Δευτέρα 25 Ιουνίου 2007

Η ηλεκτρονική δημοσκόπηση για το ΠΑΣΟΚ

Για την ιστορία αλλά και για να σχολιαστούν εκ νέου τα αποτελέσματα μεταφέρουμε εδώ την ηλεκτρονική δημοσκόπηση για τους υποψήφίους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ.
Η ερώτηση ήταν:
Ποιος ή ποια νομίζετε ότι θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ για τις εθνικές εκλογές;


Τα αποτελέσματα (και ο αριθμός των ψήφων που έλαβαν).

1. Ακης Βαγιάκος 147

2. Κώστας Γκιζίμης 87

3. Βάσω Τσόνογλου 31

4. Μίμης Αγγέλου 28

5. Αρια Αγάτσα 9

6. Γιώργος Αγραφιώτης 8

7. Λουκάς Αποστολίδης 5

Νίκος Τρικαλίτης 5

9. Γιώργος Ψυχογιός 3

Αλλος 3

11. Ευαγγελία Γρανιτσιώτη 2

12. Γιώργος Μουλκιώτης 1

Η ηλεκτρονική δημοσκόπηση, παρότι απέχει του να είναι επιστημονική καταγραφή των τάσεων της κοινής γνώμης, προσφέρεται για ενδιαφέροντα πολιτικά συμπεράσματα και αναγωγές.


Στις εκτιμήσεις των φίλων που έχουν γίνει στο προηγούμενο ποστ http://viotia.blogspot.com/2007/06/blog-post_20.html θα απαντήσουμε εδώ. Παρακαλείστε, όσοι σχολιάσετε, να αποφύγετε τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς και τις αναπόδεικτες κατηγορίες.

ΥΓ: Την δημοσκόπηση είδαν/διάβασαν περισσότεροι από 2000 διαφορετικοί χρήστες. Εάν όλοι αυτοί ή τουλάχιστον οι περισσότεροι ψήφιζαν θα εξουδετέρωναν τις εγγενείς αδυναμίες που έχουν οι ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις.

86 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι να μαυρισούμε βρε ανώνυμε? Τον μαυρισμένο? Στο ψέμα έχεις μαθεί να ζεις και στις ψευδάισθησεις? Τώρα εαν έχεις προσψπικά συμφέροντα και υπηρετείς σα σκυλί τη συγκεκριμένη υποψηφίοτητα με τα όνειρα θα μείνεις.Τα απότελεσματα είναι αστέια και αντιστρόφως αναλογα της κοινής γνωμης. Εγώ προσωπικά , ο αμφίωνας και όλοι οι αλλοι που καλούμε το βοιω΄τό να αποσυρεί τη δημοσκόπηση γιατί εκτειθέται και ο ίδιος με τον τρόπο που έγινε δεν εχούμε κάνενα συμφέρον .Ειμαστέ απλοι ψηφοφόροι. Ενώ εσυ φαίνεται οτι υπηρετείς με μανία προσωπικά συμφέροντα. Και στο κατώ κατω της γραφής δεν μπορεί να ερχετα'ι ενα παιδαρέλι και να γελοιοποιεί ενα σοβαρό site που συμμετέχουν σοβαροί ανθρωποί...

Ανώνυμος είπε...

Εδω στη γαλλία λέμε chercher la femme.Ετσι οπως τα βλέπω τα αποτελέσματα φίλε βοιωτέ πρέπει να λέμε για τη βοιωτία chercher le canditat γιατί δε βλέπω φως.Δεν πειράζει οπως και όπου μπορεί να ικανοποιηθεί ο καθένας. Σοβαρά πράγματα αυτα δεν είναι παντως

βοιωτός είπε...

Φίλε cama sutra,
στο ποστ υποδεικνύω τον τρόπο για να υπερβούμε τα προβλήματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Η λύση είναι η μαζική συμμετοχή, που όταν επιτυγχάνεται ακόμη και εντός των κομμάτων ακυρώνει τους όποιους μηχανισμούς.
Εχουμε ανακοινώσει επισήμως ότι δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να εξακριβώσουμε την προέλευση των ψήφων.
Ομως αυτό δεν μας εμποδίζει να εξαγάγουμε χρήσιμα πολιτικά συμπεράσματα.
Θα γράψω ένα και να δω ποιοι έχουν αντιρρήσεις:
Ορισμένοι από τους υποψηφίους δεν έχουν αντιληφθεί τις δυνατότητες του διαδικτύου στην πολιτική επικοινωνία. Και ορισμένων οι οπαδοί μπορεί να είναι πολυπληθείς αλλά δεν ανήκουν στη δυναμική και νεανική εκείνη μονάδα του πληθυσμού που χρησιμοποιεί τον υπολογιστή για να βγάζει το παντεσπάνι της.
Από την άποψη αυτή η δυναμική αυτών των υποψηφίων, προϊόντος του χρόνου, μειώνεται και για αυτές τις εκλογές και για τις επόμενες.

Ανώνυμος είπε...

cama sutra αφού είναι αστεία κατ'εσένα τα αποτέλεσματα γιατί ασχολήσε τόσο πολύ με τον κο Βαγιάκο;

βοιωτός είπε...

(Α)σώτε,
νομίζω ότι στη Γαλλία, τώρα στις εκλογές τις τελευταίες, δόθηκαν μάχες εκ του συστάδην στο διαδίκτυο. Προφανώς, γιατί παρακολούθησα λίγο, δεν έλειψαν τα λάθη και οι υπερβολές αλλά συνολικά νομίζω ότι η ενημέρωση των πολιτών ήταν καλύτερη και κυρίως βαθύτερη.
Δεν μπορεί πάντως να μας φταίνε τα αποτελέσματα και να κατηγορούμε το μέσον. Οι δημοσκοπήσεις είναι ανοιχτές και η μαζική συμμετοχή ακυρώνει όποιες προσπάθειες χειραγώγησης.

βοιωτός είπε...

Ανώνυμε,
Παρακαλώ και πάλι να χρησιμοποιείς ένα ψευδώνυμο για να συνεννοούμαστε.

βοιωτός είπε...

Αμφίων,
η αναγωγή που κάνεις σε αριθμούς δεν στέκει επιστημονικώς.
Εάν μπορούσαμε να έχουμε τους χρήστες ιντερνετ, που ενδιαφέρονται για την πολιτική, που ψηφίζουν στη Βοιωτία και που (θέλουν να) έχουν γνώμη για τα συμβαίνοντα στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τότε θα μπορούσαμε να βγάλουμε κάποια επιστημονικά συμπεράσματα, αν και όχι φυσικά εκλογικά αποτελεσματα.

Να γράψω και κάτι για την ερώτηση:
ηταν επιστημονικά διατυπωμένη ώστε να ευνοεί τη μαζική συμμετοχή. Δηλαδή μπορούσαν να ψηφίσουν και όσοι δεν προτιμούν το ΠΑΣΟΚ καθώς και όσοι δεν ψηφίζουν πρόσωπα αλλά το κόμμα. Σ' αυτή την τελευταία κατηγορία ανήκουν πολλοί οπαδοί του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι δηλώνουν απογοητευμένοι από τα προβεβλημένα πρόσωπα του Κινήματος. Μερικοί όπως ο Μεδεών ή ο (α)σώτος γράφουν κι εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα Βοιωτέ,
ανώνυμος 04:07

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα γίνεται επειδή δε σας άρεσαν τα αποτελέσματα; Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω!

βοιωτός είπε...

Αδαμάντιε,
καλώς ήρθες.
Καλή επιλογή. Ελπίζω να μην είσαι μόνο σκληρός, όπως έχουν δείξει τα ως τώρα σχόλιά σου, αλλά και "καθαρός και διαφανής". Οπως δηλαδή ο αδάμας:-).

βοιωτός είπε...

Πασοκάκο, καλώς ήρθες.
Αφού άρχισα με τη σημειολογία των ψευδωνύμων, να υποθέσω ότι εσύ έχεις τραβήξει πολλά για το ΠΑΣΟΚ. Ή όχι;

Ανώνυμος είπε...

Σοσιαλισμός χωρίς προσφορά είναι σαν ψάρι χωρίς ποδήλατο! Δεν θα έλεγα ότι έχω τραβήξει πολλά για το ΠΑΣΟΚ, αλλά θα τολμούσα να πώ ότι έχω βάλει κι εγώ ένα μικρό λιθαράκι στο οικοδόμημα του Ανδρέα Παπανδρέου!

βοιωτός είπε...

Πασοκάκο, από τον τρόπο που διατυπώνεις τις σκέψεις σου θα υποθέσω κάτι πολύ πιο σοβαρό: μήπως προχθες το βράδυ συντόνιζες την ανάρτηση αφισών στη Λιβαδειά;

Πλάκα κάνω...

Ανώνυμος είπε...

