Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2007

Τα τελικά αποτελέσματα στο ΠΑΣΟΚ

Πριν από λίγο έγιναν γνωστά τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ.
Ψήφισαν: 769.156
Έγκυρα: 763.674
Άκυρα: 5.482
Λευκά: 1.212
Παπανδρέου Γιώργος: 427.021 (55,91%)
Βενιζέλος Ευάγγελος: 291.593 (38,18%)
Σκανδαλίδης Κώστας: 43.848 (5,74%)

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΠΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΟΙ ΤΥΧΟΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΠΑΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ. ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ. ΑΠΛΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΎ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΝ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ. ΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΡΟΛΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΚΗΣ.

Medeon είπε...

Αγαπητε Παρατηρητη

Το πρωτο ζητουμενο για εμενα ειναι να σταματησει η αμφισβητηση στο προσωπο του προεδρου, Γεωργιου Παπανδρεου.
Κανεις δεν μπορει να ειναι στο απυροβλητο μεν, να ασκηθει καλοπιστη κριτικη μετα και κυριως πριν απο λαθη/στυλ θεσης Παπανδρεου για το σχεδιο Αναν, οχι ομως αλλη βαβουρα γυρω απο ολα.
Το αρχηγικο προφιλ του Παπανδρεου ειναι ενισχυμενο παρα ποτε αυτη τη στιγμη, ενας ενδεχομενος ομως νεος κυκλος εσωστρεφειας θα οπισθοδρομησει παλι το ΠΑΣΟΚ. Η νεα αφετηρια, η οποια παντα προκυπτει απο μια καθαρση οπως η διαδικασια της 11 Νοεμβρη,ειναι ενα καλο momentum το οποιο εαν δεν το αντιληφθουν ομως εκεινοι που πρεπει θα ατονησει με νεα ενδεχομενη εσωστρεφεια. Καποια στιγμη πρεπει το ΠΑΣΟκ να κανει συνεχομενα βηματα μπροστα και οχι να ισσοροπει αναμεσα σε ψευτοδιλληματα που υπηρετουν κυριως προσωπικες φιλοδοξιες.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΦΙΛΕ ΜΕΔΕΩΝΑ.
ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΜΙΕΣ ΕΚΦΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΖΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ.ΟΧΙ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΟΙ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΨΕΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ. ΟΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΟΡΕΙΑ. ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΚΟΙΩΝΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΣΘΕΝΟΣ. ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΙΣΚΟΙ ΠΑΡΑ ΤΩ ΑΡΧΗΓΙΣΚΩ ΚΟΚ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ
Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ
ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θηβαίε γράφεις και με κεφαλαία τώρα αθεόφοβε. Καραγκιοζελίκια ρε φίλε.
Κάποιος πιο κάτω σε εντάσει στο ρεύμα βενιζέλου. Είναι αλήθεια?Ψήφισες Βενιζέλο ? Πως αφήνεις άλλους να απαντάνε για σένα, δεν έχεις άποψη πλέον?Εσυ δεν έλεγες ότι δεν είσαι με κανέναν.Κοροιδία και ψέμματα τέλος εε. Αντε τώρα κοίτα να είσαι με τον Γίωργο έστω και αργά μήπως περισώσεις λίγο κύρος.

Ανώνυμος είπε...

