Παρασκευή 24 Αυγούστου 2007

Εκλογές 2007. Η δημοσκόπηση για την παράσταση νίκης


Αναμενόμενα τα αποτελέσματα στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση του viotia. Οσοι από τους αναγνώστες του viotia.blogspot.com επέλεξαν να ψηφίσουν θεωρούν ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές σε εθνικό επίπεδο. Το ίδιο πιστεύουν και για τη Βοιωτία. Ομως ίσως έχει κάποια αξία να προσέξουμε ότι τα ποσοστά αυτών που πιστεύουν σε νίκη της Ν.Δ. στον νομό μας είναι μικρότερα από εκείνων που πιστεύουν σε νίκη της Ν.Δ. στην επικράτεια.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η δημοσκοπιση για την παραταξη της νικης.
βοιωτέ
Πολύ ωραίο το δημοψήφισμα ¨μαιμού¨ στο οποίο ψήφιζε ένα άτομο, το ίδιο άτομο, κάθε ένα δευτερόλεπτο όπως προανέφερα και όπως πράγματι είναι, το θεωρείς δεδομένο για να το δώσεις στη δημοσιότητα.
Εάν κάποιοι είχαν το κουράγιο να ψήφιζαν επι 3 ημέρες κάθε sec συνεχώς τελικά θα είχες 3600 sec/ωρα Χ 24 X 3 ημέρες = 259.200 ψήφους, τριπλάσιους από τα έγκυρα της βοιωτίας.
Είπα να σου κάνω αυτό το χουνέρι με 4-5 κολλητούς μου, αλλά είχα πιο σοβαρά πράγματα να κάνω. Συγχαρητήρια.
Φυσικά και σε ειρωνεύομαι!!!
Περιμένω εναγωνίως την απάντησή σου εάν θέλεις φυσικά.

βοιωτός είπε...

Η τελευταία παράγραφος του άρθρου για τη δημοσκόπηση της MRB από πάνω προς απάντησή σου. Λαλάκη.

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ
ασε την MRB γνωρίζουμε ποιόν εκπροσωπεί. Μπορεί να υποτιμάς την νοημοσύνη μας αλλά πρόσεχε αυτό το παιχνιδάκι που λέγεται μπούμεραγκ και αφορά το ιμάζ σου.
Δεν μου απάντησες επι της ουσίας της ανα sec ψήφου.
εάν απαντάς έμεσα διαμέσου της νέας δημοσκόπισης για τις κυρίες του μαξίμου που διόρθωσες το πρόβλημα σημαίνει οτι έχω δίκαιο και η παρούσα δημοσκόπιση είναι άκυρη και κακώς την δημοσιεύεις. τα λάθη είναι ανθρώπινα και μη τσαντίζεσαι εάν στα υποδεικνύουν απλά παραδέξου τα.

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ έχει δίκιο ο λαλάκης..
Τα ίδια εγίναν και στις δημοσκοπήσεις υποψηφίων Πασοκ και ΝΔ με πιο κραυγαλέα την περίπτωση Βαγίακου..Πάρε στο Σπορτ ΦΜ ένα τηλ.να σου πούν πως εξασφαλίζεις ψήφο ιντερνετ μόνο μια φορά και κλειδώνεις την πολλαπλή ψήφο.. Να σου πώ έαν θες και με ποίον να μιλήσεις

Ας πούμε ρε μεγάλε δεν γίνεται στο κάστρο του Πασόκ στη Στερεά Ελλάδα, τη ΒΟιώτια, η ΝΔ 61 και μάλιστα αφού τα κατέστρεψε όλα. Στο Ταύγετο και τη Πεντέλη ακόμα σβήνουν φωτίες..
Κανά δυο φανατικοί δεξιοί υποθέτω οτι κάνουν τη δουλεία για ΝΔ.¨οχι γιατί το να ψήφισαν 6000 άτομα το θεώρω κουφό και αδύνατο,μη τρελαθούμε κιολας.

Ανώνυμος είπε...

katalabete pws oses dimoskopiseis fake kai na bgoun to pasok tha nikisei kai me diafora!!!!!!!!

Apisteutikos είπε...

Meta to debate oloi katalavame poios tha einai o nikitis twn eklogwn.To thema einai an tha exei autodunamia.Gi'auto to logo k o Karamanlis ethese to dilimma tis eklogikis anametrisis.Papandreou kaluteros apo 2004,alla tipota ousiastiko.Alavanos power kai oi alloi klassika pragmata.

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΙΩΤΕ !!!!
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΣ ΒΡΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ !!! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ? ΚΟΜΠΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ????

Ανώνυμος είπε...

βρε κλαναριδες αμέσως πεσατε να τον φάτε τον βοιωτο κομπλεξικά πασόκια
φρομ Xanthi

p.s.όποιος θέλει στέλνει να του στείλω το μαιλ μου για αντίλογο