Τετάρτη 27 Ιουνίου 2007

Ηλεκτρονική δημοσκόπηση για τη Νέα Δημοκρατία

Οι υποψήφιοι... υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας.
Αν και πιστεύουμε ότι είναι νωρίς, γεννηθήτω το θέλημά σας. Απρεπή σχόλια θα κόβονται πάραυτα.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

To LOUKA sti VOULI kai ta matia sas. VOTE for AGGEloPOULOS now please

Ανώνυμος είπε...

Οι τρεις της θήβας είναι έτοιμοι. Σίγουρα η κ. Μανάρα είναι μέσα και υπάρχει λόγος! Οι τρεις της Λιβαδειάς παίζονται. Τον Στάμο τον θεωρώ από εκείνους που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες. Οι άλλοι δυο με προβληματιζουν. Αν επιλεγούν για να μη ψηφιστούν, και χαλασουν την σουπα των ήδη εκλεγμένων, το βεβαιο είναι πως δεν θα κανουν και καμια τρομερή εντυπωση, οποτε γιατί να μην είναι ο Ρούσσαρης και ο Καραμπελας; Αλλωστε τα έχουν "βρει" τελευταία

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ
δεν είσαι δίκαιος στην δημοσκοπιση του πασοκ δεν έκοβες κανενα σχολιο εδω γιατι τα κοβεις δεν μας τα λες καλα φιλάρα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑΡΑ ΡΕ ERIETHEL? EINAI ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ? ΠΑΝΤΩ΅Σ ΕΜΕΙ΅Σ ΕΧΟΥΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ 40% Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ>>>ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΩ΅Σ ΘΗΛΥΠΡΕΠΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ. Ο Σταμος εινια ο πιο σοβαρός εδώ μεσα και η Ζητουνίατου πιστεύω

Ανώνυμος είπε...

βοιωτε
το σχολιο του el nino ειναι απρεπες ναι η οχι. κοφτο

Ανώνυμος είπε...

El Nino, Ωραίους άντρες και ωραίες γυναίκες έχουν όλα τα κόμματα. Όταν δεν έχουν διαβρωθεί και δεν έχουν ισοπεδωθεί… Τι λες, λοιπόν είναι πολλοί οι ωραίοι;
Όσο για τον λόγο που θέλεις να μάθεις αν και είναι απλά έως απλοϊκά τα πράγματα, αν σκεφτείς λίγο θα καταλάβεις.

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες στους υποψηφίους και τον υιό Αγγελούση...Καλή επιτυχία σε όλους...

βοιωτός είπε...

eriethel,
τα πράγματα είναι πολλές φορές διαφορετικά απ' ό,τι φαίνονται.

Λαλάκη,
εάν διατηρηθεί το σχετικώς ανεκτό επίπεδο της συζήτησης όπως για το ΠΑΣΟΚ δεν θα επέμβουμε ούτε εδώ.

Για τον el nino, είναι φανερό ότι ο άνθρωπος διατελεί εν μετρία συγχύσει λόγω καύσωνος. Αν πιστεύεις ότι κάποιος θα πάρει σοβαρά αυτά που γράφει άνοιξε το air condition.

Πρώιμε, το γνωρίζουμε. Ηδη είπαμε ότι είναι πολύ νωρίς. Μην ανησυχείς θα επαναλάβουμε τις ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις με νέα δεδομένα.

nkalomiris είπε...

Έκανα απρεπές σχόλιο για τον Ρούσαρη, στο προηγούμενο post σου. Θα το κόψεις;

Θα λογοκρίνεις τα σχόλια μας; Δεν θα ήταν σωστό κατά την άποψή μου. Γιατί εκλογές έρχονται και πρέπει να ακουστούν όλες οι απόψεις μας. Μήπως φοβάσαι καμία προεκλογική μήνυση;

Άσε μας να σχολιάζουμε εδώ μέσα από την ανωνυμία μας. Να ξέρεις ότι τα σχόλια εδώ θα είναι πάντα αληθινά και όχι δήθεν, ακριβώς γιατί παρέχουν κάποια κάλυψη.

nkalomiris είπε...

