Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2007

O Παπανδρέου στη Χαλκίδα

Κι ενώ φαίνεται ότι η μάχη για την προεδρία στο ΠΑΣΟΚ έχει κριθεί -υπέρ Παπανδρέου- οι τρεις υποψήφιοι δίνουν την ύστατη μάχη να διευρύνουν όσο το δυνατόν τα όρια της επιρροής τους καθώς είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο συσχετισμός ισχύος που θα προκύψει στις 12 Νοεμβρίου θα καθορίσει εν πολλοίς την πορεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα επόμενα χρόνια. Από αυτή την άποψη η προσπάθεια των τελευταίων ημερών επικεντρώνεται στις περιοχές που θεωρούνται αμφίρροπες όπως οι μεγάλοι νομοί της Στερεάς Ελλάδας, Εύβοια, Βοιωτία και Φθιώτιδα.

Σήμερα λοιπόν το απόγευμα ο Γιώργος Παπανδρέου θα επισκεφθεί την Εύβοια, την οποία οι επιτελείς του Ευάγγελου Βενιζέλου υποστηρίζουν ότι "κερδίζουν" και όπου και το χωριό καταγωγής της οικογένειας Βενιζέλου.

Ο Παπανδρέου θα μιλήσει στο ξενοδοχείο "Λούσυ", στην παραλία Χαλκίδας, στις 4.30 μ.μ..

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νέα ισχυρή εντολή ζήτησε ο Γιώργος για μια νέα πορεία στο ΠΑΣΟΚ και επιτέθηκε για μια ακόμη φορά στα συμφέροντα που θέλουν να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη.

Δεν μας είπε τίποτα για τον νομάρχη Ευβοίας που δίνει λεφτά για τους πυρόπληκτους σε ρουσφέτια και ψηφοθηρία ούτε για τη χιεραγώγηση του Αντρέα Ρουμελιώτη που σήμερα στην Ελευθεροτυπία γράφει υπέρ του Παπανδρέου

Χαλκίδα για Βοιωτία. Θα τα ξαναπούμε!!!!

Ανώνυμος είπε...

in.gr
Σε τομές και αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ υποσχέθηκε, για άλλη μία φορά, ότι θα προχωρήσει ο Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας την Τρίτη το απόγευμα σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στη Χαλκίδα. Παράλληλα, τόνισε πως θεωρεί ότι έπραξε στο ακέραιο το καθήκον του απέναντι στο ΠΑΣΟΚ».

Από τις 12 Νοεμβρίου εγγυώμαι ότι θα προχωρήσω σε τομές και αλλαγές που θα επαναθεμελιώνουν το ΠΑΣΟΚ σε νέες βάσεις και δομές, με νέα πρόσωπα, με νέο ύφος και ήθος, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Επιπρόσθετα, κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές στις 11 Νοεμβρίου ώστε, «να δοθεί δυναμικά και αποφασιστικά η απάντηση σε αυτούς που θέλουν την πολιτική να είναι υπηρέτρια της οικονομίας».

Ο Γ.Παπανδρέου σημείωσε παράλληλα, ότι το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται αυτή την ισχυρή εντολή, ώστε «η χθεσινή ήττα να γίνει αυριανή νίκη».

Αναφερόμενος στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι στη Εθνική Συνδιάσκεψη συζητήθηκαν ανοιχτά όλα τα ζητήματα, για το παρόν και το μέλλον της χώρας, επαναλαμβάνοντας ότι το νέο ΠΑΣΟΚ θα επιστρέψει στη βάσης του και θα παρεμβαίνει αποτελεσματικά.

Παράλληλα, τόνισε ότι έχει ήσυχη τη συνείδησή του, διότι θεωρεί ότι έπραξε στο ακέραιο το καθήκον του απέναντι στο ΠΑΣΟΚ και την πατρίδα. Επιπλέον, επισήμανε ότι «απάντησε όχι στα εκβιαστικά πρωτοσέλιδα της διαπλοκής» γιατί είχε καθήκον απέναντι στο ΠΑΣΟΚ.

Ο Γιώργος Παπανδρέου κατήγγειλε παράλληλα, «τα συμφέροντα με ονοματεπώνυμο,που επιχείρησαν να καθοδηγήσουν τη διαδικασία εκλογής προέδρου»

Πολύ πιο βαθιά, από του ΠΑΣΟΚ, χαρακτήρισε τα προβλήματα της Νέας Δημοκρατίας τα οποία προέρχονται από τα αδιέξοδα της πολιτικής της που ακολουθεί ο πρόεδρος του Κινήματος

Σε προσπάθεια να καθορίσει εμφανώς τις διαφορές του κόμματός στο οποίο ανήκει με τη ΝΔ τόνισε ότι «εκπροσωπούμε δύο διαφοφετικούς κόσμους».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

βοιωτός είπε...

Χαλκίδα,
συγνώμη τώρα το είδα. Ευχαριστούμε πολύ. Θα χαρούμε να τα ξαναπούμε.