Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008

Το ΠΑΣΟΚ στις κάλπες την Κυριακή

Στο Συνεδριακό Κέντρο της Κρύας θα ψηφίσουν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη των στελεχών που θα αντιπροσωπεύσουν την δημοτική οργάνωση της Λιβαδειάς στο 8ο συνέδριο του κόμματος. Στην ψηφοφορία, που θα διεξαχθεί από τις 09:30 έως τις 17:30, έχουν δικαίωμα συμμετoχής όσοι είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μέχρι την 24η Δεκεμβρίου 2007. Να υπενθυμίσουμε ότι στη Βοιωτία ισχύει η μονοσταυρία, γεγονός που δυσκολεύει τα προγνωστικά καθώς δεν εύκολο να χειραγωγηθούν οι ψηφοφόροι από μεγαλοπάραγοντες του ΠΑΣΟΚ. Στις γυναίκες υπάρχει ποσόστωση κι έτσι οι περισσότερες θα εκλεγούν ούτως ή άλλως.

Οι φίλοι και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουν επίσης και για γραμματέα και αναπληρωτή γραμματέα της νομαρχιακής συντονιστικής γραμματείας Νεολαίας Βοιωτίας, μια μάχη που έχει σημαντικό ενδιαφέρον και έτσι θα δούμε τους υποψηφίους σε ξεχωριστό ποστ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά τι γίνεται;
Δεν έχει διαλυθεί η Νεολαία;
Θα εκλεγεί Γραμματεία σε ανύπαρκτο φορέα;
Ε ρε Πασόκια νούμερα...
Μια ζωή τα ίδια.
"όλο ίδια και τα ίδια, του μυαλού σας ροκανίδια"

Ανώνυμος είπε...

οι υποψηφιοτητες που έχουμε, αποδεικνυουν την υποβαθμιση της διαδικασιας. Έχει σπάσει τα τηλέφωνα η πρωην υποψηφια βουλευτινα, για να βγει με διαφορα στη Θήβα. Τους ερημους τους αλλοπυς, που τηλεφωνούν και τρωνε πόρτα. Μαζι το ίδιο και ο Ακριβάκης. Καταλαβενετε τι παίζει στο σκηνικό. Απολίτικες διαδικασίες, που διώχνουν τον κοσμο του ΠΑΣΟΚ. Τα στελέχη εδω αλλα και σε ολη την Ελλάδα κρατούν αποστάσεις απο την υποβαθμισμένη πορεία και διαιδκασίες.

βοιωτός είπε...

Παρακαλώ να γράφετε με ψευδώνυμο. Δεν θα ξαναπαντήσω σε ανώνυμο.