Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008

Ανέκρουσε πρύμναν ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Οπως πρώτοι είχαμε γράψει ήδη από την προηγούμενη Πέμπτη Θέλει να γίνει κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Λοβέρδος-Τι είπε στον Βενιζέλο η γραμμή Λοβέρδου φαίνεται ότι επικράτησε μεταξύ των υποστηρικτών του Ευάγγελου Βενιζέλου και έτσι χάριν της ενότητας του ΠΑΣΟΚ η ίδρυση Πολικτικού Ομίλου παραπέμπεται στις ελληνικές καλένδες. Οποιος διαβάσει προσεκτικά το άρθρο μας θα διαγνώσει και τις επόμενες εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Να συμπληρώσουμε μόνον ότι μετά αυτά τα γεγονότα ανεξάρτητοι παρατηρητές εκτιμούσαν ότι και ο Γιώργος Παπανδρέου κέρδισε πόντους με την άκαμπτη αποφασιστικότητα που επέδειξε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος που αυτή τη φορά έδωσε ρεσιτάλ προσαρμοστικότητας και μετριοπάθειας. Μόνοι χαμένοι οι σκληροί της πλευράς Βενιζέλου -οι... "ρήχτες"- μερικοί εκ των οποίων ψιθυρίζεται ότι εμπλέκονται και στο σκάνδαλο Siemens που καθόλου τυχαία δεν έπεσε στο τραπέζι τώρα... Θα επανέλθουμε ασφαλώς...

4 σχόλια:

antinor είπε...

ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΤΡΙΧΕΣ ,Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ 1.ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΓΙ ΑΥΤΟΝ -ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΛΠ-ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΧΑΣΕΙ Ο ΓΑΠ 2.ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΙΕΜΕΝΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΕΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΤΙΜΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΜΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΕΜΕΝΣ,ΝΑ ΠΑΡΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙ ΑΥΤΟΝ.ΚΑΘΗΓΗΤΑΡΑ Ο ΒΑΓΓΟΣ !!!!!!!!

βοιωτός είπε...

Αντήνωρ,
καλώς ήρθες και συγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησης.
Δεν κατανοώ τι εννοείς. Φαίνεται τακτική υποχώρηση και φυσικά θα υπήρχαν λόγοι γι' αυτό. Ομως το αποτέλεσμα δεν αλλάζει, το ΠΑΣΟΚ παραμένει ενωμένο.

Ανώνυμος είπε...

Η πλευρά του κ. Γ. Παπανδρέου θα πρέπει ΠΡΩΤΑ, μετά από όσα είπανε, να πείσουνε τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ που τους λεγαμε υπονομευτές, να τους ψηφίσουν πάλι. Οι περισσότεροι ΠΑΣΟΚΟΙ που εγω γνωρίζω δεν θα τους ξαναψηφίσουν. Τι θα ψηφίσουν ... τίποτα.

βοιωτός είπε...

Χωρικέ,
δυστυχώς με τέτοιους τρόπους διεξάγονται οι προεκογικές καμπάνιες -όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Είναι γνωστ;o ότι η πόλωση συσπειρωνει.
Από την άλλη αν όσα λέγονταν μεταξύ των πολιτικών προεκλογικά λαμβάνονταν σοβαρά υπόψη δεν θα υπήρχαν ούτε κόμματα ούτε παρατάξεις και οι περισσότεροι πολιτικοί ηγέτες θα ήταν τουλάχιστον πένητες λόγω αγωγών και θα είχαν ποινικό μητρώο για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης και όχι μόνο.