Τετάρτη 13 Ιουνίου 2007

Τέσσερις μήνες viotia

120 μέρες στη... viotia και οι απαιτήσεις έχουν, πράγματι, αυξηθεί πολύ. Δεν είναι μόνον οι 15.000 επισκέψεις ανά μήνα και οι χιλιάδες αναγνώστες που σταθερά επιλέγουν το viotia.blogspot.com για να ενημερωθούν. Είναι, κυρίως, ότι πολλά από τα ρεπορτάζ μας γίνονται the talk of the town, και, όπως αντιλαμβάνεστε. η αξιοπιστία και η εγκυρότητα εκ μέρους μας είναι εκ των ων ουκ άνευ προϋπόθεση ώστε να συνεχίσουμε να ελέγχουμε την εξουσία χωρίς να αδικήσουμε κανέναν.

Ευχαριστούμε και συνεχίζουμε. Αδέσμευτα και μαχητικά...


ΥΓ: Η viotia.blogspot.com είστε εσείς. Στείλτε μας τα άρθρα, τις ειδήσεις, τα σχόλια, τις παρατηρήσεις, τις καταγγελίες σας.
ΥΓ2: Χωρίς τον μέτοικο, τον Τροφώνιο, τον Μεδεώνα, τον Αγιο Θωμά και ίσως κάποιους που λησμονώ αυτό το site θα ήταν πολύ πιο φτωχό.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Βοιωτε συνεχισε.Εινια ωραια αισθηση να προσφερεις ουσιαστικο εργο στη δημοκρατια μεσα απο το πυλωνα της ενημερωσης..Δεν ξερω εαν πρεπει το talk of the town αφορα και τα σχολια που κανουμε η μονο τις ειδησεις..
Οπως καποτε εγραφα σε ενα περιοδικο. Να συμμετεχεις, να ενημερωνεσαι, κα κρινεις , να αποφασιζεις και εαν μετα απο ολα αυτα θελεις ψηφισε..
Πορεια προς τις εκλογες με οδηγο το βοιωτο

βοιωτός είπε...

Μεδεών,
ευχαριστώ που μου υπενθυμίζεις τα αυτονόητα. Αλλάζει το post και θα το δεις.

Παρεμπιπτόντως, και στο ζήτημα που με τόση ενάργεια για μια άλλη φορά θέτεις.
Περιττό να σου πω ότι καταζητείσαι και εσύ και ο Τροφώνιος και ο μέτοικος και ο Αγιος Θωμάς και κάποιοι άλλοι.
Φυσικά, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να βρει κάποιος την ταυτότητά σας, με νόμιμα μέσα. Και δεν νομίζω ότι η forthnet θα δώσει στοιχεία για εσάς, παρανομώντας.
Ομως να πω και εδώ: 1. οποισδήποτε μπορεί να σχολιάσει ή να δώσει πληροφορίες χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο να αποκαλυφθεί.
2. Χωρίς εσάς με τις φοβερές γνώσεις και την διεισδυτική ματιά το μπλογκ θα ήταν πολύ πιο φτωχό. Εχουμε διαφωνήσει σκληρά, έχουμε επιχειρήσει αιφνιδιασμούς αλλά και επιθέσεις όμως είναι ανεμτίμητη η πολυφωνία και ο γνήσιος πολιτκός λόγος.
Εσύ, παρότι γνωρίζεις πόσο διαφωνώ με τις θέσεις σου, είσαι υπόδειγμα ενεργού πολίτη και χαίρομαι που σε φιλοξενώ στην σελίδα μου.
Ασφαλώς το ίδιο ισχύει και για τους άλλους τακτικούς σχολιαστές αλλά και για τους περιστασιακούς. Στην ουσία, δεν ξέρω εάν χωρίς αυτό το feedback θα είχα τη δύναμη να συνεχίσω σε ένα τόσ έχθρικό περιβάλλον.

Ανώνυμος είπε...

Και να δωσουνε στοιχεια αγαπητε Βοιωτε δεν υπαρχει προβλημα. Το πολυ πολυ να πρωτοτυπησουμε παγκοσμιως σε σκανδαλο blogsfairas και να παμε σε ωραια δικαστηρια.Αλλωστε κριτικη δημοσιων προσωπων και καταστασεων κανουμε πιο εντονη και πιο θεμιτη καμια φορα απο τα εκαστοτε νομαρχιακα και δημοτικα συμβουλια και τις στημενες ορισμενες φορες κομματικες νομαρχιακες επιτροπες .Για μενα ειδικα που δε ζω στη λειβαδια εισαι μεγαλη πηγη ενημερωσης και χαιρομαι να συμμετεχω..
Τωρα δεν νομιζω οτι διαφωνουμε και συχνα..Απλα εσυ εισαι πολλες φορες υποχρεωμενος, ως ατυπος μεσολαβητης αναμεσα στην ειδηση και το σχολιο, να τηρησεις μια σχετικα πιο ουδετερη σταση ενω ο ρολος του σχολιαστη ρεπει προς μια ελευθεροστομια γενικοτερα...
Το ζητημα ειναι παντοτε το διαλεγειν και γι αυτο καλο θα ηταν ειδικα οι αιρετοι αρχοντες και επιδοξοι πολιτευταδες να απαντουν τεκμηριωμενα στις αδικες η δικαιες επιθεσεις που δεχονται..Το διαδικτυο ειναι πλεον κοινωνικο αγαθο και ουδεις δικαιουται,οσο χαμηλο και να ειναι το ποσοστο χρησης στην Ελλας, να επικαλειται /τεχνικα κωλλυματα/..
Η ψηφος απο αποσταση ερχεται και στην Ελλαδα, και η κριτικη απο την blogsfaira μπορει να υποκαταστησει εν μερει τον διαζωσης πολιτικο διαλογο..Σας καναμε και γκαλοπ οσοι πιστοι προσελθετε να συζητησουμε τα προβληματα του πονεμενου τοπου..

