Δευτέρα 20 Αυγούστου 2007

Δηλώσεις Αγραφιώτη

Μέσα σε έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα και παρουσία πολλών και σημαινόντων στελεχών του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Αγραφιώτης προέβη σε δηλώσεις εν όψει του αποκλεισμού του από το ψηφοδέλτιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βοιωτία.


Ο πρώην γ.γ. Ενέργειας τόνισε ότι γνωρίζει ολόκληρο το παρασκήνιο που οδήγησε στον αποκλεισμό του από το ψηφοδέλτιο αλλά επειδή τώρα προέχει η νίκη του ΠΑΣΟΚ θα θέσει το θέμα μετά τις εκλογές.

Ομως δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές εναντίον του Βασίλη Τόγια και άλλων παραγόντων στον νομό Βοιωτίας κατηγορώντας τους για ηττοπάθεια και τονίζοντας ότι "εγώ ήθελα να πολιτευτώ στη Βοιωτία για να πάρουμε και τρίτη έδρα και όχι για να διεκδικήσω τη μοναδική που ορισμένα στελέχη μας πιστεύουν ότι θα καταλάβει το ΠΑΣΟΚ".

Ο Γιώργος Αγραφιώτης υποστήριξε ότι θα δώσει τη μάχη για την εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ παραμερίζοντας την προσωπική του πικρία και ζήτησε από τους πολιτικούς του φίλους να πράξουν το ίδιο. Τέλος, δήλωσε ότι δεν καταθέτει τα όπλα και ότι πάντα θα αγωνίζεται, σε ένα πλαίσιο αρχών και ήθους, για το καλό της Βοιωτίας.


Πολλές παρατηρήσεις θα μπορούσαν να γίνουν για τον "περίεργο" αποκλεισμό του Αγραφιώτη από τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ. Επειδή και το viotia γνωρίζει το παρασκήνιο που εξελίχθηκε αλλά προς το παρόν δεσμεύεται, δεν θα μπούμε στην ουσία. Απλώς θα συστήσουμε ψυχραιμία: συμβαίνουν αυτά στην πολιτική.


18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

poios einai autos pou eklege akso apo to ethiko simvoulio tou pasok, kai elege oti an valei o agrafiotis ego tha meino ap ekso, kai an meino ap ekso tha pinasoun ta paidia mou, epeidei eimai anepageltos..
???
mipos krerei kaneis?

Ανώνυμος είπε...

O Bagiakos mipos?

agios thomas είπε...

Πολιτικά ορθή κατά τη γνώμη μου η στάση του ανδρός.
Πολιτικά ορθή και η στάση του Γιώργου να στείλει τον πάλαι ποτέ στη Β' αθηνών.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΓΙΑΣ ΕΚΛΕΓΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ...

ΤΡΟΠΗ...

Η ΟΡΓΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ...
ΝΤΡΟΠΗΗΗ..

nkalomiris είπε...

Κάτι τέτοια μας είχε πεί και ο κ. Κουτσούμπας, αλλά δεν μίλησε ποτέ έξω από τα δόντια αλλά και δεν στήριξε την ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, ετεροδημότης ειμαι, από τη Λειβαδιά.
Ακουσα οτι τον Καράμπελα δεν θα τον συμπεριλάβουν στο ψηφοδέλτιο.
Εχετε καμμιά πληροφορία??

Ανώνυμος είπε...

Αντιγραφή από το PRESS-GR.blogspot.com

Έχει φτιάξει και εταιρεία ο Αγραφιώτης!
Δημιουργείται μεγάλο θέμα για το ΠΑΣΟΚ...
Οταν έλεγε ότι "θα τα αλλάξει όλα" ο Γ. Παπανδρέου εννοούσε προφανώς ότι θα γυρίσει ...στο παρελθόν και μάλιστα στο χειρότερο. Αυτό μάλιστα έχει και ονοματεπώνυμο: Γιώργος Αγραφιώτης.
Στενός συνεργάτης του Α. Τσοχατζόπουλου επί χρόνια, αντιπροσωπευτικό δείγμα του "βαθέος ΠΑΣΟΚ", έφυγε με πολλά δισεκατομμύρια από τα υπουργεία Άμυνας και Ανάπτυξης. Απέτυχε να εκλεγεί στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, αλλά έκανε πρόσφατα την επανεμφάνισή του στη Χαριλάου Τρικούπη ως "στατιστικολόγος". Αυτός τους έδωσε την Κυριακή το βράδυ τα στοιχεία που έδειχναν το ΠΑΣΟΚ ... 3 μονάδες μπροστά, κάνοντας έξαλλο (!) τον Γ. Παπανδρέου όταν κατάλαβε την πραγματικότητα.
Ο Αγραφιώτης έχει την προστασία του Π. Γερουλάνου, της Μ. Ξενογιαννακοπούλου και του Ν. Αθανασάκη.
Ποιο είναι όμως το άγνωστο στοιχείο που αποκαλύπτουμε σήμερα;Έχει φτιάξει εδώ και χρόνια εταιρεία που ασχολείται με θέματα στατιστικής, μηχανοργάνωσης κλπ. Η έδρα της βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.
Το ερώτημα είναι πόσες, ποιες και από ποιους έχει πάρει δουλειές αυτή η εταρεία. Και κυρίως, συνεργάζεται επαγγελματικά και το ΠΑΣΟΚ μαζί της;
Ποιος θα απαντήσει;

