Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2007

Παρέμβαση Ρούσσαρη στις εκλογές


Διαψεύδονται κατηγορηματικά, από κύκλους προσκείμενους στον τέως δήμαρχο Λιβαδειάς κ. Ρούσσαρη, οι φήμες που τον ήθελαν να ξεκινά καινούργια καριέρα κονφερανσιέ-παρουσιαστή υποψηφίων βουλευτών.
Οι ίδιοι κύκλοι (αλλά και μερικά... τρίγωνα) επεσήμαιναν με νόημα ότι ο νομαρχιακός σύμβουλος κ. Ρούσσαρης θα συνεχίσει να ασχολείται με το περιβάλλον μετά το όραμα που είδε το βράδυ της 15ης Οκτωβρίου 2006, όταν ξαφνικά όλα μαύρισαν γύρω του.
Ο κ. Ρούσσαρης θεωρεί ότι επρόκειτο για θεϊκό σημάδι που τον προειδοποιούσε για τις συνέπειες της αλόγιστης εκμετάλλευσης του περιβάλλοντος και προσπερνά ως κακοήθεια εκπορευόμενη από τους πολιτικούς αντιπάλους τη φήμη ότι το όραμα δεν ήταν παρά το μαύρισμα (που όντως "είδε")που του επεφύλαξαν οι Βοιωτοί πολίτες στις νομαρχιακές εκλογές.

11 σχόλια:

nkalomiris είπε...

Ρε βοιωτέ δεν μας παρατάς με τον Νταβατζή. Ποιος τον γ... αυτόν; Θέλει να έχει και άποψη;

Ανώνυμος είπε...

Παρόλο που θεωρώ οτι η προσπαθειά σας ειναι αξιοσημείωτη στα διαδικτυακά δρώμενα του Νομού Βοιωτίας, παρατηρώ μια εμπάθεια στο πρόσωπο του κυρίου Ρούσσαρη.
Μπορεί ο καθένας να λέει οτι θέλει, αλλα ευτυχώς τα έργα (που τα συναντούμε καθημερινά) λένε πάντα την αλήθεια.
Αλήθεια, ρωτήστε μέσα απο το blog σας ολους τους υποψηφίους βουλευτές να σας πουν ένα (1) έργο τους στη πόλη της Λιβαδειάς για το οποίο είναι υπερήφανοι.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Συνεχίστε τη καλή προσπάθεια.

nkalomiris είπε...

Κύριε ανώνυμε Ρούσαρη, για πες μου ποια έργα μιλάνε και εγώ δεν τα ακούω;
Μα ούτε και τα βλέπω; Να πάει να σερβίρει καφέδες στον Ελικώνα καλύτερα, που θέλει να έχει συμμετοχή και γνώμη για την πολιτική.

nkalomiris είπε...

Ο εισαγγελέας που τον ψάχνει είναι δεξιός;

Ανώνυμος είπε...

Μιας και ειπες για τον Ελικώνα, εχεις παει μια βολτα το τελευταίο καιρό για να δεις την αναπλαση του οικισμού, το μουσείο, τον δρόμο με ασφαλτο προς την Παλιομηλιά και πολλά αλλα.

Ανώνυμος είπε...

Οσον αφορά τη Λιβαδειά κανε μια ερώτηση στις Τεχνικες Υπηρεσίες του Δήμου να σε ενημερώσουν ποσα χιλιόμετρα ασφαλτοτάτητα (ολοκληρωμένου οχι προχειροδουλείες) εριξε στη θητεια του ο κυριος Ρούσσαρης;

Ανώνυμος είπε...

Και για να μη σε κουράσω, ολα μα ολα τα εργα της τωρινης Δημοτικής Αρχης, ειναι σχεδιασμενα και ενταγμένα προς χρηματοδοτηση απο τον κυριο Ρούσσαρη.
Αφησα τελευταιο και το Πανεπιστήμιο αλλα μαλλον η εμπαθεια σας εχει τυφλώσει.

Ανώνυμος είπε...

Για να μην παρεξηγηθώ μπορω να σου πω και τα αρνητικά σημεία του τεως Δημάρχου που ειναι και αυτά αρκετά.

Απλως δεν μου αρεσει η ισοπέδωση ενος ανθρώπου που αν μη τι αλλο η αγαπη του και η προσφορά στη πολη (πριν εκλεγεί Δήμαρχος) ειναι κατι δεδομενο.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, ρωτήστε μέσα απο το blog σας ολους τους υποψηφίους βουλευτές να σας πουν ένα (1) έργο τους στη πόλη της Λιβαδειάς για το οποίο είναι υπερήφανοι;

Περιμένω την απαντηση σας...

Ανώνυμος είπε...

Πολιτικές προσωπικότητες του αναστήματος του κ.Αριστείδη, θα είμασταν ευτυχείς αν τις ξεχνούσαμε διαπαντός.

Ανώνυμος είπε...

θεέ μου , όχι πάλι.
που θυμηθήκστε ρε παιδιά τον ΄Αρη!
Ο μόνος Δήμαρχος που κατέστρεψε ότι βρήκε.
Χορωδία-Δεπαλ-Χορευτικό-Μαζικό Αθλητισμό-Γήπεδο-Κολυμβητήριο-Δρόμους-Δετελ-Δευαλ-Ραδιόφωνο-Κινηματογράφο-Καπή , ο άχρηστος τίποτα δεν άφησε όρθιο.