κοίτα να δεις βοιωτέ.παρακολούθησα τη διακύμανση των ψήφων. Ο κύριος Βαγιάκος πήρε περιπου του 100 από τους 147 ψήφους σε διάστημα 4 ωρών σε δυο διαφορετικά χρονικά διατηματα(πέμπτη βράδυ και σάββατο πρώι). Πράγμα που σημαίνει οτι ανα πάσα στιγμή όταν ενιωθε οτι απειλείται σ αυτη, συγνωμη που στο λέω, αστεια δημοσκόπηση , θα προσέθετε ψηφους αυτός και οι φίλοι του ανενόχλητος. Το επίχειρημα που λες οτι μειώνεται δυναμική ψηφοφόρων χωρίς ιντερνετ αποτελεί και αθέμιτη κοινωνική διακριση που κάνεις.Δεν γίνεται τωρα να είναι αντιπροσωπευτική της βούλησης των πολίτων ενας πρώην βουλευτής να παιρνεί 5 και ενάς σημαντικό στέλεχος του Πασόκ 9. Η αποψή μου οτι εκτείθεται ανεπανορθωτα όποιος με συνεχείς παρεμβάσεις, εκμεταλλευόμενος την αδυμανία ελεγκτικών μηχανισμών του διαδικτύου νοθευει την αντιπροσωπευτική λαικ[η βούληση του νομού. Επισής εκτείθεται και αυτός που παρουσιάζει ως αντικειμενική τη δημοσκόπηση/άρα και εσύ βοιωτέ. Είσαι σοβαρός άνθρωπος μην υποστηρίζεις χρεωκοπημένες δημοσκοπήσεις

Αδαμάντιε ασχολουμάι γιατί είναι άδικο για τους υπόλοιπους υποψηφίους. Εγώ θέλω ,όπως και οι περισσότεροι πολίτες να δώ τη δημοφιλία, αδέσμευτη από νοθειές.
Οι νοθευμένες παρεμβάσεις του κυριου Βαγιάκου δεν επιτρέπουν να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα συνόλικα. Κομματόσκυλο εγω δεν είμαι κανενός όπως με αποκάλεσες . Μαλλόν εσυ έχεις λυσσάξει

Ανώνυμος είπε...

κε cama sutra εγώ είμαι άλλος ανώνυμος δεν σε αποκάλεσα κομματόσκυλο...
από την άλλη να κρίνεις τον κο Βαγιάκο εαν παρεί το χρίσμα αν βγει και εφόσον δεις το έργο του....
ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ, ΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΙΝΕ..

Ανώνυμος είπε...

Με απόκαλεσες όταν με είπες υπάλληλο του γκιζίμη. Ο ίδιος είσαι. Τώρα τι να δώ από τον ηράκλη.Το ξέρω απο μικρό παιδί. Για να κόλλαει αφίσες στη κώλλετη καλός ειναί.Για παρατρεχάμενος του Ακη καλός ηταν. Οχι τώρα και για κεντρική πολιτική σκήνη ο ηρακλής. Δεν κάνει το παίδι. Δεν έχει βαρύτητα σαν προσωπικότητα.

βοιωτός είπε...

Cama sutra,
δεν υποστήριξα ότι η ηλεκτρονική δημοσκόπηση είναι αντιπροσωπευτική του εκλογικού σώματος του νομού. Πώς θα μπορούσε άλλωστε αφού είναι ανοικτή; Εάν ήθελε κάποιος ή πολλοί από τη... Βραζιλία θα μπορούσε να ψηφίσει.
Πάντως, έχει ορισμένα αξιοποιήσιμα στοιχεία, όπως αυτά που ανέφερα με τη δυναμική του διαδικτύου, το οποίο φαίνεται να υποτιμάς.

Ανώνυμος είπε...

ΕΕΕ....ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ,ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣΤΕ!
ΑΣ ΠΑΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ (ΠΑΣΠ),ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ Κ.ΤΟΓΙΑ "ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ"...

Ανώνυμος είπε...

τι εννοείς φίλε βοιωτέ δυναμική του διαδικτύου? τη αυξημένη συμμέτοχη?τους νέους ανθρώπους που ψηφίζουν όπως λες? Σε καθέ περίπτωση όταν 100 ψήφοι δίνονται σε 4 ώρες πως μπορούμε να ξέρουμε ότι είναι μαζικοί και οτι απλά δεν είναι δυο άνθρωποι που νοθεύουν το αποτέλεσμα? Απαράδεκτα πραγματα είναι αυτά.

βοιωτός είπε...

Φίλτατε cama sutra,
αυτό που ισχυρίζεσαι με τις μαζικές ψήφους δεν το γνωρίζω και δεν το υιοθετώ, όμως υποθέτω, καλή τη πίστει, ότι είναι σωστό.
Σου δίνεται λοιπόν η ευκαιρία να το αναδείξεις μέσω των ελευθέρων σχολίων και να αφήσεις τους αναγνώστες να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.
Πού είναι το απαράδεκτο;

Ανώνυμος είπε...

Βρε φίλε Βοιωτέ απαράδεκτο είναι ως μέθοδος για την αξιοπιστία της δημόσκοπησης!!Τι δε καταλαβαίνεις παλι? Το αυτονόητο δεν μπορούμε να το ομολογήσουμε?Απαραδεκτο είναι επίσης για μένα , υποκειμενίκο τώρα αυτο, για τη σοβαροτητα του προσώπου που εν γνώσει του κάνει τέτοια πράγματα¨Οσο για τα στοιχεία που αναφέρω είναι πέρα για πέρα αληθινά

Ανώνυμος είπε...

Φίλε (ή σύντροφε αν θες) cama sutra, εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο! Γιατί τέτοια λάσπη προς το Βαγιάκο; Όχι Βοιωτέ! Δεν είμαι αυτός που νομίζεις!

Ανώνυμος είπε...

φίλε πασοκακο δεν είμαι σύντροφος κανενός γιατί δεν ανήκω σε κανένα κόμμα. και στο πασόκ να ήμουνα ο όρος σύντροφος έχει πλέον εκφυλιστεί. Επεοδή εχω την δυνατότητα να ειμαι online στη δουλεία μου όλη μερα το στοιχείο για τους 100 ψήφους στο κύριο βαγιάκο σε 2 χρονικά σημεια και σε 4 ώρες συγκεκρίμενα μαζικά είναι αληθεία πέρα για πέρα.Λάσπη ρίχνεις σε κάποιον οτάν λες ψέματτα όχι όταν λες την αλήθεια..Δεν έχω πόβλημα με το κύριο βαγιάκο, άποψη μου είναι οτι δε κάνει για να πολιτευτεί, δεν έχει τα προσόντα δηλαδη και άλλα πολλά/κριίση υποκειμενική. Το γεγονός οτι αλλοιώσε τις συνθήκες αντικειμενικής δημοσκόπησης με κανα δύο φίλους του είναι γεγονός αντικειμενίκο και όποιος παρακολουθούσε τη ροή των ψήφων καταλάβε τις αλχημείες του.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς συνεχίζεις να στηρίζεις κάτι που πρώτον δεν ισχύει, και που δεύτερον δεν μπορείς να αποδείξεις! Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να τον θέλει όλος ο άλλος κόσμος εκτός από σένα; Και αφού δεν είσαι ΠΑΣΟΚ τι σε πειράζει ποιός θα είναι στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ! Μάλλον δεν μας τα λες καλά!

Ανώνυμος είπε...

Eλα βρε πασοκακο..Μπήκατε εδω μέσα να κοροιδευέτε το κόσμο.Σε ποιόν νομίζεις οτι μίλας δηλάδη? Με τη νοημοσύνη μας παίζεις? Ξερώ ποιοι ειστέ /μια παρέα 5 ανθρώπων της χρεωκοπημένης νεολαίας πασοκ βοιώτιας που αντί να δηλώσετε ευθαρσώς βαμμένοι οπαδοί ενός μέτριου κομμάταρχη, μπαίνετε εδω μεσα και το παιζέτε ανεξάρτητοι..Σε πάρακαλώ πολυ όταν μιλάς μαζι μου να μίλας με ανοικτά χάρτια και να μην αμφισβητείς τις σοβαρές μου προθέσεις.Εμείς δε ζουμέ τόσα χρόνια στη λείβαδια δηλαδή? Δεν ξέρουμε ποιοι ανθρώποι εχουν ρευμα δήλαδη_? Ηρθε ένας ύπαλληλος δηλάδη του ΥΠΕΧΩΔΕ να κοροιδεύσει το κόσμο της λειβάδιας νοθευόντας στο διάδικτυο? Σε παράκαλω στάματα να ύποτιμας τη νοημοσύνη μας/όλοι ει΄δαμε τι εγίνε/και ψήφισε εαν θές το εν λόγω παιδάκι. Στη δύναμικη της επάρχιας της λειβάδιας, από όσα ξερώ εγω/και πίστεψε με ξέρω πολλά λογω της θέσης μου, δεν ξεπερνά τους 5 ψήφους στο γκαλοπ. Τώρα έαν θέλει να ξαναβγάλει το κατάπτυστο site prottigrammi για να κάνει βρώμικο πόλεμο στη Τσουνογλού και τον Αγραφιώτη ας το κάνει. ¨εχει αποδείξει ότι δεν πρόκειται για σοβάρο άτομο με αύτα που κανεί και να βρεί αλλή επαρχία να κοροειδέψει.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε παλουκάρια δε λέτε ξεκάθαρα ποιον υποψήφιο υποστηρίζετε εσείς; Η καλύτερα ποιος από αυτούς αν βγει θα σας βολέψει;
Εγώ το λέω ξεκάθαρα;
Βαγγέλης Γεωργίου---Σχηματάρι
Δεν κατάλαβα. Η Θηβα και η Λειβαδιά μόνο θα παρουσιάζουν υποψήφιους;

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίος Στελίος . Ετσί είναι.Εγώ δεν έχω συμπάθειες ιδίαιτερες και δεν έχω αποφάσισει ακόμα ποιό κόμμα θα ψηφίσω..Απλ'α δεν ανεχόμαι να με κοροιδευούν κιολας

βοιωτός είπε...

