Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2007

Οι σταυροί στη Νέα Δημοκρατία

Κι ενώ φαίνεται ότι τίποτε δεν έχει τελειώσει για την τρίτη έδρα της Νέας Δημοκρατίας στη Βοιωτία όλη αυτή φημολογία για λάθη, για προσφυγές, για περίεργες διαδρομές των τηλεγραφημάτων των δικαστικών αντιπροσώπων κ.λπ. τραυματίζουν καίρια τη Νέα Δημοκρατία αλλά και το κύρος της εκλογικής διαδικασίας.

Για εμάς, επαναλαμβάνουμε, είναι παράξενο να ανακαλύπτονται τόσα λάθη στα τηλεγραφήματα. Πρέπει να διαλευκανθεί η υπόθεση, και αυτή και άλλες που ίσως διέστρεψαν το λαϊκό φρόνημα.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ
συμφωνώ μαζί σου έχει περάσει μία βδομάδα και στο site του υπουργείου εσωτερικών δεν έχουν σταυροδοσία ακόμα.
Στην βοιωτία έχουν απο 1 τμήμα μόνο (!).
Λες μέχρι τις επόμενες εκλογές να τα έχουν βγάλει;

Ανώνυμος είπε...

Το σίγουρο είναι οτι η εκλογή του Α. Κουτσούμπα με μόλις 27 σταυρούς περισσότερους απο τον Γ. Καράμπελα έχει πολύ ψωμί. Μαθαίνω οτι έχουν συμβεί σημεια και τέρατα που αν αποδειχθούν αλήθεια κάποιοι θα πρέπει να αλλάξουν πόλη την επομενη ημέρα. Ηδη γίνεται επανακαταμέτρηση όλων των ψηφοδελτίων και σε 15 ημέρες θα γνωρίζουμε το τελικό αποτέλεσμα. ουτσούμπας εκλέχθηκε κανονικά

Ανώνυμος είπε...

Το σίγουρο είναι οτι η εκλογή του Α. Κουτσούμπα με μόλις 27 σταυρούς περισσότερους απο τον Γ. Καράμπελα έχει πολύ ψωμί. Μαθαίνω οτι έχουν συμβεί σημεια και τέρατα που αν αποδειχθούν αλήθεια κάποιοι θα πρέπει να αλλάξουν πόλη την επομενη ημέρα. Ηδη γίνεται επανακαταμέτρηση όλων των ψηφοδελτίων και σε 15 ημέρες θα γνωρίζουμε το τελικό αποτέλεσμα.

Ανώνυμος είπε...

Αληθεύει ότι το αποτέλεσμα ανετράπη υπέρ του κ. Κουτσούμπα χάρη στις ψήφους των ετεροδημοτών, και πιο συγκεκριμένα αυτών που ψήφιζαν στη Νομαρχία Πειραιά όπου, αν γνωρίζω σωστά, ο Νομάρχης κ. Μίχας είναι εξ αγχιστείας συγγενλης του κ. Κουτσούμπα;

Ανώνυμος είπε...

pou na deite kai poios estelne ta tilegrafimata me tous stavrous sti nomarxia.....

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν κάνω λάθος ο προιστάμενος του ΟΤΕ Λιβαδειάς είναι εξάδελφος του Α. Κουτσούμπα;

βοιωτός είπε...

Παυλαίε και ο προηγούμενος ανώνυμος,
μην μεταφέρετε εδώ τις αγοραίες φήμες των "αφισοκολλητών" του Καράμπελα ή των αντιστοίχων του Κουτσούμπα. Εκτός αν έχετε αποδείξεις για όσα υπαινίσσεστε, οπότε ευχαρίστως να σας ακούσουμε.

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε Βοιωτέ η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι αλλά και να φαίνεται τίμια. Μακριά απο μένα οι χαρακτηρισμοί. Δεν το έκάνα ποτέ παρότι γνωρίζω αρκετά για το παρασκηνιο της εκλογής Κουτσούμπα. Σε οτι αφορά τους χαρακτηρισμούς περι ¨αφισοκολλητων¨¨¨ τους θεωρώ απαράδεκτους και τους επιστρέφω, δεν ανήκω στον στρατό κανενός και δεν υπηρετω κανένα, ούτε σπίλωσα κανένα. Αν όσα γράφονται και λέγονται είναι αγοραίες φήμες θα το δείξει το αποτελεσμα της επανακαταμέτρησης.

Ανώνυμος είπε...

Αφού τα σχόλια του Ανώνυμου και του Παυλαίου έτυχαν αντι-σχολιασμού ενώ το δικό μου όχι, να υποθέσω Βοιωτέ ότι η απάντηση στην ερώτησή μου είναι καταφατική; ;-)

βοιωτός είπε...

Παυλαίε,
σε αυτό το ποστ http://viotia.blogspot.com/2007/09/2007_19.html και εδώ http://viotia.blogspot.com/2007/09/2007_7512.html
(για μένα) φαίνεται ότι είσαι με τον Καράμπελα. Το ότι το αρνείσαι είναι (για μένα) άσχημο. Γιατί το κρύβεις; Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να υποστηρίζεις κάποιον.

βοιωτός είπε...

Μέτοικε,
δεν μπορώ να πω τίποτα ακόμη. Το θέμα όπως έχω ξαναγράψει σε σχόλιο είναι πολύ σοβαρό, όχι για το ποιος θα εκλεγεί, αλλά για τη διαδικασία.

Ανώνυμος είπε...

δεν θα μας πείτε και ποιός είναι μπατζανάκης του κουτσούμπα;

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε Βοιωτε, το θέμα δεν είναι αν θα εκλεγεί ο Κουτσούμπας ή ο Καράμπελας, αυτό που πρέπει να απασχολεί όλους μας είναι αν η εκλογή έγινε με κρυστάλλινη διάφανεια. Εγω θεωρώ οτι η νίκη Κουτσούμπα δεν μοιάζει φυσιολογική, αν πάλι ο άνθρωπος δικαιωθεί θα είμαι ο πρώτος που θα δωσει συγχαρητήρια

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα 27/9/07 τελευταία επανακαταμέτρηση ψήφων δίνει 20 περισσότερους στον Καράμπελα. Πιθανότερο σενάριο:Η έδρα θα δοθεί από το εκλογοδικείο στον Καράμπελα αλλά μετά από ενάμιση χρόνο καθότι ο Κουτσούμπας ορκίστηκε ήδη βουλευτής.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ανδρέας ο κουτσούμπας είμαι εχω βγει αλλα εσας απο πίτα που δεν τρώτε τι σας νοιάζει κι αν καεί.
Τώρα κάνω πάλι επαναμέτρηση θα πάρω 10 ακόμα στον πειραια (ο Γιάννης καλα τα φτιαξε) και 30 στην βοιωτία και ο καράμπελας θα πάρει τα τρία!!!Κύριοι θα κάνω την βοιωτία βιομηχανική βούζα συγγνώμη χαβούζα (τι λέω ρε γαμώτο)ΒΙΠΕ μάλλον!

Ανώνυμος είπε...

Το πιθανότερο είναι να αυτοκτονήσει ο Καράμπελας για τον κέρδισε ο Ανδρέας!!!

Ανώνυμος είπε...

Καράμπελα αντε γεια!!!!Ο Κουτσούμπας βγαίνει βουλευτης!!!