Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008

Αποκλειστικό-Καταρτίζεται το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία

Πολύ σοβαρά λαμβάνουν υπ' όψιν τους στη Χαριλάου Τρικούπη εκτιμήσεις σύμφωνα με τις οποίες ο Κώστας Καραμανλής θα προσφύγει στις κάλπες λίγο μετά το Πάσχα. Οι επιτελείς του ΠΑΣΟΚ εκπονούν σενάρια τόσο για την περίπτωση που λόγω της κρίσης με την υπόθεση Ζαχόπουλου (Κουκοδήμος και λοιποί) η κυβέρνηση απολέσει τη δεδηλωμένη οπότε οι κάλπες θα στηθούν αναγκαστικά όσο και για την περίπτωση που αυτοβούλως ο Κ. Καραμανλής οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές για να βρει "διέξοδο στην πολυεπίπεδη -και πάντως πολιτική- κρίση που συγκλονίζει αυτή τη στιγμή το σύστημα της Νέας Δημοκρατίας".

Και στις δύο περιπτώσεις στο ΠΑΣΟΚ φρονούν -μετά τη διευθέτηση της εκκρεμότητας με τον Ευάγγελο Βενιζέλο- ότι καλόν είναι να είναι έτοιμοι -και σίγουρα πιο έτοιμοι από τον Σεπτέμβρη του 2007. Ηδη λοιπόν ξεσκονίζονται υποψηφιότητες και πέφτουν στο τραπέζι ονόματα που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια/συνδυασμούς του ΠΑΣΟΚ ανά την Ελλάδα.

Και παρότι δεν έχουμε συμπληρώσει 6μηνο από τις προηγούμενες γενικές εκλογές θα υπάρχουν αλλαγές στα ψηφοδέλτια -πόσο μάλλον που στη Βοιωτία το κεντρικό ΠΑΣΟΚ δεν είναι ικανοποιημένο από το αποτέλεσμα της 16ης Σεπτεμβρίου 2007.
Για τη Βοιωτία λοιπόν έχουμε σκληρή μάχη στη Θήβα για μία θέση από δύο στελέχη της αυτοδιοίκησης. Υπάρχει φαβορί και αουτσάιντερ αλλά δεν είναι τίποτε βέβαιο ακόμη.
Στην τέως επαρχία Λιβαδειάς επίσης μια θέση στο ψηφοδέλτιο θα αλλάξει κάτοχο. Οι πληροφορίες λένε ότι ο νέος υποψήφιος θα είναι όνομα-έκπληξη, όχι από τα γνωστά. Τις επομένες ημέρες θα πούμε περισσότερα.
Απλώς να υπενθυμίσουμε ότι οι εκλογές θα γίνουν με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο και -εφόσον γίνουν εντός 18 μηνών από τον Σεπτέμβριο του 2007 με λίστα, δηλαδή δεν θα υπάρχει σταυρός προτίμησης.

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Λουκάς Δημάκας είναι μέσα; 1000 μεταθέσεις είχε κάνει σε έναν χρόνο. Το δικαιούται ο άνθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

επειδη οι βουλευτικές εκλογές μπορεί να αργήσουν λίγο, μήπως θα ήταν σωστό να δούμε ποιος θα μπορούσε να αναλάβει την γραμματεία της Ν.Ε. Βοιωτίας;
Υπάρχουν αρκετά στελέχη που θα μπορούσαν να ανταποκριθουν στα καθηκόνντα αυτά.Αρκετοί συντοφοι έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να διεκδικησουν την θέση του Γραμματέα της Ν.Ε.Μήπως θα ήταν σωστό, μία πρόταση, να υπάρξει ψηφοφορία, μέσω του blog, για να δούμε τι γίνεται στο νομό μας;
Μαμμής Σάκης, Β'ολης Κωστας, Αγάτσα Μιμίκα, Σιάκουλης Λουκάς, Μαμούρης Κων/νος, Καραμάνης Γεώργιος, Σταθάς Ιωάννης,Αγγέλου Μίμης, Παπαθωμά Φανή, Σκαλτσάς Ιωάννης, Χρονιάδης Πάκης, Δρίτσουλα Αντιάννα, Τασούλας Δημητριος, Μπαμπέκος Μελέτης.
Ας περιμένουμε

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΛΟΙΠΟΝ ΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ,ΝΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΦΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΞΑΔΕΛΦΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΑΓΑΤΣΑ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Ν.Ε ΒΟΙΩΤΙΑΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΗΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 5.56 μμ
είναι σίγουρο οτι θα φανει η διαφορά με την μιμικα αλλά προς τα πανω η προς τα κατω;

Ανώνυμος είπε...

poio einai to neo onoma viote stO Levadia?

Ανώνυμος είπε...

