔΟΥ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..

Υ.Γ Δεν εχω κανενα προσωπικα κανενα συμφερον για καμια υποοψηφιοτητα και δεν προκειται να ψηφισω. Απλα παρατηρω το φαινομενο και οι κρισεις περι των προσωπων,αρνητικες καΙ θετικες πηγαζουν μονο απο την παθογενεια που περιγραφω
Με εκτιμηση

βοιωτός είπε...

leon,
δεν μου αρέσουν τα trolls. Εσένα προφανώς δεν σου αρέσει το μπλογκ.
Δεν είναι υποχρεωτικό να συμμετέχεις...

μεδεών, προς το παρόν θα σου πω μόνο ότι ο Αγγέλου ήταν υποψήφιος στις προηγούμενες εθνικές εκλογές, με πολύ μέτρια αποτελέσματα.

Medeon είπε...

Αχ βρε Βοιωτε επι της ουσιας ποτε θα μαθεις να απαντας? Με πλαγιους τροπους πηγαινεις παντα την κουβεντα αλλου...
Δεν ειπε κανεις οτι ο κυριος Αγγελου ειναι καμια φοβερη προσωπικοτητα..Τα >αυτοπροτεινομενα αστερια> της χαριλαου τρικουπη καταποντιζονται δεν το βλεπεις?Ακομα περιμενω απαντηση στην ερωτηση μου εαν η πολιτικη ηγεσια του νομου ολων των κομματων φερει ευθυνη για την πιθανη απωλεια του αυτοκινητοδρομιου?

Ανώνυμος είπε...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

Ανώνυμος είπε...

Βρε ροντριγκο, τι ωραία μας τα λες... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κι ας μην ξέρω γρι από Ισπανικά.... Ελπιζω να το πιασατε το υπονουμενο...

Ανώνυμος είπε...

ASXETO
------------------------------
Six guilty of Asopos pollution
Six people responsible for factories in Viotia, central Greece, were yesterday found guilty of polluting the Asopos River but escaped heavy punishment due to a legal technicality that may force authorities to prosecute more suspects.

A court in Thebes handed down up to six-month suspended jail sentences to six of the 18 factory foremen who were tried. It also imposed fines of –3,000-–9,000 on the men who allowed waste to be dumped into what has become one of Greece’s most polluted rivers. However, in the last few days, the lawyers representing the accused informed the court that the men sitting in the dock were not the legal representatives of the companies and could therefore not bear the full brunt of the court’s ruling.

This might lead to new charges being brought.

However, the head of a residents’ association in Oropos, north of Athens, told Kathimerini that yesterday’s ruling was a good start. “It will make some people understand that you cannot sacrifice everything, especially the health of thousands, in the name of profit,” said Christos Panagopoulos.
----------------------------------
Αναδημοσίευση από Καθημερινή
-----------------------------------
Αυτούς τους αλήτες ποιος θα τους τιμωρήσει σοβαρά και θα σταματίσουν να ξεφεύγουν με νομικά τερτίπια;

Ανώνυμος είπε...

παντως πρεπει να υπαρχει ενας ελεγχος..δεν μπορει να μπαινει και να ψηφιζει ο καθενας οσες φορες θελει...να βαλω και εγω τον εαυτο μου? Μπηκε τωρα ο βαγιακος, που το ξερει μονο η οικογενεια του και ψηφιζει μονο τον εαυτο του..σπουδαιο κατορθωμα..μαυρο στα πιρανχας της κωλεττη και μαυρο δαγκωτο....

Ανώνυμος είπε...

Re Βοιωτέ τον Τσιφή γιατί δεν το βάζεις..Αν έβαζε πρώτος θα έβγαινε

Ανώνυμος είπε...

Vale kai to bakali tis geitonias sou na se psifisei , pare kai to patera sou ton aki re irakli, psifodeltio de vlepeis pou na xtipiesai...

βοιωτός είπε...

