Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2008

Ηρθε η ώρα του Καραμανλή

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση των 5.000.000 ευρώ που βρέθηκαν σε τραπεζικό λογαριασμό (χωρίς δικαιολογητικά) του Θέμου Αναστασιάδη στην ΒΝΡ έκανε στη χθεσινοβραδινή του εκπομπή ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Ο Ταρζάν κατήγγειλε ότι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, και προσωπικός του φίλος, τον επισκέφθηκε στο σπίτι του και του πρότεινε εκ μέρους του Σπυρίδωνος Κλαδά, ο οποίος είναι επικεφαλής του ΥΠΕΕ (πρώην ΣΔΟΕ), συνολικό διακανονισμό της υπόθεσης με τους εξής όρους:
Ο ΥΠΕΕ παραπέμπει στις ελληνικές καλένδες την έρευνα για τα 5.000.000 ευρώ και το Πρώτο Θέμα και ο Μάκης προσωπικά παύουν να ασχολούνται με την υπόθεση Ζαχόπουλου.
Η καταγγελία φαίνεται πολύ σοβαρή και η πορεία από εδώ και στο εξής δεν μπορεί παρά να είναι ευθύγραμμη:
Ο Μάκης πρέπει να αποκαλύψει τον βουλευτή.
Και ο Καραμανλής να πάρει το φραγγέλιο. Τώρα. Αύριο, αύριο 16 Ιανουαρίου, θα είναι πολύ αργά.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο "αδιάφθορος" Μάκης μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους "αποκαλύψεις" που με μαγικό τρόπο σχεδόν ποτέ δεν έχουν συνέχεια. Γνωρίζουμε πια και το ήθος του και τη μέθοδό του. Ακόμα τον παίρνεις στα σοβαρά Βοιωτέ;

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Καραμανλής είναι πολύ τυχερός άνθρωπος. Γκαστόνε! Μόλις σκάσει μύτη ένα σκάνδαλο αμέσως πριν φουντώσει σκάει το επόμενο που εξουδετερώνει το προηγούμενο κ.ο.κ. Τώρα λοιπόν θα ασχοληθούμε με την μάχη στα χαρακώματα του κιτρινισμού του Τύπου. Με τους μεγελομεσαίους εκδότες που προσπαθούν να γίνουν μεγάλοι. Με αυτούς τους ημίθεους και θεούς κατά τον λαό που χθες ο ένας τάβαλε με τον άλλον, διαφώνησε με την δημοσίευση της φωτογραφίας όπως είπε και θυμήθηκε το παιδάκι του Ζαχόπουλου που θα δει την φωτογραφία. Ρε αχαρακτήριστε δημοσιογράφε, ηθικό στοιχείο, όταν εσύ έκανες το ίδιο με έναν δήμαρχο σε πόλη της Θεσσαλίας για γκομενικό θέμα και δημοσίευσες ανάλογη φωτογραφία, αυτός δεν είχε παιδάκια;;;
Αλλά δεν φταίνε αυτοί, ο κόσμος φταίει που τους έχει θεοποιήσει. Βρήκαμε θέμα να ασχοληθούμε λες και τάχουμε λύσει όλα τα άλλα. Κολόφαδρε Κωστάκη μάλλον σε θέλουν οι θεοί γιατί φαίνεται έχουμε πολλούς σε αυτή τη χώρα.

Ανώνυμος είπε...

ηθικο διδαγμα:
οταν λαδωνσεις καποιον με συνεταιρο λαδωσε και τον συναιτερο. μα τι διαολο ουτε εναν ξυπνιο δεν εχει διπλα του ο κωστακης.

βοιωτός είπε...

Καταιγιστικές οι εξελίξεις. Αυτή στιγμή καταθέτει ο συμβοιωτός κ. Αγγέλου.

Ανώνυμος είπε...

τι να πουν οι αργομισθοι.

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ,
εντάξει. Οπως είδες σήμερα 15 Ιανουαρίου 2008 έγιναν όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες, κυβερνητικά, δικαστικά, επικοινωνιακά. Ακόμη και κομματικά.
Δεν νομίζω να έχεις παράπονο.

βοιωτός είπε...

ρηγιλλάριε,
τολμώ να πω ότι η υπόθεση βαίνει προς διαλεύκανση, όπως λες.
Να υποθέσω ότι σήμερα θα έχουμε (επισήμως) και το όνομα του βουλευτή της ΝΔ;
Πάντως δεν είναι στερεοελλαδίτης, u know.

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε δυο συνεταίρους μεγαλομεσαιους καρχαρίες των ΜΜΕ όπου ο ένας κατέθεσε ένα ποσό 5 εκατομυριακιων για την παρτη του ερημην του αλλου. Τον πήρανε χαμπάρι και προκειμένου να δικαιολογήσει το ποσό όταν έπεσε στα χέρια του το c/d του ήρθε μάνα εξ ουρανού, το έδωσε εκεί που τον βόλευε για να καλύψει σε αντάλλαγμα την κατάθεση και ο δεύτερος τσαντίστηκε και για τα 5 εκατομμυριάκια που κάτι ξέρουν και οι δυο αλλα και για να μην τον θεωρήσουν συνένοχο με αποτέλεσμα να τον ξετινάξει. Αν δεν γινότανε η περίφημη απόπειρα δεν θα παίρναμε χαμπάρι
Άλλος συνάδελφος τους σε τηλεοπτική εκπομπή του μας έπρηξε επίβμια ώρα για να καταλήξει με στόμφο ότι το άτομο που παρέδωσε το c/d ήταν γυναίκα. Νομίζω ήταν ο ίδιος που με το ζόρι προσπαθούσε να μας πείσει παλιά ότι κρυβότανε πτώμα κάτω από γέφυρα ξεσηκώνοντας μια ολόκληρη πόλη και όταν ο θησαυρός απεδείχθη ανθρακας έκανε τσούτα.
Αυτός είναι ο ηθικός κόσμος ο αγγελικά πλασμένος του Tύπου; Αυτοί είναι οι φίρμες και το παράδειγμα προς μίμηση η προς αποφυγή για την νεολαία ;

Ξεκατίνιασμα θέλουν όλοι τους και απομυθοποίηση για να βγει κα κάτι θετικό από την ιστορία αυτή.

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτε
Ποια είναι η γνωμη σου για τα παραπάνω; Από την μια κορακας κορακου ματι δεν βγαζει, αλλα από την άλλη κορακας με κορακα εχει διαφορα!!