Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2007

Κατάσχεση στη ΔΕΠΑΛ


Στο έσχατο όριο εξευτελισμού έφτασε η ΔΕΠΑΛ. Από το πρωί μεταφορείς ¨σηκώνουν" τον εξοπλισμό των κεντρικών γραφείων της δημοτικής επιχείρησης μετά από κατάσχεση εις βάρος της από τον κ. Σωτηρόπουλο, πρατηριούχο καυσίμων, για χρέη της περιόδου Ρούσσαρη.


Το πλήγμα για το κύρος του Δήμου Λεβαδέων είναι τεράστιο. Οι επιπτώσεις για την επιχείρηση τραγικές. Ο κ. Τσιφής οφείλει να κατονομάσει τους ενόχους, αυτούς που ευθύνονται για αυτή την κατάντια. Αλλιώς καθίσταται πλέον συνένοχος.


Σήμερα το απόγευμα στις 19:00 στο Δημοτικό Συμβούλιο, που για την ειρωνία του πράγματος έχει ως πρώτο θέμα τον διαχωρισμό της ΔΕΠΑΛ, πρέπει να ειπωθεί η αλήθεια. Θα περιμένουμε.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακούστε και το άλλο. Την ώρα που θα γίνεται το δημοτικό συμβούλιο για την κατάσχεση στη ΔΕΠΑΛ , τα μέλη της δημοτικής χορωδίας Λιβαδειάς θα μαζέψουν τα πράγματά τους και τον εξοπλισμό ( που τα έχουν αγοράσει με προσωπικά έξοδα) υπό τον φόβο μιας κατάσχεσης, μίας και ο δήμος χρωστά ενοίκια πολλών ετών στον ιδιοκτήτη. Η δημοτική χορωδία με το που έσβησαν τα φώτα της καταπληκτικής συναυλίας με την ορχήστρα του Θεοδωράκη μένει άστεγη. Και εν μέσω προετοιμασιών για το φεστιβάλ στα Καμένα Βούρλα το Σαββατοκύριακο.

Ανώνυμος είπε...

Η Δημοτική Χορωδία δεν ανήκει στήν ΔΕΠΑΛ έτσι δεν έχει φόβο κατάσχεσης.
Μην γράφουμε ότι θέλουμε.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μίλησε κανείς ότι η χορωδία ανήκει στη ΔΕΠΑΛ. Αυτό είναι ένα αυθαίρετο δικό σου συμπέρασμα. Απ’ ότι κατάλαβα το παράδειγμα του κ. Σωτηρόπουλου μπορεί να το ακολουθήσουν και άλλοι.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός θα ασχοληθεί με το παράνομο "ωδείο" που λειτουργεί η Μητρόπολη και μάλιστα με την ενεργό συμμετοχή του μαέστρου της φιλαρμονικής του Δήμου και καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου; Πότε επιτέλους θα υπερασπιστεί κάποιος στα σοβαρά την περιουσία του Δήμου, δηλαδή όλων, όπως είναι το Δημοτικό Ωδείο; Γνωρίζετε οτι οι εμπλεκόμενοι στην παράνομη λειτουργία του παραπάνω "ωδείου" είναι ΑΚΟΜΗ υπάλληλοι της ΔΕΠΑΛ και του Δήμου;

nkalomiris είπε...

Κύριοι ανώνυμοι βάλτε και κανένα ψευδώνυμο. Έτσι για να ξέρουμε σε ποιόν να απαντήσουμε.
Στις εκλογές γιατί δεν τα λέτε αυτά; Α! τότε είναι όλα ωραία. Αυτά τα τσιμπούρια του Δήμου που ρουφάνε, ρουφάνε, ρουφάνε, δεν έχουν κόμμα ούτε τρέχουν πίσω από συνδυασμούς. Είναι με όλους και με όλα. Τρώνε πολλοί χρόνια τώρα. Επί Παλαιολόγου, Ρούσαρη και Τσιφή.

βοιωτός είπε...

Το Ωδείο της Μητρόπολης είναι -νομίζω- νομιμότατο.

@Τροφώνιε τη συμμορία στην οποία αναφέρεσαι και που λυμαίνεται τα δημοτικά πράγματα θα την αποκαλύψουμε σιγά-σιγά.
Ακόμη και εσύ θα εκπλαγείς ως προς το για πόσο λίγα χρήματα ή προνόμια γίνονται οι μεγαλύτερες απάτες.

Ανώνυμος είπε...

Ένα τηλέφωνο στο Υπουργείο Πολιτισμού που επιβλέπει τα Ωδεία θα σας πείσει για τη νομιμότητα του "ωδείου" της Μητρόπολης. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΔΕΙΑ ΩΔΕΙΟΥ!!!! Όσο για το ΦΕΚ που αναφέρεται στην αφίσα, αφορά στην ίδρυση του Ιδρύματος Καλών Τεχνών της Μητρόπολης και μόνο... Αλίμονο στα παιδάκια, που εκτος απ` το οτι νομίζουν οτι σπουδάζουν εκεί μουσική, αργότερα θα θέλουν να πάρουν πτυχίο...

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο μαέστρος της φιλαρμονικής δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο? Μα να πληρώνεται απ` το Δήμο, να πουλάει μούρη στις παρελάσεις και ταυτόχρονα να δουλεύει σε ανταγωνιστικό μαγαζί διαφημίζοντάς το κιόλας μέσα στη φιλαρμονική?

Ανώνυμος είπε...

καλα να πάθουμε εχουμε πολιτικους αυτους που αξίζουμε ,εχουμε να δούμε πολλά αλλα ακόμα ζήτω η Λιβαδειά!!!!!
Τσιφη-Γκριτζάπη γερά γκρεμίστε τη Λιβαδειά!!!!