Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2007

"Κλείστε τη ΔΕΠΑΛ"

Αληθεύει ότι ο δήμαρχος Λεβαδέων κ. Δημήτριος Τσιφής προτρέπει τους προμηθευτές της ΔΕΠΑΛ να καταθέσουν αίτηση πτώχευσης κατά της πολύπαθης δημοτικής εταιρείας;

Θα επανέλθουμε.

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Wx!!! ... edw xrwstaei (nai ... gia ton Dhmarxo Levadewn leme) sthn polukatoikia pou katoikouse prin metakomoisei sthn "dhmarxiako megaro" ... koinoxrhsta para pollwn mhnwn ... lete na katathesoun oi diaxeiristes ths polukatoikias aithsh ptwxeushs? Kalh idea ... as tous enhmerwsei kapoios ...

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε
ακόμα δεν έμαθες πως γράφει ο υπολογιστής ελληνικά;
μας κουράζεις ρε φίλε!!

Ανώνυμος είπε...

Με τη φόρα που έχει πάρει σε λίγο θα κλείσει και τον Δήμο (να πάει στο καλό να ησυχάσουμε, γιατί πόσο άλλο εξευτελισμό θα υποστούμε πλέον;)Τον τελευταίο καιρό, εκτός απο τους ατυχήσαντες εργαζομένους στη ΔΕΠΑΛ έχει περιλάβει α. τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου και πρωτίστως τους μηχανικούς που επιβλέπουν το περιβόητο έργο στο γήπεδο, τους οποίους στολίζει με ένα εξαιρετικά εφευρετικό όσο και σόκιν υβρεολόγιο β. τους μηχανικούς της ΔΕΥΑΛ που δεν εννούν να αντιληφθούν ότι οι επιταγές του δημάρχου ειναι υπεράνω των νόμων, των συμβάσεων, των χρονοδιαγραμμάτων κλπ
Τις υπόλοιπες δουλειές του Δήμου τις έχει... παραπέμψει στην αντι αυτού σύζυγο, στον ένδοξο κ.Γκριτζάπη και σε διάφορους "εξωθεσμικούς" προς το παρόν παρατρεχάμενους (γιατί που θα πάει -οσονούπω θα τους βολέψει και αυτούς) που λύνουν και δένουν και κατά βάση ξηλώνουν τα απομεινάρια του κ.Ρούσαρη. Να τους χαιρόμαστε!

Μαρία είπε...

Αναμενομενο είναι αυτο που λες Βοιωτε, αφου ο Δημαρχος δεν παραλειπει καθε φορα που μιλαει για τη ΔΕΠΑΛ να τονιζει ότι υπευθυνοι για την σημερινη καταντια των επιχειρησεων είναι αυτοι που τις εφτιαξαν. Για τη διαχειριση ουτε λογος. Και μαλιστα τονιζει ότι αλλοι χρωστανε όχι αυτός.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ο κ. Δήμαρχος λέει σε τρίτους να βγάλουν το φίδι από τη τρύπα; Για να μην φανεί αυτός ο «κακός» και να τα ρίξει όλα στους «κακούς» επιχειρηματίες; Αν ο κ. Τσιφής θέλει να εξυγιανθεί η ΔΕΠΑΛ γιατί δεν κινεί αυτός τις διαδικασίες; Μήπως, τελικά, κανείς δεν επιθυμεί μια υγιή δημοτική επιχείρηση;

nkalomiris είπε...

Έξυπνος ο Γιατρός. Και όταν τελικά θα κλείσουν, θα γυρίσει και θα μας πει ότι τις κλείσανε οι προμηθευτές με τις αιτήσεις τους.
Βοιωτέ κάτι άλλο, που το άκουσα χθές και τσαντίστηκα πάρα πολύ. Σε παρακαλώ τσέκαρε το και εσύ σαν δημοσιογράφος το εξής:
Ο κ. Θηβαίος (ξέρετε ποιος) όχι μόνο ζητάει αλλά και απαιτεί από τους υπαλλήλους της ΔΕΠΑΛ να του δώσουν λεφτά. Τί να τα κάνει τα λεφτά; Όπως ισχυρίζεται είχε πάρει δάνειο για λογαριασμό τους κάποτε, και τώρα δεν μπορεί να το αποπληρώσει και κινδυνεύει το σπίτι τους από την τράπεζα. Μα καλά τι πράγματα είναι αυτά; Που ζούμε;
Μερικοί υπάλληλοι πάντως μαζεύουν λεφτά για να του δώσουν του κακομοίρη! Μα καλά γιατί δεν πάει στον Παλαιολόγο να του δώσει τα λεφτά (αν ισχύει ότι το δάνειο ήταν για την πληρωμή των υπαλλήλων και άν όντως υπήρξε τέτοιο δάνειο); Μα καλά για μαλάκες ψάχνει ο κ. Θηβαίος; Αν μάθεις (το ίδιο ισχύει και για σένα e-efimerida) λεπτομέρειες, να το κάνετε ολόκληρο θέμα. Άντε γιατί σε λίγο θα τρελαθούμε τελείως.

