Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2007

Συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ σε Λιβαδειά και Αλίαρτο

Εντείνονται οι διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ καθώς οι διεκδικητές της αρχηγίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετρούν πλέον τους φίλους τους σε όλες τις περιφέρειες της χώρας.
Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να είναι η Βοιωτία, όπου το ΠΑΣΟΚ παρά την ήττα στις 16 Σεπτεμβρίου 2007 παραμένει ισχυρό.
Δύο συγκεντρώσεις είναι προγραμματισμένες για αύριο το απόγευμα. Στην πρώτη οι υποστηρικτές του Γιώργου Παπανδρέου θα δηλώσουν τη συστράτευσή τους στο Συνεδριακό Κέντρο της Κρύας στη Λιβαδειά.
Στη δεύτερη οι οπαδοί του Ευάγγελου Βενιζέλου θα συγκεντρωθούν στον Αλίαρτο, αύριο το απόγευμα και αυτοί, για να συζητήσουν την τακτική και την στρατηγική για την επιτυχή διεκδίκηση της προεδρίας.
Εν τω μεταξύ στο στόχαστρο των προεδρικών-παπανδρεϊκών βρίσκονται οι νομαρχιακοί που δήλωσαν την προτίμησή τους στην υποψηφιότητα Βενιζέλου. Δηλητηριώδη σχόλια διακινούνται: "Πώς θα εμφανιστεί στον Αλίαρτο ο νομαρχιακός σύμβουλος που οργώνει το κάμπο για τον Βενιζέλο, όταν ο ίδιος δεν είχε επιδείξει την παραμικρή συμπαράσταση στους αγρότες της περιοχής όλα αυτόν τον καιρό;", έλεγε επιφανής Θηβαίος προεδρικός σήμερα το πρωί στον πεζόδρομο, δίνοντας ένα μέτρο της έντασης της μάχης για την προεδρία στο ΠΑΣΟΚ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ
πόσο επιφανής είναι αυτός ο Θηβαίος προεδρικός που ετοιμάζεται για την μάχη. Ίσα με τον Επαμεινώνδα ή τον Πελοπίδα ;
Δεν μας λες ποιός είναι να δούμε αν αξίζει το επίθετο;

Medeon είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
βοιωτός είπε...

@23
δεν μπορώ να πω. Ακου κάτι άλλο που δεν μπόρεσα να διασταυρώσω.
Υπάρχει μια κυρία, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη Θήβα και τον νομό, που έχει αναστατώσει 2 τουλάχιστον πολιτικά γραφεία στην Αθήνα. Ισως αύριο έχουμε νεότερα.