Μεδεών, για το αυτοκινητοδρόμιο θα συνεχίσουμε και θα αναδειχθούν και οι ευθύνες και τα (πρόσεξέ το αυτό) άλλοθι.
Στέλιο, το θέμα που θέτεις είναι πολύ ενδιαφέρον και ετοιμάζουμε ειδικό ποστ. Κάθε συνεισφορά δεκτή.

Ανώνυμε 2 και 3,
θα προτιμούσα να αφήσουμε τις προσωπικές επιθέσεις.

βοιωτός είπε...

Ανώνυμε 1,
θέτεις ενα πολύ σοβαρό ζήτημα, που μας απασχόλησε πάρα πολύ.
Καταλήξαμε ότι ο συγκεκριμένος τρόπος διεξαγωγής της οιονεί δημοσκόπησης είναι ο πιο δίκαιος.
Αλλωστε, η δημοφιλία των υποψηφίων δεν μετρά μόνο σε ποσότητα αλλά και σε πάθος των οπαδών τους :-).

Ανώνυμος είπε...

δεν είναι στη λίστα όλοι όσοι έχουν κάνει αίτηση και είναι 19, μπορείς να ψηφίσεις όσες φορές θέλεις δεν υπάρχει ασφαλιστική δικλίδα, ψηφίζουν μόνο όσοι έχουν πρόσβαση στο ιντερνετ άρα ελάχιστα άτομα, δεν υπάρχει το όνομα του νυν βουλευτή ( λογικό μεν διότι δεν είναι στη λίστα υποψηφίων αλλά καθαρά υποκειμενικό διότι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τα στοιχεία) είναι άδικο και για τους υποψηφίους αλλά και για τον βουλευτή, άρα δεν είναι αντικειμενική η ψηφοφορία και καλό είναι να ματαιωθεί εκτός εάν σε δουλειά να βρισκόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Λογικό είναι σε δημοσκόπηση που γίνεται στο Internet να προηγείται ο Βαγιάκος γιατί ως νέος υποστηρίζεται περισσότερο από τους νέους που έχουν μεγαλύτερη επαφή με το διαδίκτυο και τις νέες τεχνολογίες.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ και με τον αμφίωνα και τον ανωνυμο.Σώστο επιχείρημα ανώνυμε αλλά ο ίδιος ο Βαγίακος ψηφίζει τον εαυτό του αντε και κανα δυο φίλοι του δικηγόροι.Ο αξιότιμος κύριος είχε 4 ψηφους την τεταρτη το βράδυ και έχει 50 σήμερα. Γελιοποιεί τη διαδικασία και καταντάει ανούσια τη προσπάθεια του βοιωτου.Καθέ μια ώρα μπορείς να ξαναψηφίσεις.Βοιωτέ τα επιχειρήματα σου για φανατικούς οπαδούς δεν αρμόζουν σε ένα σοβαρό ανθρωπο σα έσενα..Γραφικά και ανεπάγγελτα άτομα σαν το Βαγίακο δεν έχουν θέση σε ένα σοβαρό ψηφοδέλτιο πασοκ..
Αντε κλείνω γιατί πρέπει να ξαναψηφίσω βαγίακο /πέρασε η μια ώρα

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ και με τον αμφίωνα και τον ανωνυμο.Σώστο επιχείρημα ανώνυμε αλλά ο ίδιος ο Βαγίακος ψηφίζει τον εαυτό του αντε και κανα δυο φίλοι του δικηγόροι.Ο αξιότιμος κύριος είχε 4 ψηφους την τεταρτη το βράδυ και έχει 50 σήμερα. Γελιοποιεί τη διαδικασία και καταντάει ανούσια τη προσπάθεια του βοιωτου.Καθέ μια ώρα μπορείς να ξαναψηφίσεις.Βοιωτέ τα επιχειρήματα σου για φανατικούς οπαδούς δεν αρμόζουν σε ένα σοβαρό ανθρωπο σα έσενα..Γραφικά και ανεπάγγελτα άτομα σαν το Βαγίακο δεν έχουν θέση σε ένα σοβαρό ψηφοδέλτιο πασοκ..
Αντε κλείνω γιατί πρέπει να ξαναψηφίσω βαγίακο /πέρασε η μια ώρα

Ανώνυμος είπε...

Καλήμερα σας παρακολουθώ καιρό απο Γαλλία.συμφώνω με τρέις τελευταίους.το γεγόνος οτι αυξάνονται ανα μια ώρα οι ψήφοι του ηράκλη είναι γελοίο και αποδεικνύει οτι ψηφίζουν οι ίδιοι και οι ίδιοι,,,σπέιρες κυκλώματα γράψτε και κανα σχόλιο ρε

θα τα λέμε που και που

βοιωτός είπε...

Ανακοίνωση.

1. Το viotia.blogspot.com δεν έχει τη δυνατότητα να εξακριβώσει την προέλευση των ψήφων στην παρούσα δημοσκόπηση.
2. Το δικαίωμα ψήφου κάθε ώρα, είναι αυτό που σκωπτικά θα ονομάζαμε "ισότητα στην κατάχρηση". Εάν θέταμε άλλους περιορισμούς οιοσδήποτε μπορεί επισκεφθεί μερικά Ιντερνετ-καφέ θα κέρδιζε εύκολα.

Ασφαλώς, όλοι κρίνονται και από τη συμπεριφορά τους.

βοιωτός είπε...

Αμφίωνα(ωραίο νικ), έχεις δίκιο για τον αριθμό των υποψηφίων. Βάλαμε τους θεωρρούμενους ως επικρατέστερους. Μπορεί όμως να βρεθούμε προ εκπλήξεων.

Ανώνυμε 1,
για την διείσδυση του Βαγιάκου στους νεώτερους ψηφοφόρους δεν έχουμε κάποιο στοιχείο ή μέτρηση που να το επιβεβαιώνει. Αν έχεις εσύ με χαρά μας να το δημοσιεύσουμε.
Πάντως η δημοσκόπηση του viotia έχει μια δική της δυναμική που φυσικά απέχει από την επιστημονική μέτρηση αλλά πιθανόν ενδεικνύει την κλίση των πιο δυναμικών στρωμάτων της κοινωνίας, όπως είναι οι χρήστες ιντερνετ.

Ασωτε, καλώς ήρθες. Είναι εντυπωσιακό ότι από τα Παρίσια ενδιαφέρεσαι για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ.
Υπάρχουν κι άλλοι Βοιωτοί μόνιμα εγκατεστημένοι στη Γαλλία; Γράψε μας κανένα κείμενο ή άρθρο. Θα χαρούμε να το δημοσιεύσουμε.

Ανώνυμος είπε...

ρε Βοιωτέ το site vpgrammi.blogspot.com τι έγινε? Το εκλεισάν?Φαίνεται τραβήξαν το αυτί στα παπαγαλάκια του και τον ίδιο το Βάγιακο από τη χαριλάου τρικούπη μετά από δημοσιευματα που συκοφαντούσαν τον κύριο Αγραφιώτη.Τώρα μεταφέρθηκαν εδω και γελιοποιουν το δικό σου σοβαρό site.Κρίμα δεν είναι για σένα?

βοιωτός είπε...

Φίλε ανώνυμε, καλώς ήρθες.
Δίνουμε εδώ τη δυνατότητα να εφαρμοστεί η συμμετοχική δημοκρατία.
Εάν κάποιοι την καταχρώνται εμείς ασφαλώς δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε και υποθέσεις δεν δημοσιεύουμε.
Οπως έγραψα και αλλού: όλοι κρίνονται. Οι συντάκτες, οι σχολιαστές, οι υποψήφιοι και οι φίλοι τους.
Οσο για το site μην ανησυχείς. Εχει αποδειχθεί ότι στην πορεία η δυσανεξία που παρουσιάζουν μερικοί στην έγκυρη και σοβαρή ενημέρωση μετρέπεται σε αλλεργία και αποχωρούν οικειοθελώς:-).

