Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2008

Η τελευταία προειδοποίηση

Εγραφα εδώ Τα παράσιτα και η λογοκλοπή πριν από 6 μήνες ότι τοπικές εφημερίδες(;) δημοσιεύουν αυτούσια κείμενα από τη viotia. Μου καταγγέλλουν φίλοι και γνωστοί ότι συνεχίζεται η λογοκλοπή και στα θέματα και στα κείμενα. Αυτή εδώ λοιπόν είναι η τελευταία προειδοποίηση για να μην ξανασυμβεί: αλλιώς εκτός από την δικαιοσύνη θα προβούμε και σε αποκαλύψεις....Και τότε θα γελάσουν πολλοί αλλά θα κλάψουν και αρκετοί.

10 σχόλια:

ckoutros είπε...

Φα' τους!!!
Δεν εχουν κανενα δικαιωμα να σου κλεβουν τα κειμενα. Πρεπει να σε ρωτουν αν θελουν να δημοσιεψουν κειμενο σου ή τουλαχιστον να αναφερουν τη πηγη.

Ανώνυμος είπε...

^_^ Βοιωτέ, αντιγράφουν γιατί είναι ανίκανοι να...γράφουν!Επιβιώνουν γιατί δεν μπορούν να ζουν,με τις δικές τους δυνάμεις.Η ανεπάρκεια και η λαμογιά μην σε επηρεάζουν η ζωή θέλει μαγκιά και υπεροχή,που εσύ τα διαθέτεις.

βοιωτός είπε...

Κρις,
αυτό θα κάνω σε συνδυασμό με αποκαλύψεις. Διότι ο τόπος μικρός και γνωριζόμαστε όλοι.

βοιωτός είπε...

Λολίτα,
σ'ευχαριστώ για τη συμπαράσταση.
Αλλά έχω μια αίσθηση ότι με δουλεύεις. Δεν ξέρω γιατί...

Συμπαράταξη Bοιωτών για το Περιβάλλον είπε...

Χρόνια πολλά, καλή δύναμη, συνέχεια και συνεργασία.

Ανώνυμος είπε...

^_^εχω ενα νόμο στη ζωή μου:τα σκουπίδια τα πετας γιατί όσο τα ανακατεύεις τόση δυσωδία βγάζουν, άσε που είναι και μεταδοτική η μόλυνση...

βοιωτός είπε...

Λολίτα,
συμφωνούμε απολύτως. Αν και το νικ σου υποδηλώνει ότι είσαι τινέιτζερ φαίνεται να έχεις φιλοσοφημένη σκέψη.
Ακου, μόλις περάσουν οι γιορτές, από Δευτέρα δηλαδή, θα ανεβάσω ένα θέμα για τις ανθρώπινες σχέσεις, τη μόδα και τη διασκέδαση στη Βοιωτία. Θα με υποχρέωνες αν ειδοποιούσες και τις φίλες σου και συμμετείχατε στη συζήτηση.
Πλάκα κάνω,έτσι;

ckoutros είπε...

Βοιωτε,
Διασκεδαση στη Λιβαδεια;
Στην ηλικια μου ολοι πανε Αντ Χοκ. Λειτουργουμε σα μαζα.
Το Καφωδειο πρεπει να εγινε ωραιο. Λεω να παω μια βολτα.

ckoutros είπε...

Απο μοδα οι περισσοτεροι ντυνονται tredy. Emo δεν εχουμε πολλους στη Λιβαδεια. Μονο μερικους που απλως ντυνονται σαν emo αλλα δε συμπεριφερονται σαν emo. Η μοδα απο την Αθηνα εχει φτασει στη Λιβαδεια μονο με τα ρουχα.

Ξόμπλιο είπε...

Και πολύ έχεις αργήσει Βοιωτέ! Ρε τους ξεφτύλες!