Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2007

Στο Νομαρχιακό Συμβούλιο η Συμπαράταξη

Συγκέντρωση και πορεία διοργανώνει η Συμπαράταξη Βοιωτών για το Περιβάλλον εν όψει της συζήτησης για τις Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων των επενδύσεων της Endesa Hellas στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Βοιωτίας σήμερα το απόγευμα. Το παρών θα δώσουν και εκπρόσωποι του Συνδέσμου 33 δήμων του Κορινθιακού κόλπου και η Ομοσπονδία των Οικολογικών Συλλόγων για την Προστασία του Κορινθιακού.


ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΒΟΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Λιβαδειά 24.09.2007
Η «ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΒΟΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» καλεί όλους τους Βοιωτούς πολίτες σε συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία της Λιβαδειάς την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2007 και ώρα 17:30, με σκοπό την πραγματοποίηση πορείας προς το Νομαρχιακό Συμβούλιο και την εκεί δυναμική παρουσία. Στόχος μας είναι να διαμαρτυρηθούμε για την σχεδιαζόμενη οικολογική καταστροφή και να αποτρέψουμε τη λήψη θετικής απόφασης για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του ομίλου Μυτιληναίου στην Αντίκυρα, με όρους που δυναμιτίζουν την ευρύτερη περιοχή. Μαζί μας θα βρίσκονται εκπρόσωποι του Συνδέσμου 33 δήμων του Κορινθιακού Κόλπου και η Ομοσπονδία των οικολογικών συλλόγων για την προστασία του Κορινθιακού.
Να είμαστε όλοι εκεί για να σταματήσουμε το έγκλημα σε βάρος της υγείας, της ζωής μας και της βιώσιμης ανάπτυξης της Βοιωτίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: