Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2007

Βοιωτικά δίδυμα, μεγάλες μάχες

Ολες οι πληροφορίες και οι εκτιμήσεις συγκλίνουν στο ότι οι πιθανότητες για την κατάληψη εκλόγιμης θέσης στη Βοιωτία όλο και περιορίζονται μεταξύ συγκεκριμένων υποψηφίων. Να υπογραμμίσουμε ότι ακόμη και τα δίδυμα που παραθέτουμε δεν εκκινούν από την ίδια αφετηρία. Κάποιοι προηγούνται και οι άλλοι κυνηγούν την έκπληξη... Πάντως εμείς τους τοποθετήσαμε κατά αλφαβητική σειρά.
Ποιος θα είναι βουλευτής στις 17 Σεπτεμβρίου

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκτος απο αυτούς θα μας πεις ποιός θα βγεί.

Ανώνυμος είπε...

άσχετο και σχετικό μαζί.
Βοιωτέ
δεν δημοσίευσες τα φυλλάδια των υποψηφίων της ΝΔ αλλά τα σχόλια οφείλω να τα κάνω. Στο φυλάδιο της κας Μαυράκη έχει ως σλόγκαν το ακόλουθο μήνυμα:
¨Στις 16 Σεπτεβρίου αλλάζεις τα δεδομένα. Κάνεις ... νέα επιλογή ¨.
Προσωπικά το ερμηνεύω ως ακολούθως: τα δεδομένα είναι η ΝΔ άρα τα αλλάζουμε και με νεα επιλογή , επιλέγουμε άλλο κόμμα. Αυτά απο μία υποφήφια της .. ΝΔ .
Τι άλλα σχόλια να κάνω!!!

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί να μην είναι και οι δύο βουλευτές είτε απο το ένα, είτε απο το άλλο κόμμα;
Άλλωστε εάν πάρουν και τα δύο κόμματα πχ απο 41% οι έδρες θα είναι 2-2 λόγω μη υπαρξης αυτοδυναμίας και μη ισχύοντος του μπόνους των 40 εδρων.
Ακόμα και εάν υποθετικά ισχύει το μπόνους πιθανόν να έχει η βοιωτία μεγάλο υπόλοιπο σε σχέση με τους άλλους νομούς στο δεύτερο κόμμα και να πάνε πάλι 2-2 οι έδρες.

Ανώνυμος είπε...

Το πιο ενδιαφέρον ερώτημα θα ήταν ποιος θα είναι ο τρίτος βουλευτής του ΠΑΣΟ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚ εννοώ φυσικά

βοιωτός είπε...

Παρατηρητή να προσθέσω ότι η Τσόνογλου αλλά και ο Ψυχογιός κυκλοφόρησαν εκτός των φλάιερ και έντυπα: της Βάσως πολυτελές και μελετημένο του Ψυχογιού με πολύ μεράκι απλώς.
Δεν θα τα ξανασχολιάσουμε, το γράφω μόνον για να υπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ
ασε τη τσονογλου και τον ψυχογιό τα σχολιάσαμε τα φυλάδιά τους μπορείς να σχολιάσεις αυτά που σε ρώτησα για το φυλάδιο της κ Μαυράκη; τα φυλαδια των υπολοίπων πότε θα μπούνε; μετά τις εκλογές;

Ανώνυμος είπε...

Ρε παρατηρητή μη χαλάς το σάλιο σου.Να διατηρηθεί η Δεξιά στην εξουσία θέλουν πάση θυσία για να συνεχιστεί η μάσα.Δεν βλέπεις που έχουν λυσσάξει.Και ο Βοιωτός στο κόλπο είναι.
Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Μήπως να θυμίζαμε στους αξιότιμους υποψηφίους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ότι εκτός απο αγώνας δρόμου, οι εκλογές έχουν και άλλο περιεχόμενο; Γιατί κανείς δεν μιλάει για το ενεργειακό έγκλημα που βαφτίζουν ανάπτυξη στην Βοιωτία; Για το μέλλον μας που είναι η μετατροπή του νομού σε άναρχη, ασύδοτη, ρυπογόνα βιομηχανική ζώνη; Για το τριτοκοσμικό εργοστάσιο του άνθρακα και τα άλλα στην Αντίκυρα;