Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2007

Η λύση της ΔΕΠΑΛ κυριαρχεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Λιβαδειάς

Για μια ακόμη φορά χωρίς εισηγητική έκθεση καλούνται οι δημοτικοί άρχοντες της Λιβαδειάς να αποφασίσουν σήμερα Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου τη λύση της ΔΕΠΑΛ, όπως σημειώναμε εδώ.
Ουδείς γνωρίζει ποιες είναι οι απόψεις της δημοτικής πλειοψηφίας για το μείζον αυτό ζήτημα, επί ποιας βάσης δηλαδή θα διεξαχθεί η συζήτηση. Ομως στην απογευματινή συνεδρίαση δεν θα κριθεί μόνο η δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας. Θα κριθούν και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης -η στάση τους και η βούλησή τους να επιλυθεί το πρόβλημα υπέρ του συμφέροντος της πόλης.
Θα επανέλθουμε...

ΥΓ: Στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνεται ακόμη συζήτηση για τα δημοτικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και σε όσα σχεδιάζονται καθώς και η μετατροπή της ΔΕΠΟΔΑΛ σε Ανώνυμη Εταιρεία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να υπάρχει εισήγηση ; Το μέλλον ήταν αποφασισμένο εδώ και καιρο . Μετρήθηκαν τα κουκιά και έβγαιναν , τα υπόλοιπα είναι διαδικαστικά. αντε καλή χρονιά και καλή αρχή στους υπαλλήλους της ΔΕΠΑΛ που θα ξεκινήσουν να αναζητούν εργασία , "ίσως προς μεγαλύτερο όφελός τους" όπως είπε και ο Γκριτζάπης , παραδεχόμενος έμμεσα ότι καλύτερα είναι να μην μπλέκεις με την παρούσα δημοτική αρχή........

Ανώνυμος είπε...

O ΚΥΡΙΟΣ ΓΚΡΙΤΖΑΠΗΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΒΟΛΕΨΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!