Μαρία είπε...

Τροφωνιε μαλλον δεν ισχυει, αλλα σίγουρα θα μαθουμε τι "παιζει"
Αλλωστε απο ποιους να ζητησει χρήματα αφου, όπως λεγεται, οι υπαλληλοι της ΔΕΠΑΛ έχουν
να πληρωθουν δεκα μηνες...
Νομίζω ότι αυτα που έμαθες είναι υπερβολικά και "ραδιο αρβυλα"

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ δανειο ο Θηβαιος το πληρώνει ως εγγυητης μιας και ηταν προεδρος της επιχειρησης όταν επισυνάφθηκε η συμφωνία. δικαιούχος είναι η ΔΕΠΑΛ. Παντως το μονο σιγουρο είναι οτι δεν απαιτησε από τους εργαζομενους τιποτα απλώς ζήτησε να κάνουν λιγο πισω στα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει για να μπορέσει να μαζευτεί ένα μικρό ποσό και να μην αναγκαστεί να τα βάλει ολα απο την τσεπη του. Την άποψη του σημερινού Δημάρχου την καταγράφουν τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου. Οποιος θέλει να μάθει τι ακριβώς σκέφτεται( λέμε τώρα ) και προπάντων τι λέει ( αυτό έχει περισσότερη πλάκα ) δεν έχει παρα να βρεί τα πρακτικά. Ο Καλογήρου καλά του είπε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου 'για όλα τα στραβά φταίνε οι προηγούμενοι ,για όλα τα καλά που παραλήφθησαν δεν κάνουμε κουβέντα'

βοιωτός είπε...

@Μαϊμού,
συμφωνώ στα περισσότερα. Θα τα πούμε αναλυτικά.
@Μέτοικε,
πιθανόν να είναι απλή εκδίκηση προς τους εργαζομένους και όχι σχέδιο.
Τροφώνιε,
η υπόθεση Θηβαίου είναι παλιά και περίεργη.
Εφημερίδα,
ασφαλώς και δεν είναι αναμενόμενο ό ίδιος ο δήμαρχος να προτρέπει του προμηθευτές να "πτωχεύσουν" τη ΔΕΠΑΛ. και δεν νομίζω να έχει παγκοσμίως ξαναγίνει.

Εργαζόμενε, ο Καλογήρου ήταν από τους φανατικότερους υποστηρικτές της λύσης Τσιφή για το Δήμο Λιβαδειάς. Αν σε αυτό προσθέσεις ότι την προηγούμενη τετραετία ήταν από τους φανατικότερους της λύησς Ρούσσαρη, νομίζψ ότι δεν πρέπει να έχουμε και μεγάλη εμπιστοσύνη στο πολιτικό του αισθητήριο.



==========================
Η συμπεριφορά του Τσιφή είναι ύποπτη, όσο ακριβώς και η πρεμούρα του να δώσει υποτίθεται λύση στη ΔΕΠΑΛ.Ομως το έχω ξαναγράψει και θα το ξαναγράψω ωσότου το αντιληφθεί και ο Τσιφής και οι υπόλοιποι: έχουσιν γνώσιν οι φύλακες...
Τίποτε δεν θα ξεχάσουμε, τίποτα δεν θα παραγράψουμε, τίποτα δεν θα μείνει μυστικό.

βοιωτός είπε...

Πρώτε ανώνυμε,
αληθεύει αυτό που λες; Ή μας κάνεις πλάκα;

Μαρία είπε...