Cama sutra και πασοκάκο, εγώ πάω να το ελαφρύνω λίγο κι εσείς εκεί στον αγώνα. Οκ, δεν μου επιτρέπεται να επέμβω.
Στέλιο, ο κ. Γεωργίου, λαοπρόβλητος αιρετός δεν νομίζω ότι χρειάζεται μια υποψηφιότητα. Εκτός αν εννοείται και μια τιμητική αποστρατεία...

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε cama sutra μας κοροϊδεύεις; Δεν είσαι ΠΑΣΟΚ και δεν υποστηρίζεις κανέναν υποψήφιο, αλλά αντί να δουλεύεις όπως λες έχει στείλει 20 μηνύματα για πετάξεις λάσπη και να δείξεις τη χυδαιότητα και την εμπάθεια του χαρακτήρα σου! Εσύ κατέστρεψες την προσπάθεια του Βοιωτού με τον τρόπο που γράφεις και εκφράζεσαι!
Βοιωτέ του συνιστώ να αλλάξεις το σύστημα ανάρτησης των σχολίων και να αποκλείεις όσους υβρίζουν με αδικαιολόγητο μίσος και αδικαιολόγητες εμμονές!

Ανώνυμος είπε...

Στέλιο
αν περιμένεις να σε βολέψει ο Γεωργίου κτυπάς λάθος πόρτα. Δεν μπορεί να είναι υποψήφιος διότι έχει το ασυμβίβαστο ως δήμαρχος ( βλέπε νέο εκλογικό Νόμο) και ακόμα και να ήταν ας μη ξεχνάμε πριν 8 μήνες τον ψήφισαν σαν δήμαρχο για ……4 χρόνια και όχι για 8-10 μήνες!!!! Η ενέργεια αυτή πιθανόν να αποβεί σε βάρος του!!!! Προσωπικά τον εκτιμώ αλλά η αίτησή του για υποψηφιότητα στις βουλευτικές είναι πολιτικό λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Μακαριοι οι φτωχοι τω πνευματι, φτωχε μου ανωνυμε.Βρίσε με οσο θέλεις, κρυμένος πίσω από την ανωνυμία σου.Τόσο αντρές είστε εσείς τα πάπαγάλακια του Βαγιάκου πού ούτε ψεύδωνυμο δεν βάζετε στις βρίσιες σας.Και να είσαι σιγούρος ότι για κάθε υποψήφιο του Πασοκ και τηε ΝΔ που θα αλλοίωνε μια δήμοσκόπηση οπως εκ.ανε ο Βαγιάκος τα ίδια θα έλεγα.Αλλα είσαι τόσο βαμμένος και τυφλώμενος αγάπητε φίλε από το κομμάτικο πάθος και εσυ
και οι αλλοι υποτιθέμενοι ανεξάρτητοι εδώ μεσα που δεν καταλαβάινεις. Κρίμα σε ολους σας και κυρίως στον πολυ μειώμενης αντίληψης αμόρφωτο αρχηγό σας που βρίζετε έτσι. ΓΙα μένα δεν είναι τίποτα να γράψω τα ονομάτα σας στο ιντερνετ γιατί σας είπα ξέρω ποιοι είστε. Και φυσικά δουλεύω φίλε μου δεν είμαι κρατικοδίαιτο κομμάτικο στέλεχος σαν αυτούς που νοθέυουν ψηφοφόριες στο ιντερνετ.τόσο δημόκρατες είστε βρε που δεν ανέχεστε τα σχόλια που αποκαλύπτουν την αλήθεια γία τις αστείες τακτίκες σας. Χούντα θέλετε στο Πασοκ δηλάδη? Κρίμα κρίμα.Θ

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι
Ηρεμήστε άπαντες . Τα γκάλοπ για να είναι αξιολογήσιμα πρέπει 1) να τα κάνουν ουδέτερα άτομα διότι εκφράζουν πάντα τις απόψεις αυτών που τους πληρώνουν. Πχ αν κάνει γκάλοπ η ΝΔ στο ερώτημα ποιος είναι κατάλληλος για πρωθυπουργός έχει πιθανή απάντηση α) Καραμανλής και β) Παπανδρέου. Αν το κάνει το ΚΚΕ έχει πιθανή απάντηση α) Καραμανλής β) Παπανδρέου γ) Κανένας εκ των δύο . 2) Πρέπει να ερωτηθούν τουλάχιστον το 1% του πληθυσμού εν προκειμένω για την Βοιωτία 1.200 άτομα 3) το καλύτερο γκάλοπ είναι η κάλπη και όχι το τηλεφωνικό η μέσω ιντερνετ. Το εν λόγω γκάλοπ όπως έγινε με τις πολλαπλοσταυρίες δεν είναι αξιολογήσιμο.
Βοιωτέ
Μπορεί να διάβασαν το μπλογκ 1.000.000 άτομα στον κόσμο αλλά ψήφισαν μόνο 329 και από αυτούς ζήτημα είναι αν συμμετείχαν 30-40 άτομα. Μικρό , ελάχιστο δείγμα που αν υπολογίσεις και την κατηγορία αυτών που έχουν πρόσβαση στο ιντερνετ με αυτούς που δεν έχουν είναι αμελητέο και γι αυτό προτείνω να μην ληφθεί υπόψη.
Θέλετε να κάνετε την πλάκα σας κάντε την. Θέλετε να στηρίξετε τον δικό σας κάντε το, μην βρίζετε όμως , προσέξτε τις εκφράσεις σας μην παραφέρεστε.
Είναι άνανδρο ένας ανώνυμος να βρίζει εγγράφως έναν επώνυμο που δεν μπορεί να αμυνθεί!!!! Αν ξεφύγουμε θα αναγκάσουμε τον βοιωτό να αποσύρει το μπλόγκ και θα είναι κρίμα γιατί έχει καλό επίπεδο με ποικίλη ύλη για τον Νομό μας.
Τέλος όλοι οι συμμετέχοντες είναι πολιτικά πρόσωπα, επαγγελματίες με καλό όνομα, έχουν ψηφιστεί οι περισσότεροι στην τοπική και νομαρχιακή αυτοδιοίκηση , δεν είναι τυχαίοι, υπάρχει κόσμος που πιστεύει σε αυτούς καλώς ή κακώς.
Μη προκαλούμε αυτόν τον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

Eτσι είναι Πίνδαρε. Συμφώνω απόλυτα. Τέλος παντων τι να πω υπάρχει ακόμα μεγάλος φάνατισμος στα κόμματα λες και λύσαμε τα ύπολοιπα προβλήματα μας.
πρέπει να έχουμε κάποιο συγκέκριμενο λόγο δηλαδή για να ασκήσουμε κριτική?Επείδη παρατηρούμε τα αυτονόητα? Εγώ θα μείνω στο σιτε και θα σχόλιαζω και άλλα πράγματα όταν μπορώ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ cama sutra,

νομίζω οτι έχεις ξεφύγει εντελώς. Το να καθυβρύζεις μέρα νύχτα ένα άτομο με επιχειρήματα τόσο στέραια (αμόρφωτος, χουντικός, λίγος, μέτριος, μειωμένης αντίληψης) προδίδει άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Φιλικά σου λέω οτι (επειδή το Καλοκαίρι τώρα ξεκινάει και οι ζέστες σφύγγουν) καλύτερα είναι να αποφεύγεις το ήλιο και να κλείσεις ραντεβού με κάποιο ψυχολόγο. Φοβάμαι πολύ οτι με το μίσος σου για το συγκεκριμένο πρόσωπο μπορεί να κάνεις καμιά τρέλα. Επίσης αυτή η κρυμμένη επιθετικότητα σου μπορεί να οφείλεται και σε παιδικά ψυχολογικά τραύματα. Σε κάθε περίπτωση ίσως κινδυνεύει αυτή την στιγμή το περιβάλλον σου (οικογενειακό, επαγγελματικό- αφού ξεσκίζεσαι 20 ώρες στη δουλειά όπως βλέπουμε- αλλά και ευρύτερα κοινωνικό). Όσο για τον εν λόγω υποψήφιο νομίζω οτι πρέπει να πάρει σοβαρά μέτρα ασφαλείας.

