Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008

Οι υποψήφιοι γραμματείς νεολαίας του ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας

Ενας κύριος και δύο κυρίες θα διεκδικήσουν τη γραμματεία νεολαίας του ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας. Πρόκειται για τον κ. Σκλάβο, την κ. Γεννάτου και την κ. Παλαμίδα, κόρη του γνωστού στελέχους του ΠΑΣΟΚ. Οι επίσημοι τίτλοι είναι γραμματέας (και αναπληρωτής γραμματέας) της Νομαρχιακής Συντονιστικής Γραμματείας Νεολαίας, και η μάχη αναμένεται τουλάχιστον αμφίρροπη. Οι εκλογές όπως είπαμε θα γίνουν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου παράλληλα με εκείνες για την εκλογή αντιπροσώπων στο 8ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

όποιος και να βγεί δεν θα είναι πιό άχρηστος από τον Βαγιάκο. Την ντροπή της νεολαίας Πασοκ στη Βοιωτία.Αλήθεια δαχτυλίδια παίζουν;

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο.

Βοιωτέ, φαίνεται πως το Ξενία ξανάνοιξε τη Δευτέρα 18/2 ή κατάλαβα λάθος;

Ανώνυμος είπε...

Έχεις πλάκα ρε βοιωτέ! Η κ. Παλαμίδα εντάξει είναι κόρη στελέχους του ΠΑΣΟΚ. Μπαμπάς ο κ. Παλαμίδας ο οποίος πέρα απο κομματάρχης του Κατσιμπαρδέϊκου στη Λιβαδειά, τώρα τελευταία έγινε και αναπληρωτής της κυρίας Ιωάννας ατη Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας. Βέβαια τώρα ο Γιάννης πρέπει να αποσυρθεί.
Ο κ. Σκλάβος ρε βοιωτέ δεν είναι γιός στελέχους του ΠΑΣΟΚ; Είσαι αρκετά ενήμερος και δεν μπορώ να δεχθώ οτι δεν ήξερες. Επειδή πιστεύω οτι εκ του πονηρού δεν το ανέφερες, σε καλώ να επανορθώσεις και να γράψεις για τον μπαμπά Σκλάβο ο οποίος έχει αποσυρθεί και ο οποίος δεν ...διορίστηκε ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

Den paöizoun daxtilidia stin neolaia giati den iparxoun ereismata apo tous prokatohous . Οπως βιτρίνα ενός ανύπαρκτου ΠΑΣΟΚ ήταν οι Βαγιάκοι και οι άλλοι έτσι ανύπαρκτοι είναι και τώρα.Τα όρια ηλικίας είναι μέχρι τα 28 και ο χοντρούλης ο Βαγιάκος έκανε τον συγκεντρωσιάρχη στα 31 σαν γραφικός παλαιοπασόκος. Νεολαία σημαίνει Νέα άτομα όχι κουρασμένα άτομα από μηχανισμούς.

βοιωτός είπε...

Εσύ ό ανόητος ανώνυμος που υβρίζεις διαρκώς τον Βαγιάκο δεν αντιλαμβάνεσαι ότι κανείς δεν σε παίρνει σοβαρά αφού δεν καταθέτεις ούτε ένα στοιχείο αλλά μόνο σαχλοκουβέντες χαμηλού επιπέδου, πολιτικού και διανοητικού;

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει κανένας υποψήφιος με εκ των άνω εντολή ή υποστήριξη??

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ κοίτα το χάλι σου που έχεις καταντήσει φιλιπινέζα του παρελθόντος με μούσια στην δημοτική αρχή, όπως σου προσάπτουν καιρό τώρα. Εμένα όμως δεν με ενδιαφέρουν αυτά. Κοίτα να απαντάς επίσης στις ερώτησεις που σου κάνουν για την προνομιακή στήριξη σου σε βουλευτές και τα αποπαίδια τους. Αυτά με ενδιαφέρουν. Δεν έχω το δικαίωμα να κρίνω ως αποτυχήμενο ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και το γεγονός ότι μέχρι τα 31 του χρόνια/ άκουσον άκουσον, αυτός ο γραφικός τύπος περιφερόταν ως Νεολαίος στην Βοιωτία; Για αυτό έκλεισε η Νεολαία γιατί γέμισε από αργόσχολους κινηματικούς τύπους σαν τον αξιότιμο κύριο Ακη Βαγιάκο.
Μιλάς για αποδείξεις εσύ που στο πολιτικό σου κομμάτι στηρίζεις τις εκτιμήσεις σου σε οράματα και δοξασίες. Για πρόσεχε λίγο αντε γιατί σε καταλάβαμε.

βοιωτός είπε...

Ανώνυμε,
δεν θα στήσω κουβέντα μαζί σου. Είσαι απολιτίκ και επιπλέον απίστευτα βαρετός.
Θα πω μόνο ότι καλύτερα να κάνεις τον νεαρό μέχρο τα 31 παρά να μην υπήρξες ποτέ νέος και να περιφέρεις το κόμπλεξ σσου στα μπλογκς.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς βοιωτέ αποδεικνύεις για ακόμα μία φορά πόσο κενά περιεχομένου είναι και τα σχόλια σου και οι απαντήσεις σου.Ενά εγκάθετο κοράκι του Τόγια και του Βαγιάκου είσαι που χτυπάς όποιον και όποτε σε συμφέρει.
Περιφέρεις μία εικόνα αντικειμενικότητας, σαν ένα πουκάμισο άδειο χωρίς κάτοχο. Χτυπάμε τον Κλέαρχο τον Περγαντά,την Βάσω την Τσόνογλου, καλά ο καημένος ο Τσιφής αστόν αυτόν είναι εκτός συναγωνισμού/θα του φορτώσεις σε λίγο και την Μικρασιατική Καταστροφή, και τους συν αυτοις και στην συνέχεια αγιάζουμε το βρώμικο ΠΑΣΟΚ της Βοιωτίας.Ούτε την ανυπαρξία ενός ανίκανου στελέχους σαν τον Βαγιάκο δεν μπορείς να συζητήσεις.Ας μην είχε την ασύλια σου το δίδυμο θα έβρισκες εσύ ειδησάρες να θάβεις όπως έκανες και με τους άλλους.Ντροπή σου βρε. Ανόητος εγώ, βρώμικος και ψεύτης εσύ.Ντροπή σου.Οι απόγονοι στην Αμερική σε μάραναν αργόσχολε.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε δεν χριεαζόταν τόσα πολλά λόγια για να πεις ότο το viotia.blogspot.com πολιτικά είναι του ΤΟΓΙΑ. Στο περιβάλλον καλό είναι το μπλογκ.Στην πολιτική άστα. ο Τόγιας μία ζωή υπόγεια κινείται και εκεί ξέρεις τη βρωμιά υπάρχει. Ε τώρα υπάρχει και ιεραρχία τι Τόγιας τι Βαγιάκος.Αυτά σεμνά και ταπεινά.

βοιωτός είπε...

Μην το κουράζουμε. Δεν είναι το θέμα ο Βαγιάκος. Είναι η κακοπιστία σου και η αναξιοπιστία σου.

βοιωτός είπε...

Οσο για τον τελευταίο ανώνυμο, τι να πω. Υποκλίνομαι, ο άνθρωπος είναι χρόνια μπροστά.
Σκέπτομαι καμιά φορά:εσείς είστε πολιτικά στελέχη; Σε κόμμα;Και σας δέχονται; Με αυτή την αντίληψη, με αυτή τη σπιρτάδα, με αυτή την εξυπνάδα;
Είστε η εξήγηση της παρακμής της χώρας. Δεν σας λείπει μόνο η μόρφωση. Σας λείπει η ευφυία. Δεν μπορείτε όχι την πολιτική να κατανοήσετε αλλά ούτε τα κείμενα να αναγνώσετε.
Κατακαημένο ΠΑΣΟΚ...

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ μην εξάπτεσαι.προς τι η ειρωνία;Αυτή είναι η εκτιμησή μου.Οτί κάνεις εκεί οδηγεί. Δικαιωμά σου είναι να στηρίζεις όποιον θέλεις. Αλλά όταν σου καταλογίζουν κάτι μάθε να απαντάς σε αυτό που σου λένε και όχι να απευθύνεις διαγγέλματα παιδείας , ηθικής και ανατροφής του ελληνικού έθνους. Σαν τον Κοσμά τον Αιτωλό κάνεις. Ημαρτον

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ βοιωτέ δεν χρειάζεται τις δικές σου παραινέσεις. Πάρτο πίσω αυτό που είπες τώρα αμέσως. Καλώς οι σύντροφοι κατηγορούν τον Τόγια και το Βαγιάκο για το έργο τους,το ξεκαθάρισμα δηλαδή ή καλύτερα το μη έργο τους γενικώς.Εσένα τι σε βάλαμε δηλάδη Τσοβόλα του Βαγιάκου. Είναι ύποπτες οι αντιδράσεις σου πάντως και κάποια άρθρα σου.

βοιωτός είπε...

Τελευταία παρέμβαση από εμένα.
Το ΠΑΣΟΚ με χρειάζεται γιατί το χρειάζομαι κι εγώ. Είναι θεσμός, είναι πυλώνας της δημοκρατίας, είναι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Εχω το δικαίωμα και την υποχρέωση να το κρίνω , να το κατακρίνω ή να το επαινώ κατά βούληση.
Οι ιδιοκτησιακές λογικές που εντέχνως χρησιμοποιούν οι μεγαλοπαράγοντες για σταυλίζουν τους ανοήτους χούλιγκανς των κομμάτων προσωπικά δεν με αφορούν και δεν με αγγίζουν.
Επιπλέον, έχω λόγους να πιστεύω ότι οι φορείς αυτών των παλαιοκομματικών αντιλήψεων, οι κομματικοί υπερπατριώτες έχει φτάσει η ώρα να αποσυρθούν. Οι ηγεσίες των μεγάλων κομμάτων ήδη διακριτικά τους το υποδεικνύουν και τους στέλνουν εκεί που ο λαός στη συνείδησή του τους έχει στείλει από πολύ καιρό:στα αζήτητα.

Ανώνυμος είπε...

Αιντε ότι να ναι γράφεις. Ρε μεγάλε Βοιωτάρχη πας καλά; Ti έχεις πιει από το μεσημέρι και λαλάς έτσι; και όλες αυτές οι αρλούμπες γιατί για να μας κρύψεις και να αποφύγεις τα σχόλια για το ότι είσαι άνθρωπός του Τόγια και του βαγιάκου. Μην τον πιέζετε άλλο θα εκραγεί

Unknown είπε...

Η κόρη Παλαμίδα δεν υπάρχει στο χάρτη...δεν ξέρει τη σημαίνει ΠΑΣΟΚ και δεν έχει ασχοληθεί ποτέ.

Απλώς την κατεβάζουν οι τελειωμένοι Παλαμίδας και Καραδήμου για να δείξουν ότι έχουν δύναμη και να την μπουν σε όσους ασχολούνται πραγματικά.

Το αν θα βγει,θα το δείξει ο αυριανός καιρός.Αν χιονίσει... στα χωριά έχει ελπίδες.