εδω το πασοκ στις εκλογες ανακοινωσε τα ονοματα υποψηφιων 25 μέρες ενω υποτιθεται το περιμενε και τωρα που δεν το περιμενει θα τα εχει ετοιμα; σιγα τα ωα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ !!!
ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΔΕΣ ΣΤΥΛ ΒΑΓΙΑΚΟΥ/ΟΙ ΜΙΞΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ να ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Βρε ανώνυμε 8:37 μ.μ. δεν μας λές και μας το όνομα του αστεριού ... γιατί είναι κρίμα να λάμπει η πόλη και να μην ξέρουμε τ'όνομα του άστρου.
Κοίτα ... αν δεν το πεις σε μας ... πεσ'το τουλάχιστον στο Πλανητάριο γιατί έχουν κολλήσει οι έρευνες τους.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΝΩΝΥΜΗ. ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΧΙΟΥΜΟΡ.ΕΙΣΑΙ OPEN MINDED

βοιωτός είπε...

Παρακαλώ ήρεμα. Δεν θα το ξαναπώ.

Ανώνυμος είπε...

Συντροφε ανωνυμε γελαω μαζι σου...
Εκτος απο τον κ.Μαμμη όλοι οι αλλοι έχουν φέρει το πασοκ στη θεση που βρισκεται...
Ελπιζω να μην είσαι και πολυ ενημερωμενος ...
Ο Πακης ο χρονιαδης γραμματέας χαχααχαχαχα ........
ΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑ

ΑΝΤΡΕΑ ΖΕΙΣ ΣΗΚΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΜΜΗΣ , ΜΑΜΜΟΥΡΗΣ, ΔΡΙΤΣΟΥΛΑ, ΚΑΙ ΣΑΝΔΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Ε ΒΟΙΩΤΙΑΣ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗ Ν.Ε ΝΟΙΩΤΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

αλλε ανθρωπε
εχεις δικαιο οι αλλοι το εφεραν το πασοκ στο χείλος του γρεμου και αυτος που ειπες το εσπρωξε μπροστα.
πες μας ρε φιλε τι εκανε ακριβως ο μαμμης και το ανεβασε το κομμα γιατί εχουμε αγωνια να μαθουμε

Ανώνυμος είπε...

Βλέποντας τα ονόματα που προτείνονται,παρατηρώ για μια ακόμη φορά ότι το ΠΑΣΟΚ πραγματικά βρίσκεται σε σύγχυση.Είναι προφανές ότι το κίνημα έχει πάρει την κάτω βόλτα και δεν μπορεί να δεχτεί τα μηνύματα της κοινωνίας.Αυτό το βλέπουμε και στις επιλογές προσώπων τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.Τα παραδείγματα είναι πολλά.
Σε κεντρικό επίπεδο επιλέξαμε πανηγυρικά για πρόεδρο τον Γ.Παπανδρέου,ενώ τον απορρίπτει πανηγυρικά η κοινωνία.
Σε τοπικό επίπεδο εκλέγουμε γραμματέα Νομαρχιακής Επιτροπής και κατεβαίνει υποψήφια στις Δημοτικές και βρίσκει μόνο τη δική της ψληφο.Επίσης διαγράφουμε το γραμματέα της Δ.Ο Λιβαδειάς και αυτός γνωρίζει τεράστια αποδοχή από τον κόσμο της Λιβαδειάς στις Δημοτικές εκλογές.Θα μπορούσα να αναφέρω και άλλες περιπτώσεις αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός μου.Το ζήτημα είναι ότι το ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη του φαίνεται να αρκούνται στον "έλεγχο" του δικού τους χώρου.Έτσι απομονώνονται από την κοινωνία και δίνουν δύναμη σε αστείες λύσεις όπως του Τσίπρα.Σε αυτή τη μάχη για τον έλεγχο έχουμε καταντήσει στην ποδοσφαιροποίηση του χώρου μας με ομάδες,παρατάσεις,ξαφνικούς θανάτους κτλ...Έτσι όμως πρωτάθλημα δεν παίρνουμε.
Το θέμα λοιπόν δεν είναι οι εσωτερικές διαδικασίες,αλλά η εκ νέου σύνδεση του ΠΑΣΟΚ με τον κόσμο του...και δυστυχώς ο δρόμος είναι μακρύς για να επιτευχθεί αυτό.

Ανώνυμος είπε...

ανανεωτικέ
το καράβι του πασοκ έχει καπετάνιο και μάλιστα σβήσασε τα σύννεφα πιθανής ανταρσίας.
Ολα αυτά που αναφέρεις είναι σωστά αλλά η εκ νεου σύνδεση με τον κόσμο επαφίεται στον πατριωτισμό του καπετάνιου και τις ικανοτητές του.

βοιωτός είπε...

Οταν τελειώσουμε με την πολιτική και εκδοτική κρίση πιθανόν να γράψω ένα άρθρο με την ανθρωπογεωγραφία των μεσαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας. Και τότε νομίζω ότι θα κλάψουνε μανούλες. :-))

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου ανανεωτικε και θα προσθεσω οτι καλο ειναι πλεον οι εχων το χρησμα να ειναι πιο κοντα στο λαο να γυρισουν στην εποχη του ζιβαγκο και να αφησουν τα armnani suits και τα briefcases...μονο ετσι θα πιασουν τον σφυγμο της λαικης μαζας και απαιτησης..αναφερομαι μονο για αξιους και μορφωμενους και πανω απ ολα ταπεινους!