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μην τρελαίνεστε!!!
Οι ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις δεν είναι ούτε MRB, ούτε ALCO, ούτε Metron Analysis. Ο καθένας ψηφίζει ότι γουστάρει και όσες φορές γουστάρει.
Τώρα το ποιόν θα ψηφίσει ο καθένας μας στις εκλογές είναι προσωπική μας επιλογή. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι λάθος να κατηγορούμε τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που θέλουν να είναι υποψήφιοι βουλευτές. Πρέπει να έχουν όλοι την ευκαιρία τους, χωρίς χαρακτηρισμούς και εμπάθειες.

Ανώνυμος είπε...

Χαθήκαμε και μπλέξαμε.
Πως θα βρούμε την αρχή;
ωαίο. Που είναι η γυάλα; Ε;
Ρε παληκάρια προς τι το μοίσος και ο αλληλοσπαραγμός;
Που είναι οι άνθρωποι;
Θέλω να δω τους ανθρώπους;
φαγωθείτε μεταξύ σας πασοκική αλητεία.
Περιμένετε πάλι της ημέρες δόξας του πρώιμου σοσιαλισμού στην Ελλάδα, προκειμένου να ξαναπετάξετε το ζιβάγκο που ΞΑΝΑφορέσατε.
Αλλά κάντε κουράγιο, γιατί οι μέρες αυτές αργούν πολύ. Μα πάρα πολύ και χαλάτε τις καρδιές σας τζάμπα και βερεσέ.

Ανώνυμος είπε...

πάντως ρε βοιωτέ είσαι τέρας ψυχραιμίας..Αυτος ο βαγικαος σου γελιοποίησε και σου απαξιωσε ολο το gallop και εσυ δεν μασάς..Πότε θα βγάλεις και για ΝΔ gallop? Εχω ένα δικο μου καλό ,γκανιαν, να πω σε κανα δυο κολλήτους από τώρα να το βγάλουμε πρωτο...

Ανώνυμος είπε...

α ξέχασα ανώνυμε 3.42/πολύ ρομαντικός/η ρε φίλε. Εαν είναι οποιος γουστάρει να βάζει υποψηφιότητα παει κάηκε η χώρα. Αυτό το συντροφε τι το θες τώρα /το φλωρακη θα αναστήσεις ? Σύντροφος σε τι? Στη μάσα?

Ανώνυμος είπε...

Πάντως το μόνο που κατάφερες να μας δείξεις είναι ότι είσαι υπάλληλος του Γκιζίμη! Ντροπή σου!

βοιωτός είπε...

Σε ποιον αναφέρεσαι, τελευταίε ανώνυμε;
Βάλτε ρε μάγκες ένα ψευδώνυμο. Δεν ανιχνεύεται και δεν στοιχίζει τίποτε.

Ανώνυμος είπε...

Για τον αχ μαρια τα μπουτια σου και για τις εκφράσεις που ειπε ¨φαγωθείτε μεταξύ σας πασοκική αλητεία¨είναι δικαίωμά του να εκφράζεται όπως θέλει όμως μήπως γνωρίζει με ποιο τρόπο στήριξαν τα μεγάλα στελέχη της ΝΔ του Νομού μας τον Ρούσαρη στις Νομαρχιακές. Ας ρωτήσει τον Ρούσαρη και θα εκπλαγεί μαθαίνοντας μια νέα έννοια των λέξεων φαγωμάρα και αλητεία.

Ανώνυμος είπε...

Λαλάκη μου γνωρίζω και δεν μου λέει τίποτα αυτό που λές.
Το συμπέρασμα που έβγαλες για εμένα ότι είμαι δεξιός, δείχνει ότι είσαι από αυτούς που λένε ότι:
Οτι δεν είναι πράσινο είναι μπλε.
Έλα όμως που εμένα μου αρέσει το κόκκινο.
Κόκκινο της φωτιάς...που ερεθίζει.
Και αν θες και περισσότερα...Νοσταλγός του παλαιού κόκκινου.
Τώρα γιατί σε έθιξε το πράσινη αλητεία δεν καταλβαίνω.
Μήπως θεωρείς τον εαυτό σου ότι ανήκει εκεί;
Φιλάκια

Ανώνυμος είπε...