Αναμενόμενο εννοώ το κλεισιμο της ΔΕΠΑΛ από πτωχευση, μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα...
Για το Θηβαιο νομίζω καλα τα λεει ο εργαζομενος που έχει και ιδίαν πείρα. Νομίζω ότι ο Θηβαιος έφαγε τσαμπα λασπη Ενω θα μπορουσε να κανει καμμια "παγαποντια" και να βγαλει και χρήματα για την "παρτη" του, εκεινος όχι μόνο χαρισε τους μισθους του ως Προεδρος, αλλα πληρωνει κι από την τσεπη του. Ασχετα με κομματικές και προσωπικες προτιμήσεις νομίζω πώς τουλαχιστον του αξίζει καποιος σεβασμός.Αυτα...

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ ... φυσικά και αληθεύει!!! Μην σου κάνει εντύπωση ... δεν είναι η πρώτη φορά ... (kserw na grafw kai ellhnika kai sugnmwnh gia ta greekenglish ... alla h dunamh ths sunhtheias...)

Ανώνυμος είπε...

Που να καταλάβει ο πτωχός Τροφώνιος τι έκανε ο Νίκος Θηβαίος; Είναι έξω όχι μόνο απο τη λογική αλλά ακόμη και απο το λεξιλόγιο των διαφόρων τύπων "εκσυγχρονιστών" κάτι αναχρονιστικές έννοιες όπως φιλότιμο και ευθύνη.

βοιωτός είπε...

Ανώνυμη,
τι εννοείς ότι δεν είναι η πρώτη φορά;
Γίνε πιο σαφής, ψοφάω για κουτσομπολιό :-).

nkalomiris είπε...

@αφελής: Πτωχός τω πνεύματι; Δεν έχω λογική; Δεν ξέρω τις λέξεις φιλότιμο και ευθύνη; Είμαι εκσυγχρονιστής; Από που τα έβγαλες όλα αυτά τα συμπεράσματα από τα γραφόμενά μου,αφελή; Αν και αυτά αποτελούν βρισιές για μένα, τα αντιπαρέρχομαι μιας και άλλες είναι εμένα οι απορίες μου.
Ρώτησα, λοιπόν,τους δημοσιογράφους να το ψάξουν και να με διαφωτίσουν για κάτι που άκουσα.
και συγκεκριμένα μου το είπε ένας φίλος μου, που είχαν μια προστριβή και διαφωνία αν θα δώσουν λεφτά για τον κ. Θηβαίο. Δεν είπα ότι είναι αληθείς αυτή η είδηση. Αλλά, επιμένω,τις ζητήθηκαν να δώσει λεφτά για αυτό το σκοπό. (Λέτε να ήθελε να αγοράσει τίποτα δικό της στο χόντους;)
Τελικά ο εργαζόμενος της ΔΕΠΑΛ με διαφώτισε πρώτος, όπως άλλωστε και εσάς. Δεν έχω κανέναν λόγο να μην τον πιστέψω, ίσα ίσα θα τα ξέρει καλύτερα αυτός τα πράγματα.
@e-efimerida: Ρωτώντας κάποιον αν αληθεύουν οι φήμες δεν δείχνω σεβασμό; Και πάλι όμως θέλω να μου λύσεις την εξής απορία. Το συγκεκριμένο δάνειο γιατί να κυλάει στο Χι Θηβαίο και όχι Στην Χι δημοτική αρχή; Και αν ισχύει αυτό 1)όταν υπόγραφε δεν ήξερε τις υποχρεώσεις του; και 2)γιατί δεν τον καλύβει ο τότε προϊστάμενος του και θέλει να τον καλύψουν οι εργαζόμενοι; Μήπως την πάτησε; Γιατί αν γίνετε έτσι όλοι οι δήμαρχοι, οι αντιδήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι της Ελλάδος θα ήταν τώρα φυλακή.

ΥΓ. Από πότε αποτελούν αναχρονιστικές οι έννοιες του φιλότιμου και της ευθύνης;

Ανώνυμος είπε...

Ενα δεν μπορώ να καταλάβω..