Αντε σιγα σιγα θα σου στειλω και καμια ειδησουλα εαν δεν τις ξερεις ηδη

βοιωτός είπε...

Προχείρως, μια και είμαι στο πσ, για μια ακόμη φορά σε διαβάζω απνευστί. θα σου πρότεινα, αν και δεν με συμφέρει να ανοίξεις μπλόγκ.
Εγώ διαφωνώ σχεδόν με όλα όσα λες, κυρίως με τη\ον αέρα που αποπνέουν αλλά δεν μπορώ να μην υποκλιθώ στην ουσία και τη μεστότητα των πρότασέων σου.

βοιωτός είπε...

Και κάτι άλλο, Μεδεών.
Η κουλτούρα της προπαγάνδας είναι κυρίαρχη στην υπανάπτυκτη Ελλάδα. Για μερικούς λόγους εγώ δεν το ασπάζομαι αυτό. Μ' αρέσει η σοβαρή πολιτική συζήτηση και από αυτή την άποψη θεωρώ ανεκτίμητους ανθρώπους σαν εσένα. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι απόψεις δεν είναι δεκτές.

Medeon είπε...

να εισαι καλα βοιωτε .Ξαναλεω δεν μου δινεις αυτη την εντυπωση αλλα επειδη σε σεβομαι θα σε παρακαλουσα απο εδω και περα οταν μπορεις και θελεις να μου κανεις πιο διακριτο το σημειο διαφωνιας σου για να διαλεγομαστε καλυτερα.

nkalomiris είπε...

Βοήθεια παιδιά! Με ψάχνουν και έχω χεστεί.
Γιατί με ψάχνουν ε;
Μια κουβέντα κάνουμε.
Κάποιους ενοχλεί;
Και εμάς μας ενοχλούν αυτά που κάνουν.
Γιατί απαντάω και σχολιάζω τα post του Βοιωτού;
Την άποψή μου λέω, όπως την λέω και στους φίλους, συγγενείς και γονείς μου. Αν θέλουν να έρθουν σπίτι μου να ακούσουν και χειρότερα.
Τί φοβούντε;
Τα τσογλάνια που αν τα πιάσουν θα τους ρίξουν 10 ξυλιές στον κόλο τους.

Εσένα Βοιωτέ σε ψάχνουν ακόμα;

Ανώνυμος είπε...

Τροφώνιε ζεις στη πιο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ του κόσμου και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, πάρα μόνο τον κακό εαυτό σου.
Οπως έλεγε και κάποιος αρχαίος: Φοβάμαι τους φίλους μου. Τους εχθρούς μου τους ξερω.
Με τον εαυτό σου τα έχεις βρεί;
αυτό είναι το πρόβλημα.

βοιωτός είπε...

Τροφώνιε, δεν πιστεύω να ψάρωσες...

Στέλιο, ας αφήσουμε τις υπερβολές για την πιο δημοκρατική χώρα του κόσμου.
Κατά τη γνώμη μου, ένας από τους πιο βασικούς δείκτες δημοκρατικότητας μιας χώρας είναι ο σεβασμός που δείχνουν οι αξιωματούχοι της στο δημόσιο χρήμα. Από την άποψη αυτή η Ελλάδα δεν συγκαταλέγεται στις πολύ δημοκρατικές χώρες, δεν συμφωνείς;

Ανώνυμος είπε...

Δεν συμφωνώ. Παντού τα ίδια γίνονται. Απλά αλλού το χρήμα είναι περισσότερο και τα ποσοστά της μίζας λιγότερα

βοιωτός είπε...

Στέλιο, έχεις λάθος. εμείς που είχαμε την τύχη να περάσουμε μερικά χρόνια στην Αμερική ή στην Ευρώπη γνωρίζουμε ότι δεν είναι έτσι.
Θυμάμαι επί Κλίντον είχε γίενι τεράστιο θέμα για τον κουρέα στο προεδρικό αεροπλάνο και τα 44 δολάρια (ούτε 35 ευρώ) της αμοιβής του. Και έγραφαν οι εφημερίδες ότι το εισόδημα του Κλίντον δεν δικαιολογεί τέτοιες δαπάνες. Δηλαδή όσα ξοδεύει εδώ η κυρία υπουργού για το γεύμα τουσκυλιού της.
Ρώτα και τον Μεδεώνα, που βλέπω ότι συμφωνείτε.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ρε συ Βοιωτέ, που τα βρίσκει η Χιλαρι τα χρήματα και κάνει πολιτική;
Ο Κλίντον τα κουβάλαγε μαζί του τα λεφτά στον Λευκό Οίκο ή τα βρήκε εκεί και τα πήρε;
Ξέρεις τι λένε στο χωριό μου;
Φθηνός στο αλεύρι και ακριβός στα πίτουρα. αυτό σχετικά με τον κουρέα.
--------
Τη σπόντα για τον μεδεον δεν τη κατάλαβα

βοιωτός είπε...

Υπάρχουν, φίλτατε Στέλιο, εμφανείς χρηματοδότες.
Τους γνωρίζουν όλοι και, εάν θες συνωμοσιολογία, προσαρμόζονται.

Για τον Μεδεώνα, δεν υπονοώ τίποτε, ποτέ δεν το κάνω. Απλώς παράκατω συμφωνείτε. Αυτό λέω.