Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

Είστε δήθεν σοσιαλιστές!!!

Λάβαμε και δημοσιεύουμε απάντηση στα άρθρα του Γ. Κρανιώτη.
Μια απάντηση στον Γιώργο Κρανιώτη
Γράφει ο σοσιαλιστής

Πριν τις εκλογές έδωσαν χείρα βοηθείας στη δεξιά με τη γνωστή προεκλογική στάση τους. Πριν ακόμη κλείσει η κάλπη πήγαν σαν σαλτιμπάγκοι να πάρουν το ΠΑΣΟΚ με τη βοήθεια των νταβατζήδων (όπως τους έλεγε ο Κωστάκης όταν έτρωγε τα μπιφτεκάκια του τώρα έχουν γίνει δικοί του νταβατζήδες -μη το χάσουν το παιδάκι μια και τους κάνει όλα τα χατίρια).

90% στα γκάλοπ -15 ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης- με 30 ποιοτικά χαρακτηριστικά! Δεν κατάφεραν να το πάρουν όπως είχαν σχεδιάσει μέσα σε μια εβδομάδα! Είχαν μετά 2 μήνες να μας πείσουν με της ιδέες τους, τις προτάσεις τους που αποδείχτηκαν φούσκες σαν και αυτούς.

Τώρα πάλι η δεξιά μαστίζεται από σκάνδαλα, από τα σεμνά και ταπεινά γαλάζια παιδάκια της! Και οι νταβατζήδες πάλι θέλουν να τη σώσουν με τον Μπένι να λέει ότι θα δημιουργήσει οργανισμό παραγωγής ιδεών. Εγώ του προτείνω να φτιάξει και ορειβατικό σύλλογο!
Και να πάρει τα βουνά, αυτός και η παρέα του!
Εδώ ο κόσμος πεινάει, έχουμε γίνει σεμνά και ταπεινά Ουγκάντα και εσείς εντελώς τυχαία δίνετε πάλι χείρα βοηθείας !

Κύριε Κρανιώτη, αν το κάνετε άθελά σας τότε είστε χειρότεροι από αυτούς που κατηγορείται εσείς.
Αυτά προς το παρόν.

3 σχόλια:

theodore είπε...

Κύριε Παπανδρέου είμαι μέλος στο ΠΑΣΟΚ εδώ και πολλα χρόνια.

Ιδρυσα πρίν λίγες ημέρες έναν Ομιλο φίλων του Οβελίξ.

Κινδυνεύω κι εγώ με διαγραφή;

Υ.Γ. Αν θεωρείτε ότι ο όμιλος που ίδρυσα δεν συμβάλει στην ενότητα του ΠΑΣΟΚ και αδυνατίζει τις προοπτικές και την δυναμική του κινήματος,πολύ ευχαρίστως να τον μετονομάσω σε "Ομιλο φίλων του Αστερίξ".

Ετσι δεν θα με κατηγορήσετε και για πονηρούς συνειρμούς του ευτραφή Οβελίξ με κάποιον γνωστό ευτραφή του ΠΑΣΟΚ,που δεν θέλετε να τον βλέπετε ούτε ζωγραφιστό.

Με απόλυτο σεβασμό προς την υψηλότητα σας.

Θοδωρής Β.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι νομίζεται με ομφαλοσκόπιση θα πάει μπροστά το ΠΑΣΟΚ? Άνοιγμα στην κοινωνία χρειάζεται και όχι περιχαρακώματα στη Χ.Τρικούπη.Το Συνέδριο ενδιαφέρει μόνο τους συνδικαλιστές όχι το λαό που αγωνιά για το Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας!!

Ανώνυμος είπε...

20 χρόνια "σοσιαλιστικής" διακυβέρνησης δεν ήταν φαίνεται αρκετά για μερικούς που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τον όρο "δεξιά", λες κι αυτοί έκαναν τίποτε διαφορετικό!!
Ο κοσμάκης ξέρει τι τράβαγε τότε, τι τραβάει και τώρα. Δυστυχώς, όλη η φασαρία γίνεται για την "κουτάλα" κι όλα τ` άλλα είναι μόνο για κατανάλωση..