Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2007

Ατυχος ο Λεβαδειακός στην πρεμιέρα

Δεν ήταν άσχημος αλλά ήταν άτυχος ο Λεβαδειακός χθες στο Περιστέρι, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League. Οι Βοιωτοί έδειξαν καλά στοιχεία και έχασαν από μια πολύ καλή ομάδα, τον Ατρόμητο, που υπερτερούσε μόνο στις λεπτομέρειες. Πάντως η ομάδα της Λιβαδειάς άφησε υποσχέσεις για καλή πορεία αλλά και ωραίο θέαμα.


Δυνατά ξεκίνησε ο Ατρόμητος και στο 10' προηγήθηκε όταν το σουτ του Σίριο κόντραρε στα πόδια του Ανδράλα, άλλαξε πορεία και ξεγέλασε τον Μπλάζιτς. Ο Λεβαδειακός ισοφάρισε στο 18'. Ο Ρούσεφ από δεξιά έβγαλε σέντρα ακριβείας και ο Ντιμπάλα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μιχαηλίδη.


Στο 29' ο -και χθες- πολύ καλός Λουτσιάνο απείλησε με φάουλ την εστία του Μπλάζιτς και στο 32' έγινε το 2-1. Ο Βραζιλιάνος εκτέλεσε κόρνερ, η άμυνα του Λεβαδειακού αδράνησε και ο Κορακάκης με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα -και τη νίκη- στον Ατρόμητο.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βοιωτοί ήταν καλύτεροι: στο 48' ο Μιχαηλίδης με διπλή επέμβαση αποσόβησε την ισοφάριση ενώ στο 52' Ντιμπάλα και Σίντζιλορτζ απέτυχαν διαδοχικά να παραβιάσουν την εστία του Ατρομήτου. Ενα ακόμη σουτ του Σίντζιλορτζ έφυγε πάνω από τα δοκάρια ενώ ο Ατρόμητος που σε όλη την επανάληψη είχε οπισθοχωρήσει απείλησε μόνο προς το τέλος του παιχνιδιού με τον Λουτσιάνο.

Διακρίθηκαν από τον Λεβαδειακό οι Σίντζιλορτζ, Ντιμπάλα, Ανδράλας και από τον Ατρόμητο Λουτσιάνο, Κορακάκης, Μιχαηλίδης, Γελαδάρης.


Ατρόμητος:Μιχαηλίδης, Κατεμής (58΄Μερίνο), Γελαδάρης, Ιωάννου, Γεωργίου (58'Ανατολάκης), Ολιβέιρα, Κορακάκης, Λουτσιάνο, Σίριο, Ρέγες, Λαζανάς (81' Σάντσεζ).

Λεβαδειακός: Μπλάζιτς Σρέντιαν, Eμερόν Φριτς, ΜήτσηςΧρήστος, Ποπόφ Γκόραν, Θεοδοσιάδης Θεοδόσης, Ζησόπουλος Γιώργος (65' Λάτσκο), Σίντζιελορτζ Σεμπάστιαν (65' Μπασαλά), Ρούσεφ Ιβάν (65' Λεονάρντο), Ανδράλας Παρασκευάς, Ντιμπάλα Πάτρικ, Μοντόγια Εντουάρντο.


Διαιτητής: Θ. Γκαϊτατζής (Δράμα). Βοηθοί: Ε. Ζαχαρόπουλος (Δράμα), Π. Τρύφων (Δράμα
).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όταν ξεκινάς με -12 βαθμούς που νομίζεις ότι θα φτάσεις?
Το πολύ πολύ στην γείτονα χώρα για κασκαβάλ.