Στη διάθεση σου για συμβουλές,

Φιλικά
ο ψυχολόγος

Ανώνυμος είπε...

Ηρεμια ρε παίδια.Βοιώτε δεν είπα ποτέ οτι είμαι πασοκ.Εχουν πλάκα όμως όλα αυτα. Τώρα δεν κατάλαβαίνω γιατί όλοι αυτοί οι ανώνυμοι, που ενίοτε βάζουν και όνομα τα έχουν βάλει με cama sutra. Και εγώ είδα τους ψήφους του κυριου Βαγιάκου να αυξάνονται αποτόμα τη πέμπτη σε διάρκεια 2 ώρων και μου έκανε εντύπωση. Νομίζω ο καθένας πρέπει να είναι ελευθέρος να παρατηρεί αυτά που θέλει σε μια δημοσκόπηση αρκεί να είναι κόσμιος. Οπώς επίσης οσοι υποστηρίζουν μία υποψηφιότητα δεν πρέπει να θίγονται όταν της ασκείται κριτίκη για τις μέθοδους που ακολούθησαν στο γκαλοπ

Ανώνυμος είπε...

Άσωτε,

Ήταν κόσμιος ο cama sutra? Ήταν κόσμια η κριτική του? Να σου την επαναλάβω μήπως?

Επειδή όμως εγώ είμαι ΠΑΣΟΚ και όπως ο cama sutra ξέρουμε τί και πού είναι η Κωλέττη (την οποία εσύ και το 99% της ελληνικής κοινωνίας αγνοείς), η συκοφαντική δυσφήμιση έστω και με ψευδώνυμο/α είναι ασυγχώρητη.

Για όσους αγνοούν το ίντερνετ: Η διάδοση ενός poll γίνεται μέσω mail και επομένως είναι δυνατή και πιθανή και ΣΥΧΝΗ η ξαφνική άνοδος της μιας ή της άλλης άποψης. Αυτό είναι απλή ιντερνετική πρακτική, την οποία ο μανιώδης (20 ώρες τη μέρα) cama sutra δείχνει να μη γνωρίζει. Αλλά εγω αναρωτιέμαι αν ο βαγιάκος έπαιρνε 5 ψήφους τι θα έλεγε ο sutra???

Λοιπόν η κριτική είναι δεκτή και γόιμη και χρήσιμη αλλά ας είμαστε πιο κόσμιοι ακόμη και όταν κρυβόμαστε πίσω από σεξουαλικού περιεχομένου ψευδώνυμα.

Θηβαίος

Ανώνυμος είπε...

Ενταξεί ψυχόλογε θα ερθώ σε εσενά που ουτε ελληνίκα δεν ξέρεις να δίαβαζεις .Οσα ψευδώνυμα και να αλλάξεις είσαι το ίδιο άτομο που υπέρασπιζεται με σκυλίσιο πάθος τα ίδια πράγματα και ψήφιζες στα ιντερνετ κάφε δυό μερες άυπνος το ίδιο πρόσωπο. Νομιζώ οι θέσεις μου εγίναν κάτανοητες , αλλώστε είναι και η πλειόψηφια εδώ μέσα για το πως αλλοιώθηκαν τα πραγμάτικα πολιτίκα μεγέθη στη Βοιωτία απο ενα εκπροσώπο του πάλιου θέλω να πιστεύω πασόκ της δολιοφθόρας. Δεν σας θέλουν στο πασόκ εσας οι υγιείς πολιτικές δυνάμεις αυτου του τόπου ούτε στη Νεα Δημοκράτια. Ούτε τις μεθόδους σας τις κουτοπόνηρες ούτε τις βριίσες σας. ¨εαν έσενα ο γιατρός σου σου είπε να βρίζεις ξεσπάθωσε στο ιντερνετ.Τσαμπα είναι

Ανώνυμος είπε...

Κ΄τσε νρε θήβαίε ξέρεις το νόημα των εννοίων που χρησιμοποίεις? Συκοφαντική δυσφήμηση έιναι όταν λες ψέμματα σκόπιμα και διαδίδεις με δόλο είδησεις. Δεν εχούμε δικαίωμα να εκφράσουμε την απόψη μας γία ενα αυτοπροτεινόεμνο υποψήφιο οτι δεν κάνει δηλαδη? Τόσο φανατίσμενοι είστε δηλαδή? Τι απο όλα όσα ειπάμε είναι ψέμα? Τίποτα. Εγώ το γνωριζω προσωπίκα το συγκέκριμενο άτομο και κάνω την αξίολογηση μου.Είναι λίγος δεν κάνει το πάιδι και θα τη λέω. Δεν έχει μορφώση, δεν έχει δουλεία και είναι ο κλάσσικος πάραγοντας που προσπαθεί να φτίαξει τη ζωή του από το κόμμα. Ελεος. Εαν εχείς αλλη αποψη να την πεις δημόσια και να μην ασχολείσαι με τους άλλους.
Τώτα αυτα που λές για polls τα γνωρίζω. Η ουσία είναι οτι το 70% των ψηφών του βγήκε σε 4 ώρες.Δεν είναι σόβαρα πράγματα αυτα. Εδω δεν κοροιδευέται κανεναν.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Θηβαίε

Ισώς να έχουν θυμο οι απόψεις του cama sutra αλλά νομίζω οτι προκλήθηκε και από τους άλλους και αμύνεται. Στην ουσία των αποψεων του για τη δημόσκοπηση συμφωνώ πάντως.

Ανώνυμος είπε...

Με πληγώνουν όλα αυτά που γράφετε.
Ταυτόχρονα όμως με ερεθίζουν. Βλέπω την λίμπιντό σας αντί να τη σπαταλάτε στην εξερευνηση του έρωτα και στις παραλληλίες, τη περιφέρετε σε αλληλοκατηγορίες για το ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο.
ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ; ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ το μυαλό σας με 44 βαθμούς;
Τι κάθεστε και γράφετε. Για διαβάστε τα και θα καταλάβετε.
Ασε που μερικοί το ξανασκέφτονται και απαντούν με ανώνυμα.
Δεν θέλει και πολύ μυαλό να καταλάβεις την όμοια επανάληψη λέξεων και ακολουθία σύνταξης που εφαρμόζουν κάποιοι υπογ΄ραφοντας μία ως καμα σουτρα και μία ως ανώνυμος.
MAKE LOVE NOT WAR BOYS

Ανώνυμος είπε...

Θηβαίε και ψυχολόγε

Εαν θέλετε να ψηφίσετε καποίον συγκεκριμένο υποψήφιο να τον ψηφίσετε και αφήστε τους άλλους να πούν τις απόψεις τους χώρις να βρίζετε και να τους υποτιμάτε. Αλήθεια γιατί κανεις δεν ασχολείται με τη χαμηλή δημοτικότητα των άλλων υποψηφίων?

Ανώνυμος είπε...

Ζηλεύω το μικρό σου το γατί...
νιάου νιάου

Ανώνυμος είπε...

Για ποιά ακριβώς ανωνυμία μιλάς βρε Καμα Σούτρα; Εκτός και αν αυτό είναι το πραγματικό σου όνομα, οπότε σου ζητώ συγγνώμη! Δυστυχώς σε πήραν και άλλοι χαμπάρι και να δώ τι θα κάνεις τώρα!

Ανώνυμος είπε...

αχ cama sutra, άστο για σήμερα, πήγαινε να κάνεις κανά μπάνιο μπας και συνέλθεις και ξεπλοκάρει λίγο το μυαλό σου..

Ανώνυμος είπε...

Aσυναρτησίες ατάκτως ειρημένες πασοκάκο.Το βασικο σου πρόβλημα πιστευώ οτι είναι η ελλείψη παιδείας
Εχετε χαμηλωσει πολυ το έπιπεδο της κουβέντας.καλυτερα να αποχώρησετε απο εδώ περα/ενας δυο που είστε φάνατισμενοι

Ανώνυμος είπε...

Γιαννη ομορφε και πασοκακο

πειτε αλευρι η χαριλαου τρικουπη σας γυρευει..
Χειροκροτητές στο πτωμα του ανδρεα δεν θέλουμε στη λειβαδία
Πάρτε το βαγίακο σας και εξω απο εδώ

Ανώνυμος είπε...

