Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2007

Σταυρό στον 30φυλλόπουλο

Σάλος έχει προκληθεί στη Λιβαδειά με τις χθεσινοβραδινές αποκαλύψεις του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για το θέμα των λαθροχειριών στη σταυροδοσία κατά τις εθνικές εκλογές 2007. Μεταξύ άλλων υπάρχουν 20 σταυροί περισσότεροι στον Ανδρέα Κουτσούμπα, που φαίνεται να έχουν προστεθεί εντός του Πρωτοδικείου ενώ από... λάθος εκ μεταφοράς λείπουν περί τους 1700 (χίλιοι επτακόσιοι!!!) σταυροί από τον Νίκο Στάμο.

Η viotia ούτε εξεπλάγη ούτε αιφνιδιάστηκε. Οπως ήδη γράφαμε εδώ Οι σταυροί στη Νέα Δημοκρατία η υπόθεση-σκάνδαλο της καταμέτρησης των σταυρών όζει. Ο εισαγγελέας δεν μπορεί παρά να παρέμβει. Και κυρίως πρέπει να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι. Θα βοηθήσει και η viotia στην κατάλληλη στιγμή.

ΥΓ: Προσέξτε το εξής: η viotia δεν ανακοινώνει ούτε και τώρα τα τελικά αποτελέσματα Βοιωτίας για τις γενικές εκλογές του Σεπτεμβρίου...

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καράμπελα είσαι παρελθόν κάτω τα δοντια σου απο τον Ανδρέα Κουτσούμπα!!!
Ο Ανδρέας είναι ο μόνος έντιμος πολιτικός ολοι οι άλλοι είναι λαμόγια!!!!
Ειναι χρόνια δικηγόρος ενω ο Καράμπελας ένας ανεπάγγελτος αργόσχολος που θα δικαστεί για αυτά όλα που κάνει!!!!!

nkalomiris είπε...

Ούτε ο TROFONIOS εξεπλάγη ούτε και αιφνιδιάστηκε. Σας το είχα πει άλλωστε, ο Κουτσούμπας ήρθε για να μπει στην Βουλή πάει και τελείωσε. Έτσι θέλει ο μπαμπάς.
Φτύσιμο στην κεντρική πλατεία.

Ανώνυμος είπε...

Οπόιος εξηγήσει πως τα πρακτικά στο 144ο εκλογικό τμήμα Λειβαδιάς δίνουν ως αποτέλεσμα 73 ψήφους στον Κουτσούμπα και στο Πρωτοδικείο 93 κερδίζει χρυσούν ωρολόγιο. Είναι αλήθεια ντροπή για τον Α. Κουτσούμπα αυτή η εξέλιξη κριμα.

Ανώνυμος είπε...

Α ξέχασα δεν πρέπει να μεταφέρω ¨¨αγοραίες φήμες¨¨ συγνώμη

Ανώνυμος είπε...

και δεν είναι μόνον σε αυτό το τμήμα η λαθροχειρία...

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ
Αυτοί οι 1700 σταυροί που λείπουν από τον Στάμο και που του δίνουν την έδρα, ρε μπας και έμοιαζαν με στραγάλια και τα ντερλίκωσαν στη διαδρομή;

Ο Κτηνίατρος είπε...

Ξέρει κανείς σας ποιος δικηγόρος-ή καλύτερα ποιος δεξιός δικηγόρος- δέχτηκε να αναλάβει την υπόθεση Καράμπελα? Οι πληροφορίες μου λένε κανείς, κάτω από τις αφόρητες πιέσεις κομματικών στελεχών της ΝΔ (που όλοι ξέρουμε από που προέρχονται).

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ,καλησπέρα,
παρακολουθώ πολύν καιρό τη σελίδα και την βρίσκω πολύ καλή.
Θέλω να ερευνήσεις ή εσύ ή ο κ. Τριανταφυλλόπουλος αν υπάρχουν καταγγελίες για εξαγορά ψήφων στη Βοιωτία.
Προς στιγμήν θα σταματήσω εδώ.


Κάτι ακόμη: είναι ντροπή για τη Βοιωτία και για τη Λιβαδειά αυτά που έγιναν στις εθνικές εκλογές. Ψάξε το.

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε πολύ μέλλον ακόμη στη Βοιωτία.
Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια στις προβλέψεις μου. Δεν παίζω ποτέ τυχερά παιχνίδια

ΚΩΣΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...

αρειε παγε
οταν ρίχνεις την φωτοβολίδα δείξε και λίγο το δρόμο που να πάει!

Ανώνυμος είπε...

κτηνιατρε
δεν υπαρχουν δεξιοί δικηγόροι απο άλλη πόλη ;
και είναι ανάγκη να είναι δεξιός;

Ανώνυμος είπε...