Μεδεών
Κατ αρχήν σου δηλώνω υπεύθυνα ότι οποιοδήποτε άρθρο δικό μου, που αφορά εσένα, έχει την υπογραφή Θηβαίος και καμία άλλη. Όποιοι υπαινιγμοί ανωνύμων δεν αφορούν εμένα. Απλά δεν μπορώ να παρακολουθώ καθημερινά το αξιόλογο blog του βοιωτού. Δεν έχει νόημα άλλωστε να κρύβομαι, διότι αφ ενός δεν είναι του χαρακτήρα μου και αφ ετέρου ακόμα και να γνώριζες τα πραγματικά στοιχεία μου, δεν έχω να κρύψω κάτι που να αξίζει. Το όνομα Θηβαίος ένα απλό τοπωνύμιο είναι. Ένα απλό μέλος του ΠΑΣΟΚ είμαι.
Πριν σχολιάσω το άρθρο σου, δηλώνω προκαταβολικά ότι συμφωνώ με τις απόψεις σου. Απλά έχω ορισμένες παρατηρήσεις.
Κατ αρχήν ο τρόπος γραφής δείχνει έναν εντελώς διαφορετικό άνθρωπο μία άλλη προσωπικότητα από αυτόν που ήξερα, που σημαίνει, είτε ότι ο παλιός, κατά τη γνώμη μου μεδεών , δεν υπάρχει ακολουθώντας και αυτός το σλόγκαν ¨άλλαξέ τα όλα ¨, είτε ότι προσπαθείς εν γνώσει σου να δείξεις έναν άλλο άνθρωπο. Προσωπική επαναλαμβάνω άποψη. Ίδωμεν !!
Η καθαρή εντολή στον ΓΑΠ είναι γεγονός συμφωνώ επίσης και για την διάχυτη ανησυχία που επικρατεί στο πασοκ για το μέλλον του. Προσωπικά ανησυχώ όπως και εσύ. Έχω την εντύπωση ότι ο ΓΑΠ κέρδισε μία μάχη και όχι τον πόλεμο και η επόμενη μάχη θα γίνει στο Συνέδριο, ελπίζω να συμφωνείς και εσύ και να μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Εύχομαι ο πρόεδρος μέχρι το συνέδριο να έχει ενώσει το ¨ κομματικό¨ με το ¨κοινωνικό¨ όπως λένε ΠΑΣΟΚ και κατά την γνώμη μου πιστεύω αν βοηθήσουμε όλοι, θα επιτευχθεί ο νέος αυτός στόχος. Έχει πολύ και δύσκολη δουλειά ο πρόεδρος.
Η αναφορά σου για τους δημοσιογράφους των ΜΜΕ είναι σωστή αλλά για το γεγονός ότι διεκδικούν οι δημοσιογράφοι ισχυρότερη φωνή από τους βουλευτές ευθύνονται κύρια περίπου καμία 30/ρια βουλευτές πρωτοκλασάτα στελέχη από όλα τα κόμματα, που έχουν κάνει μαζί τους συμφωνία δούνε και λαβείν, με στόχο την εκατέρωθεν διαφήμιση και αυτοπροβολή τους, μονοπωλώντας τα κανάλια καθημερινά οι ίδιοι και οι ίδιοι.
Είναι γνωστή η καθημερινή πολύμηνη κόντρα Βενιζέλου και Ντόρας στο πρόσφατο παρελθόν που ίσως εάν δεν υπήρχε αυτή, δεν θα είχαμε σήμερα τον Βενιζέλο διεκδικητή. Για την Ντόρα θα τα πούμε αργότερα.
Τελικά η συμμετοχή των μελών και φίλων ήταν μεγάλη αλλά κατά τι μικρότερη από αυτή του 2004. Αυτό θέλει ανάλυση και είναι σημαντικό, αλλά δεν είναι του παρόντος.
Θα σταθώ στο ¨άλλαξέ τα όλα¨ και στην ¨ήρεμη δύναμη¨ που λες για τον ΓΑΠ.
Ήρεμη δύναμη δεν υπάρχει και τα δύο δεν συμβαδίζουν, είναι μια αδύνατη χημική και μαθηματική εξίσωση. Το ίδιο σλόγκαν έκανε το λάθος και χρησιμοποίησε προεκλογικά η Σεγκολέν Ρουαγιάλ για τον εαυτό της και είδαμε τα αποτελέσματα.
Για να τα αλλάξει όλα ο ΓΑΠ πρέπει πρώτα να αλλάξει τον εαυτό του μετά ορισμένους από τους συνεργάτες του, θάβοντας μια πολύχρονη συνεργασία μαζί τους και μετά να ακολουθήσουν οι άλλοι. Πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο αλλά μόνο έτσι θα πείσει ότι το ¨ρεύμα¨ Βενιζέλου θα σβήσει στην πορεία του. Πίστεψέ με γνωρίζω πολύ καλά ότι ορισμένοι συνεργάτες του, απέτυχαν στον ρόλο που είχε επωμισθεί ο καθένας. Οφείλει να τους απομακρύνει όσο βαρύ και εάν ακούγεται. Τέλος πρέπει να εξομαλύνει και το μίσος που καλλιεργήθηκε μέσα στην οικογένειά μας, στο οποίο μερική αλλά μικρή ευθύνη φέρεις και εσύ φίλε μου όσον αφορά τον Νομό μας σύμφωνα με την προσωπική μου άποψη.
Την προηγούμενη φορά στις 18-10-07 σου έκανα ορισμένες ερωτήσεις ( όπως και άλλοι συνάδελφοι) και είπες ¨οι απαντήσεις θα δοθούν την ώρα που πρέπει¨. Επειδή μ αρέσει ο διάλογος και όχι ο μονόλογος ακόμα και τώρα ετεροχρονισμένα περιμένω αν όχι σ όλες, τουλάχιστον σε ορισμένες από τις ερωτήσεις μου, τις απαντήσεις σου. Τις χρωστάς φίλε μεδεώνα όχι μόνο σ εμένα αλλά και σε άλλους συναδέλφους που έκαναν ανάλογες παρατηρήσεις τότε. Μπορείς όμως να απαντήσεις και μονολεκτικά με μια μόνο λέξη που κάποτε πρέπει να την λέμε όσο και εάν δεν μας αφήνει ο εγωισμός μας, άλλωστε σε βοηθά και η ανωνυμία και επιμένω ένα πολιτικό στέλεχος σαν εσένα, δεν μπορεί να αφήνει πίσω του ¨ γκρίζες ζώνες ¨. Εύχομαι κάποτε να ανταμώσουμε.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς για ένα νέο ΠΑΣΟΚ που είμαι σίγουρος ότι θα βγει πιο δυνατό το 2008 και θα πετύχει τον στόχο του σύντομα, αλλά με την συνεργασία όλων.
Για αυτό τον κοινό μας στόχο αγωνιζόμαστε όλοι για πολλά χρόνια, αυτό να θυμάστε όσοι διαβάσατε τα παραπάνω, τα άλλα ξεχάστε τα.

