Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008

Μέτοχοι θέλουν να γίνουν οι συντάκτες στο Πρώτο Θέμα


Δεν θα σχολιάσουμε πολλά αλλά ας αναρωτηθούμε: Ποιος ωφελείται από την απροκάλυπτη υποστήριξη των δημοσιογράφων σε εκδότες-επιχειρηματίες; Εσείς τι λέτε; Να η -αν μη τι άλλο ασυνήθιστη- ανακοίνωση των συντακτών του Πρώτου Θέματος.
Ανακοίνωση των εργαζομένων στο «Πρώτο Θέμα»
Μαρούσι 16 Ιανουαρίου 2008
Σε κλίμα ομοψυχίας εγκρίθηκε από τη γενική συνέλευση των εργαζομένων στο «Πρώτο Θέμα» η πρόταση των μελών της Συντακτικής Επιτροπής, με την οποία καλείται ο κ. Τριανταφυλλόπουλος να πωλήσει τις μετοχές του, και οι έτεροι συνεκδότες κ. Αναστασιάδης και κ. Καραμήτσος να καλύψουν το κόστος της αγοράς, ώστε οι μετοχές να διατεθούν δωρεάν στους εργαζομένους.
Στην πρόσκληση απάντησαν ήδη θετικά οι κύριοι Αναστασιάδης και Καραμήτσος.

"Στην πρόσκληση απάντησαν ήδη θετικά οι κύριοι Αναστασιάδης και Καραμήτσος." Να που η Ελλάδα αποκτά πάλι μετά από 30 χρόνια Εφημερίδα των Συντακτών
:-).
Οσο για το αμίμητο "οι κ. Αναστασιάδης και κ. Καραμήτσος να καλύψουν το κόστος της αγοράς, ώστε οι μετοχές να διατεθούν δωρεάν στους εργαζομένους" και μάλιστα εφόσον οι συνεκδότες αποδέχθηκαν την πρόσκληση, καθίσταται σαφές ότι καλό είναι να έχεις κάποιες καταθέσεις στην BNP Paribas, για μια ώρα ανάγκης, βρε αδερφέ. Να αγοράσεις, ας πούμε, μετοχές και να τις χαρίσεις στους εργαζομένους...
Εξώδικο με το οποίο καλεί τον Θέμο να παραιτηθεί και τον καθιστά υπέυθυνο για τις ζημίες της εφημερίδας απέστειλε σε απάντηση ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.
Αυτά είχα να πω και ότι το ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς πρέπει αμέσως να λειτουργήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: