Πέμπτη 30 Αυγούστου 2007

Οι δαπάνες των υποψηφίων4. Ακης Βαγιάκος

Ενα τυπικό "εκλογικό" δίπτυχο είναι το έντυπο με το οποίο επικοινωνεί με τους Βοιωτούς ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Ακης Βαγιάκος. Ελαφρύ χαρτί, απλό - χωρίς έμπνευση- στήσιμο, φανερή η έλλειψη οικονομικής άνεσης. Λάθη ορθογραφικά-τυπογραφικά στο μήνυμα του υποψηφίου δείχνουν ότι δεν το επιμελήθηκε διορθωτής. Από τις φωτογραφίες στο εσωτερικό η απαραίτητη με τον Γ. Παπανδρέου, με τον Σημίτη και με την... Εύα Καϊλή

Μέτριος βαθμός ως εμφάνιση, καλός βαθμός ως δαπάνη που πρέπει να ήταν χαμηλή.

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τυχερε
βαγιακο εμεις με την Ευα καμια φωτογραφία;;

Ανώνυμος είπε...

Τελικά βοιωτέ μετά από δημοσιογράφος, δημοσκόπος, αναλυτής είσαι και επικοινωνιολόγος!
Σε παρακολουθώ κάθε μέρα και κάθε μέρα με εντυπωσιάζεις ακόμη πιο πολύ, όχι μόνο γι` αυτά που (παρά) γράφεις για το Βαγιάκο!
Φοβάμαι ότι το μόνο που θα πάθεις στο τέλος είναι να τα... πάρεις, αλλά μόνο στο κρανίο!
Καλή συνέχεια...

Ανώνυμος είπε...

Τελικά βοιωτέ μετά από δημοσιογράφος, δημοσκόπος, αναλυτής είσαι και επικοινωνιολόγος!
Σε παρακολουθώ κάθε μέρα και κάθε μέρα με εντυπωσιάζεις ακόμη πιο πολύ, όχι μόνο γι` αυτά που (παρά) γράφεις για το Βαγιάκο!
Φοβάμαι ότι το μόνο που θα πάθεις στο τέλος είναι να τα... πάρεις, αλλά μόνο στο κρανίο!
Καλή συνέχεια...

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα και ένα ποίημα..

Βρε πως έχεις στρογυλλέψει μπέμπα,μπέμπα, έχεις γίνει άλλη τόση, σε μήνες έγινες διπλή..
Loipon gero paidi apo kounia me Nutricia kali o Mister Vagiakos..

Υφος//Βαθμός 1..Εικόνα μεγαολοπαράγοντα νεολαίας,ρε Ηρακλή ξύπνα το πανεπιστήμιο το τελείωσες πριν 10 χρόνια!!!

Σύνθημα/ Βαθμός 4..Η σιγουρία της αντιγραφής από Λαλιωτη καλή αλλά έμπνευση προσωπική μηδέν

Ντεκόρ,σκηνικά ,κουστούμια/Βαθμός 5
Λίγο μεγάλο σου πέφτει,μάλλον αδυνάτισες πρόσφατα
Φωτογραφίες/Βαθμός 0, Ατυχής φώτο με Καίλη.Μιλάμε για φυλλάδιο προεκλογικό όχι για penthouse,metropolitan..
Επιλογή προεκλογικού κέντρου/Βαθμός 4.Κόντα σε Περγαντά και στα τρόφιμα μήπως και πεινάσω, ψιλομακρία από το λαό.Ας είναι καλά ο Πασόκος απο Δαύλεια που μας το νοίκασε τσάμπα..Αμ πως ηρακλή σε τα μας τώρα..
Πιθανότητες να περάσω 3.000 σταυρούς/Βαθμός -30..Ε και τι με νοίαζει, το χρίσμα το πήρα

Αχαχουχα, Αχαχουχα,Δουλεύτε εσείς τα κορόιδα

Αντε γεία

Ανώνυμος είπε...

Κουτσοί στραβοί όλοι στην Βοιωτία υποψήφιοι!!!
Άκης , αφού διέλυσε την Νεολαία τώρα πάει και για Γραμματέας σε Υπουργείο...
τι άλλο θα δούμε ακόμα...
έρχεται μάγκες η 16 Σεπτέμβρη
ένας σύντροφος...

