Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2007

Η Δημακοπούλου, ο Παλαιολόγος και ο Τσιφής

Μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι μετά την υποβολή της παραίτησής της από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΠΑΛ η κ. Νίκη Δημακοπούλου δήλωσε ότι υπάρχει βούληση ενοικίασης των καταστημάτων της δημοτικής επιχείρησης σε ιδιώτες καθώς και ότι πρόκειται να συναφθεί δάνειο για την αποπληρωμή των υποχρεώσεων της.

Η κ. Δημακοπούλου απάντησε και στον προβληματισμό αναγνωστών της viotia (Παραίτηση αντιδημάρχου στη Λιβαδειά2 ) για την –ουσιαστικά- πλήρη ταύτισή της με την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο και απέδωσε τη στήριξη του Τσιφή στην προσωπική της συμπάθεια προς τον δήμαρχο Λεβαδέων.

Εκείνο που δεν είπε η κ. Δημακοπούλου είναι το πότε ακριβώς συμπάθησε τον κ. Τσιφή. Διότι, όπως είναι γνωστό, κατά την εβδομάδα που μεσολάβησε μεταξύ του πρώτου και του δευτέρου γύρου των δημοτικών εκλογών του 2006 (και ενώ είχε ήδη εκλεγεί δημοτική σύμβουλος) έδινε καθημερινά το παρών στο εκλογικό κέντρο του κ. Χρήστου Παλαιολόγου. Προφανώς τότε συμπαθούσε τον κ. Παλαιολόγο…

Για όσους έχουν τη στοιχειώδη νοημοσύνη είναι φανερό ότι η κ. Δημακοπούλου ασκεί προσωπική πολιτική, με στόχους που επίσης είναι γνωστοί στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ

Το μείζον πολιτικό ζήτημα είναι ότι όλο αυτό το «παιχνίδι» παίζεται και στις πλάτες της Νέας Δημοκρατίας καθώς η κ. Δημακοπούλου έχει εκλεγεί δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του κ. Λουκά Ανέστη, την οποία επίσημα υποστήριξε το κυβερνών κόμμα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απέραντη θλίψη, μόνο αυτό, μπορεί κανείς να νιώσει ακούγοντας την σημερινή συνέντευξη του κ. Τσιφή στον κ. Μερτζάνη (STAR Λαμίας).
Παρόλα τα μαργαριτάρια (εκμαιεύω...λεφτά, ορκωτοί...εκτιμητές -& αργότερα -ορκωτοί εκκαθαριστές κ.λ.π.) παρόλη την εκφορά του λόγου και την παντελή έλλειψη ειρμού δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς έστω και να μειδιάσει με την απόλυτη ανεπάρκεια ενός Δημάρχου.

Υ.Γ. Πότε γίναμε πολιτεία? Πότε αποκτήσαμε κυβερνήτη και δεν το πήραμε είδηση?
Α.Π.Δ.

βοιωτός είπε...

ΑΠΔ,
έμαθα ότι είναι όπως τα λες.
Υπάρχουν κι άλλα όμως...

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ,
γνωρίζω ότι υπάρχουν και άλλα -γνωρίζω κυρίως τα παραπολιτικά. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι πότε (αν ποτέ) θα αντιδράσουμε συλλογικά, ως πολίτες (και δεν αναφέρομαι μόνο στα του Δήμου)Α.Π.Δ.

βοιωτός είπε...

Ηδη, ξεκινήσαμε.

nkalomiris είπε...

Βρε ανώνυμε, δεν γνωρίζεις πότε να αντιδράσετε συλλογικά; Μα φυσικά στις εκλογές. Αλλά τότε όλα τα ξεχνάμε. Και πάλι από την αρχή "να μαζευτούμε", "να αντιδράσουμε" κλπ. Άστα κούφια λόγια. Δεν φταίνε αυτοί. Μόνοι μας τους βγάζουμε. Μην κλαιγόμαστε τώρα σαν τις πουτάνες.

Ανώνυμος είπε...

Τροφώνιε,
Δεν τους βγάζουμε όλοι εμείς, αλλά η πλειοψηφία και επειδή η πλειοψηφία είναι συνιστώσα της Δημοκρατίας, την σέβομαι απόλυτα.
Το είδος της αντίδρασης που εννοούσα είναι εκείνο που ασκεί κριτική στα κακώς κείμενα και το οποίο δεν ασκείται, φυσικά μέσα στα καφενεία και από μεμονωμένους ανθρώπους αλλά μέσα από διευρυμένους πυρήνες.
Α.Π.Δ.