Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2007

Κρίσιμο Δημοτικό Συμβούλιο στη Λιβαδειά

Υιοθετώντας την πρόταση της viotia (Σοκ και δέος - Το πόρισμα για τη ΔΕΠΑΛ 3 ), ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Λιβαδειάς κ. Χρήστος Παλαιολόγος, δήλωσε ότι η παράταξή του έχει προσφύγει στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για την κατασκευή του Μουσείου στο Ζερίκι, το Γήπεδο και τη ΔΕΠΑΛ.

Με τον τρόπο αυτό ο κ. Παλαιολόγος αναλαμβάνει το μέρος της ευθύνης που του αναλογεί για να ανακοπεί η πορεία της -θεσμικής, πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής- προϊούσας παρακμής που ακολουθεί εδώ και πολύ καιρό ο Δήμος Λεβαδέων.

Εκείνο που μένει είναι να δούμε στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο ποιοι από τους δημοτικούς συμβούλους θα τολμήσουν τη ρήξη που είναι απαραίτητη για την αναγέννηση του Δήμου και για την αναβάθμιση του ίδιου του Δημοτικού Συμβουλίου και ποιοι θα κλείσουν, για λόγους μικροπολιτικής σκοπιμότητας, τα μάτια και θα αφήσουν τη Λιβαδειά να κατρακυλά όλο και πιο χαμηλά στο βούρκο της ανυποληψίας.
Σοκ και δέος - Το πόρισμα για τη ΔΕΠΑΛ


Για τη συνέντευξη Παλαιολόγου και την απάντηση Τσιφή (με επιστολή-δελτίο Τύπου όπου ο συντάκτης συγχέει με μυθιστορηματικό τρόπο πρόσωπα και παρατάξεις - ενικούς και πληθυντικούς- έργα και οράματα) θα τα πούμε μετά το αποψινό Δημοτικό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: