Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2008

Την Τετάρτη στις 3:00 μ.μ. Λεβαδειακός-Ηρακλής. Ανακοίνωση της ΠΑΕ για την αναβολή

Αύριο Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στις 3 μ.μ.
-στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς- ορίστηκε από την διοργανώτρια αρχή, να διεξαχθεί ο αγώνας Λεβαδειακός – Ηρακλής που είχε αναβληθεί την Κυριακή λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου εξαιτίας του χιονιού.
Εν τω μεταξύ η διοίκηση του Λεβαδειακού εξέδωσε χθες ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζει ότι δικαιώθηκε και πως η συνάντηση θα μπορούσε να γίνει τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου χωρίς να ταλαιπωρηθούν οι ομάδες. Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός έχει ως εξής.


"Δικαιώθηκε η Διοίκηση του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ!!! Χθες η Διοίκηση των γηπεδούχων υποστήριζε πως ήταν σε θέση να καθαρίσει το γήπεδο από τα χιόνια αφού είχε σταματήσει η χιονόπτωση και η ΕΜΥ δεν προέβλεπε νέα χιόνια στην περιοχή της Λιβαδειάς. Πράγμα που έγινε!! Σήμερα το μεσημέρι στις 13:00 το γήπεδο ήταν καθαρό και σε θέση να φιλοξενήσει την ποδοσφαιρική συνάντηση.
Απόδειξη όλων αυτών το ότι η ομάδα του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ προπονήθηκε στις 14:00 στο καθαρισμένο γήπεδο. Όπως φαίνεται άδικα υποβλήθηκαν σε ταλαιπωρία τόσο η ομάδα του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, όσο και η ομάδα του Ηρακλή. Θα μπορούσε ο αγώνας να γίνει σήμερα, όπως ορίζει ο ΚΑΠ χωρίς να χρειαστεί η αναβολή για την Τετάρτη."


Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα του Λεβαδειακού και δείχνει το δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς -μετά τον εκχιονισμό- χθες Τρίτη το μεσημέρι.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ παραπέει εισαί καραγκίοζης.Για γέλια είναι τοι μπλογκ σου.Στο γάμο τοθ Ανέστη γλείφτη θα πάς

Ανώνυμος είπε...

Καλα μαθε να γραφεις πρωτα και μετα πεστα μας!