βοιωτός είπε...

Ανώνυμε1,
κάτι θα κάνουμε και για σένα.
Ανώνυμε,
είναι φανερό ότι σε διακατέχει αμηχανία και τοποθετείς τα σχόλιά σου δύο φορές. Καλύτερα να είσαι πολλά πράγματα μαζί παρά απλώς κομματόσκυλο.
Cama,
δεν θα σχολιάσω.
Ανώνυμε,
η Βοιωτία ως πεδίο πειρμλατων έχει αποδειχθεί καλή.

Μαρία είπε...

Κατεξοχήν χαρακτηριστικό των φετινων εκλογων είναι οι χαμηλοι σχεδόν "ψιθυριστοί" τόνοι και η λιτότητα
Ιδιατερως στο ΠΑΣΟΚ τα συντροφικά μαχαιρωματα έχουν την τιμητική τους!...
Προφανώς τον Ακη τον καλέσανε τελευταια ώρα. Δεν προλαβε να στηθεί καλύτερα...

nkalomiris είπε...

Στην πεθερά μου πάντως άρεσε. Ομορφόπεδο λέει το παιδί. Τα φοράει τα καρουδάκια. Μπα αυτό το είπε για μένα όταν με είδε. Την πρόλαβα βλέπετε την κόρη της. Βαγιάκο έχασες. Σε σένα θα την έδινε.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πρώτη φορά τον είδα, αλλά φαίνεται συμπαθής. Μου άρεσε που είδα ένα τόσο νέο υποψήφιο.
Δεν ξέρω αν θα τον ψηφίσω, αλλά ακούω θετικά σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

κυριοι
δεν ξέρω εαν μετρανε τα φυλαδια αλλα εχθες ακουσα την Τσονογλου να μιλαει στο Δίστομο και τα χασα. Μου θυμισε Ανδρεα.
Ρε που την ειχατε κρυμενη τοσα χρονια αυτη;

Ανώνυμος είπε...

Μαίρη ψήφισε Μπραντ Πιτ καλύτερα που είναι λίγο πιο ωραιός.Εγώ θα ψηφίσω Εφη Σαρρή πάντως.Ωραία πολιτικά κριτήρια έχεις,

Ανώνυμος είπε...

τροφόνιε
τώρα αν εχασε ο βαγιακος ή ο τροφώνιος απο αυτή τη δουλειά της πεθεράς σου, μόνο εσύ το ξέρεις.
πλάκα κάνω ρε μεγάλε.

Ανώνυμος είπε...

Αντί να ενισχύουμε τα νέα άτομα σχολιάζετε ανούσια πραγματα (φωτο με Καϊλη κ.α.).Όποιο κόμμα και αν ψηφίσετε προτιμήστε νέους μπας και αλλάξει τίποτα

Ανώνυμος είπε...

STOUS NEOUS LEME NAI.STOUS ANIKANOUS LEME OXI. Α ναί και στα μπαράκια λέμε ΝΑΙ μη ξεχάσω

Ανώνυμος είπε...

Πε Νικόλα ότι να ναι θα ψηφίσουμε βρε.Αυτό το μοσχαναθρεμμένο θα ψηφίσεις?Εμαθά οτί τάζει ήδη αναθέσεις έργων σε πολιτικούς μηχανικούς της Λειβαδίας ,χάρη στη θεσούλα του στο ΥΠΕΧΩΔΕ.Αληθεύει μπρε Τζον/Τζον?

Ανώνυμος είπε...

Ειμασταν συμφοιτητες στο οικονομικο της νομικής.
Πιο στουρνος φοιτητης δεν υπήρχε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κανεις λαθος...Υπηρχε και υπαρχει...εσυ!!!

Ανώνυμος είπε...

O nomos autos den paei mbrosta giati den ton afhnoun oi idioi oi katoikoi tou. Exete apopsh gia olous kai gia ola. Tosh kakia kai "komplexismos" den mborei na ta dianohthei antrwpinos nous, mono Boiwtikos!!

Ανώνυμος είπε...