Μαύρο στο βαγιακό και μαύρο δαγκώτο αλλιώς παλί θα πάρουμε το ξέρετε το γνώστο..

Η λύση είναι μια .Γιώργος Μουλκίωτης

Ανώνυμος είπε...

άσε ρε σημιτάκο. Γίωργος Αγραφίωτης είναι η λύση> Να σε βολέψει και στην εταιρία στατιστικής στην Αγια Παρασκεύη να τρώς καλά

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να γίνω αυτό που ήμουν τότε που ήθελα να γίνω αυτό που είμαι τώρα.Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε.Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του και ο Βαγιάκος στο λαό του. Πασόκοι μην τα περιμένετε όλα από την Αστυνομία. Χτυπηθείτε και μόνοι σας.

Ανώνυμος είπε...

Cama sutra κάτι δεν έχεις καταλάβει, ό,τι το επίπεδο της συζήτησης ήταν αναμενόμενο να φτάσει εδώ που είναι τώρα, αφού κατέβαλες τη μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους...Αν λοιπόν είχες επίπεδο θα μπορούσες να κρατήσεις την αξιοπρέπεια σου και να εκφράζεις την γνώμη σου με πιο κόσμιο τρόπο..

Ανώνυμος είπε...

golden boy
η διχόνοια στους κόλπους του πασόκ είναι διαχρονική

γιαννη όμορφε ή πασοκάκο ή αδαμάντιε ή ψυχολόγε ή αλλιως

Εγω΄μιλάω με επιχέιρηματα και εκφράζω τις απόψεις μου με δηκτίκο αλλά κόσμιο τρόπο.Εσείς βρίζετε επείδη δεν σας αρέσουν αυτά που λέμε όλοι.Εαν έχετε τσακώθει με το θέσμο της δημοκρατίας δεν θα πέσω στο επίπεδο σας

Ανώνυμος είπε...

Επειδή ο Κάμα Σούτρα κατηγόρησε άλλους (προφανώς μόνο όσους τον έκραξαν) οτι έριξαν το επίπεδο, παραθέτω ξανά ατάκες δικές του για να θημηθούμε πως "με επιχέιρηματα και εκφράζει τις απόψεις του με δηκτίκο αλλά κόσμιο τρόπο":

Σε προηγούμενο post
6/25/2007 1:26 μμ

“…παπαγαλακι του γελοίου Βαγιακου…δεν θα βάλουμε έναν πάραγοντισκο ουτε καν να συμπληρώσει την εξάδα..”

6/25/2007 3:48 μμ
“…Τον μαυρισμένο?... έχεις προσψπικά συμφέροντα και υπηρετείς σα σκυλί τη συγκεκριμένη υποψηφίοτητα με τα όνειρα θα μείνεις.." (το συγκεκριμένο comment το έστειλε και σε αυτό το post επειδή είναι τόσο αυθόρμητος που φοβήθηκε μήπως κάποιοι επισκέπτες δεν το δουν στο προηγούμενο post)

3.49
"...δεν μπορεί να ερχετα'ι ενα παιδαρέλι και να γελοιοποιεί ενα σοβαρό site που συμμετέχουν σοβαροί ανθρωποί..."

5.06
"Το ξέρω απο μικρό παιδί. Για να κόλλαει αφίσες στη κώλλετη καλός ειναί.Για παρατρεχάμενος του Ακη καλός ηταν. Οχι τώρα και για κεντρική πολιτική σκήνη ο ηρακλής. Δεν κάνει το παίδι. Δεν έχει βαρύτητα σαν προσωπικότητα."

11:09
"κυρίως στον πολυ μειώμενης αντίληψης αμόρφωτο αρχηγό σας που βρίζετε έτσι..."

Eπίσης η λογική της χρήσης των πολλαπλών ψευδωνύμων από το ίδιο πρόσωπο είναι χρήσιμη και αποτελεσματική μόνο αν δεν σε πάρουν χαμπάρι. Εσένα όμως σε πήραν φίλε μου, για αυτό κράτα την προσωπική σου εμπάθεια και άσε τα περί μη ένταξης σε κάποιο κόμμα. Αυτό ξεσκεπάστηκε όταν έγραψες για την Κωλέττη, η οποία - να πληροφορήσω τους λοιπούς επισκέπτες οτι είναι η οδός όπου βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, στην Αθήνα.

Λοιπόν σου προτείνω να κάνεις ένα μπανάκι και να αφήσεις τη συκοφαντική δυσφήμιση, που καμία σχέση δεν έχει με αυτό που λες αλλά είναι ακριβώς αυτό που κάνεις συστηματικά σε αυτό το blog.

Τέλος Βοιωτέ επειδή η βλακία είναι ακατανίκητη και εδώ σπηλώνονται ονόματα και πρόσωπα, καλό θα ήταν να κάνεις ένα moderation και να σβήνεις όποιο μήνυμα αναφέρεται προσβλητικά σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς cama sutra προσπαθείς τώρα να εκφραστείς κόσμια και αν κοιτάξεις τα προηγούμενα μηνύματα σου κάθε άλλο παρά κόσμια είναι… εσύ θεωρείς ότι εκφράζεσαι με επιχειρήματα, γιατί εγώ βλέπω μόνο εναντιώνεσαι, παρεκτρέπεσαι και βρίζεις.. Δεν το αφήνεις καλύτερα να τον κρίνουν όλοι οι υπόλοιποι……..

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε κύριε όποιος και να είσαι και όποια συμφέροντα και να εξυπηρετείς ή απλα υπερασπίζεσαι τον έαυτο σου ΟΣΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ

Αυτό που κάνεις εσύ μην το υιοθετείς για τους αλλους.
Η αξιοπίστια της δημοσοκόπησης ετσι όπως διαβρώθηκε από τον Βαγίακο κατακρίθηκε από πολλους.
Εγω προχώρησα το συλλόγισμο μου και σε σχέση με αλλά που έκανε για να υποτιμήσει τους υπόλοιπους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ/Βλ. την αποτύχημενη πρωτοβουλία του στο site www.vprgrammi.blogspot.com την οπία σταματήσε άδοξα. Στη χαρίλαου τρικουπη γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα και δεν χρειζόνατ όψιμους υπεςρασπιστές σαν εσένα ενα δεν έισαι ο ίδιος ο αξίοτιμος κύριος.

Επίσης πρέπει να ξέρεις οτι όποιος εκθέτει τον εαυτό του δημόσια σε μια διαδικάσια όπως αυτη της πολιτίκης αποδέχεται το ενδεχόμενο να γίνει αντικείμενο κριτικής.
Υπο το π'αραπανω πρισμα αξιολογώ ΑΡΝΗΤΙΚΑ την υποψηφιοτητα σου , κρινόντας από την ανωριμότητα της ηλίκιας του, που επιβέβαιώνεται απο τις μεθοδεύσεις του, τη χαμηλή του μόρφωση, τον καιροσκοπίσμο του δημοσίου υπαλλήλου που τον διακρίνει(διορίσμο σε Υπουργεία και παρακάλια σε στελεχη) και την μειώμενη πολιτίκη του κρίση της οποίας εγίνα μάρτυρας απο τις λίγες δήμοσιες εμφάνισεις του και την προσώπικη μας γνωριμία.
ΑΥΤΑ ΕΪΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΥΤΑ ΘΑ ΛΕΩ
Εαν την αρνητικη κριτίκη τη θεώρεις μη κόσμια έχεις πρόβλημα αποδοχής των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ
Το να απομονώνεις κομμάτια των λεγόμενων μου ειναι φτώχη κίνηση.Τις απόψεις στο σύνολο να τις μελετας γίατι εχουν το δικό τους ρόλο σε κάθε σήμειο και στιγμή.
ΕΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΥΤΟΔΟΞΑΖΕΣΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ BLOG KAI KΑΝΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ. (_ξέχασα το έκανες ήδη)
Επίσης τα blogs έχουν ευρύτερο επιστημονικό,κοινώνικο και οικονομικό ενδιαφέρον στο οπόιο εγω προτίθεμαι να συμμετασχω και δεν είμαι ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ σαν εσένα που παρεμβαίνεις μόνο για τη ζαχαρένια σου βρίζοντας.

ΕΚΤΕΘΕΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ συνολικα με την αδύναμια σου να απάντας επί της ουσίας και με την αναπαραγώγη του κομπλεξ οτι δεν ανεχόμαστε αποψείς διαφορετίκες από τις δικές μας.
ΕΑΝ δεν μπορεις να μιλήσειε επι της ουσίας, όπως έκανε ο αμφίωνας, ο πίνδαρος, ο άσωτος καο τοσοί αλλοι και αρνείστε την πραγματίκοτητα ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΣΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ που εγκαινιασες εγω δεν θα σε ακολουθησω

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν να είσαι σίγουρος οτι δεν είμαι ο Βαγιάκος (αλλά και αυτή σου η προσπάθεια καταδεικνύει το ήθος και τις πρακτικές σου)και προφανώς εγώ έχω τα κότσια να μη γράφω με πολλά ψευδώνυμα.