φίλε αχ μαρία τα μπουτια σου σε γουστάρω γιατί και εγώ ...ολυμπιακός είμαι μόνο που όταν ψοφήσει ο Φιντέλ και γίνει η Kούβα πολιτεία των USA ΘΆΧΕΤΕ ΜΕΊΝΕΙ ΜΌΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ με τις αναμνήσεις του αποτυχημένου παρελθόντος και με την σκέψη πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θάναι. Νάσαι καλά φίλε μου.

Ανώνυμος είπε...

Τα συμπεράσματά σου Λαλάκη πάντα βιαστικά να μας θυμίζουν τα ΘΑ του λαοπρόβλητου. (Οταν Θα πεθάνει...Η Κούβα θα γίνει..κλπ).
Σχεδόν όλη η Λατινική Αμερική αντιτίθεται στη πολιτική των ΗΠΑ.
Όσο για τα φαντάσματα του παρελθόντος, κοιτάξτε πρώτα εσείς να αποοβάλετε τα δικά σας και βλέπουμε εμείς μετά τι ΘΑ κάνουμε με τα δικά μας.
Όσο για την αποτυχία που αναφέρεις φαίνεται να ακολουθεί τη συνταγή του δικού σας συστήματος, που ο ως άνω λαοπρόβλητος, να τον πω σοσιαλιστή, είδε ότι δεν το άρεσε και το γύρισε στο Ζειμπέκικο.
-------------------------------
Παραμένω Αμετανόητος

Ανώνυμος είπε...

μαρια τα μπουτια σου εισαι αγύριστο κεφάλι αλλά σε γουστάρω ίσως κάποτε τα πούμε απο κοντά. φαντάσματα υπάρχουν παντού αλλά το ζειμπέκικο το χορεύουν με την ψυχή και όχι μα τα πόδια διαφορετικά δεν σου πάει.

Ανώνυμος είπε...

κλεινω τωρα γιατί πάω να δουλέψω θα τα ξαναπούμε μαρία

Ανώνυμος είπε...

Λαλάκη το Ζειμπέκικο να το χορέψεις όταν έχεις ψυχή. Όταν δεν έχεις...;
---------------------------------
Αν και δεν γνωρίζω τι δουλειά κάνεις. Το ότι δουλεύεις σου δίνει πόντους έναντι της ομάδας σου.
-------------------------------
είναι αρώστια τα βλογ τελικά

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αυτά τα μπούτια της Μαρίας τι έχουν ρε μέγιστε και τα μνημονεύεις συνεχώς. Ολο αχ και βαχ;
Μήπως η Μαρία έκανε διανομή στην επίσημο έντυπο του κόματός σου;
--------------------------------
ΑΣΧΕΤΟ: Οι ορδές των Αθηναίων κατέφθασαν και κατέλαβαν τα οχηρά των Βοιωτικών παραλιών. Παρακαλούνται οι Βοιωτοί να επανέλθουν από Τρίτη μεσημέρι που θα έχει ξεβρωμίσει ο τόπος.
--------------------------------
Κάποτε ίσως γράψω κάτι και για το σεισμό που χρειάζεται η Αθήνα για να σωθεί από τους κατακτητές της.

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ
Δυστυχώς πρέπει να αποσύρεις το δημοψήφισμα. Όλοι είδαμε ότι ήταν
μαϊμού. Δεν πρέπει να υπάρχει γιατί όσοι το βλέπουν 1η φορά και δεν γνωρίζουν για την ανά ώρα πολλαπλοσταυρία βγάζουν λάθος συμπεράσματα. Μη χαλάς το μαγαζί σου. Ας δούμε λίγο τα ποσοστά του κ Βαγιάκου
Ψηφισαν 329 και πηρε ο κ Βαγιακος 147. Με άλλα λόγια όταν ψηφίσουν 120.000 θα πάρει πόσα. Απλή μέθοδος των τριων. Χ= 147 χ 120000 : 329 = 53.600 ψήφους. Τι είπατε μόνο οι πασόκοι ψήφισαν! Φτου κι από την αρχή έστω ότι θα πάρει το πασοκ 42.000 Ψηφισαν 329 και πηρε ο κ Βαγιακος 147. Με άλλα λόγια όταν ψηφίσουν 42.000 θα πάρει πόσα. Απλή μέθοδος των τριων. Χ =147 χ 42.000 : 329 = 18.700 και μάλιστα με μονοσταυρία αφού δεν μπορούσες να ψηφίσεις δύο άτομα. Αρα στη δισταυρία αναλογούν 24.000 ψήφοι. ( αύξηση κατά 30%). Αν κάνουμε το ίδιο για τον κ Γκιζίμη βγαίνουν αντίστοιχα 41.000 και 14.500 ψήφοι. Όχι μόνο γελάν και οι κότες αλλά ακόμα και η συχωρεμένη κότα του Τσιφόρου για τους πολύ παλιούς.(!)

