Παρασκευή 20 Ιουλίου 2007

Οι δρόμοι της (πατρικής) αγάπης ΔΕΝ είναι πια αδιάβατοι

Ο δρόμος που ασφαλτοστρώθηκε, με περισσή φροντίδα και σε χρόνο dt, αυτές τις ημέρες στο Πέρα Χωριό δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι είναι πρώτης προτεραιότητας. Παρ΄όλα αυτά εξυπηρετεί δύο οικογένειες και από την άποψη αυτή μόνο ως βήμα εκσυγχρονισμού μπορεί εκληφθεί.
Εξάλλου κάθε γονιός προσπαθεί να συμπεριφέρεται ισότιμα στα τέκνα του ώστε να μην δημιουργούνται οικογενειακές έριδες.
Ομως ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά η επίδειξη της γονικής μέριμνας του πατρός να μην έγινε με χρήματα του Δήμου Λιβαδειάς.
Διότι εάν πρόκειται για χρήματα των δημοτών τότε το πράγμα παύει να είναι φαιδρό και γίνεται πολύ σοβαρό.
Θα επανέλθουμε.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ονομάζομαι: "Ονομα και μη Πέρα Χωριο" - Από το "Ονομα και μη Χωριο"
Οπως καταλαβατε δεν είμαι κατοικος Πέρα Χωριου. Ωστόσο έχω να σχολιασω κατι: Αραιά και που παω από την οδο Αγιου Αθανασιου στο Πέρα Χωριο. Εδω και αρκετους μήνες ο δρόμος ειναι για τολμηρους... Υποτιθεται τον φτιαχνουν, αλλα πότε θα ολοκληρωθεί κανεις δεν ξέρει. Από οτι διαβασα όμως κατι αλλοι "οικογενειακοι" δρόμοι στρωνονται σε χρόνο dt...! Μπραβο και συγχαρητηρια λοιπον στο δήμο Λιβαδειας. Δεν πειραζει, φτανει που στρωθηκε ο δρόμος και ας εξυπηρετεί μόνο τον κ. Πρόεδρο...
Αλλωστε αν δεν εξυπηρετηθεί τώρα που είναι στην αρχουσα ταξη ποτε θα εξυπηρετηθεί; ε;

Medeon είπε...

Σωστα σωστα.Υπαρχουν οικογενειες και οικογενειες ομως Βοιωτε.Τωρα ειμαστε ακομα απειροι Βοιωτε σαν δημοτικη αρχη.Στην αρχη με κανα δυο οικογενειες μετα με τους υπολοιπους.Ο ελεγχος των λιγων οικογενειων σημαινει πρακτικη ολιγαρχια στη μοντερνα αλλα θεωρητικη δημοκρατια.Aληθεια βρε Βοιωτε τσακωθηκε ο Τσιφης με τον Σωτήρη τον Αυγέρη,τον πριν πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ..Δηλαδη μετα το Καλογηρου τωρα με τον Αυγερη.καθε μηνα θα τσακωνεται ο νεος δημαρχος μας και με ενα δημοτικο συμβουλο..Δηλαδη 10 μηνες του μενουν ακομα..

Loipon anyway αναχωρω σε λιγες ωρες για 2 εβδομαδες διακοπες ιντερνετικη και μπλοκοσφαιρικη αποτοξινωση καλοι φιλοι..
Καλες διακοπες σε ολους και σε σενα Βοιωτε και συνεχισε απτοητος τη πολυ καλη δουλεια σου σε ολο το φασμα της ενημερωσης..
Εαν βρω καμια τεχνολογικη λυση μπορει να κανω καμια παρεμβαση..
Με εκτιμηση

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είμαστε σε προεκλογική περίοδο και δεν το πήραμε χαμπάρι;

Ανώνυμος είπε...

Ονομάζομαι: "Όνομα και μη Πέρα Χωριό" - Από το "Όνομα και μη Χωριό"
Όχι, Στέλιο, είμαστε σε περίοδο χειμερίας νάρκης των αρχόντων μας.
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια πόλη όπου ο άρχοντας της κοιμότανε γιατί νόμιζε πως ήταν δίκαιος. Έτσι του λέγανε οι συμβουλάτορες του που δεν ήτανε και τόσο καλοί άνθρωποι αλλά συνεχώς και με υποκρισία περισσή τον "λιβανίζανε" και τον "γλύφανε"! Ο άρχοντας έδιωξε από κοντά του όλους τους φίλους του και κοιμόταν μόνος του μέσα στο παλάτι. Οι συμβουλάτορες τώρα νόμιζαν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν και κανένας να μην πάρει χαμπάρι τίποτα. Και αυτό έκαναν. Αλλά... (Η συνέχεια σε επόμενη επίσκεψη)

Ανώνυμος είπε...

Αγαπημενοι,η λιβαδεια ειναι μια πολη οπου δεν μπορει ο καθενας που νομιζει οτι ασκει εξουσια να κανει οτι θελει και να βολευει οποιον θελει,ουτε επισης να κανει οτι τον συμφερει εκτος αν προκειται για το καλο της πολης και παλι μεσω δημοκρατικων διαδικασιων.Τι προτιματε,να πεσουν ορισμενα κεφαλια που θελουν να αποδειξουν την ισχυ της οποιας εξουσιας η να βολευει ο καθενας οποιον αγαπα με το ετσι θελω?απειρη δεν ειναι η δημοτικη αρχη,απλως τοσο πολυ σας πειραζει η διαφανεια που δεν μπορειτε να την αντιμετωπισετε και λασπολογειτε σε βαρος της δικης σας συνειδησης οποια ειναι αυτη...και παλι ειναι προτιμοτερο να εισαι σωστος και να το μετανιωσεις παρα λαθος,να το ξερεις και να μην αντιδρας!

agios thomas είπε...

Μήπως έφθασε η ώρα της αποπληρωμής προεκλογικών υποσχέσεων γιατί και στο Δήμο μας κάτι τέτοια φαινόμενα παρατηρούνται.
Τελευταίε ανώνυμε θέλεις να γίνεις λίγο πιο σαφής;

Ανώνυμος είπε...

Ποια διαφανεια ανώνυμε; καλα το ξεκινάς το λογύδριο αλλα καπου το χανεις...
Η δημοτική αρχή του κ. Τσιφή είναι όλα αυτα που λες;;;
Επειδη έτυχε να περασω από το τελευταιο δημοτικό συμβουλιο καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες "να πέσουν ορισμένα κεφαλια" Θα εννοείς προφανως το κεφαλι του Προεδρου της ΔΕΥΑΛ! Ο σημερινος δημαχος Λιβαδειας δεν καταλαβαινει τι σημαινει δημοκρατικές διαδικασίες! Εχει μπλεξει τον τίτλο του δημαρχου με τον τίτλο του αυτοκρατορα. Η Λιβαδεια κατόρθωσε μεσα σε έξι μήνες να γίνει ουραγός και ακολουθητής... Αυτό πώς το εξηγείς ανώνυμε;

Ανώνυμος είπε...

ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα!!!!

kampo είπε...

ακόμη δεν έχετε δει τίποτα.
Ο αυτοκράτορας του Δημοτικού Συμβουλίου σας ετοιμάζει και άλλα πολλά!!