Πες μου κάτι, την Κωλέττη που την ξέρεις? Αν αυτό που κάνεις είναι μια καθόλα νόμιμη κριτική γιατί δεν λες και το ονοματάκι σου?

Το επίπεδο της κριτικής σου φαίνεται δύο posts πιο πάνω. Τις ύβρεις από μέρους μου μπορείς να μου τις αντιγράψεις?

Λοιπόν αν έχεις προσωπικό πρόβλημα με τον συγκεκριμένο υποψήφιο, δεν είσαι εγκάθετος και εμπαθής, δεν έχεις ψυχολογικά προβλήματα (όπως είπε ο ψυχολόγος) καλό θα ήταν να τα πείτε κατ' ιδίαν. Κατα τα άλλα κριτική του τύπου είναι λίγος, δεν κάνει, είναι μειωμένης πολιτικής κρίσης, να σαι σίγουρος οτι κανείς εχέφρων άνθρωπος δεν είναι διατεθειμένος να ακούει για κανέναν.

Κριτική σημαίνει σημειώνω γεγονότα, διαφωνώ πολιτικά ή κρίνω κινήσεις και τις αξιολογώ.

Ως προς τα του άλλου blog πες μου οτι ούτε αυτό είναι συκοφαντία αλλά μπορείς με κάποιον τρόπο να το αποδείξεις και πώς.

Αλλιώς είσαι ένας κοινός συκοφάντης

Ανώνυμος είπε...

Η ερώτηση του Βοιωτού ήταν επιστημονικά διατυπώμενη αλλά αυτό φάνηκε οτί δεν αρκεί για μια αντικειμενική δημοσκόπηση. Επίσης με το internet ισχύει ότι και με το ραδιόφωνο θήβαίε/υπάρχει το on-off κουμπί του ραδιόφωνου, έστω και στις παραλίες που θέλεις να πάς

Ανώνυμος είπε...

Ιδού Κύρ Γιώργο μου το πολυσπούδαστον και και επιστημονικόν αντιπροσωπευτικόν Δείγμα του ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας.
Καμάρωσε παληκάρια που σφάζονται στη ποδιά σου.
Σε ζηλεύω Γιώργη μου.
ΡΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ
ΚΑΙ ΒΡΕΞΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΤΣΙ.
ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα να δεις Θηβαίε κουράστικα.Πραγματικά .Ολο τα ίδια και τα ίδια λες. Εχει πέσεει λίγο το έπιπεδο των επιχειρημάτων/πραγματικά δε στο λέω για να σε μείωσω. Τι να άπαντησω τώρα στα αυτονόητα? Από το στενο ορισμό της έννοιας της κριτικής οτι η έννοια δεν αφορά πρόσωπα/ακόυ λέει/ που ολόκληρει βιομηχάνια των ΜΜΕ έχει στηθει γύρω απο την κριτίκη των προσωπων ιδιαίτερα στο ευαίσθητο χώρο της πολιτικής, μέχρι την εννοία της συκοφαντίκης δυσφήμησης που έιναι επαρκώς ορίσμενη στο νομικό μας σύστημα..
Τελος πάντων αναφορικά με το site, δεν έχει σημασία τη ξέρω εγώ αλλά αυτοι που πρέπει στη χαριλάου τρικούπη. Σο συγκεκριμένο site επιχειρήθηκε μια μείωση των υπολοπων υποψηφιοτήτων του Πασοκ και μια προβολή του Βαγίακου που κίνησε υποψίες στα κεντρίκα οτι στελέχη της νέολαιας βοιώτιας είναι πίσω από την κινηση(άφησαν άλλωστε και πόλλα διακριτικά γνωρίσματα με αφίσες αντρεα κ.λ.π).Από που το έμαθα εγω δεν έχει καμία σημάσια ούτε έχω καμία ανάγκη να το απόδειξω/ξέρουν αυτοί που πρέπει.
Κάτι τελευτάιο για τα βιαστικά συμπερασματά σου. Το γεγονός οτι ξέρω οτι τα γραφέια της ΟΝΝΕΔ είναι στην Μεσσολογίου και Εμμανουήλ Μπενακη στο κέντρο της Αθήνας με κάνει μέλος της ΝΔ? Ελεος. Βγάλαμε και εμείς ένα πανεπιστήμιο και ξέρουμε που είναι τα γραφεία των νεολαίων.
Κάνεις ένα βασικο λάθος
ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
Απλα η παρέμβαση του Βαγίακου που αλλοίωσε τη δυνατοτητα για μια αντικέιμενικη δημοσκόπηση με εκνεύρισε..
¨οσο για σύναντησεις κάποια στιγμή θα ξαναβρεθούμε απο κοντά

Ανώνυμος είπε...

μάγκες
κάντε ένα ταιμ αουτ ώσπου να περάσει ο καύσωνας και συνεχίζετε μετά. cama sutra μη κολώνεις είσαι ωραίος, λίγο ψυχραιμία. πάνε να σου σπάσουν τα νεύρα. δεν πέσαν όλοι πάνω σου, είναι ένας με 10 ψευδώνυμα. η ουσία είναι οτι αυτό που κατάλαβες εσύ το κατάλαβαν πολλοί. αλλά τι να κάνουμε έχει μεγαλύτερο IQ απο το δικό μας. κάνει για 10 και κάνουμε για 1 τρομάρα του!!!

Ανώνυμος είπε...

Πάντως Κάμα Σούτρα, όποιος σε πληρώνει, σε πληρώνει καλά, μιας και κάνεις υπερωρίες πάνω από το πληκτρολόγιο και να σκεφτεί κανείς ότι δεν είσαι καν ΠΑΣΟΚ και ασχολείσαι με το ποιός θα είναι στο ψηφοδέλτιο! Ντροπή σας που πάτε να μαυρίσετε ένα άξιο πραγματικά στέλεχος! Ντροπή σας πληρωμένοι μπράβοι του ίντερνετ! Ντροπή σας!

Ανώνυμος είπε...

λαλάκη, άσε και καταλάβαμε τι κάνεις!

Ανώνυμος είπε...

Κάθε φορά που γράφεις τα κάνεις χειρότερα:

1. Πώς ξέρεις εσύ, ένας ανένταχτος πολίτης τί έμαθε και δεν έμαθε η Χαριλάου Τρικούπη, καθώς και για κάποια σημεία αποδείξεις που άφησαν μέλη της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ (μακάρι να ξέρα ποια και πού)???

2. Ενώ ξέρεις ακριβώς που είναι τα γραφεία της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ (κάτι που νομίζω είναι πολύ πρωτότυπο για όποιον έλληνα φοιτήτη ρωτήσεις) δεν ξέρεις πού είναι της ΟΝΝΕΔ. Να σε ενημερώσω: Στη Νικηταρά, δέκα μέτρα από τη συμβολή της με τη Μπενάκη (δεν πειράζει πέτυχες τη μία οδό - καλή η προσπάθεια σου).

3. Η παρατηρήση μου οτι δεν κάνεις κριτική αλλά συκοφαντία εστιάζεται στο γεγονός οτι διέδωσες ύβρεις (σου τις παρέθεσα παραπάνω)και ανυπόστατα ψεύδη ή εικασίες (τουλάχιστον έχεις φαντασία) για ένα πρόσωπο (άνοιξε ένα ποινικό κώδικα για να δεις αν έχω δίκιο).

4. Για να ξανασυναντηθούμε θα πρέπει να έχουμε ήδη συναντηθεί μία τουλάχιστον φορά. Το πιασες το υποννοούμενο???

Ανώνυμος είπε...

Πολύ χρήσιμη και κρίσιμη η παρατήρηση σου Λαλάκη. Αλλά μην αλλάζεις τα ψευδώνυμα. Σε προδίδει ο τρόπος γραφής σου.

Ανώνυμος είπε...

pasokako
τι εννοείς, είπαμε έχω χαμηλό IQ

Ανώνυμος είπε...

κοιτά βαγιακο επειδη εμεις δουλευουμαι για το ψωμί μας και δεν γλείφουμε σαν εσένα ασε να γράψει και κανένας άλλος..Γραφικά κομματόσκυλα

Ανώνυμος είπε...

