Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2007

Για τους δημοσιογράφους στο debate

Ψηφίστε στην πρωτότυπη ηλεκτρονική δημοσκόπηση του viotia.
Ποιος από τους δημοσιογράφους που συμμετείχαν στο debate των πολιτικών αρχηγών κατάφερε να κρύψει καλύτερα την κομματική του ταυτότητα;

12 σχόλια:

Medeon είπε...

Καλημερα φιλοι μου.καλημερα Βοιωτε
Αφου θρηνησα τους νεκρους μας οσο μπορουσα επανερχομαι στη στειρα βαρετη επικαιροτητα.
Δυο σχολια για οτι ελεχθει δυο εβδομαδες που απειχα συνειδητα.

Πρωτον νομιζω οτι ο Βοιωτος κανει πολυ καλη δουλεια για Λειβαδια και Βοιωτια και χρειζεται την υποστηριξη μας.Ακομα και εαν ανηκει καπου πολιτικα οπως αυξανομενα υποστηριζετε καποιοι εδω μεσα ειναι θεμιτο στο βαθμο που δεν επηρεαζει την αντικειμενικοτητα του.

Δευτερον δεν ειμαι Δεξιος οπως με αποκαλεσε καποιος φιλος.Οταν εχει καει η μιση Ελλαδα να τα βρασω τα κομματα και τις 4 οικογενειες που κυβερνουν την Ελλαδα 60 χρονια τωρα.

Τριτον για τα οικονομικα υποψηφιων τι να πω.Οποιος εχει δινει λεφτα.Οποιος δεν εχει γινεται συμπαθης γιατι πενια τεχνας κατεργαζεται..Ειδα προσφατα Αγατσα σε ΝΕΤ και με εντυπωσιασε.Εαν και δεν εχει ιδιαιτερη μορφωση ειχε παντως δυνατο πολιτικο λογο.Ο Βαγιακος μικρος ειναι ακομα μη το βαρατε ακομα.Μπορει να ειναι και περαστικος

Οπως προεβλεψα ο Σταμος βγηκε πρωτος στο γκαλοπ για ΝΔ και μαλλον παει φουλ για Βουλευτης Λειβαδιας εαν ΝΔ βγαλει τρεις στο νομο..

Τελος ενα σχολιο για το debate. Oloi καλοι ητανε αλλα καλυτερος ολων Αλαβανος.Ανετος,ακομπλεξαριστος και δυναμικος.Τωρα μεταξυ Γιωργου Κωστα νομιζω στα σημεια ο Παπνδρεου ηταν καλυτερος κυριως γιατι ο Καραμανλης εδειξε φοβισμενος και απομονωμενος.Μου δειχνει σαν να ξερει ηδη οτι τουλαχιστον αυτονομα,μονος του δηλαδη δεν θα ξανακυβερνησει..

Παντως οποιος και εαν βγει εχει μπροστα του το μεγαλυτερο εθνικο στοιχημα μετα την Μικρα Ασια για την ΕΛΛΑΔΑ. ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ. Και μη μου πει κανεις για την ΕΟΚ γιατι ενταξει επιτυχια ηταν αλλα καποια στιγμη με το σχεδιο Μαρσαλ θα μας εβαζαν οι Αμερικανοι αργα η γρηγορα.
Το περιβαλλον θα παρει χρονια πολλα και χρειαζομαστε εδω την τεχνογνωσια κυριως και οχι μονο τα χρηματα της Ευρωπαικης Ενωσης..

Ελλαδα κουραγιο ολοι μαζι ενωμενοι να δωσουμε χαρα στη μανα γη,την καρδια της Ελλαδας την Πελοποννησο.

Με εκτιμηση

Ανώνυμος είπε...

Μεδεών
καλώς μας ήρθες ξανά. Μας είσαι απαραίτητος. Όπως πάντα έχεις δυνατή πένα αλλά έχω μιά ένσταση. Δεν μπορώ να κατανοήσω πως κρίνεις το γεγονός οτι η κα Αγάτσα έχει δυνατό πολιτικό λόγο.
Όσες φορές την έχω ακούσει όχι μόνο δεν μπορεί να αποστηθίσει 10 γραμμές και τα διαβάζει απο το χαρτί αλλά έχει και φτωχό λεξιλόγιο. Η δική μου εντύπωση είναι οτι δεν έχει καν πολιτικό λόγο. Αν σου δοθεί η ευκαιρία παρακολούθησε μία ομιλία της.

Ανώνυμος είπε...

κυριοι
απο μια ομιλια ενος υποψηφιου δεν μπορεις να καταλαβεις εαν εχει πολιτικο λογο ο υποψηφιος, διοτι την εχει αποστηθήσει και λειει τα ίδια πράγματα σε καθε χωριο.
Ο πολιτικός του λόγος αναδεικνύεται υστερα απο διαλογο με ατομο που δεν του εχει ανακοινωσει απο πριν τι θα τον ρωτησει.
Στο σημειο αυτό μειονεκτει η κ Αγάτσα που δεν γνώριζε σε συνέντευξη σε καναλι της Λαμίας τι είναι η πεντακομματική βουλή.