Ο φθόνος και η ζήλεια είναι χαρακτηριστικό των ανθρώπων. Μόλις δουν κάποιον που μέχρι χθες ήταν μαζί τους να πάει ένα βήμα πιο μπροστά τρέχουν ανώνυμα να του ρίχνουν λάσπη. Κανονικά οι περισσότεροι που κρίνουν τον Άκη ή την Άρια ή και τους άλλους υποψηφίους θα έπρεπε πρώτα να κάνουν αυτοκριτική γιατί αυτοί έμειναν στάσιμοι στη ζωή τους και μετά να βγάζουν με τέτοια ένταση όλη την χολή τους σε όσους προχωράνε μπροστά.
Οι υποψήφιοι καταθέτουν την προσωπικότητα τους για να στηρίξουν τις ιδέες τους, αντίθετα οι λασπολόγοι του internet είναι σαν τους δοσίλογους κουκουλοφόρους των Γερμανών που καλά κρυμμένοι κρίνουν και σταυρώνουν ανθρώπους.
Ντροπή!

Ανώνυμος είπε...

Με κάτι άχρηστους σαν το Βαγίακο δεν πρόκειται να δεί εξουσία το ΠΑΣΟΚ ούτε μετά από δέκα χρόνια. Γελάει η Βοιωτία με το χάλι των υποψηφίων του Πασοκ και τον αποκλεισμό Αγραφιωτη,Αποστολίδη. Τι να ζηλέψουμε ρε καλοπλήρωμενε ανώνυμε? Tα παπαγαλάκια της απαξιωμένης χρόνια και γελοίας νεολαίας Πασοκ? Αντε στήσου στην ουρά να ζητήσεις κανένα ρουσφέτι γιατί αφτά έμαθες από τα στελεχάκια που κάνεις παρέα καλοβολεψάκια.

Ανώνυμος είπε...

Αν κρίνω από το ύφος και το ήθος της φρασεολογίας σου και την ανορθογραφία σου (βλ. αφτά) μάλλον ο άχρηστος είσαι εσύ και όχι ο Άκης. Επίσης, ο Άκης είναι νέος άνθρωπος και ούτε θέλει ούτε μπορεί να σε «ταΐσει» όπως σε καλόμαθαν κάποιοι για τους οποίους το σπαρακτικό σου κλάμα με συγκλόνισε….

Ανώνυμος είπε...

Σωστά βρε πεινάλα ο Βαγιάκος ταίζει τον εαυτό του μόνο προς το παρόν γιατί πεινάει πολύ.Τώρα θέλει να βολέψει και τρείς φίλους δικηγόρους πεινάλες και άχρηστους σαν τα μούτρα του και όλοι μαζι να φάνε ότι μπορούν. Στην αναπουμπούλα επάνω του πασόκ οι ποντικοφάγοι χαίρονται.Αλλα όλα θα τελείωσουν για τους μαιμού στελέχη πασοκ τόσο γρήγορα που θα κλαίτε για μια ζωή.

βοιωτός είπε...

Ηρεμήστε. Απρεπή σχόλια θα διαγράφονται από δω και στο εξής.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε,

Εσύ γιατί δεν κατεβαίνεις υποψήφιος βουλευτής για οδηγήσεις την Βοιωτία μπροστά;;;; κ μετά όλη την Ελλάδα…… είναι άδικο τέτοιοι άνθρωποι σαν εσένα να αποστασιοποιούνται……..από τη στιγμή που τα λες τόσο καλά και μπορείς να κρίνεις τους πάντες…….

Είσαι γελίος……

Ανώνυμος είπε...

Η προσπάθεια ορισμένων εδω μέσα,που έχουν εμφανη προσωπικά οφέλη από την υποψηφιότητα του κυρίου Βαγίακου να μας πείσουν για την αξία του είναι λαικίστικη και ντροπιάζει το σοσαλιαστικό κίνημα.Τα παιδάκια αυτά όχι μόνο δεν θα αλλάξουν τίποτα απλά συνεχίζουν την παράδοση ανικανότητας που θερίζει το πασοκ εδώ και 5 χρόνια. Το θέμα είναι το κόμμα πρώτα που ανήκει ο καθένας και μετά τα πρόσωπα.Αλλα δυστύχως το χονρτό παρασκήνιο του Πασοκ έφερε πάλι τους χειρότερους δυνατούς υποψηφίους,ειδικά στη λειβαδιά.Εγώ Τόγια και βαγιάκο δεν ψηφίζω,είναι αστείοι και οι δύο.θα ψηφίσω πασοκ χωρίς σταυρό μήπως και πάρουν το μήνυμα επιτέλους εκεί στα κεντρικά.