Ακουσε μικρε μου Βαγίακο/μόνο οι εγκληματίες εχούν πολλα ψευδώνυμα

Δεν θα συνεχίσω στο βούρκο πού έχεις πέσει και δεν έχω ανάγκη να σε πέισω για τίποτα. Ούτε με τον κύριο λαλακη, ούτε με τον goldenboy, έχω καμία σχέση, τους οπόιους ευχαριστώ γαι την υποστήριξη τους. Εαν θές να πολιτεύτεις και δεν αντέχεις τη κρίτικη και σε πίανει αμοκ καλύτερα να φύγεις μόνος σου, όχι πως έχεις καμία απήχηση απλα κάνεις πολύ θόρυβο. Εγώ αφου είπα αυτα πού πιστεύα έκανα μια προσπάθεια να ρίξω τους τόνους αλλά εσύ είσαι φανατίσμενος όπως σε ήξερα.
Εγώ επείδη εχώ μια νορμαλ ζώη και οφέιλω να ασχολήθω με αύτην θα ασχολήθω με αλλα θεμάτα εδω στο σιτε που ανακάλυψα εσχάτως και όχι με το να ψηφίζω τον ευατό μου στα ιντερνετ καφέ ούτε να θάβω τους υποψηφίους. Τώρα το ποίες γνωριμίες έχω εγω και μαθαίνω πράγματα και μπορώ να βγάλω και αλλα στην φόρα για σενα δεν σε αφορά. Εσύ κοίτα να μην κάνεις γκάφες αφού θέλεις να πολιτεύθεις..
Σε ρώτησα εγω πότε ποιος έισαι, να μου πείς το ονομά σου και άλλες τέτοιες τακτίκες που θυμίζουν αστυνομία πόλεων και παποδοπουλο? Τι σε βάλαμε εδώ? Μπάτσο στις απόψεις των πολίτων?
Λοιπόν άντε γεια που λέει και ο Τσουκαλάς και ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζεις τη σπίλωση προσώπων, όπως είναι φυσικό για το ήθος σου, όπως όμως δεν θα έπρεπε να σου επιτρέπεται από τον Βοιωτό.

Έχασες την ψυχραιμία σου για τα καλά. Φυσικά δεν μου απάντησες σε κανένα από τα ερωτήματα που σου έθεσα αλλά δεν νομίζω οτι μπορείς κιόλας.

βοιωτός είπε...

Ανακοίνωση viotia.blogspot.com

Θεωρούμε ότι η κριτική που μέχρι στιγμής ασκήθηκε δεν υπερβαίνει τα ήθη και αφορά καθαρά πολιτικές δραστηριότητες. Επιπλέον οι φραστικές υπερβολές συνηθίζονται στις συζητήσεις.
Οπως υπερασπιστήκαμε τις προτιμήσεις του κοινού μας στη δεδομένη ηλεκτρονική δημοσκόπηση, έτσι υπερασπιζόμαστε και το δικαίωμα καθενός να κρίνει τα αποτελέσματά της.
Οσοι φρονούν ότι θίγονται προσωπικά μπορούν να απαντήσουν υπό προύποθέσεις ακόμη και με ποστ.

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζεις Κάμα Σούτρα!
Έχεις πλάκα! Δυστυχώς το αφεντικό σου δεν θα έχει τη χαρά να βγει κερδισμένος από την ιντερνετική λασπολογία! Ντροπή και πάλι! Κρίμα που ο βοιωτός σε αφήνει να του χαλάς την εικόνα του blog!

Unknown είπε...

Καταρχήν συγχαρητήρια για το επιτυχημένο blog.

Είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ και διαβάζω τα όσα λέγονται σε αυτό το θέμα και πραγματικά αναρωτιέμαι να εκνευριστώ ή να γελάσω.

Κάλο θα ήταν όσοι ανήκουμε σε αυτό το χώρο να μην ξεφεύγουμε και γινόμαστε ρεζίλι σε όλους.

1)Όσον αφορά τη δημοσκόπηση προφανώς δεν είναι αντιπροσωπευτική και απορρώ γιατί κάποιοι ενοχλούνται από τα αποτελέσματα αφού αυτά δεν έχουν κατά την άποψη μου καμία αξία.

2)Είναι προφανείς οι ρόλοι κάποιων ατόμων στη συγκεκριμένη συζύτηση και ευδιάκριτοι.Ωστόσο για όσους γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις πολλά φαίνονται πραγματικά αστεία.Δικαιολογούνται σε κάποιο βαθμό όμως από το άγχος τους για το χρίσμα.

3)Η τεχνική του "ρίχνω άδεια" που χρησιμοποιούν κάποιοι δεν βλέπω να φέρνει αποτελέσματα και δυστυχώς ξεφτιλίζονται με αυτά που υποστηρίζουν γιατί δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

4)Τέλος θα ήταν καλό από τους ανθρώπους του blog,το οποίο θεωρώ φιλοδεξιό,να κάνουν και μία δημοσκόπηση για τους υποψηφίους της ΝΔ...έτσι από απλό ενδιαφέρον

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος Βαγίακος έχει εκτεθέι ανεπανόρθωτα με τα σχόλια του και τις τακτίκες του που θυμίζουν καθεστωτικό ΠΑΣΟΚ της προηγούμενης δεκαετίας. Επειδή το ΠΑΣΟΚ είναι πάνω από ολους κινηματική παρέμβαση στη κοινωνία έαν δεν είναι στη ψυχολογική κατάσταση να αντιληφθεί τη φθορά που προκαλεί στον ευατό του καλά θα κάνει να προσέχει για το καλό του συνόλου.
Οι προσώπικες επιθέσεις του εναντιον του Βοιωτόυ έχουν ξεπεράσει κάθε όριο κινηματικής συμπεριφόρας και αρρωστημένης φαντασίας.Το site προυπήρχε της δημοσκόπησης και θα συνεχίζει να υπάρχει μετά από αυτήν.Εαν κάποιοι δεν το εκτίμουν ως πηγή πληροφόρησης εμείς το εκτιμούμε πολύ και θα το υπερασπιστούμε.

Βοιωτέ συνέχισε ακάθεκτος/Εμεις σε στηρίζουμε.Είναι κρίμα el να μεταφέρετε την πολιτική σας αντιπαράθεση εδώ μεσα. Υπάρχουν τόσοι τρόποι να εκφραστεί και να χαλιναγωγηθεί ακόμα και στο ψυχοφθόρο επίπεδο της προσωπικής αντιπαράθεσης μεταξύ υποψηφίων.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τόγιας προτιμά το Βαγιάκο από τον Αγραφιώτη, που μάλλον κόβεται λόγω πόθεν έσχες και αδικαιολόγητου πλουτισμού, ενώ η Τσόνογλου για να εξασφαλίσει στα 57 της τη πελατεία του Ακριβάκη θέλει να κόψει την Αγάτσα, που τη θέλει ο Γιώργος. Αυτή είναι η ουσία. Οι υπόλοιποι είναι διακοσμητικοί. Όλα αυτά γίνονται επειδή αν το ΠΑΣΟΚ χάσει τις εκλογές θα βγει μόνο ένας βουλευτής από το ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία και Τόγιας και Τσόνογλου ξέρουν ότι πρέπει να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερους ψήφους με αδύναμους αντιπάλους στις επαρχίες τους για να έρθουν πρώτοι. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε
Πρέπει να είσαι από Λιβαδειά μερια και δεν γνωρίζεις καλά. Η Τσονογλου δεν είναι 57 αλλά 53, διαβάζεις πολύ ελευθερο τυπο φαινεται, δεν την ενδιαφερει η αγατσα διότι δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ τους. Είναι σαν να συγκρινεις τα τραμ με τα μουσμουλα που το μονο κοινο σημειο είναι το χρωμα. Το ότι ηρθε δύο φορές 2η στις δημοτικές και δυο φορες 1η στις νομαρχιακες χωρις την …..πελατεια του ακριβακη αλλά με την δικιά της μονο, δεν είναι τυχαιο. Είναι μια εξαιρετη επαγγελματιας και πολιτικος και είναι λογικο να παιζει σαν πρωτο ονομα. Αν την γνωρισεις και συζητησεις μαζι της θα καταλαβεις τι εννοω.

Medeon είπε...

καλημερα Βοιωτε.

Ανωνυμε γενικοτερα οι πολιτικες σου εκτιμησεις μου φαινονται σωστες. Το ζητημα ομως ειναι οτι διαχρονικα το ΠΑΣΟΚ ακουλουθησε την πρακτικη του πεμπτου υποψηφιου /μαριονετα. Βλεπε παραδειγματα Αγγελου, Παγκαλου, ακομα και ο Αποστολιδης ετσι ηρθε στην αρχη το 89 και την πηρε τελικα την εδρα του Ακριβακη κατα τυχη. Το ζητημα ειναι εαν θα επρεπε να εχουν καταλυτικο ρολο οι βουλευτες στην καταρτηση του ψηφοδελτιου? Το λεω αυτο γιατι συνηθης πρακτικη αποτελει να κοβουν τους δυνατους υποψηφιους που δεν εχουν ερεισματα στη Χαριλαου Τρικουπη και να προωθουν αυτους που θεωρουν ακινδυνους. Κατα τη γνωμη μου το /Γιωργο προχωρα αλλαξε τα ολα/ ενεχει και την βουληση της λαικης μαζας της μεγαλης δημοκρατικης παραταξης να αλλαξουν τα φαινομενα αυτα. Ενας σωστος συνδυασμος ειναι αυτος που θα εξασφαλισει τη μεγαλυτερη δυνατη συσπειρωση στο Πασοκ και θα απορροφησει ψηφους και στο πιο μικρο χωριο. Το ψηφοδελτιο του πασοκ θα ειναι εν πολλοις ανανεωμενο φετος/αρα θα ειναι καλο crash test για ολους τους νεους υποψηφιους..