κτηνιατρε
δεν είναι παραλογο να μην αναλαβει κανείς δικηγόρος της Λιβαδειάς υπόθεση εναντίον συναδέλφου. Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.
Εξαίρεση όταν κάποτε στη Θήβα υπήρχε διαμάχη ενός πολιτευτή αορίστου κόμματος κατά του προέδρου του Δικηγορικού συλλόγου Θήβας, κανείς δικηγόρος της .... Βοιωτίας δεν ήθελε να αναλάβει με εξαίρεση έναν που τελικά ανέλαβε.
Το ονομά του αν θυμάμαι καλά νομίζω οτι ήταν Ρούσσαρης.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοι φίλοι του Α. Κουτσούμπα δεν προσφέρετε καλές υπηρεσίες στον Ανδρεα ηρεμείστε και σκεφθείτε λογικά. Το βράδυ της Κυριακής ο Καράμπελας αναδεικνύεται τρίτος βουλευτής με 69 σταυρους περισσότερους απο τον Κουτσούμπα.Την Τρίτη γίνεται ένσταση στο Πρωτοδικείο και μετά την επανακαταμέτρηση ω του θαύματος ο Α. Κουτσούμπας προηγείται του Καράμπελα κατά 27 σταυρούς. Στο μεταξύ όμως έχουν εντοπιστεί λαθροχειρίες όχι μέσα στα εκλογικά τμήματα αλλά στο ίδιο το Πρωτοδικείο. Τουλάχιστον σε έξι εκλογικά τμήματα ο αριθμός των σταυρών του Κουτσούμπα που είχε γραφεί στα πρακτικά των επίσημων αποτελεσμάτων στα παραπάνω εκλογικά τμήματα αυξήθηκε κατά την καταμέτρηση του Πρωτοδικείου. Για παράδειγμα : σε εκλογικό τμήμα στην Λιβαδεια ο Α. Κουτσούμπας είχε λάβει 73 ψήφους ο αριθμός είχε γραφεί ολοκάθαρα και αριθμητικά και ολογράφως στα πρακτικά μαζί φυσικά με τις υπογραφές και τις διευθύνσεις όλων των μελών της εφορευτικής επιτροπής, και στο Πρωτοδικείο για το ίδιο τμημα το αποτέλεσμα ήταν 93 ψήφοι Κουτσούμπας. Οποιος μπορεί να δώσει λογική εξήγηση για τα παραπάνω ας το γράψει. Και καταλήγω απευθυνόμενος στους φίλους του Ανδρέα ,η διαφορά λοιπόν είναι 27 ψήφοι μετά τα όσα ανέφερα δεν είναι πολύ λογικό και επόμενο ο θιγόμενος να ζητήσει επανακαταμέτρηση; Τι συνέβη μεταξύ της Κυριακής και της Τρίτης που βγήκε το νέο αποτέλεσμα; γιατί υπάρχουν υποψίες για τηλεγραφήματα που έφθαναν στον ΟΤΕ Λιβαδειάς τα οποία ήταν δυσδιάκριτα και ποιος ο ρόλος του προισταμένου του ΟΤΕ που τυγχάνει συγγενης του Κουτσούμπα;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελέας Λιβαδειάς μετά από αναφορά του Προέδρου του Πρωτοδικείου για τα όσα αποκάλυψε για τα αποτελέσματα των εκλογών στη Βοιωτία και το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, στην εκπομπή του Ζούγκλα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Ο Νίκος Στάμος που σύμφωνα με την εκπομπή έχασε αδικαιολόγητα 1735 ψήφους αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο δόλου και καλεί παράλληλα του εκλεγμένους Βουλευτές να αποδείξουν την εκλογή τους.

βοιωτός είπε...

@Αρειε,
πράγματι μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε νεώτερα. Εξαιρετικά σημαντικά τα όσα κατέθεσες.
@Κτηνίατρε,
έχει δίκιο ο ανώνυμος, υπάρχει μια συντεχνιακή αλληλεγγύη. Οχι μόνο στη Λιβαδειά -σε όλον τον κόσμο.
Καλά, ο Ρούσσαρης είναι εκτός συναγωνισμού :-).

βοιωτός είπε...

@Παυλαίε,
έχεις μπερδευτεί.

βοιωτός είπε...

Περαστικέ,
τι εννοείς "έχουμε πολύ μέλλον".
Αμ εκείνο το "ΚΩΣΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ";
:-).

Μαρία είπε...

Σε τι κόσμο φερνουμε τα παιδια μας να ζήσουν...
Για ποια δημοκρατια ποιο σεβασμό ποια εντιμότητα θα τους μιλήσουμε;...
Θελω να πιστευω ότι στο τελος θα νικήσει η αληθεια, γιατι περι μάχης προκειται...
κι όποιος γελαει τελευταιος γελαει καλυτερα

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ!!!!
ΣΤΑΜΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ!!!Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ !!!
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΝΞΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ax ... pali tha pw gia ton Boiwtiko lao gia thn kakia tou, thn mizeria tou kai thn katantia tou ... Den mou les Anwnmume ... autos pou esteile ton Karambela einai o idios me auton pou paraligo den katafere na dwsei pshfo embistosunhs sthn boulh? Ksereis ... thelei eidika mathhmata logotherapeias kai polu upshlo IQ gia na katafereis na peis to "NAI" kai na mhn mberdeyteis kai peis "OXI".

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Η ΛΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ
ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ......