Πέμπτη 30 Αυγούστου 2007

Παρεμβάσεις με τη βούλα στο Δήμο Λιβαδειάς

Για παρεμβάσεις στη διοίκηση του Δήμου Λιβαδειάς καθώς και για ανάρμοστη συμπεριφορά έναντι δημοτικών υπαλλήλων κατηγορεί τη σύζυγο του δημάρχου Λεβαδέων Δ. Τσιφή το Σωματείο Εργαζομένων Δημοτικών Επιχειρήσεων Δήμου Λεβαδέων. Ιδού το σχετικό δελτίο Τύπου.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ - Σ.Ε.Δ.Ε.ΔΗ.Λ.
Πληροφορίες: Ζέτα Μεταξά
Τηλέφωνο: 6973 – 033 141 Λιβαδειά 27/8/2007
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Αήθης και απαράδεκτη φραστική επίθεση της γυναίκας του Δημάρχου Λιβαδειάς κ. Δημητρίου Τσιφή σε εργαζόμενη της Δ.Ε.Π.Α.Λ. την Δευτέρα 13 Αυγούστου 2007, στο Δημαρχιακό Μέγαρο, μας κάνει να αναρωτιόμαστε ποιος τελικά ασκεί διοίκηση στον Δήμο.
Η εργαζόμενη της επιχείρησης βρισκόταν στο Δημαρχιακό Μέγαρο για υπηρεσιακούς λόγους, όταν η γυναίκα του Δημάρχου Λιβαδειάς της ζήτησε με έντονο τρόπο να φύγει από το γραφείο που βρισκόταν, υποδεικνύοντας της μάλιστα πώς πρέπει να κάνει την δουλειά της, και χρησιμοποιώντας απαράδεκτους υβριστικούς χαρακτηρισμούς.
Δεν είναι η πρώτη φορά που για να φτάσει κανείς στον Δήμαρχο περνά για αξιολόγηση από τη γυναίκα του, αλλά κάποιος πρέπει να της πει ότι το δημαρχιακό μέγαρο ανήκει σε όλους τους Λειβαδίτες και είναι δικαίωμα του καθενός να βρίσκεται μέσα σε αυτό, πόσο μάλλον όταν εκτελεί εντεταλμένη υπηρεσία. Εκτός αν, το να είσαι γυναίκα Δημάρχου είναι θεσμικός ρόλος και απαιτεί την καθημερινή παρουσία και παρέμβαση στα ζητήματα του Δήμου.
Οι εργαζόμενοι της Δ.Ε.Π.Α.Λ. είναι συνεργάτες του Δήμου και μάλιστα απλήρωτοι.
Αν συμπεριφέρεται έτσι σε εμάς, στους άλλους πώς να συμπεριφέρεται άραγε ;


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΕΤΑ ΜΕΤΑΞΑ ΕΥΗ ΤΣΑΜΠΗ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατακαημένη Λιβαδειά , επόμενος Δήμαρχος στα μέτρα των προηγούμενων υπάρχει? ρίξτε κανα όνομα...

Ανώνυμος είπε...

Μια μικρή απορία έχω,
Ετσι στα καλά καθούμενα έβρισε την υπάλληλο?
Αυτή καθόταν και την άκουγε χωρίς να αντιδρά?
Και αν το βρίσιμο δεν είχε σχέση με την ιδιοτητά της σαν υπαλλήλου της ΔΕΠΑΛ?
Η Πρόεδρος και η Γραμματεύς που υπογράφουν ήταν μάρτυρες ή συμμέτοχοι στό επεισόδιο και χρησιμοποιούν τέτοιες βαριές προσωπικές εκφράσεις γιά την ΠροΪσταμένη τους Αρχή?
Αυτά που γράφονται τα αποδέχονται και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου?
Κάτι βρωμάει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας...

Ανώνυμος είπε...

Η σύζυγος του Δημαρχου προσπαθεί να βοηθήσει στο έργο του
Θα αφήσει που θα αφησει "όνομα" ο γιατρος και ως Δήμαρχος να μην του κλέψει λίγη δόξα;;;
Το δελτιο τυπου είναι εντελώς απαραδεκτο... σε ορισμενα σημεια
Η κυρα Κατίνα με την κυρα Μαρίκα ξεπουπουλιαζονται...
Ελεος κυριες μου...

nkalomiris είπε...

Ωραίο το ντεκολτέ της γκαρσόνας. Αμ πως!

Ανώνυμος είπε...

οι υπογράφουσες είναι η πρόεδρος και η γραμματέας του Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων στη Δ.Ε.Π.Α.Λ. και υπογράφουν κάθε έγγραφο που εκδίδει το σωματείο. Προϊσταμένη αρχή είναι ο δήμαρχος και οχι η γυναίκα του και ο κάθε λογης συγγενής του. την προισταμένη να την κάνει στο ΙΚΑ οπου δουλεύει. Φαντάζεσαι τον Τσιφή να διατάζει ποιος θα μπαίνοβγαίνει στο ΙΚΑ μόνο και μόνο γιατί είναι αντρας της Βούλας; Ασε μη του βάζουμε και ιδέες..

Ανώνυμος είπε...

Να χωρισει ο δημαρχος,τι πραγματα ειναι αυτα...;καλα σας αφηνω τωρα παω να δω λαμπιρη κτλ.χαχαχα ντου απο παντου...ειναι για γελια η ολη κατασταση και κυριως το δελτιο τυπου!

Ανώνυμος είπε...

Το ΔΣ των εργαζομένων της ΔΕΠΑΛ αντί να ψάχνει να βρεί τρόπο να βγάλει την εταιρεία από τον βάλτο που βούλιαξε με τις πράξεις και παραλήψεις τών ιδίων και των διοικήσεων της:
Αναλίσκεται στο να βγάζει και μοιράζει Κατινίστικα Δελτία Τύπου πώς η μία Κυρία έβρισε τήν Αλλη,
ή πως ο Δήμαρχος δέν αφήνει τούς εμπόρους της Λειβαδιάς να δίνουν βερεσέ εμπορεύματα και να αυξάνει συνεχώς το χρέος της ΔΕΠΑΛ,
να τρέχει στα Δικαστήρια και στους Επόπτες Εργασίας και να καταγγέλει τους "ρεπατζήδες" που δουλεύουν για να πληρώνονται αυτοί αφού εχουν κατασχέσει τα έσοδα της ΔΕΠΑΛ.
Πότε θα δουλέψουν με όρεξη και επαγγελματικότητα και γιατί όχι με αυταπάρνηση για να σώσουν την εταιρεία ΤΟΥΣ αφού μόνος λόγος ύπαρξης της ΔΕΠΑΛ είναι το να έχουν εργασία οι εργαζόμενοι σε αυτήν?
Είναι γνωστό ότι τα χρέη της ΔΈΠΑΛ ξεπερνούν τα 3.000.000 και αυξάνουν συνέχώς.

Ανώνυμος είπε...

Κάτι τέτοια μας κάνει και σε λίγο θα νοσταλγήσουμε τον Αριστείδη Ρούσσαρη! Τουλάχιστον εκείνος γινόταν σούργελο μόνος του δεν έπαιρνε και τη γυναίκα του μαζί...

Ανώνυμος είπε...

Καλό, πίθηκε.