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφε ανωνυμε ο κ. Μαμμης δεν εχει κανει κατι το ιδιαιτερο για το πασοκ γιατι δεν του εχει δοθει η ευκαιρια.Δεν ξερω αν θα τα καταφερει απλα μπορει να προσφέρει.Σε καμια περιπτωση δεν του αξιζει παντως να τον βαζετε μαζι με τους άλλους...
Αντικειμενικά για την θέση του γραμματέα η άποψη μου είναι ότι θα πρέπει να αναλαβει τη διαχειρηση του κόμματος κάποιος που θα είναι σε θέση να απομακρύνει τον κόσμο απο τα βουλευτικα γραφεία...Ίσως
ο Γιώργος Σιδερης να μπορέσει να διαχειριστεί το κόμμα στην δυσκολη θέση που το έχουν φέρει η
καραδημου-ο μπουρας-ο παλαμιδας- ο σωτηριου- και όλα τα λαμογια που συνομιλουν με αυτους...

Ανώνυμος είπε...

το ποταμι πισω δε γυρνα...
Φωτια στο ακριβακισταν...
Εξω τα λαμογια απ το χορο...

Ανώνυμος είπε...

προς αλλο ανθρωπο.

Η καραδημου φιλε δεν είναι κακο στελεχος αλλα ειναι το χειροτερο ΠΑΝΕΛΛΑΔΗΚΑ...
Ο μπουρας δεν ειναι κακος ανθρωπος αλλα ειναι μ......
Ο παλαμιδας δεν ειναι τιποτα-κοινως δεν υπαρχει..

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΑΛΕΚΟ ΑΚΡΙΒΑΚΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

αλλε ανθρωπε

Ο μοναδικος που μπορει να φερει το πασοκ σε αλλη μοιρα στη βοιωτια ειναι ο βαγιακος

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε φαγουρα στα δακτυλα σας επιασε και πρεπει οποσδηποτε να γραψετε κατι. αφηστε τις μαλακιες.

Ανώνυμος είπε...

ξεχνάτε κατι πολύ βασικό.Και ο Μαμμής και ο Σιδέρης έχουν συμμετάσχει στη Ν.Ε.Ο πρώτος διορισμένος από τον "Υπουργό" Λουκά Αποστολίδη και ο δευτερος από τον "Πολιτικό Δεινόσαυρο" Γιώργο κατσιμπάρδη.Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ήταν η Ν.Ε στο παρελθόν και τι και σε ποιούς είχε προσφέρει.
Αλλά πρόσωπα χρειαζονται. Εντελώς καινούργια. Με παλιά υλικά δεν χτίζεις καινουργιο σπίτι.

βοιωτός είπε...

@άλλος άνθρωπος,
Εσύ εδώ http://viotia.blogspot.com/2008/01/blog-post_443.html,
προσπαθούσες να με δείξεις με το δάχτυλο φορώντας την κουκούλα;
Περίεργη αντίληψη για τη δημοκρατία έχεις.
Οσο γρηγορότερα απαλλαγεί το ΠΑΣΟΚ από τέτοια ...στελέχη (lol)τόσο το καλύτερο για όλους μας.

Ανώνυμος είπε...

αλλε ανθρωπε
αν θελεις να παραστησεις τον σοβαρο, γιατι σιγουρα δεν εισαι, οφείλεις όχι μονο να πεις ποιά ειναι τα λαμογια, αλλά και να αναφέρεις την αιτιολογία που τους κατατάσεις στην κατηγορία αυτη.
με απλά λόγια να αποδείξεις αυτα που λες.
Απο αεράτα λογια εχουμε χορτάσει φίλε.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ
Τελικά κυκλοφορείπολύ βλακεία στο διαδικτυο.Αν όλοι εσείς που μπαινεται σε μία τετοιου είδους συζητηση καθώς και τα ονοματα που εντέχνως, και όχι αθώα, παίζουν,δείχνεται ότι ενδιαφέρεστε για το μέλλον και την πορεία του ΠΑΣΟΚ, τότε τι μπορεί να πει κανείς...
Το μόνο που μπορεί να πεί είναι ότι αν το ΠΑΣΟΚ περιμένει την ανακαμψη με την γενιά του 74 ζήτω που καηκαμε

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 1:42
ίσως η γενιά του ΄74 να μην είναι κατάλληλη για ανάκαμψη του πασοκ αλλά οι γιάπιδες-συμβουλάτορες του προέδρου που ανήκουν στην μετα 20/τιας γενιά του ΄74, έχασαν τις εκλογές, άρα απέτυχαν.
Τι προτείνεις τα 18/χρονα;

Ανώνυμος είπε...

αχαχαχαχα εσύ τι είσαι αραγε?

Ανώνυμος είπε...

αχαχαχαχα εσύ τι είσαι αραγε?