Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2008

Υπομονή Συνέλληνες!!!

Τι άρθρο είναι αυτό που μας στέλνετε κ. Κρανιώτη μας; Φοβάμαι να βγάλω τίτλο. Προαναγγέλλετε διάσπαση του ΠΑΣΟΚ; Εν ψυχρώ;
Και μη μου πείτε πάλι ότι σχολιάζω κακόπιστα. Σχολιάζω αυτό που διαβάζω και έχω αρκετή πείρα για να διαβάζω σωστά.
Εξηγηθείτε κ. Κρανιώτη...

Γράφει ο Γιώργος Κρανιώτης
http://neapolitiki2008.blogspot.com/
Απορώ πώς θα ξεφύγουμε απο το σκάνδαλο ζαχόπουλου, για να ασχοληθούμε και λίγο με το ασφαλιστικό, τη παιδεία, την ανεργία, το περιβάλλον και όλα αυτά που καταπνίγουν τον Έλληνα πολίτη!
Απορώ με το μέσο πολίτη, που στην ουσία έχει καταντήσει ένας ματάκιας του πολιτικού βίου, ξεχνόντας να αγωνιστεί γι αυτά που τον καίνε! Είναι αυτό που πάντα έγραφα! Η κουραδοποίηση του Έλληνα! Είναι σα να του πηδάνε τη γυναίκα του (δηλαδή την Ελλάδα) μπροστά στα μάτια του κι αυτός να παίρνει μάτι (αγοράζοντας το Πρώτο Θέμα της Κυριακής!)
Έχουμε καταντήσει τo μπαλάκι μεταξύ τριανταφυλλόπουλου, θέμου και μαξίμου! Μας δουλεύουν ψιλό γαζί και δε παίρνουμε χαμπάρι, να κλείσουμε τα χαζοκούτια στις οκτώ κάθε βράδυ και να μην αγοράζουμε εφημερίδες της κλειδαρότρυπας! Πλουταίνουν στις πλάτες μας κι εμείς χειροκροτάμε! Κανονικά κι αν τα πράγματα ήταν ομαλά έπρεπε το ΠΑΣΟΚ να έχει ρίξει αυτή τη κυβέρνηση των εκατομμυρίων σκανδάλων σε μιά νύχτα!'
Επρεπε ήδη τα γκάλοπς να έδειχναν ένα ΠΑΣΟΚ, είκοσι μονάδες πάνω από τη ΝΔ! Αλλά πιά κανείς δεν ακούει τίποτα! Αναλγησία! Η ΝΔ θρασύτατα συνεχίζει να κυβερνάει αντιλαικά και με αλλαζονεία! Δεν υπάρχει το αντίπαλον δέος. Δεν υπάρχει αντίπαλος! Φαίνεται οτι ο ΓΑΠ εξαγόρασε με τη χλιαρότητά του στα κυβερνητικά κόπρανα, την ανάδειξή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ! Το ΠΑΣΟΚ χωμένο στην εσωστρέφειά του!

Έλεος ρε παιδιά! Υπάρχει και λαός! Αλλά θα μου πείς ποιός λαός? Ο λαός που επειδή είδε ένα πρωτοσέλιδο τσόντα, έτρεξε να ανεβάσει τις πωλήσεις της "εφημερίδας" στα ύψη? Ο λαός της τσόντας? Έχουμε τελικά τους «ηγετες» που μας αξίζουν! Εκεί που στενοχωριέμαι είναι οτι σ αυτή τη κωλοχώρα του "πού είναι η μπάλα? Οεο?" και του zachopoulo's lifestyle, υπάρχουν και σοβαροί άνθρωποι του αηδιάζουν με όλα αυτά και νοιώθουν μόνοι τους!
Ένα τούς λέω:
ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

Aυτά είχα να πω και ότι το ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς πρέπει αμέσως να λειτουργήσει.

15 σχόλια:

ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ Γ. είπε...