Ποιός έφερε τον Γιώργο Αγραφιώτη στο ΠΑΣΟΚ; Η κουμπάρα του, γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου υποστηρίζει πως "μπορεί να του βάφτισα το παιδί, αλλά δεν τον έφερα εγώ στη Χαριλάου Τρικούπη". Τότε ποιός; Όπως αποκαλύπτουμε, ήταν πρόταση του Πέτρου Συναδινού. Ο οποίος κ. Συναδινός χρημάτισε γενικός γραμματέας του Χρήστου Παπουτσή, όταν εκείνος ήταν υπουργός Ναυτιλίας. Και ως γνωστόν, ο Παπουτσής, υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο επιτελείο του οποίου ήταν επί χρόνια ο κ. Αγραφιώτης... Μύλος!
*********

Μήπως αυτό φταίει..??

Medeon είπε...

Ανωνυμε

Αυτο το δημοσιευμα ειναι γνωστο απο, σε μενα τουλαχιστον, απο το Νοεμβριο του 2006, δεν ειναι χθεσινο.Προφανως κατα την ταπεινη μου αποψη ολα αυτα που λεει το press gr , επαιξαν ρολο,ποσο μαλλον εαν ειναι αληθεια αλλα μαλλον τον Αγραφιωτη τον ψιλοφοβοντουσαν λιγο και τα μεγαλα πολιτικα τζακια του Νομου. Παντως αυτο το πιτσιρικα,απο τα σπλαχνα της νεολαιας τον Βαγιακο δεν τον φοβουνται,ειδικα ο κυριος Τογιας..για αυτο και τον αφησαν

Ο καιρος θα δειξει εαν εχουν δικιο στην πολιτικη τους εκτιμηση..

Με εκτιμηση

Ανώνυμος είπε...

Αυτές τις αστείες κατηγορίες για τον Τόγια τις γράφουν άνθρωποι του Αγραφιώτη(που διακιολογούνται λόγω της αδικίας) ή τα λαμόγια της Τσόνογλου;;;

Έτσι για να ξέρουμε τι λέμε εδώ πέρα...

Ανώνυμος είπε...

Ως πότε παλικαρια
θα ζωμεν στα στενα
μοναχοι σαν λιονταρια
στες ραχες στα βουνά;;;

Ποτε θα καταλαβουμε, Φιλοι Βοιωτοι,
οτι τα κόμματα καταντησαν τη Χωρα μας κι εμας τους ίδιους
χοντρόπετσους αδιαφορους για τα πραγματικά προβλήματα...
Ως πότε ρε παληκαρια;

Βρειτε μου ένα υποψήφιο που να μην είναι λαμογιο
Πριν χρόνια, όταν ο κόσμος πεινουσε, οι κλέφτες ήταν περιζήτητοι γαμπροι στα χωρια της Βοιωτιας και όλης της Ελλαδας
Τωρα ξερετε ποιοι είναι περιζήτητοι "γαμπροι" των κομματων; Τα ΛΑΜΟΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε
δεν υπαρχει λογος να κατηγορει καποιος εναν ανυπαρκτο.
Δεν μας λες τι το θετικο εκανε ο Τόγιας και πρεπει να τον ψηφισουμε ξανα;;;;

Ανώνυμος είπε...

Η απαντησή σου με άφησε άναυδο!!!

Ανώνυμος είπε...

Aγαπητε Βοιωτέ μου αρεσει η αγάπη σου για την "ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ" στον Δημόσιο Βίο και ειδικά του Τόπου μας.

Με τα δείγματα που μου έδωσες είμαι σίγουρος πλέον ότι το blog σου θα πάει πολύ μπροστά.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία σου
(Εσύ και ο Μεδεών γνωρίζετε..)