Γράφει μία "είδηση" ο βοιωτός χωρίς καμία αναφορά που μάλλον την έχει βγάλει από το μυαλό του ή τον παραπληροφόρησαν, γιατί δεν την άκουσα πουθενά αλλού στην Λιβαδιά, (είναι γνωστό πιά πόσο αγαπάει τον Τσιφή και τον Σκαλτσά και πόσο αντικειμενικός είναι),
και παίρνουν αμπάριζα όλοι και χύνουν χολή εναντίον του λέγοντας ότι τους κατέβει....
μέχρι και άν πληρώνει τα κοινόχρηστά σε διαμέρισμα που είναι κλειστό και δεν μένει κανείς.

Ελεος πιά...

Ενώ.....

Από έγκυρες πηγές όμως έμαθα ότι ο "αισχρός εργοδότης" Τσιφής και το ΔΣ της ΔΕΠΑΛ ετοιμάζονται να πάρουν δάνειο για την πληρωμή των χρεών της ΔΕΠΑΛ με εγγύηση του Δήμου από το ΤΠκΔ.
Ετσι θά πληρωθούν τα τιμολόγια από το 2000 ώς τώρα και οι μισθοί και τα δώρα των υπαλλήλων.
Τα γεύματα και τα κεράσματα των αρχόντων παρακοιμωμένων του "Χριστού" και του Άρη, και τά τιμολόγια γιά λουλούδια και τούρτες και τα ποτά των φίλων και των καλεσμένων τους....
Θα τα πληρώσουν οι πολίτες της μέ το υστερημά τους.

Και έχουν το θράσος να γράφουν εδώ με ψευδόνυμα για τον Τσιφή...

Ολα τα κακά μπορεί να έχει αλλά την εντιμοτητά του δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς.

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ

έγραψες "θα επανέλθουμε".....

Τελικά μετά από 4 μέρες έμαθες αν είναι αλήθεια η ψέμα αυτό που γράφεις ή αμολάς "μία" και όποιον πάρει η λάσπη.

Περιμένω να επιβεβαιώσεις ή να διαψεύσεις αυτό που έγραψες.

Μού έκανε εντύπωση πάντως ή αναφορά στην "πολιτική σκέψη" του κ. Καλογήρου από τον "εργαζόμενο στή δεπαλ".
Θά τρελλαθούμε τελείως...

Μαρία είπε...

@Trofonios: "Μα καλά για μαλάκες ψάχνει ο κ. Θηβαίος;"
"@e-efimerida: Ρωτώντας κάποιον αν αληθεύουν οι φήμες δεν δείχνω σεβασμό;"΄

Μη θυμωνεις, την αποψή μου λεω σύμφωνα με όσα διακρινω. Στο μυαλο του Θηβαιου δεν είμαι.


"Το συγκεκριμένο δάνειο γιατί να κυλάει στο Χι Θηβαίο και όχι Στην Χι δημοτική αρχή; Και αν ισχύει αυτό 1)όταν υπόγραφε δεν ήξερε τις υποχρεώσεις του; και 2)γιατί δεν τον καλύβει ο τότε προϊστάμενος του και θέλει να τον καλύψουν οι εργαζόμενοι; Μήπως την πάτησε; Γιατί αν γίνετε έτσι όλοι οι δήμαρχοι, οι αντιδήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι της Ελλάδος θα ήταν τώρα φυλακή."

1. Αν οι εργαζομενοι αποφασισαν να βοηθησουν την κατασταση του Θηβαιου, αν όντως είναι τοσο χαλια, είναι προσωπικό τους θεμα.
2. Το αν και γιατι πηρε δανειο για τα χρεη της ΔΕΠΑΛ είναι αλλο θεμα. Μην τα μπερδευουμε. Το προφανες παντως είναι ότι η ΔΕΠΑΛ χρωσταγε και δεν μπορουσε να παρει δανειο. Επιχειρηση είναι.

Για το πόσοι και ποιοι θα έπρεπε να ήταν φυλακή, όχι για δανεια (κανονικά οι τραπεζιτες έπρεπε να πανε γι' αυτο τον λόγο), αλλα για αλλα κι άλλα, είναι παλι άλλο θέμα...


