Πέμπτη 7 Ιουνίου 2007

Αποκλειστικό - Σοκ και δέος - ΔΕΠΑΛ-γκέιτ - Κλοπή (;) στη Λιβαδειά

Μια περίεργη κλοπή (;) απασχολεί από χθες το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς. Συγκεκριμένα, άγνωστος ή άγνωστοι αφαίρεσαν την ταμειακή μηχανή του καφέ-μπαρ "Νεροτριβή" και κατέστρεψαν την ταμειακή μηχανή του εστιατορίου "Νερόμυλος". Και οι δύο επιχειρήσεις ανήκουν στη ΔΕΠΑΛ ενώ τα κίνητρα των δραστών είναι συγκεχυμένα.

Κι αυτό γιατί η μεν ταμειακή της Νεροτριβής δεν περιέχει χρήματα ενώ μας είναι άγνωστο εάν αφαιρέθηκαν χρήματα από την ταμειακή του Νερόμυλου.


Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ο Σέρλοκ Χολμς για να αντιληφθεί ότι πιο πιθανό είναι πως ο δράστης ή οι δράστες επεδίωκαν την καταστροφή στοιχείων καθώς όπως γνωρίζετε οι ταμειακές μηχανές περιέχουν ένα είδος μνήμης που περιλαμβάνει όλα τα ποσά που έχουν χτυπηθεί σε βάθος χρόνων.


Υπάρχει μια τεράστια μυστικότητα γύρω από το θέμα και αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατόν να έχουμε περισσότερες διασταυρωμένες πληροφορίες. Πάντως, όλη αυτή η απόκρυψη των πληροφοριών δημιουργεί τεράστια ερωτήματα και σίγουρα δεν περιποιεί τιμή στην Αστυνομική Διεύθυνση Λιβαδειάς, που αλλιώς έπραττε συνήθως, και της οποίας τα επόμενα βήματα περιμένουμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον.


Ο κλοιός σφίγγει...

7 σχόλια:

nkalomiris είπε...

Εσύ θέλεις διασταυρωμένες πληροφορίες. Εγώ θα ρωτήσω εργαζόμενο εκεί και θα σου πώ ότι μου πουν.
Το μυαλό μου όμως πάει στον σύζυγο και στην σύζυγο. Τους "υπεύθυνους" συζύγους.

βοιωτός είπε...

Τροφώνιε, επειδή με τον καιρό εδώ μέσα έχεις αποδείξει ότι είσαι σοβαρότατος άνθρωπος έχω την εξής πρόταση: στείλε άρθρο με το ψευδώνυμο trofonios και θα δημοσιευτεί, φυσικά με παραπομπή στη σελίδα σου. Εμαθα κι εγώ πολλά περισσότερα, που όμως δεν άλλαζουν το γεγονός.

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ θα ήθελα πολύ να αναφέρεις πράγματα και καταστάσεις που γνωρίζεις.
Ξέρω και γω αρκετά πράγματα και καταστάσεις. Θα με ενδιέφερε λοιπόν η ανταλλαγή απόψεων για το θέμα. Σε παρακολουθώ καιρό χωρίς να κάνω σχόλια, και έχω καταλάβει πως για να αναφέρεις κάτι,το έχεις διασταυρώσει αρκετά καλά.

βοιωτός είπε...

Μερκούριε,
συμβαίνει να γνωρίζω πολύ καλά τη δύναμη της δημοσιότητας και να τη χρησιμοποιώ με φειδώ. Είναι πολιτική του να μην αναπαράγει φήμες και να μην θίγει ιδιώτες, στο βαθμό που κινούνται στα νόμιμα πλαίσια.
Γνωρίζω και εγώ τα όσα λέγονται μετά το δημοσίευμά μας, καθώς και τη διάσταση που έλαβε το άλλο άρθρο μας για το πόρισμα στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΠΑΛ.
Ομως αυτές οι αναφορές δεν προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό κατά τη γνώμη μας.
Εμείς εκείνο που μπορούμε να κάνουμε, εν όψει του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας, είναι να δημοσιεύσουμε αποσπάσματα από το πόρισμα των ορκωτών λογιστών με ορισμένες πολύ συγκεκριμένες παρανομίες και να διατυπώσουμε τις ερωτήσεις. Ες αύριον τα σπουδαία λοιπόν...

βοιωτός είπε...

Να προσθέσω φίλτατε Μερκούριε ότι εσείς φυσικά μπορείτε ελεύθερα να σχολιάζετε ή να κρίνετε ή να μεταφέρετε πληροφορίες. Πιστεύω όμως ότι οι δημιουργοί του μπλογκ πρέπει να είμαστε έγκυροι και προσεκτικοί ώστε να μην θίξουμε ανθρώπους που δεν ευθύνονται.

Ανώνυμος είπε...

Η Δ.Ε.Π.Α.Λ. είναι δημοτική επιχείρηση και αφορά όλους τους Λιβαδείτες. Ισως θα έπρεπε να ανοίξει ένα φορουμ ανταλλαγής απόψεων για τις δημοτικές επιχειρήσεις.

βοιωτός είπε...

θα το κάνουμε, ανώνυμε.