Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2007

Ενσταση Καράμπελα στο Εκλογοδικείο

Οπως είχε προαναγγείλει ο πρώτος αναπληρωματικός βουλευτής ΝΔ Βοιωτίας, Ι. Καράμπελας, κατέθεσε ένσταση κατά του βουλευτή του ίδιου κόμματος Ανδρ. Κουτσούμπα. Ο Καράμπελας υποστηρίζει ότι έγιναν λάθη στην καταμέτρηση των σταυρών και ζητεί να αναγνωριστεί ότι έλαβε 8.473 σταυρούς (αντί 8.436), ότι ο Κουτσούμπας έλαβε 6.928 (αντί 8.463) και να ανακηρυχθεί βουλευτής.

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καράμπελα
το να ζητάς 37 σταυρούς που εκ λάθους δεν σου δώσανε είναι λογικό.
Το να ζητάς να κόψουν 1535 σταυρούς απο τον άλλον που εκ λάθους του προσθέσανε υποτιμάς την νοημοσύνη των δικών σου ψηφοφόρων.
Εαν αποδειχθεί οτι έχεις άδικο θα αποβεί σε βάρος της σοβαρότητάς σου.

nkalomiris είπε...

Βρε ανώνυμε, κόψε την σαχλαμάρα με τον Κουτσούμπα. Ναι δίκαια βγήκε βουλευτής αφού το θέλεις εσύ και βρίζοντας όποιον λέει κατά του μόνιμου πολιτευτή Κουτσούμπα. Σας παίρνει και να μιλάτε; Μέσα στην οικονομική και πολιτική λαμογιά είναι. Θέλετε να μας βουλώσετε και τα μάτια; Που τους βρήκε ρε γλυφτρόνι τους ψήφους; Στο πρωτοδικείο αυξήθηκαν χωρίς να υπάρχουν και έχεις το θράσος να μιλάς κιόλας;
Μην στεναχωριέσαι πάντως, πολιτευτής θα μείνει για μια ακόμα φορά.

βοιωτός είπε...

@Τροφώνιε, παρακαλώ όχι προσωπικούς χαρακτηρισμούς.
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

τροφωνιε
μου ειναι αδιαφοροι οι καραμπελας και κουτσουμπας. Την είδηση σχολιάζω με απορία.
Δεν σε παρεξηγώ που είσαι παρορμητικός τύπος, αντίθετα μ αρέσει ο χαρακτήρας σου. Αλλά μην υποτιμούν την νοημοσύνη του μέσου Έλληνα μερικοί. Χίλιοι πεντακόσιοι τόσοι ψήφοι είναι πολλοί ρε μεγάλε.
Αν θες να μάθεις απο έναν πασόκο ο Καράμπελας έχασε γιατί υποτίμησε τους αντίπαλους και υπερτίμησε τον ευατό του.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τσακώνεστε; Ποιος από εσάς ξέρει με σιγουριά τι σταυρούς πήρε ο καθένας; Θα γίνει δικαστήριο και θα δούμε τι έγινε. Πάντως κι εσείς αν είχατε χάσει με πολύ μικρή διαφορά θα πηγαίνατε στο εκλογοδικείο (κι ένας λόγος παραπάνω είναι αυτά που βγήκαν στον Τριανταφυλλόπουλο). Αν είναι αλήθεια ή ψέμματα θα δείξει το εκλογοδικείο

Ανώνυμος είπε...

Για κλάσματα του δευτερολέπτου είδε τον εαυτό του να χαιρετά τους βουλευτές του Κινήματος, να αστειεύεται με την Μυλένα Αποστολάκη, τον Φίλλιπο Πετσάλνικο, τον Ανδρέα Λοβέρδο, ΄΄επιτέλους έγινα βουλευτής΄΄ αναλογίζεται με ανακούφιση. Απο το βήμα της Βουλής ο κοσμήτορας διαβάζοντας τον κατάλογο φωνάζει : ΄΄νομός Βοιωτίας, Κουτσούμπας Ανδρέας,΄΄ απαντά χωρίς δισταγμό , ΄΄όχι΄΄ για να συνέλθει αμέσως απο το σουβλερό σκούντηγμα συναδέλφου στο διπλανό έδρανο ο οποίος του ψιθυρίζει με κατανόηση : ¨Ανδρέα οι βουλευτές της συμπολίτευσης λένε ναι κατά την διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση¨. Ταραγμένος γυρίζει δεξιά αριστερά το κεφάλι για να δει τους συναδέλφους του να τον κοιτούν στα μάτια έκπληκτοι ¨να鴨 κυριε πρόεδρε λεει ο Ανδρέας κάνοντας πολλές καρδιες να πάνε στην θέση τους, δεν είναι άλλωστε καιρός για αστεία με 152 βουλευτές...