Εχω να ρωτησω κατι τον ανώνυμο που είναι ακριβως πανω από τον επώνυμο: Ο κ. Δημητριος Τσιφής αν δεν με απατα η μνημη μου ήταν τόσο στο πλευρο του κ. Παλαιολογου, ώς την στιγμή που δεν του έκανε τη χαρη να συνεχίσει να είνια στο πόστο που τον είχε, όσο και στο πλευρο του κ. Ρουσσαρη αφου ψηφιζε παντα ότι και η πλειοψηφια. Δεν γεννηθηκε χτες και δεν ασχοληθηκε μόλις σήμερα με το Δήμο Λιβαδειας. Αρα εχει κι εκεινος τις ευθυνες του για το παρελθον και ότι εγινε απο τις προηγουμενες δημοτικες αρχες. Δεν είναι υπερανω πασης υποψίας.

Και δεν αρκει μόνο η εντιμότητα, που υποστηριζετε ότι έχει, για να διοικει μια πολη, χρειαζονται κι αλλα προσοντα...

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν...παρ' όλο που κάποιο διαμέρισμα είναι κλειστό φυσικά και επιβαρύνεται με κοινόχρηστα. Το μόνο που μπορεί να μειωθεί είναι η δαπάνη θέρμανσης, αφ' ότου όμως τα καλοριφέρ είναι κλειστά. Μάλιστα πρόσφατα που οι διαχειριστές ζήτησαν τα κοινόχρηστα η κ. Τσιφή απάντησε:"Αααα...δεν μπορώ να σας τα δώσω τώρα γιατί φεύγω για ταξίδι. Να πάτε στον δήμαρχο να τα πάρετε". Όταν μάλιστα της ανακοίνωσαν ότι πρέπει άμεσα να πληρωθούν γιατί θα χρειαστεί να παραδώσουν την διαχείρηση στους καινούργιους διαχειριστές, το μόνο άνχος της ήταν να μάθει ποιός θα είναι ο επόμενος. Ανώνυμε ... χολή δεν έχουμε να βγάλουμε ... την αλήθεια λέμε που ίσως σε μερικούς δεν αρέσει. Τι να κάνουμε ... that's life my dear.!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας έγραψες όμως γιά τί ποσόν μιλάς. 20-50-100-200-5000€.???
Μήπως είναι πολύ μικρό?
Αρνήθηκε να τα πληρώσει?
Του έκανε μήνυση ο διαχεριστής?

Η απλά δεν πέρασε από εκει να τα πληρώσει, αφού δεν μένει πιά εκεί αλλά στην άλλη άκρη της πόλης, γιά να βλεπει τον διαχειριστή κάθε μέρα.

Η απλά γράφουμε και λασπολογούμε μήπως και μείνει λίγο λάσπη πάνω στον Τσιφή.

Η αλήθεια δεν είναι αυτή που γράφεις, όπως πολύ καλά ξέρεις..

Ανώνυμος είπε...

εφήμερίδα...

τα δάνεια του κ. Θηβαίου ήταν 2 από 40000€ το καθε ένα, και τα είχε υπογράψει σαν εγγυητής.
Το που πήγαν τα λεφτά το ψαχνει ο εισαγγελέας μαζί με όλα τα υπόλοιπα .
Τώρα γιατί υπόγραψε ο ίδιος σαν εγγυητής και όχι ο Δήμος όπως συνήθως.
Φαίνεται ότι η ανάγκες που πήγε να καλύψει το δάνειο, δεν έπρεπε να γίνουν γνωστές στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα έπρεπε να εγκρίνει το δάνειο αν εγγυητής ήταν ο Δήμος.
Ετσι υπέγραψε ο ίδιος σαν εγγυητής και πήρε για λόγους μυστικότητας από Ιδιωτική Τραπεζα η ΔΕΠΑΛ το δάνειο.
Νόμιζαν ότι και οι ιδιωτικές τράπεζες είναι σαν το Ταμείο Παρακαταθηκών που τα χρέη τα κρατά κατευθείαν από τους ΚΑΠ του Δήμου και κανείς δεν θα το έπαιρνε χαμπάρι.
Αλλά οί τράπεζες αν δεν πληρωθούν στρέφονται κατά του εγγυητή.