Ανώνυμος είπε...

ela re amfiona kai o viotos sto kolpo einai mi holoskas....

Ανώνυμος είπε...

Αμφίωνα κάνεις τεράστιο λάθος στον αριθμητικό σου συλλογισμό για τη πρόβλεψη των εκλογικών αποτελεσμάτων. Αφενός το ερώτημα της δημοσκόπησης δεν ήταν ποιον θα ψηφίσουμε αλλά ποιοι πρέπει να είναι στο ψηφοδέλτιο και αφετέρου ξέχασες τον Τόγια, ο οποίος αυτοδίκαια περιλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο, αλλά δεν συμπεριλαμβάνονταν στην ερώτηση.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως άσχετα από τον αλληλοσπαραγμό και ανεξάρτητα από τα απόλυτα μεγέθη νομίζω ότι η δημοσκόπηση είναι απόλυτα επιτυχής υπό την έννοια ότι μεταξύ των 6 πρώτων κατά σειρά σε ψήφους θα επιλεγούν οι 5 που θα στελεχώσουν τελικά το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε
Δεν έκανα πρόβλεψη απλά εάν αναλύσεις τα στατιστικά και τα προσαρμόσεις στα έγκυρα ψηφοδέλτια που περίπου είναι 120.000 ενδεικτικά αυτά τα νούμερα βγαίνουν περίπου γι αυτό λεω ότι γελάνε και οι κότες. Τον Τόγια δεν τον ξέχασα και βλέπε τα σχόλια μου στην ίδια σελίδα την 22-6-07 για του λόγου το αληθές.

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε
εφ όσον θεωρείς επιτυχή την δημοσκόπιση ρίξε μιά προσεκτική ματιά στον πίνακα και πες μου τα συμπεράσματά σου επι της ουσίας ποιά είναι

Ανώνυμος είπε...

Αμφίωνα είπα ότι μεταξύ των 6 πρώτων στη δημοσκόπηση (Αγάτσα, Αγγέλου, Τσόνογλου, Αγραφιώτη, Βαγιάκου και Γκιζίμη) θα επιλεγούν οι 5 που θα συμπληρώσουν μαζί με τον Τόγια το ψηφοδέλτιο. Δυο γυναίκες (ποσόστωση 40%) και 3 από κάθε επαρχία (δηλαδή οι τρεις πρώτοι/ες και δυο από τους 3 δεύτερους). Τέλος, ως έκπληξη αφήνω περιθώριο για συμμετοχή στη Γρανιτσιώτη.

Ανώνυμος είπε...

ασε μας ρε ανώνυμε/ παπαγαλακι του γελοίου Βαγιακου που θα μας πείς οτι είναι πετυχημένη η δημοσκόπηση> απο εδω και πέρα cama sutra /γίατι μας το ζήτησε ο βοιωτός. Ειμία αυτος που αποκέλεσες υπάλληλο Γκιζίμη. Εδω ο νόμος εχεί ικανούς πολλους νέους ανθρώπους/δεν θα βάλουμε έναν πάραγοντισκο ουτε καν να συμπληρώσει την εξάδα.Η νοθεία που επίχειρησε στο site αποδεικνύει το ήθος του. Και το δικό σου σαν υπάλληλος του..έαν δεν είσαι ο ίδιος μιας και δεν κάνεις τίποτα στη ζωή σου

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε
έχεις πολύ μυαλό, δεν μπορώ να τα βάλω μαζί σου. άντε γιά.

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα που δεν έχετε το θάρρος να δείτε τα αποτελέσματα και να βάλετε τα κλάματα που δε μπορέσατε να ικανοποιήσετε τους χρηματοδώτες σας με αυτό το γκαλοπ! Εγώ το μόνο που βλέπω είναι ότι με αυτή τη κίνηση προσπαθήσατε να μαυρίσετε το Βαγιάκο και σας ήρθε μπούμερανγκ! Όποιος σκάβει το λάκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα!

Ανώνυμος είπε...

Τι να μαυρισούμε βρε ανώνυμε? Τον μαυρισμένο? Στο ψέμα έχεις μαθεί να ζεις και στις ψευδάισθησεις? Τώρα εαν έχεις προσψπικά συμφέροντα και υπηρετείς σα σκυλί τη συγκεκριμένη υποψηφίοτητα με τα όνειρα θα μείνεις.Τα απότελεσματα είναι αστέια και αντιστρόφως αναλογα της κοινής γνωμης. Εγώ προσωπικά , ο αμφίωνας και όλοι οι αλλοι που καλούμε το βοιω΄τό να αποσυρεί τη δημοσκόπηση γιατί εκτειθέται και ο ίδιος με τον τρόπο που έγινε δεν εχούμε κάνενα συμφέρον .Ειμαστέ απλοι ψηφοφόροι. Ενώ εσυ φαίνεται οτι υπηρετείς με μανία προσωπικά συμφέροντα. Και στο κατώ κατω της γραφής δεν μπορεί να ερχετα'ι ενα παιδαρέλι και να γελοιοποιεί ενα σοβαρό site που συμμετέχουν σοβαροί ανθρωποί...

Ανώνυμος είπε...

Pragmatika exete polu gelio!!! Eides otan psaxneis na pas diakopes ti mporei na breis.. polu asteia pragmata. Kala sugnwmh fagoneste giati? Den kserw kanenan apo olous autous pou lete alla eimai ki egw apo xwrio (kai kserw apo kalo ladi). Einai pragmatika krima na blepw an8rwpous na fagonontai gia toso anousia pragmata. Opoios einai na bgei 8a bgei alla pragmatika anarwtimai ti hlikia arage exete oloi eseis pou 8 abetai ton enan h ton allon (pi8anon exontas agnoia oi idioi)? Giati an eiste 70 xronon den 8a mou kanei entupwsh, o fanatismos allwste armozei se kolhmena miala!!! Perissotero lupamai giati oloi eseis den kathgorhte proswpa tou Pasok alla me auto to tropo ta pisteuo sas. Mh ksexnate pws oi epiloges tou kommatos phgazoun apo esas tous idious, eseis tous psufizetai eseis tous eklegetai. Krima pragmatika gia th katantia tou kommatos pou agaphsa toso polu.

Ανώνυμος είπε...

[color=#f5deb3]Недавно с женой наконец-то прекратили ремонт и подумали о приобретении новой мебели для спальни, в частности, такого немаловажного предмета мебели и интерьера как [url=http://shkafy.com/]купить шкаф купе[/url]. Поразмыслили о новом приобретении и поняли, что не имеем возможности дать ответ на все вопросы, вызванные данным решением. Без опыта (пусть если и чужого), как говорится, сложно! Помогите, пожалуйста, советом! какой выбрать шкаф, и какие параметры следует учитывать при приобретении? На что понадобится ориентироваться, покупая шкаф в магазине? а, может, его все-таки заказать? А какие запчасти предпочесть? Для нас эти и многие другие нюансы являются неразрешимой загадкой. Еще нравятся шкафы купе. когда выбор шкафа купе будет намного целесообразнее, чем приобретение обыкновенного шкафа? мы хотели бы услышать советы людей, купивших шкаф и могли бы дать хороший совет. Буду довольно признателен за ваши рекомендации.заранее спасибо![/color]