Medeon είπε...

Αγαπητε λαλακη,ευχαριστω για τα καλα σου λογια,Αγαπητε θαναση


Οπως παντα γενικα βλεπω απο το σχολιασμο μου επελεξατε να αναφερθειτε σε μια θετικη αναφορα μου στη κυρια Αγατσα.Καταλαβαινω το θεμα των προσωπων ειναι καυτο αυτες τις ημερες,εχω ασχοληθει και εγω πολλακις στο παρελθον.

Ορισμενες διευκρινησεις.Ως μονιμος κατοικος Λειβαδιας πριν πολλα χρονια οφειλω να παραδεχθω οτι γνωριζω τα της Λειβαδιας πολυ καλυτερα απο οτι τα της Θηβας.Πιο πολλα γνωριζω για το πολιτικο παρελθον του Ακριβακη και Κατσιμπαρδη παρα για τις νεοφερμενες στην κεντρικη πολιτικη σκηνη κυρια Αγατσα και κυρια Τσονογλου.

Πανω σε αυτο το πλαισιο και χωρις να εχω τη δυνατοτητα,λογω επαγγελματος στην Αθηνα,να παρακολουθησω τις περιοδειες των υποψηφιων στα χωρια αυτες τις μερες,μου μενει μονο το μεσο της τηλεορασης

Την κυρια Αγατσα δεν τη γνωριζω προσωπικα,γνωριζω ομως οτι ειναι η κορη του παλιου πετυχημενου δικηγορου Θηβων κυριου Αριστειδη Αγατσα.Ειναι επισης πρωτη εξαδελφη,εαν δεν με απατα η μνημη μου, του Ακριβακη καθως η μητερα του ηταν το γενος Αγατσα,αδελφη δηλαδη με το πατερα της αθλητοκογραφου.Εμενα το βιογραφικο της προσωπικα δεν με πειθει αλλα πριν περιπου εικοσι ημερες την ειδα σε μια πολιτικο πανελ στη ΝΕΤ και οφειλω να παραδεχθω οτι με εξεπληξε θετικα.Δηλαδη ηταν ετυμολογη,δυναμικη,κερδισε τις εντυπωσεις απο την υποωηφια Α αθηνων της ΝΔ και ηξερε σωστα να επικαλειται το προγραμμα του Πασοκ για να στοιχειοθετει τις πολιτικες της θεσεις.

Δεν αμφιβαλλω οτι εχει και πολλα μειονεκτηματα.Απλα εγω δεν τα γνωριζω και δεν ψηφιζω αλλωστε και στη Βοιωτια εφεξης. Για την κυρια Τσονογλου επισης ακουγονται καλα λογια απλα δεν την εχω δει ποτε και δεν εχω αποψη.

Η ερμη η Λειβαδια να δω τι θα κανει που εμεινε μονο με τον Τογια

Συγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα ,απλα δεν θελω να με περασατε για παπαγαλακι της κυριας Αγατσα.Απλα μια φορα που την ειδα μου αρεσε.

Με εκτιμηση

βοιωτός είπε...

Medeon,
καλώς (επαν)ήλθες.
Για τις κατηγορίες εναντίον μου, θα πω μόνο ότι (εφόσον είναι Πασόκοι αυτοί που με κατηγορούν και όχι προβοκάτορες) ότι με τέτοιους ανθρώπους το ΠΑΣΟΚ θα κάνει πολλά χρόνια να δει εξουσία. Αυτά σιχάθηκε ο κόσμος: τη διαβολή, τη ρουφιανιά, την καταστροφή κάθε προσπάθειας, την απληστία, εν τέλει την παντελή απουσία ήθους. Εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου αυτή η προοπτική, όμως να απαό το ΠΑΣΟΚ θέλουν να συνεχίσουν να είναι ένα μεγάλο κόμμα πρέπει αυτά τα άτομα όχι να τα συμμαζέψουν, όχι. Πρέπει να τα διώξουν.
Για τα οικονομικά των υποψηφίων μην πέφτεις στην παγίδα της ανομίας: ας ξοδεύουν αλλά νόμιμα. Εφόσον παρανομούν -ποιοι; οι υποψήφιοι πατέρες του έθνους- οφείλουμε να είμαστε αμείλικτοι.
Για τον Στάμο θα τα πούμε όταν δούμε το φυλλάδιό του.
Για την Αγάτσα: ο πολιτικός πρέπει να είναι καλλιεργημένος και εύστοχος.
Για το δεβατε θα γράψω το βράδυ, καθώς σήμερα τα έφτυσε ο υπολογιστής.
Λαλάκη,
εσύ ποιον στηρίζεις; Κάτι έχω καταλάβει αλλά...
Θανάση, έχεις δίκιο. Νομίζω ότι είναι αστείο να μιλάμε για πολιτικό λόγο στην ελληνική τηλεόραση. Ο Μεδεών προφανώς εννοεί άνεση και φωνή, που εδώ εκλαμβάνεται ως δυναμικότητα ενώ δεν είναι παρά έλειψη αγωγής.