Τό ερώτημα είναι γιά πιό λόγω πήραν το δάνειο αυτό και πότε.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά πώς να αμφισβητήσει κανείς την εντιμότητα ενός κυρίου, που πολιτεύθηκε (αυτός και η παρέα του που επιμένουν και σήμερα) με αποκλειστικό επιχείρησμα την λασπη απέναντι στους μέχρι τότε φίλους του. Που συμμάχησε δις με την παρέα Ρούσαρη μία το 2002 και μια το 2006 και που ποτέ δεν έκαναν μέχρι και σήμερα αντιπολίτευση οι μεν στους δε. Και που όταν ως θίασος επι σκηνής κατέλαβαν την εξουσία τι κάνουν; Αντιπολίτευση στον... Δήμο, τη ΔΕΠΑΛ και στην ...πρόπροηγούμενη Δημοτική Αρχή. Αλλά και άλλα: σκανδαλώδεις διορισμούς όπως του γυιού Γκριτζάπη ως Διευθυντή Επιχείρησης ή τον επερχόμενο του άλλου εντιμότατου πρωτοπαλλίκαρου κ.Ζαχείλα προς χάρη του οποίου ζήσαμε και το σούργελο με την απόλυση -παραίτηση του προέδρου της ΔΕΥΑΛ Σωτήρη Αυγέρη. Εκφοβισμό και τρομοκράτηση των μηχανικών που επιβλέπουν τα έργα του Δήμου προκειμένου να κάμψουν τις όποιες αντιστάσεις τους. Και άλλα και άλλα. Τι να πρωτοθυμηθούμε και τι να αφήσουμε μέσα σε μόλις 10 μήνες. Χορτάσαμε εντιμότητα αγαπητοί κύριοι υποστηρικτές.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά "μαϊμού" γιατί πολύ βρίζεις, και οι άλλοι δεν έχουν ανοίξει ακόμα το στόμα τους.

Τα "πάς μη Χρίστος Αντιχριστός" πέρασαν και δεν φοβίζουν κανένα.
Και οι Χριστοί πού έστριψαν νόμισμα και κάθησε τρεις φορές όρθιο, μας τελείωσαν και να το παρουν χαμπάρι, και μήν διαμαρτύρονται που έρχεται κορώνα ή γράμματα.
Δυο φορές τους αποδοκίμασαν οι Λιβαδίτες, χωρίς να έχουν όπως λές εσύ σοβαρό αντίπαλο. Ας το πάρουν απόφαση.
Οπότε τα πικρά σχόλια και οι λοιδωρίες δεν έχουν νόημα.
Ψαχτήτε και θα βρήτε τους λόγους που δεν σας Θέλουν οι Λιβαδίτες. είναι πολυ γνωστοί.

Αν έχεις προσωπικά με τον κ. Ζαχείλα η τον κ. Γκριτζάπη ή όποιον άλλον να τους τα πείς κατά πρόσωπο και όχι να κρύβεσαι πίσω από ψευδώνυμο.

Οσο για τις Υπηρεσίες που αναφέρεις, για να μπορείς να τις "εκβιάσεις και να τις εκφοβίσεις" πρέπει να κρύβουν κάποιο "ένοχο μυστικό"....

Αλλιώς να στο πώ "καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται".....ίδίως όταν ο ουρανός έχει μονιμότητα.
Το πολύ πολύ να μπαίναν στό "ψυγείο" και να πληρώνονταν κάνοντας βόλτες, όπως και οι μισοί άλλοι μόνιμοι, και θα περνούσαν αυτοί καλά και εμείς ακόμα χερότερα

Εσύ μήπως τα ξέρεις τα "ένοχα μυστικά" και για αυτό τους υποστηρίζεις.????
Μήπως αφορά κανένα και εσένα.???