Ανώνυμος είπε...

Τόγιας - Αγραφιωτης 1-0
Τσόνογλου - Αγάτσα σημειώσατε Χ
Γκιζίμης - Αγγέλου 1-0
Τον Ακη (Βαγιακο, μην μπερδευόμαστε) τον βαλανε νωρίς και θα το κάψουνε το παλικαρι...

βοιωτός είπε...

Τελευταίε ανώνυμε,
δεν αντιλαμβάνομαι το χιούμορ σου.
Το viotia έχει πάει ήδη πολύ μπροστά: έχετε την τιμή να σας διαβάζουν περισσότεροι από 400 άνθρωποι την ημέρα (!!!). Βέβαια, θα γράψω ειδικά για τους εξι μήνες viotia.blogspot.com.


Καλημέρα,
σχεδόν σωστός, δοκάρι.

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε
δεν κατάλαβα γιατί σε άφησε άναυδο η απάντησή μου.
Επιμένω τι το θετικό έκανε στα 3,5 χρόνια ο Τόγιας.
Ξέρεις να μου πείς;
Εάν εννοείς τις επερωτήσεις που τις φτιάχνει ένας και τις υπογράφουν τριάντα εντάξει καταλάβαμε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ανώνυμε σοβαρέψου...
Στα χω Ξαναπεί...
Δεν καταλαβαινεις φαίνεται...
Λοιπόν επειδή είσαι πολύ μικρός για το χωρο του ΠΑΣΟΚ και επειδη πληρώνεσαι σε πολιτικό γραφείο κάνοντας τον επαγγελματία αεριτζή και επειδή ξέρουμε ποιος είσαι μην ξαναπιασεις στο στόμα σου τον Τογια κ
τον Βαγιάκο γιατί κυριακή κοντή γιορτή...Να πω δύο λόγια για το ψηφοδέλτιο.: Προσωπική μου άποψη είναι οτι είναι πολύ καλό ψηφοδέλτιο.καθαρό απο την άποψη οτι όλα τα λαμόγια είναι εκτος.τόγιας τσόνογλου αγατσα τα μεγάλα χαρτιά, η εμπειρία αποτυπώνεται στον γκιζίμη και στο κ.ψυχογιο και η πολυπόθετη ανανέωση στον βαγιάκο,νέος που όπως ακούγεται έδωσε τη μεγάλη μάχη με αποστολίδη και αγραφιώτη για την μία θέση και την κέρδισε.Λοιπόν το μεγάλο στοίχημα είναι να βγεί το ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση.Και μία εκτίμηση απο μένα: ΤΟΓΙΑΣ 12000 , ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ 10000 , ΑΓΑΤΣΑ 7000 , ΨΥΧΟΓΙΟΣ 4000 , ΓΚΙΖΙΜΗΣ 3000 , ΒΑΓΙΑΚΟΣ 1800

Ανώνυμος είπε...

καλως στον τον αλέκο αφθινάκη Βαγίακο

Σε ποία σπηλία κρύφτηκές ρε Νταβέλη?Kratikodöiaite χοντρούλη της νεολαίας τώρα σωθήκαν τα λεφτά του Πασοκ και γύρισες απο διακοπές? Sou απαντάω και για τα δύο μυνήματα σου λοιπόν / το δέυτερο ενότητα Αγραφίωτη πιο κάτω.
Τον Ακριβάκη μη το πίανεις στο στόμα σου καταρχήν Βαγίακο, την ζωντανή ιστορία του Πασοκ Βοιωτίας..
Η Τσόνογλου είναι η καλύτερη δικηγόρος της Θήβας. Εσύ ρε Βαγιάκο και πολιτικόι σου Ινστρούκτορες Τόγιας και Καμάς πότε δουλέψατε στη ζωή σας ρε κρατικοδίαιατα φερέφωνα του μέγα μιζαδόρου Τσοχατζόπουλου?

Δουλεία ρε, 10 ώρες την ημέρα ρε ξέρεις τι σημαίνει, τσάμπα μάγκα και πληρωμένε τιμητή του Ανδρέα Παπανδρέου?Οσο για τον Αγραφίωτη τα είπες μόνο σου Βαγιάκε ειλικρινή..Οχι 1800 δεν θα πάρει αλλα ζήτημα να τον ψηφίσουν συγγενείς και φίλοι..
Ο Αγραφίωτης τους είχε 5000 στο τσεπάκι οπότε κρίνε μόνο σου ποία ήταν καλύτερη υποψηφιότητα για το ΠΑΣΟΚ..