ελπίζω να καταλαβαινει ο καθένας τη πρεμούρα του συντάκτη των σχολιων.
διασπαση?
οχι δα!
το ποναμε το πασοκ!
κανεις δε σας κανει αυτο το χατηρι!
ειμαστε πασοκ και θα μεινουμε πασοκ μεχρι τελους!!!
σε παραπεμπω και στο αρθρο μου:
http://kraniotis.blogspot.com/2008/01/blog-post.html
οπου επισημαινω:
"Είμαι ΠΑΣΟΚ!
Θα μείνω ΠΑΣΟΚ έστω και μόνος μου!
Στο ΠΑΣΟΚ της εξουσίας!
Όσο κι αν θέλετε να με κάνετε και μένα και όλο το λαό να το ξεχάσουμε και να συνταχτούμε με μια χλιαρή φωνούλα έμμεσης στήριξης του καραμανλή, σα κι αυτή του ΓΑΠ,παραμένουμε ΠΑΣΟΚ δυνατά και σοσιαλιστικά!
Σύντροφοι μου απογοητευμένοι μη πτοείστε από σειρήνες του πολιτικού marketing!
Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ!
και σε πολύ λίγο διάστημα ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ!!!!!!!!"
για ΠΑΣΟΚ μιλαω!!!!
μαθετε επιτελους να διαβαζετε αυτα που γραφουμε και οχι να βγαζετε τις κρυφες σας επιθυμιες!!!!!!1

βοιωτός είπε...

Και τι θ'αλλάξει σε λίγες ημέρες;
Θα δημιουργήσετε σύλλογο με τέιο κάθε Πέμπτη απόγευμα;
Ας κάνουμε υπομονή λοιπόν.

ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ Γ. είπε...

δε ζηταω τη δικη σας υπομονη αγαπητε βοιωτε!
εσεις εξαντλειτε τη πολιτικη στο αν ο Βενιζελος θα διασπασει μια παραταξη που στηριξε, οταν ο γιος του μεγαλου Αντρεα, ελεγε στο πατερα του να φυγει απο την ηγεσια!
οχι αγαπητε μου φιλε!
δε σας παραδιδουμε το ΠΑΣΟΚ !
εισαι τοσο ΠΑΣΟΚ οσο κι εγω!
τουλαχιστον ειμαι τοσο ΠΑΣΟΚ οσο κι εσυ.......
τελειωνω εδω τις επεξηγησεις που μου ζητησες!!!!

ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ Γ. είπε...

οσο για το ΧΕΝΙΑ
και βεβαια να ξανανοιξει!!!
ηταν ειναι και θα ειναι το καλλιτερο μερος της Λειβαδιας!
εμεις οι παλαιοτεροι εχουμε και ειδικες αναμνησεις εκει πανω!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε Κρανιώτης πίες καμία μπύρα να ξεδιψάσεις που θα μας πείς για τον Βενιζέλο.Και το παίζεις και ουδέτερος.Ειναί θέμα τελικά ειδικού βάρους η ανθρώπινη.....

Ανώνυμος είπε...

καμα σουτρα
ασε τον κρανιωτη καλα τα λεει και γραψε στο βλογκ του φιλου σου του μεδεωνα που τον αφησες μονο σαν καλαμια στον καμπο

Ανώνυμος είπε...

βοιωτε
το ξενια καποτε θα λειτουργησει αλλα με ποια διευθιυνση;;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε από το τι στηρίζεις φαίνεται τι κουβαλάς σαν αποστολή και μυαλό .Αν στηρίζεις αύτα τα μνημόνια βλακείας και επικρίνεις άλλα ποιοτικά μπλογκ είσαι απλά ένας εγκάθετος καραγκιόζης που ο μόνος σου ρόλος ύπαρξης είναι να μου επιτίθεσαι όπως και σε όλους όσους στήριξαν Παπανδρέου. Λες απλά ανοησίες.Τιμημένος ο μισθός σου.

Ανώνυμος είπε...

καμα σουτρα
θεωρεις παραλογο να διαφωνει καποιος με εναν αποτυχημενο σαν τον ΓΑΠ που διελυσε την πατρικη παριουσια του η εισαι τυφλος και δεν το βλεπεις;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΑΠ είναι ανίκανος, με τέτοια κατρακύλα της ΝΔ μόνο αυτός θα μπορούσε να καθηλώσει το ΠΑΣΟΚ δεύτερο. Κρίμα, ξυπνάτε σύντροφοι, είναι διανοητικά καθυστερημένος ....

ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ Γ. είπε...

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ Γ.Α.Π. :
ΣΤΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΙΣ 6 ΚΑΙ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2006 ΣΤΗ ΧΙΛΗ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ.
ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ? ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ?
ΕΠΙΣΥΝΑΠΣΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ:
http://www.socialistinternational.org/8SINews/news-e.html#SantiagoCouncil

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που στις διαπιστώσεις σου περί κουραδοποιημένων περιλαμβάνεις και τον εαυτό σου. Τα καταφέρνεις να λαϊκίζεις και να μας τα χώνεις. Κάτι σαν ρόκερ της 10ετίας του 70 που έφτυνε το κοινό του.