Ανώνυμος είπε...

Θηβαίε
Τι εννοείς ότι ο ΓΑΠ κέρδισε μια μάχη και όχι τον πόλεμο. Δηλαδή τι καταλαβαίνεις θα πλακωνομάστε καθέ τρείς και λιγό έτσι για να κρατιόμαστε σε φόρμα. Εσύ αποδέχεσαι το κύρος ενός ηγέτη που τον αποκαλείς Γιωργάκη?Είσαι ικανοποιημένος από το ποσοστό που πήρε ο Βενιζέλος ή με τη ψήφο σου προσδοκούσες παραπάνω?Στη Θήβα πάντως καλά πηγε.

Ανώνυμος είπε...

Ολοκαίνουργιε ανώνυμε
Δεν αποκάλεσα γεωργάκη τον ΓΑΠ.
Δεν είπα ότι ψήφισα Βενιζέλο.
Δεν κάνω εγώ τον πόλεμο που κατά τη γνώμη μου είπα θα συνεχιστεί εάν δεν μπορέσει να ενώσει το ΠΑΣΟΚ ο ΓΑΠ. Είπα εύχομαι να το ενώσει και εάν βοηθήσουμε όλοι θα επιτευχθεί αυτός ο στόχος.
Διάβασε προσεκτικά όσα υπογράφω ως Θηβαίος και όχι ως οποιοσδήποτε ανώνυμος παλιός ή καινούργιος που δεν έχω καμία σχέση μαζί τους.
Μου είναι αδιάφορο εάν το πιστεύεις αυτό ή όχι .
Αν κατάλαβες από την παραπάνω επιστολή ότι στόχος μου είναι να πλακωνόμαστε κάθε τρεις και λίγο λυπάμαι .
Αν θες εσύ προσωπικά να πλακώνεσαι κάνε αντιπολίτευση στην ΝΔ και εγώ μαζί σου φίλε. Δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Θηβαίε
Μη θυμώνεις.Κάποιος καλοθελητής πιο κάτω ανέφερε οτί ανήκεις στο 37% που ψήφισε Βενιζελό άρα σε αυτόν να απαντήσεις. Η στάση σου όμως ολό αυτον τον καιρό δεν δείχνει να ψήφισες ΓΑΠ άρα υποθέτω οτι ψήφισες Σκανδαλίδη. Κατά τα άλλα συμφωνώ βουρ επίθεση σε Κωστάκη Καραμανλή.Πολύ τον αφήσαμε.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια
γεωργάκη τον λέει όλη η Ελλαδα ακόμα και αυτοί που τον στηριξαν δεν είναι υποτιμητικό απλά έγινε παρατσούκλι. Εχει δίκαιο ο θηβαιος ο εχθρός είναι η ΝΔ
θηβαίε
για την τελευταία παράγραφο σου είμαι μαζί σου.

Medeon είπε...