Ανώνυμος είπε...

Γελάω μαζί σου βαμμένο βαγιακοπαίδι. Δεν θα κατέβω ρε φιλαράκι γιατί δεν εχώ ανάγκη.Εσύ που πεινάς πήγαινε στα κόμματα. Για ένα κούτελο ζούμε στο κάτω κάτω. Πάντως πρόσεχε γιατί τα πράγματα έχουν αγριέψει επικύνδυνα και οι παλίες καλές ημέρες δεν υπάρχουν πια.Υπάρχει όμως ο Κορυδαλλός.

Ανώνυμος είπε...

Mou aresei pou o anwnumos filos eipe kai to Bagiako stourno!
***************************
Ανώνυμος είπε...
Ειμασταν συμφοιτητες στο οικονομικο της νομικής.Πιο στουρνος φοιτητης δεν υπήρχε!!!!
****************************
μαλλον υπηρχε πιο στουρνος που ποτε δεν εμα8ε το "Ημασταν" !

Ανώνυμος είπε...

Ουου ακη Χρυσό μου όχι στα βαθιά..Βατραχοπέδιλα έβαλες μωρό μου?Πάνα βρακάκι ? Οκ αλλά να θυμάσαι αγόρι μου και εμάς μη μας ξεχάσεις τώρα που έφτασες ψηλά.

Ανώνυμος είπε...

Ναι μαμά. Εβαλα και μπρατσάκια για να είμαι σίγουρος.Αλλά μη με φοβάσαι μια βόλτα θα πάω και γρήγορα θα γυρίσω πίσω στη ζεστασία του σπιτιού και τη σιγουριά της θεσούλας μου στο υπουργείο που με έβαλε η Βασούλα η παπανδρέου ντε.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά, αξίζει η εργολαβία σας. Ριξτε κ' άλλη λάσπη στον Ακη. Μονο να πληρωθείτε με "μετρητά" και όχι με "επιταγές" για τις πολιτικές σας υπηρεσίες, γιατί ενίοτε οτι οι υποσχέσεις δεν τηρούνται. και συχνά οι μύχιοι πόθοι μας διαψεύδονται και τότε έρχεται η αποκάλυψη και η κάθαρσις.

Κρέοντας

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Σύντροφοι ηρεμήστε,,
Τον κ.Βαγιάκο τον ξέρω εδώ και δέκα χρονιά...Το λοιπόν σύντροφοι ειναι ενα φιλοδοξο παιδί που δεν θα υπολογίσει τίποτα για να πετύχει αυτο που θέλει..Παρόλα αυτά εδω και πέντε χρόνια είναι απο τους λίγους που έχουν πολιτική άποψη..Βέβαια καλό θα ήταν να μη βιαζόταν να γίνει πολιτευτης τόσο γρήγορα γιατί όποιος βιαζεται σκοντάφτει..
Πάνω απ όλα θα πρέπει όλοι να σεβαστούμε ένα νέο πιαδί που κάνει την προσπάθεια του να σταθεί στο πολιτικό στερέωμα...Τέλος cama sutra πριν κάνα τρίμηνο σου είχα πεί οτι ατομα σαν και εσένα που πληρώνεσαι για να ανοίγεις και να κλεινείς δήθεν πολιτικο γραφείο δεν εχουν λόγο στο ΠΑΣΟΚ του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...γκε γκε;;;

Ανώνυμος είπε...

poios vagiakos re paidia. ksereis kanenas pws eftase ekei pou eftase? k einai pali upopshfios? gi auto to pasok den paei mprosta. mou vazei upopshfious ton vagiako k ton gewrgiou? uparxoun alla atoma pou den exoun pathsei epi ptwmatwn gia na eklexthoun. pairnoun pshfous epeidh to aksizoun. k mhn lete oti einai neo paidi ovagiakos k exei politikh apopsh. neos alla gia kompines ta kserei kala