Υ.Γ Βοιωτε περιμενουμε και για ΝΔ δημοσκοπηση. Να δουμε πως θα φαγωθουνε και εκει μεταξυ τους

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι όταν βλέπω νέα παιδιά τόσο πωρωμένα με τα κόμματα… αν δεν το έχετε καταλάβει βαδίζουμε σε άλλες εποχές. «Εδώ ο κόσμος καίγεται…» και εμείς έχουμε κολλήσει στο αιώνιο δίδυμο ΠΑΣΟΚ - Νέα Δημοκρατία!
Απορώ πάντως με τον ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό των ενδιαφερόμενων να είναι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και να πιστεύουν και πως θα είναι.
Η Νέα Δημοκρατία είναι ως τώρα πιο …μαζεμένη. Η Θήβα έχει «κλείσει» με Μπασιάο, Γιαννάκη και Σωσώ Μαυράκη (έτσι μπήκε για να κλείσει τη σειρά).
Στης Λεβάδειας «την ποδιά σφάζονται παλικαριά»: Εκτίμηση δική μου για τελική επιλογή: Ρούσσαρης, Καράμπελας, Στάμος. Εκτός κι αν θυμηθούν ότι υπάρχουν και γυναίκες ή αν αυτό βολεύει τους «σίγουρους»!

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους αρχίζουμε να σοβαρευόμαστε βλέπω. Το γεγονός ότι επι σειρά ετών 3 βουλευτές είχαν το μονοπώλιο στη Βοιωτία αποτέλεσε τροχοπέδη για την ανάδειξη πολλών ικανών στελεχών. Τώρα που έφυγαν είναι λογικό να υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι. Λογικό είναι επίσης ένας ήδη βουλευτής σε οποιαδήποτε παράταξη να μην θέλει ισχυρό αντίπαλο . Η ουσία για ένα κόμμα δεν είναι ποια άτομα θα βγούνε βουλευτές αλλά πως θα στελεχώσουν ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο. Ποτέ δεν το πετυχαίνουν, διότι πάντα παίζονται παιχνίδια και ισχύει για όλα τα κόμματα. Στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει δυσκολία λόγω πολλών και ικανών στελεχών και όποιοι και εάν είναι τελικά οι υποψήφιοι για το πασοκ, σίγουρα θα έχουμε γκρίνιες.
Αλλά το ίδιο ισχύει και για την ΝΔ, ενώ τα άλλα κόμματα μάλλον δεν έχουν πρόβλημα.

βοιωτός είπε...

El,
καλώς ήρθες.
Ωραίο σχόλιο, περιεκτικό και ουσιώδες.
Για το ότι είσαι μέλος του ΠΑΣΟΚ μη στεναχωρείσαι. Κανείς δεν είναι τέλειος :-).
Η ηλεκτρονική δημοσκόπηση για τη ΝΔ θα γίνει ίσως και σήμερα.
Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Το μπλογκ είναι κυρίως αντι-λαμογικό και μετά φιλο-οτιδήποτε. Ελπίζουμε να τα λέμε.

βοιωτός είπε...

Μεδεών, πάντα εύστοχος και... ρομαντικός.
Νομίζω ότι έστρωσε η συζήτηση.

βοιωτός είπε...

Eriethel,
η πολιτική μάχη έχει περιοριστεί σε αντιπαράθεση προσώπων, μηχανισμών και... γνωριμιών. Δυστυχώς...

Unknown είπε...

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Βοιωτέ αν και δεν στενοχωριέμαι και τόσο που είμαι ΠΑΣΟΚ.Ίσως επειδή είμαι πολύ νέος ακόμη και είμαι ρομαντικός.:)

Το μόνο που θα ήθελα να πω και πάλι είναι ότι κάποιοι πρέπει να σοβαρευτούν και να σταματήσουν να έιναι μάγκες του πληκτρολογίου.Και επειδή κάποιοι είναι πασιφανές ποιοι είναι θα τα πούμε και από κοντά...:)και θα πέσει πολύ γέλιο.

Πρέπει όλοι να σταματήαουμε να κοιτάμε το προσωπικό μας όφελος και να συστρατευθούμε στη μάχη που δίνει ο Γιώργος Παπανδρέου για ανανέωση και αλλαγή...και στο νομό μας μέχρι τώρα έχει αποδείξει ότι θέλει αυτή την ανανέωση...ελπίζω να συνεχίσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Ανώνυμος είπε...

EL η παραταξή σου ξεφτιλίστηκε από τη δημοσκόπηση. Οσο είναι ο καραμανλής επάνω κυβέρνηση δεν βλέπετε για αυτό άσε τα καλέσματα για ενότητα, δεν ενδιαφέρουν το λαό. Πάμε όλοι τώρα να ψηφίσουμε στη ΝΔ για ναδούμε και καμία σοβαρή δημοσκόπηση

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε
ασχολήσου με την δημοσκοπιση της ΝΔ που άρχισε και άσε τους πασοκους. Μόνο που δεν βλέπω υποψηφιότητες τρεις και ο κουκος ειναι που δηλωνει καθαρα τι σημαινει ξεφτιλα για ενα κομμα που υποτιθεται κυβερνα.

Unknown είπε...

Προς cama sutra,

Bρε αργοσχολε του πολιτικου γραφειου δηθεν πολιτευτή της βοιωτιας μη γινεσαι τοσο γραφικος.

Οσον αφορα τα περι Βαγιάκου ένα θα σου πω:ο Βαγιάκος δεν πρόκειται να γίνει ποτέ βουλευτής αλλα τουλαχιστον θα είναι υποψήφιος και κάποια μέρα γραμματέας σε ένα υπουργείο σε αντίθεση με τον πολιτικό σου προιστάμενο που γραμματέας ήταν αλλα υποψήφιος βουλευτής ποτέ δεν θα είναι...
Με καταλαβαινετε όλοι τι λεω ετσι δεν είναι;

Δευτερον να σε ρωτησω ρε σουτρα στο
Πασοκ μπήκες πριν σε κάνουν παιδί για όλες τις δουλειες σε δηθεν πολιτικο γραφείο;
Ο Βαγιάκος είναι απο το 87.

Γιατι δεν λες τιποτα για τον Λουκα;
Τα βρήκατε και με αυτον ε;
Εμ βεβαια τα λαμογια ελκονται...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΕΚΛΕΨΑ ΣΤΟ ΓΚΑΛΟΠ.
ΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΕΓΛΕΙΦΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.
ΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΩΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ.ΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΟΥ.
ΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 87 ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΤΑ ΞΕΡΩ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ. ΕΙΜΑΙ Ο ΓΚΡΟΥΕΖΑΣ(για όσους δεν ξέρουν ο παπαγιανόπουλος στο ,υπαρχει και φιλότιμο, με Κωνσταντάρα)Ο ΚΑΛΟΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙΑ. ΤΗ ΚΕΡΔΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ .ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΦΑΩ ΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ!!! . Ε ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΥΤΕΛΟ ΖΟΥΜΕ!!!!ΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.
ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΕΙΜΑΙ Ο ΒΑΓΙΑΚΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΟΥΝΙΑΔΟ ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΚΑΠΑΡΩΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ!!ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ Η ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ. ΦΩΝΑΖΩ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΑΝΤΡΕΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ ΕΚΤΕΘΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΜΟΥ.
Ε ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΜΕ ΠΑΡΕΚΑΜΨΕ ΛΙΓΟ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΝΤΟΡΑ ΜΟΥ, ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΟΣ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΙΖΩ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΒΑΛΕ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Αργόσχολε και ειλικρινή αυτά από το γραφείου του Αγραφιώτη τα γράφεις;
Έχει πέσει πολύ ξύσιμο εκεί ε και ασχολείστε με τον ανύπαρκτο το Βαγιάκο...

Περίπατο θα κάνει ο Τόγιας μέ όλα εσάς τα νούμερα απέναντί του...

Ανώνυμος είπε...

είστε απαράδεκτοι με τον τρόπο τον οποίο εκφράζεστε, έχετε ξεφύγει τελείως, η αντιπαλότητα σας είναι ανεξέλεγκτη, παρεκτρέπεστε και παράλληλα ξεφτιλίζεστε...... λυπάμαι πολύ που τέτοια άτομα σαν εσάς θέλετε να κρίνετε τους άλλους...