Αγαπητε Θηβαιε

καλως ηρθες και παλι. Εγω προσωπικα σε πιστευω οτι φερεις την ευθυνη για οσα μονο υπογραφεις με το τοπωνυμιο σου και αντιστοιχουν στο ιδιαιτερο υφος σου. Επειδη εχουμε γεμισει με ανωνυμους θα σου προτεινα να κανεις και ενα προφιλ blogger οπως ο Τροφωνιος, ο criss, o παράλληλος, ο μεδεων, αφου πλεον παρεμβαινεις συχνα.Συμφωνω επίσης και με το ηρεμο πλεον υφος που προσεγγιζεις τα πραγματα και συμμεριζομαι απολυτα τις ανυσηχιες σου για το μελλον του ΠΑΣΟΚ.
Δυο λογια για το Μεδεων αφου ρωτας. Ο Μεδεων φιλε Θηβαιε ειναι ενα προσωπο ,που υπογραφει ως μπλογκερ απο τον Απριλιο. Ειναι ενα προσωπο με στυλ αποφασιστικο που καποιες φορες χρησιμοποιει και σκληρη γλωσσα κριτικης αλλα προσπαθει τουλαχιστον να ειναι ακριβοδικαιος με την κοινωνια και ιδιως τους φορεις εξουσιας της ή αλλιως επιδοξους εξουσιαστες της, θηριοδαμαστες της ισσοροπιας των εξουσιων(βλ.balance theory USA).Ειναι ο ιδιος ανθρωπος που μαζι με την χρυση τριαδα του Βοιωτου, Τροφωνιου,Μετοικου πριν απο εφτα μηνες καλλιεργουσαμε την τοτε παρθενα γη της μπλογκοσφαιρας στη Βοιωτια με συχνα σχολια.Πλεον εχουν φυτρωσει πολλα νεα ταλεντα και δεν ειμαστε μεταξυ συγγενων και φιλων ωστε ο Βοιωτος να απαντα σε ολα τα σχολια μας οπως τοτε.Αυτο ειναι καλο, η μαζικη συμμετοχη πλεον.Ειναι ο ιδιος ανθρωπος που εχει περιβαντολλογικες ανησυχιες,(βεβαια το επιπεδο μου εδω δεν φτανει την τεχνογνωσια του εξπερ στο ειδος Μετοικου), που προβληματιστηκε για τις αναπτυξιακες προοπτικες του νομου(και τα χαμενα στοιχηματα (βλ. αυτοκινητοδρομιο),που ελυσε κουιζ του Βοιωτου, που ως ρομαντικος και απαιτητικος δον κιχωτης μελαγχολει απο το ποιον και το συνολικο επιπεδο των δημοσιων προσωπων υπερκομματικα στον ιστορικο νομο μας.Ειναι το ιδιο προσωπο που ανηκει παραδοσιακα στο χωρο της Κεντροαριστερας(Μετοικε ακομα πρεπει να το ορισουμε στην κοινωνια σαν μεγεθος,ξερω εσυ διαφωνεις) και ενιωσε εκεινο το τραγικο διημερο για το ΠΑΣΟΚ ,βραδυ 16 Σεμπτεμβρη με τεταρτη 19 Σεμπτεμβρη οτι απειλουνται τα δημοκρατικα ιδεωδη του πρωτα ως πολιτης και μετα ως ψηφοφορος του ΠΑΣΟΚ λογω του τροπου και του υφους με το οποιο επιχειρηθηκε η αλλαγη ηγεσιας.Και να εισαι σιγουρος δεν ημουν ο μονος.Για να ειμαι ακριβης οπως ειπε ενα φιλος εκεινο το διημερο, ξαναθυμηθηκαμε οτι ειμασταν ΠΑΣΟΚ. Η μαζικοτητα της επιθεσης στον Παπανδρεου, η ταχυτητα δηλαδη με την οποια εξελιχθηκαν ολα, πριν καταλαβουμε τι εγινε και να συνελθουμε απο το σοκ της ηττας, ξυπνησε απο το ληθαργο απο παλιους αγωνιστες του ΠΑΚ μεχρι απογοητευμενους νεολαιους που αφησαν την απαθεια της προηγουμενης χαμενης τριετιας για το ΠΑΣΟΚ και προσπαθουσαν να καταλαβουν τι συμβαινει.Πολλοι εκνευριστηκαν, μεταξυ αυτων και εγω γιατι οπως ειπε και ο Παπουτσης, οταν καποιοι αγωνιζοτουσαν για τη Νικη καποιοι επενδυαν στην ηττα.Εαν το υφος μου,μονο για εκεινη την ημερα, προσεβαλλε εσενα ή καποιους αλλους ή και τα προσωπα που αναφερθηκα σας ζηταω συγνωμη.Απο το ειμαι παρων ομως του Βενιζελου την Κυριακη το βραδυ στο Ζαππειο μεχρι την 11 Νοεμβρη γιναμε ολοι σοφοτεροι.Ο τροπος εκδηλωσης της προσχεδιασμενης αμφισβητησης ομως του Παπανδρεου μας προκαλεσε, δεν αγανακτησαμε απο μονοι μας καποιοι μας εβαλαν στην πριζα, δεν προεκυψε απο παρθενογενεση η αντιδραση μας.Δεν χρειαζεται να εισαι απο πριν με τον ενα ή τον αλλον για να καταλαβεις οτι καποιοι τον αμφισβητουν και τον πολεμουν 3 χρονια τωρα.Για πρωτη φορα βιωσαμε κοινωνιολογικα και λιγοτερο πολιτικα ποια ειναι τα νεοσχηματισμενα τμηματα απο αστικης υφης κομματια του ΠΑΣΟΚ, ποσο ασυμβιβαστα ειναι καποια ζευγη στελεχων μεταξυ τους πλεον λ.χ Παναγιωτακοπουλος/Ευα Καιλη, Μιλενα Αποστολακη ή Τζουμακας/Λοβερδος και ποσο δυσκολη ειναι η συνθεση Ιδεων και της ποικιλομορφιας των Στελεχων μεταξυ τους.Ουτε καν η κατηγοροποιηση τους δεν ειναι ευκολη.(Διαχωρισμοι οπως Σημιτικοι και Παπανδρεικοι ή Κεντρο και Αριστερα ειναι για εμενα ατυχεις και υπεραπλουστευμενοι σε επιπεδο στελεχων).Τελικα μονο η προσωπικοτητα του Ανδρεα Παπανδρεου,η εικονα αυτη του μεγαλου πατερα που ολοι φοβοταν και σεβοταν ή η πιττα της εξουσιας επι Σημιτη σε συνδυασμο με τους εκβιασμους του,κρατουσε τα προσχηματα ενοτητας σε ρευματα μαλλον προσωπων και μετα Ιδεων που υποβοσκουν στο ΠΑΣΟΚ με το σημερινο υφος τους απο το 1990,οταν πρωτοεμφανιστηκαν στην ιστορικη κριση του Πεντελικον.
Η αποτιμηση, που εκανα για το αποτελεσμα της 11 Νοεμβρη εμπεριεχει εν πολλοις και τις ανησυχιες μου για το μελλον.Για τις ενστασεις σου φιλε Θηβαιε στον ορο ηρεμη δυναμη για ΓΑΠ,εχουμε καιρο να συζητησουμε και στο μελλον.

