Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2007

Στη Γαλήνη για τον Παπανδρέου

Οι 18 άνθρωποι που συγκεντρώθηκαν στην πισίνα του ξενοδοχείου Γαλήνη, στα Καμένα Βούρλα, την προηγούμενη Παρασκευή το βράδυ, δεν γιόρταζαν κάτι ούτε τιμούσαν κάποια επέτειο.


Ομως ο λόγος της συνάθροισης ήταν εξίσου σοβαρός: η στήριξη του Γεωργίου Παπανδρέου στη μάχη για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ και οι ενέργειες που θα δρομολογηθούν για την καλύτερη ανάπτυξη του δικτύου των πολιτικών φίλων του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Και οι 18 έχουν κάποια επιρροή στον χώρο τους όμως από τους γενικότερα γνωστούς διακρίναμε την κ. Αφροδίτη Παπαθανάση, υποψηφία βουλευτή Φωκίδας με το ΠΑΣΟΚ, τον κ. Ακη Βαγιάκο, υποψήφιο στη Βοιωτία και τον κ. Γιάννη Σωτηρίου, γραμματέα της Περιφερειακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδας.

Οι παρόντες συμφώνησαν ότι η υποψηφιότητα Σκανδαλίδη στηρίζεται από τον Κ. Σημίτη, ότι στην επαρχία ο Γ. Παπανδρέου διατηρεί ισχυρότατες δυνάμεις σε απλούς ψηφοφόρους, οι οποίοι μάλιστα πιέζουν (και σε μερικές περιπτώσεις απειλούν) τους κομματικούς παράγοντες που έχουν δημοσίως ταχθεί με τον Ευ. Βενιζέλο και ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την επικράτηση του σημερινού προέδρου του Κινήματος.

Τον λογαριασμό για τους καφέδες και τα ποτά (πάνε οι χρυσές εποχές της εξουσίας με τα δείπνα και τις δεξιώσεις) πλήρωσαν οι σύντροφοι από τη Φθιώτιδα.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ
στις 23-9-07 σε άρθρο με τίτλο ρευμα Βενιζέλου στη Στερεά αναφέρεις τον Βαγιάκο με τον Βενιζέλο. Σήμερα λες άλλα.
Μας μπέρδεψες ή εσύ ή ο βαγιάκος

nkalomiris είπε...

Σάκη τι ρωτάς; βάρκα γιαλό οι ιδεολογίες και τα συμφέροντα στην πολιτική σκηνή της Ελλάδος.

βοιωτός είπε...

Συνηθίζονται αυτά... Δεν είναι καν κατακριτέα.

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ
ποιά συνηθίζονται:
Οι πολιτικοί να παλατζάρουν ή οι δημοσιογράφοι να γράφουν πριν διασταυρώσουν την εγκυρότητα μιάς είδησης;;;
συγνώμη αλλα και τα δύο είναι κατακριτέα.

βοιωτός είπε...

Σάκη,
μην υπερβάλλουμε. Σε τέτοιου είδους κρίσεις όλα τα στελέχη προσπαθούν για την πολιτική τους ανέλιξη. Οσο κυνικό κι αν ακούγεται πάνε μ' αυτόν που τους υπόσχεται περισσότερα. Οποτε μην εκπλαγείς αν έχουμε πάλι αλλαγές.
Οσο για τους δημοσιογράφους και στις δύο περιπτώσεις έχουν δίκιο. Και όταν αφήνεις να διαρρεύσει ότι σχεδόν τα βρήκες με τον Χ και μετά συμμετέχεις σε συκέψεις για την στήριξη του Ψ

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ
άλλο εάν έχει κάνει δήλωση ένας πολιτικός ότι είναι με τον τάδε άλλο εάν διαρρέει την είδηση ένας δημοσιογράφος με ή χωρίς την έγκριση του πολιτικού για λόγους σκοπιμότητας.
Σε πρόσφατο άρθρο αναφέρεις οτι ο Τόγιας επισκέφθηκε τον Παπανδρέου για να του δηλώσει την υποστήριξή του.
Την δήλωση αυτή την έκανε ο Τόγιας ή δημοσιογραφικές πληροφορίες και εάν ισχύει το δεύτερο έγινε με ή χωρίς την έγκριση του Τόγια;
Είναι πολύ σοβαρό αυτό το θέμα για το μέλλον ενός πολιτικού προσώπου και νομίζω οτι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όλοι μας.
ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΏ ΜΑΖΊ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.

βοιωτός είπε...

Σάκη, επιμένεις.
Λοιπόν, ό,τι γράφουμε είναι έγκυρο 100%.

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ
σε εμπιστεύομαι
άρα 100% ο Βαγιάκος ήταν στις 23/9 με τον Βενιζέλο και 100% είναι σήμερα με τον Παπανδρέου και 100% θα είναι αύριο με εμένα.
Είναι πιό έντιμο για έναν πολιτικό να μη πάρει θέση σήμερα υπερ κανενός απο τους δύο, παρά να διαδίδει στα ΜΜΕ ότι το παίζει δίπορτο για νάναι μέσα. Αλλά εννοώ πολιτικό όχι δυστυχώς τον Βαγιάκο!!!

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ
για τον Τόγια δεν μου απάντησες την επίσκεψη στον ΓΑΠ την έπιασαν οι μάγκες των ΜΜΕ ή το δήλωσε ο ίδιος;

Ανώνυμος είπε...

Den sas pisteuw ... Katheste kai sxoliazete poios phge gia kafe kai me poion ... kai poios htan me poion klp klp ... Auta xreiazetai o topos toutos? An pragmatika endiafereste gia to PA.SO.K. kante kati kai afhste ta koutsombolia kai tis "katinies". Hmarton ....!!! Anoikste ligo kai ta mualia sas na aeristoun kanonika giati enw einai sfragismena ... exoun parei polu aera ...