Η σαν τον Τσακιτζή υποστηρίζεις τους "φτωχούς" και "αδικημένους" από τον αγά.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε ...
Το ποσό δεν είναι € 200 (μακάρι να ήταν τόσο) αλλά ούτε και € 5.000 (δεν θα μπορούσε να ήταν τόσο, αλλά αν δεν ξέρεις να ειρωνευτείς μην το κάνεις σε παρακαλώ!!!). Παρά τις ενοχλήσεις των διαχειριστών στην κ.Τσιφή, το μόνο που έχουν εισπράξει είναι αδιαφορία, υπεροψία και μάλιστα την τελευταία φορά τους παρέπεμψε στον δήμαρχο γιατί θα έφευγε ταξίδι και δεν μπορούσε να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο.
Μήνυση δεν έχουν κάνει απ' όσο γνωρίζω. Δεν θα ξέρουν ότι πλέον ο κ. Τσιφής τους στέλνει όλους στα δικαστήρια να βρουν το δίκιο τους.
Κοίτα να δεις ανώνυμε. Αν ο Κηφισός κολλάει από την κίνηση, θα μπορεί να πάει από το κέντρο Β.Σοφίας (τις μέρες που κυκλοφορεί) και να πιάσει την Μεσογείων και από εκεί την Αττική Οδό. Θα του κοστίσει βέβαια € 2.70 (επιβατικό, νταλίκα δεν γνωρίζω το ποσό). Αχ! Ποσό πολύ θα ήθελες η Λιβαδειά να μοιάζει με το Big Apple (N.Y.C.)??? Όλοι μας καταλαβαίνουν ότι για να πας από την μια πλευρά της πόλης στην άλλη χρειάζεσαι πάρα πολύ χρόνο!!!. Μπορείς να πάρεις το μετρό από την πλατεία και να βρεθείς Upper Manhatτan sorry Levadia σε ελάχιστο χρόνο!!!
Όσο για λάσπη κλπ. επέτρεψε μου να σου πω ότι κάτι τέτοιο δεν το γνωρίζω. Εσένα αυτή η τεχνική σε έχει βοηθήσει?
Δυστυχώς ανώνυμε η αλήθεια είναι αυτή που γράφω ... και πιστεύω ότι το ξέρεις πολύ καλά. Μην αμφισβητείς κάτι χωρίς να γνωρίζεις την αλήθεια ... κάν΄το μόνο όταν έχεις στοιχεία...!!!

Ανώνυμος είπε...

TΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΔΕΠΑΛ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΛΕΙΒΑΔΙΤΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΥΠΟΣΤΥ
ΡΙΖΕΤΕ. ΤΙ ΚΡΟΚΟΔΑΚΡΥΑ ΤΩΡΑ.ΤΟΝ ΤΣΙΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΛΕΙΒΑΔΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ. Ο ΤΣΙΦΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΟΦΛΗΣΕ ΜΗΝΩΝ ΤΑ ΚΟΙΝ/ΣΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΟΙΝ/ΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΚΟ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟ ΤΣΑΓΓΑΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΣΕ ΑΦΙΣΣΕΣ ΟΧΙ. Ε ΤΣΑΜΠΑ ΠΑΛΕΥΕΤΕ,

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ένα σχόλιο κάναμε για τα λεγόμενα του Καλογήρου προς τον Τσιφή και το ανέφερα παρεπιπτόντως. Μη τρελλαθούμε τώρα και παραμιλάμε για πολιτικές σκέψεις κλπ. Γνωρίζουμε ιστορία...
Οπως και δεν είπαμε ότι όλα λειτουργούν ρολόι στην Δ.Ε.Π.Α.Λ. αλλά λίγο σεβασμός σε μια επιχείρηση που δίνει δουλειά σε 60 και βάλε εργαζόμενους και που όλα αυτά τα χρόνια δημιούργησε δομές που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην πόλη ( ραδιόφωνο ,ωδείο , παιδικό σταθμό , κέντρο παιδικής δημιουργίας και απασχόλησης , κινηματογράφο, πολιτιστικές εκδηλώσεις , προγράμματα για ΑΜΕΑ , γυναίκες και ηλικιωμένους κλπ )χρειάζεται. Όταν κάνεις κάτι κάνεις και λάθη, όταν δεν κάνεις τίποτα δεν κάνεις ποτέ λάθη.

Ανώνυμος είπε...

Οσο για τον ανώνυμο που δεν γουστάρει την ανωνυμία όσων καταφέρονται εναντίον του Τσιφή να του προτείνουμε να κυκλοφορεί λίγο περισσότερο στην αγορά για να μαθαίνει. Και οι προμηθευτές άνθρωποι είναι και δεν ξεχνούν ( μερικοί από αυτούς τουλάχιστον ) ότι έχουν φάει ψωμί από την ΔΕΠΑΛ . Δεν τους είναι εύκολο να γίνουν ρόμπα για να στηρίξουν μια ιδέα τέτοιου κάλους.