Με εκτιμηση

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ
Μας απογοήτευσες σου ξέφυγε η πολιτική είδηση της χρονιάς για την βοιωτία.
¨Έγκριτη¨ εφημερίδα της Θήβας που έχει το χρώμα των ταξί της Αθήνας, έγραψε χθες ότι ¨ η μόνη πολιτική λύση για την Βοιωτία είναι ο Κατσιμπούρδας¨.
ΝΔ/κρατες τρέμετε, ο 80/χρονος νεανίας θα σας κατατροπώσει . Ας ανακράξουμε όλοι μαζί
ζήτω, ζήτω, ζήτω (τρις) και ουρα, ουρα,ουρα......(πολλάκις).
Ολοι οι Αλτσχαιμερ μαζί σου μεγάλε!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν η πρόσθεση των ψήφων κάθε υποψηφίου έβγαζε και το σωστό άθροισμα όλα θα ήταν καλά.

Μόνο που δυστυχώς για το ΠΑΣΟΚ για άλλη μια φορά δεν "κλείνουν" τα νούμερα.

Εντέλει παρά την ωρίμανση του Προέδρου του εξακολουθεί να έχει ένα πρόβλημα στα μαθηματικά

Ανώνυμος είπε...

Αρχίσατε να υπονομεύετε πάλι το Γιώργο;
Βενιζελικοί δεν βλέπω να έχετε μέλλον στο ΠΑΣΟΚ που φτιάχνουμε.
Δεν θα μας λείψετε, δεν προσφέρεται και τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Πρασινοφρουρέ το πάει για διάλυση το ΠΑΣΟΚ το εβραιόπουλο ο Παπανδρέου, Νινέικο Τζαδ. Τώρα που τον έμαθε ο κόσμος ότι είναι μπάσταρδος (δύο φυλών γένος) ποιός σωστός έλληνας (εκτός πορωμένων ΠΑΣΟΚων) και κλεφτών (δεν αφήνουν ορκωτούς λογιστές να κάνουν ισολογισμό), θα τους ψηφίσει;Θηβαίοι αντιπαπανδρεικοί

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 4:25 μμ
σιγά ρε μεγάλε πολύ μπούγιο πήρες
κάνε και λίγο κράτει.