Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2007

Με προβλήματα η ψηφοφορία στο ΠΑΣΟΚ

Παπανδρέου vs Βενιζέλος. Τα ψέματα τελείωσαν

Η μεγάλη -πολύ μεγαλύτερη του αναμενομένου, βοηθούντος και του ολολάμπρου ήλιου- προσέλευση των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει μέχρι στιγμής και στη Βοιωτία την ψηφοφορία για την ανάδειξη αρχηγού που διεξάγεται από το πρωί.

Μικροπροβλήματα παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό σύστημα, κυρίως εξ αφορμής των νέων εγγραφών, και μικρή αλλά υπαρκτή ανησυχία διακατέχει τους υπεύθυνους του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι δεν προβλέπεται ησυχάσουν πριν από τη λήξη της διαδικασίας.

Η μεγάλη προσέλευση μελών και φίλων του κινήματος θεωρητικά ωφελεί την υποψηφιότητα Βενιζέλου, όμως -για τη Βοιωτία- η πλευρά των παπανδρεϊκών υποστηρίζει ότι υπάρχει μεν αυξημένη συμμετοχή αλλά όχι "οργανωμένα αυξημένη συμμετοχή" και ως εκ τούτου δεν θα αλλάξει ο θετικός για τον Γιώργο συσχετισμός ισχύος στον νομό.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H ΠPOOΔEYTIKH ΠAPATAΞH δεν υπάρχει ούτε για να συμπληρώνει το διπολικό σκηνικό ούτε για να εξυπηρετεί τις επιδιώξεις των στελεχών της. Yπάρχει χάριν της κοινωνίας και δραστηριοποιείται υπέρ των αδυνάτων.

Ανώνυμος είπε...

to μμηνυμα για α΄λυριο 12-11-2007 είναι η ενότητα και μακρια οι αυλοκόλακες. Αυτοί που καταφερν για πρωτη φορτά να φέρουν το ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία 2ο κομμα. Ονόματα βλεπουμε αν θυμηθούμε το ψηφοδέλτιο "νικης".
Ο λαός δεν περιπάιζεται. Δίνει μαθήματα και στέλνει μηνήματα. Σε όλους και όλες.
Χρειάζεται σύνεση και συστράτευση για το όλον ΠΑΣΟΚ.
Όσοι καταλαβάινουν ότι έχουν αυθύνη άες παοτραβηχτούν ελαφά, μήπως δούμς άλλη πορεία. Όσο για τηη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, δεν περισσεύουν σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 3:05.Το τελευταίο μου άρεσε "δραστηριοποιείται υπέρ των αδυνάτων".Ζείς στην Ελλάδα?

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑ 10.15 Μ.Μ. ΤΗΣ 11-11-2007.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΦΟΡΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ.
ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ. ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ.
ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.
ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΙΣΩΣ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗΦΌΡΑ ΠΟΡΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αν έχουν φιλοτιμο ΜΕΡΙΚΟΊ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ εκει στη Νομαρχιακή,ίσως αν΄ληκουν στοο ίδιο κλίμα, πρέπει να παραιτηθούν για όλα ΄οσα έκαναν και ξέρουν καλα τι εκαναν σε βάρος του ΓΑΠ. Σαν απλά μέλη να δωσουμε όλοι τον αγώνα μας.

Ανώνυμος είπε...

Γίαννο έτσι είναι αλλά τι να κάνουμε χρωστούσανε χάρη στο μεγάλο Βοιωτάρχη Ακριβάκη. Δεν μπορούσανε να ακολουθήσουνε άλλη γραμμή. Πρέπει να απαλαχθέι η νομαρχιακή από όλα τα τσουτσέκια του Αλέκου άμεσα. Ακούς Γιώργο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραμανλής πάλι τα κατάφερε απόψε. Ο χοντρός θα κάνει πάρτυ σίγουρα. Κατέφερε και έπεισε τους Πασόκους να ψηφίσουν Γιωργάκη παρουσιάζοντάς τον ως αδικημένο για να κερδίσει την συμπάθεια του κόσμου. Και ο Κουρής θα τρίβει τα χέρια του φυσικά γιατί αυτός δουλεύει για τον Καραμανλή που δεν θα ήθελε αντίπαλο τον Βενιζέλο στις επόμενες εκλογές για να τις χάσει.
Πρόβατα πασόκοι σας επιβάλλουν τι να ψηφίσετε και εσείς το χάφτετε! Φάτε τώρα τον Γιωργάκη άλλα δυο χρόνια στη μάπα και ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε την Διαμαντοπούλου την αμέσως επόμενη στη λίστα του διεθνούς σιωνισμού.
Και πάλι για μια ακόμα φορά. Ζώα πασόκοι! Βρε ουστ