Medeon είπε...

Βοιωτε μην αγχωνεσαι για τις φωνες διαμυρταριας.Καλο θα ηταν να βγαλεις και τα διαφημιστικα φυλλαδια ΝΔ για να μην σε κατηγορουν για μεροληψια.Οσο για την Αγατσα, η καλη παραδοση της Θηβας συνεχιζεται, εις βαρος της απολιτικης Λειβαδιας(βλ.Τόγιας). Επίσης θα συμφωνήσω με τσίου τσίου εδώ οτι η Λειβαδιά είναι Κάστρό ΠΑΣΟΚ οπότε είναι λίγο περίεργο για την αξιοπιστία της δημοσκόπησης να βγάινει η ΝΔ πρώτο κόμμα στη ΒΟΙΩΤΊΑ,ειδικά από η στιγμή που το ΠΑΣΟΚ διαχρονικά είναι το πρώτο κόμμα στη ΛΕΙΒΑΔΙΑ.

Οι εκλογες αυτες ειναι μουγγες,οπως λεει και ο Παπαγιαννοπουλος στο Τζενη Τζενη, αλλα προσοχη στους εθνικοαπελευθερωτες που κοροιδευουν τον κοσμο....

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ
το οτι στηρίζω ΠΑΣΟΚ έχει φανεί. Όσον αφορά το πρόσωπο που στηρίζω δεν έχει σχέση με γεωγραφικά κριτήρια, διότι όποιος και να είναι ο βουλευτής δεν ξεχωρίζει την Θήβα απο την Λιβαδειά, αφ ενός διότι έχει ανάγκη και τις δύο επαρχίες και αφ ετέρου η εποχή της διαμάχης μεταξύ των κατοίκων των δύο πόλεων έχει παρέλθει απο καιρό. Αντίθετα ακόμα και στον αθλητικό τομέα συνεργάζονται τα σωματεία των δύο πόλεων άριστα. Ελάχιστοι θερμοκέφαλοι έχουν μείνει και ανήκουν στα άτομα μεγάλης ηλικίας ,ενω οι νέοι των δύο πόλεων είναι αδιάφοροι.
Εαν κάποιος επικαλείται ώς κριτήριο για τις εκλογές την εντοπιότητα έχει τον ίδιο στόχο με το περίφημο απόφθεγμα του παρελθόντος που δυστυχώς εξακολουθεί να ισχύει ¨ αυτός είναι σίγουρα βγαλμένος ψήφισε και εμένα¨.
Κατά τη γνώμη μου κριτήριο δεν είναι η τεμπελιά, η αδιαφορία, τα φρου φρου και τα ση θρου, αλλά η δυναμική, η γνώση , η αποφασιστικότητα και έχω κατασταλάξει σε ένα πρόσωπο που τα διαθέτει.
Ο λαός θα αποφασίσει ποιούς θελει στη βουλή με προσοχή, διότι μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται

Ανώνυμος είπε...

Οι εκλογές έχουν κριθεί.
Ο Κώστας Καραμανλής θα είναι για 4 χρόνια ισχυρός πρωθυπουργός.
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ή ΠΑΡΑΚΜΗ.

agios thomas είπε...

Συμφωνεί κανείς άλλος με το δίλημα του περαστικού;
Καραμανλής ή παρακμή;

Ανώνυμος είπε...

Καλά σοβαρά μιλάς ότι ο Μπούλης θα είναι πρωθυπουργός?
Ούτε αρχηγός δεν θα είναι.
Η Ντόρα περιμένει.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ λαλάκη, αυτό με τους λίγους θερμοκέφαλους που λες πρώτη φορά το ακούω. Θέλω να μου πεις έναν κάτοικο από την όμορη επαρχία που να έχει ψηφήσει ποτέ έναν υποψήφιο από την Λιβαδειά. ( το αντίθετο κάνουμε εμείς γι’ αυτό πάμε κατά διαόλου). Ακόμα και αυτοκίνητο που αγοράζουν, πηγαίνουν στην Χαλκίδα για να μη μείνουν τα χρήματα στον νομό. (ή για μα μη κουραστούν που θα έρθουν στην Λιβαδειά).

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ λαλάκη, αυτό με τους λίγους θερμοκέφαλους που λες πρώτη φορά το ακούω. Θέλω να μου πεις έναν κάτοικο από την όμορη επαρχία που να έχει ψηφήσει ποτέ έναν υποψήφιο από την Λιβαδειά. ( το αντίθετο κάνουμε εμείς γι’ αυτό πάμε κατά διαόλου). Ακόμα και αυτοκίνητο που αγοράζουν, πηγαίνουν στην Χαλκίδα για να μη μείνουν τα χρήματα στον νομό. (ή για μα μη κουραστούν που θα έρθουν στην Λιβαδειά).