Ανώνυμος είπε...

...παρεμπιπτόντως και προς ενημέρωση σας, οι ψήφοι έχουν μετρηθεί συνολικά 3 φορές εώς τωρα...

Ανώνυμος είπε...

Ηθελα να ξέρω τώρα που οι ¨αγοραίες φήμες¨ έγιναν γεγονότα κάποιοι δεν κοκκινίζουν λίγο;

Ανώνυμος είπε...

Είναι απορίας άξιο πως τόσα χρόνια δεν είχε γίνει λαμογιά με τους σταυρούς προτίμησης και τώρα με την δισταυρία έγιναν τα ακατονόμαστα;

βοιωτός είπε...

Παυλαίε,
έβγαλες απόφαση πριν από το Εκλογοδικείο;
Μπράβο.
Ομως θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι είναι λίγο πασέ αυτού του τύπου οι προπαγανδιστές. Ειδικά όταν απευθύνονται στο κοινό του διαδικτύου.:-).

βοιωτός είπε...

Ανώνυμε Πασόκε,
ποιον υπερτίμησε ο Καράμπελας; Τον εαυτό του; Εχουμε απολέσει το μέτρο μου φαίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ
έπιασα τον υπαινιγμό σου αλλά
μη σου φαίνεται περίεργο. υπερτίμησε τον εαυτό του όταν διέδιδε ότι ¨θα βγω 3ος και θα είμαι βουλευτής¨ πριν τις εκλογές.
Μεταξύ μας και οι δύο πρέπει να ευγνομονούν τον νεο εκλογικό νόμο που τους χάρισε το δικαίωμα να διεκδικούν την έδρα σε βάρος της Τσόνογλου που πήρε τα διπλάσια απο αυτούς σχεδόν και έμεινε απέξω.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε Βοιωτέ το πρώτο μου σχόλιο για την εμπλοκή στην εκλογή Κουτσούμπα στις 24-9-2007 ήταν το εξής:
¨Το σίγουρο είναι οτι η εκλογή του Α. Κουτσούμπα με μόλις 27 σταυρούς περισσότερους απο τον Γ. Καράμπελα έχει πολύ ψωμί. Μαθαίνω οτι έχουν συμβεί σημεια και τέρατα που αν αποδειχθούν αλήθεια κάποιοι θα πρέπει να αλλάξουν πόλη την επομενη ημέρα. Ηδη γίνεται επανακαταμέτρηση όλων των ψηφοδελτίων και σε 15 ημέρες θα γνωρίζουμε το τελικό αποτέλεσμα.¨¨
Το δεύτερο σχόλιο για το ίδιο θέμα στις 25-9-2007 ήταν το εξής:
¨¨Αν δεν κάνω λάθος ο προιστάμενος του ΟΤΕ Λιβαδειάς είναι εξάδελφος του Α. Κουτσούμπα;¨¨

Ποιό λοιπόν απο τα δύο σχόλια είναι προπαγάνδα ; Τι απο όσα έγραψα δεν έχει επιβεβαιωθεί;
Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει και επειδή το κοινό του διαδικτύου είναι ψαγμένο οφείλουμε να είμαστε όλοι μας περισσότερο υπεύθυνοι.

Ανώνυμος είπε...