Σου αντιστρέφω λοιπόν αυτά που έγραψες, μην αγοράζεις θέμα, κλείσε την TV σου στις 8:00, και μη χειροκροτάς τον πλούτο και την εξουσία.

Βέβαια όταν τα νέα σου πράγματα ή ότι άλλο είναι αυτό που προφητεύεις ότι σε λίγες μέρες θα ανακουφίσει τους «κουραδοποιημένους Έλληνες», θα έχει την ανάγκη των μεγάλων εφημερίδων και του χαζοκουτίου, ιδιαίτερα των εκπομπών των 8:00. Και όταν τα νέα σου πράγματα θα έχουν κάνει την επανάστασή τους και όλα τα σχετικά γλυψίματα στα σε εμφύλιο μέσα, τότε θα σου ξαναστείλω το μήνυμά σου να θυμηθείς ότι πρέπει να κλείσεις την TV σου.

Όσο για τις ευθύνες της απαξίωσης του ενός και μεγάλου ΠΑΣΟΚ, δέξου το σημαντικό μερίδιο ευθύνης που αναλογεί στα νέα πράγματα που πρεσβεύεις. Ξέρεις τι εννοώ.

Θυμήσου όμως ότι οι εξελίξεις δεν θα είναι καλές για το κόμα που κόπτεσαι ότι υποστηρίζεις και σε αυτό θα συντελέσει αυτό που περιμένεις να γίνει σε λίγο.

Όσο για πολιτικό marketing. Αυτό ακριβώς κάνετε εδώ και καιρό και εσύ αποτελείς ένα εργαλείο του. Όταν ερίζεις κατά του προέδρου του κόματος σου και προφητεύεις εξελίξεις που εγγυώνται την αποκατάσταση του ΠΑΣΟΚ (20 μονάδες!!! διαφορά), όταν όλα αυτά έντεχνα διοχετεύονται στον τύπο, κάποιοι φίλε μετράνε κουκιά και αντιδράσεις. Όλο αυτό περιμένεις να έχει θετικά αποτελέσματα στο ΠΑΣΟΚ; Υποσκάπτουν τα θεμέλια του και απαξιώνουν χουλιγκάνικα θεσμούς και διαδικασίες.

Εγώ τουλάχιστον δεν ανήκω στην κατηγορία των πολιτών που περιγράφεις των "κουραδοποιημένων Ελλήνων", ευτυχώς που περιλαμβάνεις και τον εαυτό σου μέσα.

Όσο για το ΞΕΝΙΑ, άστο δεν θα ανοίξει λόγω των «ειδικών αναμνήσεων που έχεις».

Ανώνυμος είπε...

apollo
το πασοκ ειτε μας αρεσει ειτε οχι βρισκεται σε εμπολεμη κατασταση. αυτη ειναι η πραγματικότητα. ο αρχηγος θέλει να αποτρέψει τον εμφύλιο ή δεν θέλει και αν θελει μπορεί ή δεν μπορεί; αυτό ειναι το πρόβλημα. μονο αυτός θα δωσει λυση ενοτητας η διαλυσης απλά γιατί αυτος ειναι 0 ΑΡΧΗΓΟΣ , αυτόν θα κρινει η ιστορια. μεχρι τωρα δειχνει οτι δεν εχει τις αναλογες ικανοτητες. λυπαμαι και μακαρι να κανω λαθος αλλα ο χρονος τρεχει και δεν γυριζει πισω.

Ανώνυμος είπε...

αν ειχε την ικανοτητα της ενωσης δεν θα γραφαμε σημερα αυτα που γραφουμε!!!!!!!!!

ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ Γ. είπε...

φιλε apollo σ ευχαριστωγια τη τοποθετηση σου. διαφωνω ριζικα αλλα τη σεβομαι.
θελω απλως να σου επισημανω οτι η όποια προσπαθεια απογελοιοποιησης της πολιτικης μας ζωης, χαιρετιζεται με ενθουσιασμο απο μενα! αν καταντησει κι αυτη γελοια εδω ειμαστε να τη καταγγειλλουμε! μεχρι τοτε ειναι η μονη σοβαρη προσπαθεια.
απλα εμεις οι Ελληνες καταργουμε πριν δουμε και επαινουμε το γελοιο!