Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2008

Τον Κλαδά θα..πριονίσει απόψε ο Μάκης στην εκπομπή του

Από πολλές δημοσιογραφικές πηγές, από blogs (kourdistoportokali.blogspot.com) και από τις δικές μας πάντα έγκυρες :-) πληροφορίες η βραδινή εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο ALTER θα ασχοληθεί με τον διοικητή του ΥΠΕΕ (πρώην ΣΔΟΕ) δικηγόρο κ. Σπυρίδωνα Κλαδά.

Πολλοί επιμένουν ότι ο Μάκης θα δώσει στη δημοσιότητα οπτικό υλικό από τη συνάντησή του με τον νεαρό βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, για τον οποίο έχει γίνει τόσος λόγος, άλλοι για ηχητικά ντοκουμέντα και άλλοι μεταξύ των οποίων και εμείς επιφυλάσσονται, καθώς η κατάσταση είναι πολύ ρευστή και πολλά μπορούν να αλλάξουν ακόμη και την τελευταία στιγμή.

Μέχρι στιγμής πάντως ο κ. Κλαδάς έχει τη φήμη του άτεγκτου λειτουργού και ποτέ δεν έχει ακουστεί κάτι σε βάρος του ενώ, όπως αντιλαμβάνεστε, απολαύει της πλήρους εμπιστοσύνης του Τσάρου της Οικονομίας κ. Αλογοσκούφη που του έχει εμπιστευτεί αυτή τη νευραλγική θέση.

Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε.


Βέβαια, όλο και περισσότεροι αναρωτιούνται μήπως πριονίζουν -όλοι μαζί, κυβέρνηση και αντιπολίτευση και ΜΜΕ- το... Κλαδά πάνω στο οποίο κάθονται.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ
πριν τις εκλογες εσκαγε και διαφορετικό σκανδαλο καθε 2 μηνες, σημερα σκαει καθε μερα, αυριο ετοιμάσου να κατασκευάσεις δελτιο ωριαίων σκανδαλων.

Ανώνυμος είπε...

koψτε το καλδι να πεσει κατω το παιδι.........

Ανώνυμος είπε...

Το ΄πε τελικά το όνομα του βουλευτή ο Μάκης, ε; Σιγά μην το 'λεγε. Το μόνο που - ουσιαστικά - επιβεβαίωσε ήταν ότι όλος το ντόρος ήταν εκδοτικός πόλεμος.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΤΟ ΚΑΤΑΓΗΣΕ ΚΑΙ ΜΥΤΗ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΗΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΛΑΜΑ ΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΕΣ ΜΑΣ.ΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ(ΒΛΕΠΕ ΚΟΣΚΩΤΑ>ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΕΚΑ ΡΟΣΣΩΝ,ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΚ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙΟ ΓΥΦΤΟΙ.