φίλε παυλαίε
ακόμα και εαν είναι ξάδελφος του Κουτσούμπα ο προιστάμενος του ΟΤΕ ειλικρινά πιστεύεις οτι μπορεί να πλαστογραφήσει τα αποτελέσματα υπερ του ξαδέλφου οταν γνωρίζει οτι αφ ενός θα γίνει κάποια ένσταση ( σύνηθες φαινόμενο) και αφ ετέρου και κύρια θα χάσει τη δουλειά του και το εφάπαξ χώρια την ποινή του απο το ποινικό αδίκημα;
έλα ρε φιλάρα ...εντάξει..
σοβαρότητα και υπευθυνότητα αλλά δεν τρώμε κουτόχορτο!!

Ανώνυμος είπε...

παυλαίε
Ο μόνος τρόπος πλαστογραφίας που δεν αποδεικνύεται είναι να γίνει στο εκλογικό τμήμα την ίδια μέρα των εκλογών το βράδυ πάνω στα ψηφοδέλτια, συγκεκριμένα όπου υπάρχει ένας σταυρός, να προσθέσει κάποιος άλλον έναν, αλλά οι άλλοι που παρευρίσκονται τι έχουν μυωπία;
Άντε να γίνει σε 1-2 εκλογικά τμήματα στα μουλωχτά και γρήγορα και να βάλει κάποιος γάτος αντιπρόσωπος υποψηφίου 10 σταυρούς συνολικά , παραπάνω δεν πάει θα τον πάρουμε χαμπάρι.
Έχουμε 200 εκλογικά τμήματα υπάρχουν 200 γάτοι; Σιγά τα ωά !!
Όπου αλλού και εάν γίνει πλαστογραφία υπάρχουν αντίγραφα και με την ένσταση θα βρεθούν.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε ανώνυμε 23 όπως διάβασες δεν έγραψα κάτι εναντίον του προισταμένου του ΟΤΕ Λιβαδειάς απλώς υπενθύμισα την συγγενική του σχέση με τον Α Κουτσούμπα. Αντίθετα υπανιγμούς για την στάση του προισταμένου του ΟΤΕ, τους οποίους ούτε αποκυρήσσω αλλά ούτε και υιοθετώ, άφησε ο νομάρχης Βοιωτίας. ¨Το θρίλερ που παίχτηκε στην κατάκτηση της τρίτης βουλευτικής έδρας, συνεχίζεται μετά τις δηλώσεις του νομάρχη Βοιωτίας για λάθη στην αποστολή των αποτελεσμάτων από τον ΟΤΕ στη Νομαρχία.¨¨ STAR ΛΑΜΙΑΣ 24-9-2007 .
¨¨Προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελέας Λιβαδειάς μετά από αναφορά του Προέδρου του Πρωτοδικείου για τα όσα αποκάλυψε για τα αποτελέσματα των εκλογών στη Βοιωτία και το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, στην εκπομπή του Ζούγκλα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Ο Νίκος Στάμος που σύμφωνα με την εκπομπή έχασε αδικαιολόγητα 1735 ψήφους αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο δόλου και καλεί παράλληλα του εκλεγμένους Βουλευτές να αποδείξουν την εκλογή τους¨¨. STAR ΛΑΜΙΑΣ 28-9-2007

Φίλε πασόκε σύμφωνα με τα πρακτικά των αποτελεσμάτων που συντάχθηκαν προκύπτει οτι σε -έξι αν δεν κάνω λάθος- εκλογικά τμήματα αναγράφεται διαφορετικός αριθμός σταυρών προτίμησης απο αυτόν που μετρήθηκαν στο Πρωτοδικείο Λιβαδειάς. Ειδικότερα σε εκλογικό τμήμα στην Λιβαδειά ο Κουτσούμπας σύμφωνα με τα πρακτικά τα οποία έχω δει και αναγράφεται ευκρινώς αριθμητικά και ολογράφως λαμβάνει 73 σταυρους προτίμησης. Στο Πρωτοδικείο το αποτέλεσμα ως διαμαγείας αλλάζει και οι σταυροί προτιμησης γίνονται 93. Αναφέρω ενδεικτικά μόνον αυτό το εκλογικό τμήμα διότι εφόσον αναγνωριστεί το ¨λάθος¨ απο το εκλογοδικείο ανατρέπει το αποτέλεσμα του Πρωτοδικείου

Ανώνυμος είπε...

φίλε Παυλαίε
δεν έχουμε αντιδικία οι δυό μας. απλά σου εξήγησα οτι κομπίνα πάνω στα ψηφοδέλτια την ίδια ώρα της καταμέτρησης εάν γίνει δεν αποδεικνύεται. Είναι εύκολο λόγω δισταυρίας και δύσκολο λόγω παρουσίας πολλών ατόμων.
Αλλα λάθος ηθελημένο ή όχι στα πρακτικά η στη Νομαρχία αποδεικνύεται απλά με την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων.
Η μόνη ένστασή μου αφορά τη συγγένεια με τον προιστάμενο του ΟΤΕ ( ούτε τον γνωρίζω τον άνθρωπο) που επικαλείσαι διότι είναι υπαινιγμός εναντίον του.
Τι Γιάννης τι Γιαννάκης!! ( λαϊκο απόφθεγμα ουδεμία σχέση με τον βουλευτή).
Υπομονή είμαι περίεργος να δω την εξέλιξη όπως όλοι μας.

Ανώνυμος είπε...

φίλε Παυλαίε
ξέχασα να σου πω μη παίρνεις σοβαρά τα ΜΜΕ και τις διάφορες εκπομπές διότι όσοι πάνε στον Τριανταφυλόπουλο δεν σημαίνει οτι έχουν και δίκαιο.
Αν ο Στάμος πάρει τους 1735 που ισχυρίζεται ότι έχασε συγκεντρώνει 8539 και έρχεται τρίτος άρα παίρνει την έδρα.
Έκανε ένσταση και εάν όχι γιατί δεν τη θέλει την έδρα ή μιλάμε για μπαρούφες και σε δουλειά να βρισκόμαστε!!!

Ανώνυμος είπε...

φιλε Παυλαίε
ο ανώνυμος πασόκος με κάλυψε και σεν έχω να πω τίποτα παραπάνω .
απλά περιμένω την απόφαση της δικαιοσύνης

Ανώνυμος είπε...

φίλε ανώνυμε 23 και ανωνυμε πασοκε, μάλλον έχετε παρανοήσει. Δεκάρα τσακιστη δεν δίνω για εκπομπές τύπου Τριανταφυλλόπουλου, μεταφέρω τις ειδήσεις που μετέδωσε ο Τ/Σ ΣΤΑΡ ΛΑΜΙΑΣ. Σε οτι αφορά τον Ν. Στάμο αν θεωρεί οτι αδικήθηκε ας διεκδικήσει την εκλογή του με όποιο νόμιμο μέσο έχει στην διάθεση του , κάτι που έως τώρα δεν έχει κάνει. Κατά τα λοιπά ο μόνος κριτής είναι το εκλογοδικείο.

Ανώνυμος είπε...

Παυλαίε
Ηρέμησε με την παρανόηση.
Από τη μια λες ότι δεν δίνεις δεκάρα τσακιστή για τις εκπομπές τύπου 30/φυλόπουλου και από την άλλη επικαλείσαι την εκπομπή του για να τεκμηριώσεις τις απόψεις σου.
Αφού κριτής είναι το εκλογοδικείο τι το συζητάς το θέμα; αυτό δεν είπα και εγώ; που είναι η διαφορά μας; Ίσως στην ... παρανόηση. ΠΑΡΑΝΌΗΣΗ!!

Ανώνυμος είπε...

Δέκα τρελλοί μαλώνανε σε ξένον αχυρώνα

viotia-aristidisodikaios είπε...

Τελικά τι έγινε κύριε πολιτευτή ακόμη να γίνεις βουλευτής όπως έλεγες για το Μάρτιο?
τώρα από πότε θα είσαι βουλευτής ενημέρωσε μας υπάρχει ανησυχία στον βοιωτικό λαό
ήμαρτον παναγία μου

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΟΔΙΚΙΟ?
ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΕΡ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΙΤΕΥΤΑ?
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕ Η ΑΔΙΚΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ?
ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑς ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΔΙΚΙΑΣ , ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