Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2007

Σκανδαλίδης for President

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ο Κώστας Σκανδαλίδης. "Δεν έρχομαι να διασπάσω, αλλά να ενώσω, δεν έρχομαι να διχάσω αλλά να συνθέσω. Δεν έρχομαι να καταμετρήσω απλώς δυνάμεις αλλά να πολιτικοποιήσω βαθιά τις διαδικασίες", δήλωσε ο κ. Σκανδαλίδης και αφού τόνισε ότι θεωρεί συντρόφους και συμμαχητές τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Ευάγγελο Βενιζέλο προσέθεσε:«Ο πατέρας μου στα πρώτα μου βήματα, ο μεγάλος μου πολιτικός δάσκαλος Ανδρέας Παπανδρέου στη συνέχεια και η οικογένειά μου αργότερα, με έμαθαν να ζω με περηφάνια και αξιοπρέπεια και να ακολουθώ την ψυχή μου. Αυτό με αίσθημα ευθύνης πράττω και τώρα».

Η υποψηφιότητα Σκανδαλίδη είναι αδύναμη: απόπειρα καταγραφής δυνάμεων και εγγραφής υποθηκών για την επόμενη της 11ης Νοεμβρίου δύσκολη μέρα στο ΠΑΣΟΚ. Και παρότι εκτιμάται ότι ο σχεδιασμός είναι να περιοριστεί η επιρροή Βενιζέλου σε αναπόφασιστους "φίλους και μέλη" και η περιστολή των πιθανότητων μιας υποψηφιότητας Διαμαντοπούλου να διαδραματίσει ρυθμιστικό ρόλο δεν είναι βέβαιο ότι οι στόχοι θα επιτευχθούν.

11 σχόλια:

βοιωτός είπε...

Ο Σκανδαλίδης για πρόεδρος και ο Κατσιμπάρδης με τον Παπανδρέου.

Ανώνυμος είπε...

Η υποψηφιότητα Σκανδαλίδη έχει ως στόχο αφενός να κατοχυρώσει θεσμικά το ρόλο του στην επόμενη μέρα και αφετέρου θα αποκλιμακώσει την ένταση. Είναι αμφίβολο αν θα επιμείνει μέχρι τέλους στην υποψηφιότητα του, αλλά στη παρούσα φάση θα λειτουργήσει θετικά, καθώς πολλοί που δεν ήθελαν το Παπανδρέου λόγω ανικανότητας και πολλοί φοβούνται την αλαζονεία του Βενιζέλου.

Ανώνυμος είπε...

Ο Λουκάς ο Αποστολίδης είμαι εγω παω μόνο με τον νικητη οποιος και να ναι!!!(Σημίτης,Παπανδρέου,Βενιζέλος)την λουφάρω συνεχώς και την βγάζω καθαρή!!!!

nkalomiris είπε...

Άρε και να βγεί ο Σκανδαλίδης αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, χαρά που θα κάνει ο Πέτρος!

Ανώνυμος είπε...

ποιός είναι ο Κατσιμπάρδης ρε παιδιά;

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε
μη μας κάνεις πλάκα, το ποιός είναι ο Κατσιμπάρδης το ξέρεις αλλά αυτό που δεν ξέρεις είναι οτι όπου νάναι αλλάζει κατοικία και θα πάει σε μία συνοικία της Αττικής να μείνει μόνιμα που είναι......να το κάνω λίγο μυστηριώδες .....μπες στο google earth και βρες την συνοικία με γεωγραφικές συντεταγμένες 38 00΄ 59 ΄΄ και 23 38΄ 51 ΄΄ και θα καταλάβεις που είναι το νέο του σπίτι.

Ανώνυμος είπε...

έτσι για το γαμότο μια και με πριξανε οι δύο λέω να το ρίξω Σκανδαλίδη!
Αν κάνουν και οι άλλοι το ίδιο τι θα γίνει ρε παιδιά;

nkalomiris είπε...

Σάκη της ΕΥΠ είσαι; Το δικό σου σπίτι σε ποιές συντεταγμένες είναι; Πλάκα κάνω. Αλλά πήγα εκεί και το μόνο που κατάλαβα είναι ότι μένει μέσα σε πόλη χωρίς τίποτα το αξιοπερίεργο. Μήπως δεν είναι σωστές οι συντεταγμένες;

Ανώνυμος είπε...

τροφώνιε
η περιοχή είναι το Δαφνί και έχει μιά ιδιαιτερότητα που ταιριάζει στον Κατσιμπαρδη.

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ θελει γερο και δυναμικο αρχηγο.Του χρειαζετε αρχηγος με..... αρχηγεια να μιλαει και να μας σηκωνετε η τριχα οπως οταν ακουγαμε Ανδρεα. Ποιος απο αυτους οποιος κι αν ειναι εχει αυτο το προνομοιο"θα περασουν χροοοονια για να δουμε και αν αρχηγο .οπως θα περασουν βασανα η κακουχιες φτωχια πεινα για να φυγει η ΝΔ απο την εξουσια.Ας βαλουν την Δημητρα τελει αρχηγοςθα ειναι.δεν το λεω ειρωνικα.

Ανώνυμος είπε...

Στην Βοιωτια η δυναμικη του ΠΑΣΟΚ σας αντιπροσωπευει μηπως να χρησιμοποιησετε ποιο δυναμικους και νηφαλιους εκπροσωπους.Ασε και τους υποψηφιους για βουλευτες στο ΠΑΣΟΚ.Γιαυτο για να δουμε εξουσια θα παθουμε πολλα. Ανωνυμε λες εισαι ο Αποστολιδης .τοσο γραφικος και προχειρος δεν ειναι ο Αποστολιδης αλλα και να ηταν απλα θα εμοιαζε στους πολλους Βοιωτους η κανω λαθος