Δευτέρα 6 Αυγούστου 2007

Η Σοφία της Δήμητρας

Η κυρία Σοφία Πατσαντάρα-Μπουφούνου, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και γνωστό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας από την Αράχωβα, είναι η νέα διευθύντρια του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Απασχόλησης "Δήμητρα", με απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ευ. Μπασιάκου.
Η κυρία Πατσαντάρα, που σύμφωνα με το υπουργείο έχει λαμπρές σπουδές και διετέλεσε μεταξύ άλλων και εκδότις της εφημερίδας "Εν Αραχώβη", στις πρώτες δηλώσεις της μετά το διορισμό της έθεσε ως προτεραιότητα την άμεση προώθηση του νέου "πράσινου πιστοποιητικού", ενώ ως στόχο της ανέφερε τον εκσυγχρονισμό των κτιριακών δομών του Οργανισμού, την ποσοτική και ποιοτική αύξηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων των αγροτών, καθώς και την επέκταση των αγροτικών βιβλιοθηκών.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως αύξησε ποιοτικά και ποσοτικά τις υπηρεσίες τις ΔΕΤΠΑΑ καθώς όπως διοίκησε τόσο απερίσπαστα στο Γυμνάσιο Αράχωβας, είθε να τα καταφέρει και σε αυτή την ιδιότητα. Η αυταπάρνηση σε όλο της το μεγαλείο. Μια ακόμη απόδειξη οτι οι ΦΕΛΟΙ επιπλέουν και κυριαρχούν.

βοιωτός είπε...

Δεν θα μιλούσα ποτέ μ' αυτόν τον τρόπο σε μια κυρία. και κυρίως δεν θα το έπραττα ανώνυμα.

Ανώνυμος είπε...

α συμπτώματα της διαφθοράς και της φαυλότητας αποτελούν πρώτα απ΄ όλα πρόβλημα πολιτικό, ακόμα και όταν τα συμπτώματα μαρτυρούν εξάρθρωση και προχωρημένη παρακμή της ίδιας της Ελληνικής κοινωνίας, ακόμα κι άν η παρακμή έρχεται από την ίδια την ανικανότητα και την αδυναμία των πολιτικών δυνάμεων του τόπου μας. Νοείται διεύθυντρια Γυμνασίου, πρόεδρος Δημοτικής επιχείρησης, εκδότης τοπική εφημερίδας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας,4η αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών, μέλος δημοτικού συμβουλίου Αράχωβας, μέλος ΤΕΔΚ, μέλος ΝΕΛΛΕ, μέλος στο Δημητρα (πρώην τώρα διευθύνουσα σύμβουλος), πρόεδρος Τοπικού Συμφώνου Ποιότητας να ταυτοποιείται στο πρόσωπο μιας και μόνης γυναίκας; Σε ποιά από όλες τις ιδιότητες είναι ιδιαιτέρως καλή;

Ανώνυμος είπε...

Η κυρία Πατσαντάρα έχει την αξία της. Κάποιοι από εμπάθεια λένε αυτά που λένε. Εγώ έχω να πω ότι είναι αξιόλογη προσωπικότητα, με γνώσεις, εμπειρία, συνέπεια στη δουλειά που αναλαμβάνει και τέλος άτομο με ΗΘΟΣ. Τέλος πάντων ας μας διακρίνει ίχνος διάκρισης ανάμεσα στα λαμόγια που κυκλοφορούν με εκείνους που όντως είναι ικανοί.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά τα λένε για την συγκεκριμένη κυρία και λίγα είναι τί προσόντα έχει που δεν τα ξέρουμε. Μια απλή γυμνάστρια είναι και δεν είναι καθόλου συμπαθής στα παιδιά. Και δεν κατάλαβα από πού και ως πού Διευθύνουσα σύμβουλος και με ΦΕΚ παρακαλώ για να μην την πετάξουν έξω σαν σκουπίδι, αυτά κάνουν οι πολιτικοί - υπουργοί της Βοιωτίας και τους βρίζει ο κόσμος όλος αλλά οι εκλογές θα έλθουν και πάλι και τότε τα λέμε.
Κατά πόσο είναι ενήμερος ο κ.Καραμανλής γι'αυτά τα θέματα ??? πόσοι είναι άνεργοι? με πτυχία ως εκεί επάνω γιατί έπρεπε να τοποθετηθεί η συγκεκριμένη κυρία στη συγκεκριμένη θέση? ο κ. υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης τί λέει???

Ανώνυμος είπε...

-Ψευτοδιακρίσεις
-Διευθαρμένοι τίτλοι
-Να προσέχει ο προΪστάμενός της τις χειροπέδες
-Είχαμε τέτοιο νούμερο συμπατριώτισσα και δεν το ξέραμε?

Ανώνυμος είπε...

Η Σοφία των Αραχωβιτών που ανάθεμα και αν ξέρει την Αράχωβα και αν την λατερύουν οι Αραχωβίτες είπε να γράψει και ένα αρθρο σαν ειδική στο μαρκετινγκ της αντιγραφής για τον τουρσιμό. Σαν πρόεδρος του τοπικού συμφώνου ποιότητας που ποτέ δεν ολοκληρώθηκε έφαγε αρκετά μαζί με τον σύμβολό της Γεωργιάδη και γνωρίζει πολύ καλά την επίδραση της παγκόσμιας ύφεσης στον τουρσιμό! Αχ αχ και πάλι αχ! Ξυπνήστε ρε!!!!!!!!