Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2007

Παραίτηση αντιδημάρχου στη Λιβαδειά2

Επιβεβαιώνεται ότι έχει υποβάλει την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου ο κ. Νικόλαος Καφρίτσας που ήταν υπεύθυνος για τα οικονομικά του Δήμου Λεβαδέων.
Εν τω μεταξύ, η πολυεπίπεδη κρίση που πλήττει τον Δήμο εκδηλώνεται πια ολοκάθαρα στην περίπτωση της ΔΕΠΑΛ, στην οποία τόσα άρθρα έχει αφιερώσει η viotia.
Δύο από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης υπέβαλαν την παραίτησή τους: Η κ. Νίκη Δημακοπούλου, δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Λουκά Ανέστη, "εγκαταλείπει το σκάφος" επικαλούμενη προσωπικούς λόγους.
Ο κ. Ηλίας Ροζάνας, έμπορος και εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, υπέβαλε με επιστολή την παραίτησή του επικαλούμενος διαφωνίες του με τους χειρισμούς της διοίκησης της ΔΕΠΑΛ.
Θα επανέλθουμε.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η παραίτηση για προσωπικούς λόγους εάν αποτελεί δικαιολογία είναι ένδειξη αδυναμίας ή ανικανότητας.Οφείλετε να αναφέρετε μέρος των λόγων που σας ανάγκασε να παραιτηθείτε.
Μη ξεχνάτε οτι σας εμπιστεύθηκε ο λαός για να παλαίψετε, να αγωνιστείτε και εσείς τον πουλήσατε.
Δύσκολα θα πείσετε οτι υπάρχουν προσωπικοί λόγοι.
Κρίμα για αυτούς που σας εμπιστεύθηκαν.

Ανώνυμος είπε...

Τα πατραπάνω απευθύνονται στην κα Δημακοπούλου
κύριε Ροζάνα
αλλοίμονο σε αυτούς που παραιτούνται με το σκεπτικό ότι είναι μειοψηφία. Αν όλοι όσοι διαφωνούσαν υπέβαλαν την παραίτησή τους δεν θα είχαμε δημοκρατία στη χώρα μας.
να ανακαλέσετε και οι δύο και να μάθετε να αγωνίζεσθαι!!!
τουλάχιστον λεχετε υποχρέωση έναντι αυτών που σας στήριξαν.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί όλή η πορεία της καινούργιας δημοτικής αρχής μου θυμίζει reality show .... κάτι σαν το "Big Brother", ένας ένας αποχωρεί. Μπορούμε να ψηφίσουμε και εμείς αυτόν που θέλουμε να μείνει για το τέλος?

Ανώνυμος είπε...

Η Δημακοπούλου χρεώνεται στη πλειοψηφία του Τσιφή, έτσι;

Ανώνυμος είπε...

Τα μέλη ενός ΔΣ δεν είναι αιρετοί εκπρόσωποι του λαού, είναι όργανα της διοίκησης. Στα διοικητικά όργανα δεν νοείται μειοψηφία, αν δεν συμφωνείς απλώς φεύγεις, αλλιώς είσαι συνυπεύθυνος (και απέναντι στο νόμο). Φαντάζεστε υπουργό να διαφωνεί με τους χειρισμούς της κυβέρνησης και παρ' όλ' αυτά να μην παραιτείται;

Ανώνυμος είπε...

Έχετε σκεφτεί καθόλου την συγκέντρωση όλων των αρμοδιοτήτων με "τυπικές διαδικασίες" στο πρόσωπο του κ. Τσιφή;;
Εαν πραγματικά συμβαίνει κάτι τέτοιο ο κ. Καφρίτσας μη έχοντας κάτι να προσφέρει λόγω των γνώσεων και των περγαμηνών του, ή μη έχοντας την δυνατότητα να προσφέρει τις συμφωνημένες πριν την εκλογή του υπηρεσίες, ΟΡΘΩΣ έπραξε και παραιτήθηκε απογοητεύοντας όμως τους ψηφοφόρους του που τον εμπιστεύτηκαν να παλέψει για την ορθοπόδηση του Δήμου.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε μένα μέτοικε αλλά ξέρω πολύ καλά τα της διοίκησης.
Αυτό που λέω είναι ότι η Δημακοπούλου στηρίζει τον Τσιφή σε όλες τις δυσκολίες και είναι χτύπημα η παραίτηση της.
Τώρα θα μου πεις πως την ανέχεται η ΝΔ;
Αυτό είναι άλλη ιστορία, όχι όμως μυστήριο.

Ανώνυμος είπε...

τα ποντικια δεν βρηκαν τυρι και φευγουν για αλλα σαλονια

βοιωτός είπε...

Ανώνυμε1,
πολλά ζητείς. Θα επανέλθουμε...
@Ανώνυμη,
εάν ψηφίσουμε πόσ θα χρεώσουν άραγε το sms; Μην τους βάζεις ιδέες...
@Μέτοικε,
προφανώς έχει υποψιν σου διοικήσεις σοβαρών επιχειρήσεων. Εδώ όμως μιλάμε για τη ΔΕΠΑΛ: στην προεδρία Κουτρομάνου οι περισσότερες αποφάσεις δεν περνούσαν από το Διοικητικό Συμβούλιο. Καταλαβαίνεις...
@Εκ των έσω,
αν σου πω ότι συμβαίνει το αντίθετο;
@Δημότις,
για τη στάση της Δημακοπούλου θα γράψουμε ειδικά για ποιο λόγο στηρίζει Τσιφή. Τώρα πώς την ανέχεται ο σοβαρός κύριος Ανέστης είναι μυστήριο.
@Τελευταίε ανώνυμε,
δεν καταλαβαίνω, γίνε πιο σαφής.