Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2007

Η συνέντευξη του προέδρου του Σωματείου εργαζομένων στη ΔΕΠΑΛ Αλέκου Καρκάνα

Δημοσιεύουμε συνέντευξη του προέδρου των εργαζομένων στη ΔΕΠΑΛ. Ο Αλέκος Καρκάνας κατάγγελλει την απόφαση λύσης της εταιρείας ως προειλημμένη για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων και αυτό αποτελεί βαρύτατη μομφή κατά του δημάρχου κ. Τσιφή. Επίσης αναφέρεται στη συστηματική απαξίωση της επιχείρησης, στις ευθύνες των διοικήσεων και των δημοτικών αρχών, στις κινητοποιήσεις αλλά και στο έργο της ΔΕΠΑΛ. Δείτε εδώ.
Αλ. Καρκάνας: "Βαρύτατες οι ευθύνες των διοικήσεων για τη ΔΕΠΑΛ-Προειλημμένη η απόφαση λύσης της εταιρείας"

Η συνέντευξη ελήφθη γραπτώς. Τοποθετήθηκε στη σελίδα Πρόσωπα στη viotia όπου θα μείνει πολύ καιρό πρώτο θέμα ώστε να διευκολυνθεί η συζήτηση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κ.ΚΑΡΚΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΣΘΑ ΣΑΣ... ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΣ ΕΠΤΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ.... ΜΠΗΚΑΝΕ ΜΠΗΚΑΤΕ- ΕΝΩ ΟΙ ΚΛΕΙΔΑΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟΜΥΛΟ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ-ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΜΥΛΟΥ? ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΝΟΗΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΙ ΜΠΗΚΑΝΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΙΣ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ?ΑΝ Ο ΤΣΙΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΑΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΔΡΑΚΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γκαργκανα σου ελειψε το ποτο η μπαρα το σερβις η να κτυπας την ταμειακη και εισεβαλες στο Νερομυλο.Απο που πηρες αδεια?Πως χρησιμοποιησατε δημοτικο χωρο?