Ά! και κάτι άλλο.
Είδα ότι ζήτησες από το PRESS_GR στήριξη.
Στήριξη σαν δημοσιογράφος μάλλον θα εννοείς είτε την επαναδημοσίευση των θεμάτων σου, είτε πασάρισμα των αναγνωστών - σχολιαστών.
Αν πάντως επιδιώκεις το δεύτερο, την έκατσες. Έχεις διαβάσει σχόλια που γίνονται εκεί; Αν έστω και οι μισοί αρχίσουν εδώ τα σχόλια θα βαρεθείς να σβήνεις.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν έαν επιλέξουμε να κρίνουμε με βάση την επαγγελματική τους δραστηρίοτητα, για μένα πάιζει μεγάλο ρόλο ο πολιτευτής να είναι ανεξάρτητος οικονομικά και επαγγελματικά απο τα κόμματα και να έχει παγιώσει τοπικές συμμαχίες μέσα από την κοινωνία λογω της προσφοράς του μέσα από τη δουλεία του και εκεί να θέμελιωνει την αναγνωρισημότητα του και την εκτίμηση, τότε με βάση αυτα τα κριτήρια νομίζω οτι καταρχην οι κυρία Ζητουνίατη και ο κύριος Μπίνιος εχούν ένα προβάδισμα και σε δεύτερο βαθμό οι κύριοι Κουτσούμπας και Αγγελόπουλος έχουν τέτοια χαρακτηριστικά. Στη κατηγορία παραγοντίσκου τύπου Βαγίακου στο Πασοκ , που προσπαθεί να ανελιχθεί μέσα από τους κεντρικους μηχάνισμους του κόμματος άλλες φορές με θεμιτά και αθέμιτα μέσα ανήκουν οι κύριοι Καράμπελας και Ρούσσαρης. Συμφωνώ με Βοιωτό οτι ιδίως ο Ρουσσαρης εχείέναν αμίμητο τυχοδιωκτισμό στις πολιτικές του κινήσεις και αποδεικν΄θεται πάντα αναξιόπιστος.
Τέλος έαν κρίνουμε με βάση τη πολιτική του δράση και το μεστό και σοβαρό πολιτικό Λόγο ως κριτήριο, κατά την γνώμη μου ο καλύτερος είναι ο Στάμος και μετά έρχεται Καράμπελας . Παρόλου που ουσιαστικά είναι ανεπάγγελτος είναι σοβαρό στέλεχος πιστεύω.
Την κυρία Μανάρα δεν τη γνωρίζω και εαν μπορεί κάποιος ας στέλει στοιχεία για αυτήν

Ανώνυμος είπε...

Τροφώνιος πολύ σωστό το παράδειγμά σου με press gr εκεί βρίζουν απο το πρωι εως το βράδυ.Δεν εχουμε καμία σχέση με τέτοια σιτε...Αλλά οτά ο αλλός χριζει ψυχολογικής υποστήριξης τότε τα βλέπει όλα ως βρίσιες τι να κάνουμε..

Ανώνυμος είπε...

βοιωτε
με καλυψες για τον el nino,
el nino χαιρετίσματα στον Κακλαμάνη

Ανώνυμος είπε...

λαλακη
έχεις πολυ πλάκα σε γουστάρω πολυ στο στυλ σου
Βοιωτέ
Γιατί είμαι σε σύγχυση? Δεν είναι σωστά αυτά που είπα για την ποσόστωση? Ο Γιωργάκης δεν μας ζάλισε τα αυτια με τις γύναικες και δεν έχει ουτε μια στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ?

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρας σας, πολύ ήρεμη η ψηφοφορία μέχρι τώρα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ! ΛΕΤΕ! ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ!

βοιωτός είπε...

El nino,
Ο Γεώργιος Παπανδρέου σε αυτές τις εκλογές θα διαμορφώσει τα ψηφοδέλτια. Τότε θα κρίνουμε αν εφαρμόζει τα περί συμμετοχής των γυναικών. Στις προηγούμενες άλλος είχε την ευθύνη.
Ανώνυμε,
(μην την ματιάσουμε) όντως η ψηφοφορία εξελίσσεται ανησυχητικά :-) ομαλά.
Χα, χα
έχουμε γράψει πολλές φορές για την κρίση αντιπροσώπευσης και την έλλειψη ηγετικών προσωπικοτήτων, κυρίως ο Μεδεών, ο Τροφώνιος και εγώ. Φαίνεται ότι οι μέχρι τώρα υποψηφιότητες δεν καλύπτουν τους αναγνώστες που επιλέγουν να ψηφίσουν.
Πάντως για να κάνουμε και λίγη πλάκα και όπως παρατήρησε κάποιος αναγνώστης με mail: Είναι λογικό μετά από δύο ωραίες κυρίες να έρχεται ο "άλλος" :-).